kırıp dökmelere bi başlarsam ansiklopedi kadar olur herhal anılarBide ilk evlendiğimiz zaman banyoya girdim bonyoyu temizliyorum göğa oda yatak odasında banyo tam karşısında ben popomu fırçalığa çarptım hepsi sanki bir birine baglantılı gibi çarpa çarpa bir birine kırıldı...O DA ODADAN BAGIRIYO KÜÇÜÇÜK TOTONLA NASIL BECERİYOSUN BU KADAR HASAR VERMEYİ EVDE SAGLAM BİŞEY KALMADI DAHA 3 AYDA DEDİ SAKIN KİLO ALMA ALİM ALLAH OZAMAN DAHA BÜYÜK FELAKETLER GELİR DEMİŞTİ
günde 1-1.5 paket sigara içiyorum,liseden kalma berbat bir alışkanlık biliyorum....bağımlı olmama rağmen her defasında yeni aldığım paketi nereye koyduğumu unuturum.geçen gece gene evde tırım tırım paketi ararken eşim uzandığı yerden:'buliiim mi?' dedi. nikotin yoksunluğundan olsa gerek sertçe:'soruyo bir de...bulmamda yardım etsene orda eftelya gibi uzanıp benim deli danalar gibi dönmemi seyredeceğine!'dedim.eşim işi dalgaya almaya başladı:'bulursam ama ''ulu adam,muhteşem varlık,sen benim kralımsın''diyip elimi öpcen anlaştık mı?'dedi.yapıma,duruşuma ve karakterime hepten aykırı bir durum olduğunu bildiği için özellikle bunu seçtiğini biliyordum,ama ben de her yeri arayıp paketi bulamadığım için paketi kuvvetle muhtemel kasada unuttuğuma kanaat getirmiştim.dolayısıyla bu sefil duruma hiç düşemeyecektim. 'tamam o halde,ama bulamazsan da,sen de 1hafta evin işlerini yapacaksın anlaştık mı?'dedim.kabul etti.ağır ağır kalktı koltuktan,bir müddet durdu sonra:'hmmm ben flocke olsam,nereye koyardım acaba?'dedi.vitrine baktı yok,portmantonun üstüne baktı yok en sonunda buzluğu açtı ve paketi buldu.aldığım kıymayla birlikte onu da oraya sokuvermişim yanlışlıkla!!!kral edasınla bana döndü ve elini uzatarak:'öp hade öp öp!'dedi.sözünden dönenin kaşığı kırılsın,dişlerimi sıka sıka 14yıl sonra ilk defa elini öpüp adamı kral ilan etmek zorunda kaldım.
hevuk-can hoşgeldin....öldürdün beni gene yaaa
ben direk üstüne atlayıp cüzdanını almayı tercih ediyorum,daha aksyonlu oluyo...AAA flocke nedenki eşinin elini öpmezmisin.. Biz bayram sabahları camiden gelir ben onun eli öperim oda benim avuç içimi sonra anlımı öper sonrada haşlığımı verir..
ben direk üstüne atlayıp cüzdanını almayı tercih ediyorum,daha aksyonlu oluyo...
o da ööle bağırıyor zaten....Yazık yav adama tanımıyorum ama Rabbim ona kolaylık lar nasip etsin ...
ben direk üstüne atlayıp cüzdanını almayı tercih ediyorum,daha aksyonlu oluyo...
