- 27 Aralık 2012
- 1.983
- 440
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bi tane de beniim aklıma geldi siz eş demişsiniz ama benim o zamanki sevgilim. 3 sene çıkmıştık. ilişkimizin en başındayız üniversite okuyoruz, ilk buluşmalar birbirimize kurlar yapıyoruz filan, hava da buz heryer bembeyaz kar. kalktık cafeden beni eve bırakıcak el ele yürüyoruz benimki de biraz eğlenceli bi tipti sağolsun koştu koştu arabanın üstünden kar aldı bi güzel kar topu yaptı bana atmaya başladı benim üzerimde kar şıklığı bozulsun istemyorum yeni gelin gibi kırıtmalar filan ay yapma ıslanıcaz flan :)) derken bu bi fırlattı bakmadan benim kafada patladı baya yüzümde patladı kar topu :))) ağzım yüzüm dağıldı bu köpek koştu yanıma ama nasıl gülüyo aşkım özür dilerim diyo ama altına işicek gülmekten neyse sinirlerim bozuldu ben de güldüm filan sonra biz başladık kar topu oynamaya deminkini takttım kafaya intikam alıcam ya bi tane de sğlam ben buna hazırladım tam kafasına nişan aldım kafadan vurdum bizimkini napıyosun yaa yandın sen dedi döndü baktı ben yokum aşkım aşkım beni arıyo bi geldi ben yerde kalkmaya calısıyorum rezillik ama tipi görücektiniz hazırladı topu atıcak ben yokum yarım saat kalkamamıştım yerden gülmekten
ilk günden kar topu atmış köpek
kar romantiktir
okudukca aklıma geliyo:) hep de aynı adam. yine öğrenciyiz, yine ilişkinin başları yeni yeni el ele tutusuyoruz hala utangaclığı atmadığımız dönem ve bir final haftası. sabahın 7sinde evden çıkıyorum, balıkesirde okudum ben biraz küçük bi yer. neyse sevgilimle merkezi bi yerde bulusucaz yakın olduğu için yürüyerek gidiyorum. kestirme olsun diye yorgancıların olduğu bi pasaj var üstü açık ama boyle han gibi bi yer ucu da tam kız yurdunun oraya cıkıyor sevgilime de orda beklemesini söylüyorum. ben pasajda ilerlerken ilerlerken ilerde bi adamın bana baktığını görüyorum böyle nur yüzlü bi amca? tabi ben yüzüne bakıyorum gülümsüyo filan. balıkesir insanları da sıcakkanlıdır paylasımcıdırlar bu amcamız da sağolsun pek paylaşımcıymış kafamı indirmemle amcanın pipisiyle göz göze gelmem bir oluyo oyle bi yerdeyim ki geri dönsem pasajın çıkısı daha uzak ama ileri gidersem 10-15 adımda çıkıcam ordan Allah'ım adamın ve pipisinin!:)) yanından bir geçişim var hatim indire indire. karsımda da sevgilim ama mosmor olmusum gel de söyle adamın pipisini gördüm diye, ne bilsin dilimin tutulduğunu, niye bağırıp kaçmıyosun diye bi de meraklısı sansın :))
okudukca aklıma geliyo:) hep de aynı adam. yine öğrenciyiz, yine ilişkinin başları yeni yeni el ele tutusuyoruz hala utangaclığı atmadığımız dönem ve bir final haftası. sabahın 7sinde evden çıkıyorum, balıkesirde okudum ben biraz küçük bi yer. neyse sevgilimle merkezi bi yerde bulusucaz yakın olduğu için yürüyerek gidiyorum. kestirme olsun diye yorgancıların olduğu bi pasaj var üstü açık ama boyle han gibi bi yer ucu da tam kız yurdunun oraya cıkıyor sevgilime de orda beklemesini söylüyorum. ben pasajda ilerlerken ilerlerken ilerde bi adamın bana baktığını görüyorum böyle nur yüzlü bi amca? tabi ben yüzüne bakıyorum gülümsüyo filan. balıkesir insanları da sıcakkanlıdır paylasımcıdırlar bu amcamız da sağolsun pek paylaşımcıymış kafamı indirmemle amcanın pipisiyle göz göze gelmem bir oluyo oyle bi yerdeyim ki geri dönsem pasajın çıkısı daha uzak ama ileri gidersem 10-15 adımda çıkıcam ordan Allah'ım adamın ve pipisinin!:)) yanından bir geçişim var hatim indire indire. karsımda da sevgilim ama mosmor olmusum gel de söyle adamın pipisini gördüm diye, ne bilsin dilimin tutulduğunu, niye bağırıp kaçmıyosun diye bi de meraklısı sansın :))
amcaya bak iğrenç pislik , benzerini bende kuzenimle beraber yaşamıştım , üniversiteyiz dersler bitti akşam oldu arkadaşlarla restorantta buluşup birşeyler yiyeceğiz karnımızda nasıl aç ,acele acele restoranta gidiyoruz ,ara sokakta bisikletli bir genç pispisi dışarda bizim üzerimize bisikletini sürdü , bende pipisini görünce o an refleksle kuzenimi kendime kalkan yaptım ittirdim :18: çığlık atarak kaçtık nasıl saydırıyoruz anlatamam neyse restoranta gittik kızlı erkekli arkadaşlar bizi bekliyorlardı , bizi görünce neyiniz var renginiz atmış dediler :26: , bizde birşeyimiz yok falan dedik menü geldi , arkadaşlar patates sosis kızartması falan istediler sosisleri görünce midemiz bulanmıştı o akşam pek yemek yiyememiştik
Bu yazdığımı daha önce adını hatırlayamadığım bi topikte daha yazmıştım ama şu an buraya daha uygun olduğunu düşünerekten yazıyorum.
