Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

İlginçmiş

ahahaahaaa psikopatlar yaaa şimdi çatlayacam kızzzz
adamın yerinde olsam ben de oturup izlerdim komedi dans ikilisi sizi

yav insanın özeli vardır demi,bide kıkır kıkır gülüyor :111:
bi keresinde de gene muhteşem dansımızı yapıyoduk ama gece: ))
nerden geldiyse aklımıza
müziğide açtık tempolu şekilde dans ediyorduk bi yandan da tuhaf tuhaf konuşuyorduk
aşağıdan oklavayla bi vurdular tavana : ))
bide bağırdı kadın getirmeyin beni yanınıza diye
bizi tanımıyor komşular yeniyiz,herhalde çocuk sandı kadın

Allahım Yarabbim gülmekten gözümden yaş geldi

okurken koptum süper şeyler yazıssınız yasamıssınız kızlar:)
benımde aklıma eşimle bırlikte yasadıgımız rezıllıgımiz geldi komık degıl tam rezalettı ozamanlar sevgiliydık tamda ateslı zamanlarımız:) hafta sonları sevgilimle birlıktıe gecırıyoruz binbir türlü yalanla(aılem daha liseye gıden kızlarının bı bekar evınde kalmasına ızın vermıyceklerınden dolayı) neyse dedigim gibi sevgılım bekar evınde kalıyor bır grup odunla beraber odunla diyorum cünkü onlardan bırtanesı eşimin kaldıgı odada cüzdanını unutmus aklınada gecenın bı yarısı düzdana ıhtıyacı olcakmıs gıbı sankı gece gece odaya daldı lak dıye ne bır kapı çalma var nede bian tereddut etme tabi biz basta dedıgım gıbı ateslı zamanımız iş üstündeyız bi baktık kı adam karsımızda bize bakıyor bı 10 20 sanıye ne oldugunu anlayama calıstık sonra sevgilim kendıne geldı üstümüzü örtü adam hala odada cüzdanımı alcaktım ben diyor neyse aldı çıktı odadan sabaha kadar uyuyamamıstım utancımdan sabahta erkenden kalkıp kımse uyanmadan evden cıkmıstık baya bı zaman yüzüne bakamamıstım arkadasın

Valla çok geçmiş olsun

Çatlayacağım gülmekten, sen çok yaşa Allah seni de güldürsün, süpermiş ya

süper süper süper

bir tane daha aklıma geldı...
eşimle beraber (evlenmek üzereydık)nişanlı sayılırdık teyzesıne gitcez teyzesıde kayserıde oturuyor neyse yola çıktık istanbuldan yol git git bitmıyor ben ilk defa istanbul dısına cıkıyorum ve ankardan sonra yeter artık oturmek ıstemıyorum deneye basladım otobusle gidiyoruz bekleyın biz biraz dolasalım öyle binelim diyemiyoruzda neyse kayserıye kadar zar zor tuttum kendımı
ramazan ayındayız ve tam iftar saatı ındık otobusten akıllı sevgılımde dedıkı şimdi onları rahatsız etmıyelım ben yolu bılıyorum gıderız dedı bende saf saf pesıne dustum gıdıyoruz ama benımkının yolu bıliyorum dedigi 9 sene once ılk defa geldıgı ve bıdaha hıc gıtmedıgı yerden bahsedıyor taaa ozamanlar sarı mınıbusler varmıs teyzesının oraya giden düstük yollara sarı mınıbus arıyoruz ama ne gitcemız semtın adını biliyoruz nede nerden bincegımızı etraftan sarı mınıbus geccekte biz bincez nereye gittigi onemlı degıl sadece sarı olsun yeter:) arıyalım gelıp alsınlar diyorum yok dıyor birine soralım dıyorum gene yok ınatcı adam mal mal dolasıyoruz sokaklarda baya bı dolandık en sonunda enıstesı aradı esımı nerdesınız dıyede allahtan ozaman kabul ettıde kayboldugumuzu esnafların yol tarıfı yardımlarıyla bizi buldular.. eve gidince ogrendık kı sarı mınıbusler kalkmıs allahtan kalkmıs yoksa biz kendımızı kımbılır nerde bulcaktık:)

ooturup odaya sıçmak istedim onu öle görünce...
ne güzel demişin öle :))))))))
ya bu erkekler bizi ne zannediyorlarsa sanki onalarınki mis gibi kokuyor
benimki girdikten yarım saat sonra girerim o da acilse :)))

Eşin gerçekten ayıp etmiş. Çok normal birşey insanın tuvaletini yapması. Yüzüne vurulmazki böyle.
Bende çekinirim ama elden ne gelirki, sıkışıp kıvranıp durursun artık :26:

Aynı şey benimde başıma gelmişti Hep sesini duyduğum kişinin sesini alamadım ve utandım o anda fakat onada farklı gitmiş sesim

Bende anlatayım o zaman,şimdi biz yeni çıkıyorduk sevgilimin saçı baya uzundu muhabbet ediyorz benm kafa başka yerde
dediki aşkım kestireyim mi ya,ben şeyden bahsediyor sandım saçmalama ne diyorsun sen ne kestirmesi falan dedim buda kökü bende ya dert etme dedi , bende aşkım tercihlerinin değişik olduğunu önceden söyleseydin ben böyle istemem dedim,oda uzun saçlı erkekleri sevdiğini bilmiyordum demez mi bende şeyinden bahsediyor sanmıştımm ! anlattım sonra tabi baya bi dalga geçti

merhaba kızlar konu çok iyi gerçekten çok güldüm yaa...
bir tanede ben anlatayım..Düğün günüm herşey süper nikah kıyıldı pasta merasimi kamera çekiyo foto çekiyolar falan neyse pasta geldi eşim bıçağı tuttu elimle beraber asıldı kesiyo bi taraftanda kesmiyo diye söyleniyo maket o bırak diyorum müzikten duymuyo allahım kolum koptu millet kriz geçiriyo tabi sonunda garson kız geldi ve alttaki dilim pastayı gösterip durdurdu bizii allahıımmm çok utanmıştım düğün viedomu izleyemiyorum :):)

Gözümde canlanıyor dansınızı da olamaz öyle birşey İnan birebir görüp izlemek isterdim sizi

Mutlu bir beraberlik ve evlilik, allah bozmasın

Demekki yeni evlenenlerin böyle bir endamlara girişleri var, inşallah bizde görürüz o günleri

Aaay çok fena, bende öyle oluyorum bazen, dilimin ucuna gelir gibi oluyor

bizde eşimin memleketine gittik eşimin abisinin arabası var kırmızı ve eşim o arabayla beni çarşıya göturdu ciğ köfte almaya neyse gidip aldık arabaya doğru yuruyoruz ben eşimden önce arabaya bindim halla halla saga sola bakıyorum eşim yok bide ne göreyim eşim son sesiyle bagırıyo beni çagırıyo arkamı bi döndümki megerse başkasının arabasına binmişim ohh ne guzel sanki benimmiş gibi neyse utanarak çıktım arabadan aaa bide baktımki herkes bana bakıyo nasıl guluyo ama çok utanmıştımm ve gulmuştuk

uykumun gelmedigi ve sıkıntılı oldugum şu saatte öyle güldüm ki size çok yaşayın emi "maket o maket"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…