Biz eşimle flört dönemindeydik,Ankarada eşimin mahallesinden geçiyorduk, eşimin aile dostları Ali bey vardı. Ben de tanışmıştım adamla. Neyse yürürken bi baktım Ali Beyin resmi direklerde. Epey de uzağım direğe,altınd ayazılar var ama seçemedim aynen şu cümleyi kurdum "Hiiiiiihhh Ali Amca kayıpmı olmuşşşş" Eşim bunu duyunca gülmekten kendini toparlayamadı ben de anlamsızca bakıyorum "ne var ne gülüyosun,neresi komik adam kayıp" dedim. Eşimden gelen cümle " Derinnn sen beni öldürceksin vallahi,ne kayıbı hayatım muhtarlık seçimi var,Ali amcada aday" Ben gene rezillerde
sizde olağan üstü hal var ama,ne utanıyon ki???civcivinin istekleri baskın gelmiş....ewttt bugunde olan olayımı anlatayım hatta 1 saat olmadı yaniiiiiiiiiiiii
dünden beri canım pasta istiyordueşimde almış gelmiş kıyamammmmmmm adama sarılmadan elindeki poşeti bir kapışım vardı görmeyin düşüp bayılırdınız eşimde hoşbulduk hayatım ben iyiyim sen nasılsın diyince kendime geldiğimde çok utandım
ewttt bugunde olan olayımı anlatayım hatta 1 saat olmadı yaniiiiiiiiiiiii
dünden beri canım pasta istiyordueşimde almış gelmiş kıyamammmmmmm adama sarılmadan elindeki poşeti bir kapışım vardı görmeyin düşüp bayılırdınız eşimde hoşbulduk hayatım ben iyiyim sen nasılsın diyince kendime geldiğimde çok utandım
boşver hamilesin bişi olmaz ben eşim kapıdan girer girmez öğürüorum üstüne o yüzden o aşağıdan zile basıor ben hem aşağıyı hem evin kapısını açıp o eve girip soyunana kadar kendimi salona kapatıorum adamın eve girmesi midemi bulandırıor ama evde bnm olmasında bir sorun yok yeterki o kapıdan girdiğini görmeyeyimmm hamilelik tuhaf şey işte yani şükret daha üstüne kusmuorsun
boşver hamilesin bişi olmaz ben eşim kapıdan girer girmez öğürüorum üstüne o yüzden o aşağıdan zile basıor ben hem aşağıyı hem evin kapısını açıp o eve girip soyunana kadar kendimi salona kapatıorum adamın eve girmesi midemi bulandırıor ama evde bnm olmasında bir sorun yok yeterki o kapıdan girdiğini görmeyeyimmm hamilelik tuhaf şey işte yani şükret daha üstüne kusmuorsun
Allah iyiliğini versin hemi ya koptum adamdanmı tiksiniyon..Ben de hamilelik geçirdim ama düştü daha olmuyo tüp bebük yapcaz 1.2 ay sonra..Benim eşimin midesi bulanıyodu başı dönüyodu sana noluyo be ben hamileyim diyodum bizim aksi olur heralde o kusar benim üstüme ..doktora gittiğimizde doktora dedim eşime de kan testi yaparmısınız bizim ikiz bebeğimiz olucak sanırım biri onda biri bende kadın çok gülmüştü...
böylesini de ilk defa duydum,ileride doğumhaneye onu da yatırmasınlar senle birlikte....Allah iyiliğini versin hemi ya koptum adamdanmı tiksiniyon..Ben de hamilelik geçirdim ama düştü daha olmuyo tüp bebük yapcaz 1.2 ay sonra..Benim eşimin midesi bulanıyodu başı dönüyodu sana noluyo be ben hamileyim diyodum bizim aksi olur heralde o kusar benim üstüme ..doktora gittiğimizde doktora dedim eşime de kan testi yaparmısınız bizim ikiz bebeğimiz olucak sanırım biri onda biri bende kadın çok gülmüştü...
böylesini de ilk defa duydum,ileride doğumhaneye onu da yatırmasınlar senle birlikte....
hayırlısınla olur inşallah,doğumda kendi derdin sana yetmezmiş gibi bir de onunla uğraşcan demekAy bi hamile kalalım onla onuda yatırırız sedyeye bişey olmaz yağlarını aldırır...Bana aldıgı herşeyi yiyodu zaten hamile kalırsam yer yer hep bebeği güçlü olsun diye...Psikolojikmiş doktor öyle dedi çok istiyodur ondan öyle oluyodur demişti..
Ben eşime sorduğum günden beri,aklına ne rezilliğim geldiyse söylüyor. Gene bir tane;
Biz eşimle nişanlanmıştık,onunda benim de iznim vardı.memleketimiz de Ankaradayız. Neyse biz kitap alıcaz,kitapcıya girdik. nasıll kalabalık...Eşim de kitapcıya girdimi kendini kaybeder. Ben de sıkıldım artık. Baktım küçük bi yer var oradan kitapcının bir başka bölümüne geçiliyor. Biraz da oraya bakıyım dedim ve adımı attım kütttt diye bir ses,ben kafamı aynaya vurdumYani o bölme dediğim yer aynaymış,başka bir bölüm falan yokmuş...Tabi o sesi duyan eşimin gülme krizinde dediği tek şey "nasıl yaniiii" oldu:)
bunu hatırlıyor gibiyim,burada bunu paylaşmıştın değil mi?sen yine iyiymişsin
ben mağaza da önümdenneden çekilmiyosun diye kavga edecektim kafayı kaldırınca aynada kendimi gördüm algılamam uzun sürmüştü annem hala anlatır anlatır güler