Rezillik sınırlarını aşan bir olay.
Benim çok yakın bir arkadaşım var, uçuk kaçığın tekidir.
Kendisi nişanlıydı o zamanlar ve Nişanlısıyla muhabbet sınılarını aştılar artık tabi.
Bir gün anne-babasının yatak odasında annesine emanet ettiği bir şeyi arıyormuş.
Ardından çekmecelerin birinde prezarvatif bulmuş.
Bizim akıllı da tuvalete gitse nişanlısına mesaj atar zaten
Ve onun sonunu getirecek mesajı sevgilisine atmak niyetiyle yazar.
"Aşkımm, babamın çekmecesinde prezarvatif buldum, nihahaa"
Hemen sonrasında iletim raporu gelir.
"İletildi: Babam" !!
Kız zaten ilk yarım saat şoku atlatamaz. 1 hafta odasında bitkisel hayatta yaşar..
Sonra araya düğün dernek olayları girince unutulmuş.. Babası ne kadar unutmuştur tartışılır ama...:18:
ay valla çok güldüm karnıma ağrılar girdi bende anlatcam çok olaylar var ama ilk ve hiç unutamadığımım rezilliğim eşimle yeni evliyiz ben mutfakta yemek hazırlarken işten erken gelmiş bende hiç duymadım sesini o anlamış korkutayım demiş neyse böhhh demesiyle çığlık atmam bir oldu bende intikamım çok acı olucak dedim tabi unutsun diye bekledim aradan bir hafta geçti akşam saat 7 yibir dakika geçmeyen adam planımı yaptım bizim yatağım bir tarafı camın onünde duvara bitişik sayılır bütün ışıkları söndürdüm oraya yan yattım telin sesinide kapadım başladım beklemeye ne gelen var ne giden ben beklerken uyumuşum saat 20 de eşim eve gelmiş bakmış evde yokum teli aramış cevap yok annemler yakında oturuyor oraya gitmiş anlıcanız mileti ayağa kaldırmış neyse kapı sesine ben uyandım saate hiç bakmadan eşim ailem bayağı kalabalık siz düşünün artık ben öyle konsentire olmuşumki konuşmaları bile duymuyorum eşim yatak odasına girince bende böhhhdiye bagırdım aman allahım odada birden bir sürü insan ne oluyor demeye kalmadı saate bir baktım gece 2 rezilliğin bundan ötesi yoktur heralde
Benim esime ve ailesine ilk rezil olusum dügünden 3-4 gün sonraydi.
Yeni evli çift olarak aile büyüklerinin elini öpmeye gidiyorduk, esimin 65 yaslarinda köyde yasayan imam bi amcasi var onlara gittik. Simdi evlerine girmek için balkon gibi bi yerden gecmek gerek ilk önce, bunlar bizim geldigimizi görünce hepsi ayaga kalktilar tabi bu arada ben süzülerek endamli endamli geliyodum yeni geliniz ya.. Ama aradaki cami farketmemisim ve ben herkesin önünde sinek gibi cama yapistim. O kadar hizli çarpmisimki dudagimi patlattim ve burnum kanamisti.
Neyse burnuma büyükçe bi pamuk tiktik, pamugun yarisi dista duruyo. Derken yari kalan hos-bes faslindan kaldigimiz yerden devam etmek için amca "gecmis olsun kizim ve hosgeldin" dedi. Ben de saskinliktan midir nedendir bilmiyorum "hosbulduk yenge" demistim adama. Herkes kiskis gülmeye basladi.
Neyse elini öpmeye kalktim, geri dogrulurken adamin gözlükleri benim küpeme takildi. Aksilik ya iste, gözlük resmen benim küpemde asili kaldi neyse çikardim geri takiyim adamcagizin gözlüklerini derken adamin gözüne sokmusum. Ama artik nasil kuvvetli yapmissam adamin gözü kan çanagina döndü baya bi sisti bide nasil ya$ akiyo böyle aglar gibi.
Neyse amcaya da bi sargi bez yaptilar gözüne. Ben de yaninda oturuyorum koca pamugumla. Gelen gecen diyoki noldu kavga mi ettiniz.
Herneyse yenge mutfaga gidince ben de yardim edyim diye yanina gittim. Elimdeki su bardagi kaydi sangir sangir ses yapti ama kirilmamisti.
İçerden de amcanin sesi geldi gülerekten dediki "bizim gelin heralde bugün tüm evi sakatlamaya niyetli"
O zaman çok utanmistim ama simdi hatirladikça gülüyorum
sorma ya bende o yüzden vukaat çok anlatmakla bitmez yazık adamcağıza bazen acıyorum canım benim bikeresinde adammın göğsünü morartmışım 3hafta geçmedi uyku sersemi nasıl yaptığımı daha çözemedim hala attiığım tokatların yataktan düşürmelerim en kötüsüde o derin uykudayken benim birden ona seslenmelerim en feci olanı çok ürkütücü seslenirim emin olun en korku filimi benim yanımda halt etmiş bana sakın öyle seslenme dedi yoksa sonu facia olur diyo bian öldüm öbürtarafa gittim falan zannediyorum diyo okadar yani bendeki korkunçluk anlayacağınız artık gece kocama ismiyle hitap yasak bana sonunda benimle evlendiğinepişman olacak
ben de anlatayım bi tane..
bi gün kayınvalidemlerdeyiz.. evde yaşça baya büyük akrabalar var,işte 60-70 arası...
sonra bi komşu geldi kadın da 45 falan yaşı.. kadın oturdu sohbet etti bi de öğretmen kendisi.
neyse ben kalkıyım dedi kalktı başladı herkesin elini öpmeye... soldan geliyo ben de en sondan 2.yim..herkesin elini öpe öpe geliyo..
artık otomatiğe mi bağladı ne sıra bana gelince benim elimi de aldı nası çekiştirio öpmek için... ben de yanağından öpmeye çalışıyorum zorla...(ben de 25 yaşında falanım o zaman)
kadın sonunda çekişmeyi kazanıp elimi alıp öptü ve anlına koydu.. herkes şok bakıyo ne oluyo diye.. ben de orda saçmalayıp ne desem beğenirsiniz:'
'afiyet olsun''
herkes koptu tabi gülmekten.. hem kadın hem ben saçmalıkta son noktayı koyduk
Kızlar burası çok güzel yaa gülüp duruyorum :) :) :)
az önce noldu :) ben eczanede çalışıyorum.yaşlı bir amcaya ilaçlarını verdim ücretini söyledim.
ben:2 lira amca
amca:ne dedin kızım (amcanın kulakları zor işitiyor galiba:26:)
ben:amcacım 2 lira tuttu ilaçların
amca ne
baktım olacak gibi değil duyuyor ama anlamıyor herhalde yeni parayı bilmiyor dedim.biraz daha yüksek oktavla 2 milyon amca dedim
amca:tüh tüh tüh bu yeni nesil ne olacak bak bir de gençsin.ben bu yaşımda alıştım yeni paraya sen hala milyon diyorsun dedi.ben tabi şok eczacımla koyduğu lafın verdiği havayla delikanlı gibi eczaneden çıkan amcanın arkasından bakakaldık [/QUOH
Hiç insanın aklına gelmezki neyle karşılaşçağı
hahahaa bu uyku arası saçmalamalarını sevdiceğimle biz çok yaşarız
Bi gün yine ben yatıyorum telefondayız ve her zamanki gibi uymuşum..Bir ara kendime geldim doktora git doktora diorum sonra naalakaa doktor yaa dedim. Yazık o da dio ne doktoru canım.Hahaha asker aşkım ciddi şeyler anlatıyormuş başından geçen kötü bir olayı bende doktora git geçer ıyy çok saçmaladığımı hissettim sonra
Erken yattığım bir günde aniden kardeşimin paldır küldür odaya dalıpta gürültüye uyanıp kendimi duvara gümm gümm vururken görüorum bir yandanda sesleniyorumm'' Bende burdayııııııııııııııım '' Ve kardeşimin şaşkın bakışları arasında kendime gelince gülmekten yerlere yatıoruz ben napıorum yaa diorum
Yinee bir gün uyku arası ne oldu ne rüya gördüysem ' Annnnnnnnnneeeeeeeeee ' die hönkürerek kalkıyorum Annemm babamm kardeşim hepsi odama koşup noldu die bir dalıyorlar Ben başlıorum uyku sersemi saçmalamayaa '' Kocaman örümcek vardı babaa kafam kadar çok korktum bak gidioo gidioooo '' Sonra kendime gelince annemin söylenmelerini işitiorum Bu kız manyak
Arkadaşımdayım.. Gece birlikte yatıyoruz..Çok şiddetli şekilde sıçramışım ve bana seslenmiş ' Madammm ' Hiç hatırlamıyorum bu sefer ama kıza '' Yok bişey yok bu sefer yüksekten düşmedim kaldırımdan düştüm normalde apartmandan düşüorum ''deyip arkamı dönmüşüm... Kahkahayı basan arkadaşıma çok şiddetli bir fırçayı da ihmal etmemişim .'' Kapa çeneni uyuoruz şurdaa '' :78: