Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Bide ilk evlendiğimiz zaman banyoya girdim bonyoyu temizliyorum göğa oda yatak odasında banyo tam karşısında ben popomu fırçalığa çarptım hepsi sanki bir birine baglantılı gibi çarpa çarpa bir birine kırıldı...O DA ODADAN BAGIRIYO KÜÇÜÇÜK TOTONLA NASIL BECERİYOSUN BU KADAR HASAR VERMEYİ EVDE SAGLAM BİŞEY KALMADI DAHA 3 AYDA DEDİ SAKIN KİLO ALMA ALİM ALLAH OZAMAN DAHA BÜYÜK FELAKETLER GELİR DEMİŞTİ

kırıp dökmelere bi başlarsam ansiklopedi kadar olur herhal anılar....

AAA flocke nedenki eşinin elini öpmezmisin.. Biz bayram sabahları camiden gelir ben onun eli öperim oda benim avuç içimi sonra anlımı öper sonrada haşlığımı verir..

AAA flocke nedenki eşinin elini öpmezmisin.. Biz bayram sabahları camiden gelir ben onun eli öperim oda benim avuç içimi sonra anlımı öper sonrada haşlığımı verir..
ben direk üstüne atlayıp cüzdanını almayı tercih ediyorum,daha aksyonlu oluyo...

derinnn favorimsin tatlım takipçin oldum:)

ben direk üstüne atlayıp cüzdanını almayı tercih ediyorum,daha aksyonlu oluyo...

ewttt bugunde olan olayımı anlatayım hatta 1 saat olmadı yaniiiiiiiiiiiii
dünden beri canım pasta istiyordu eşimde almış gelmiş kıyamammmmmmm adama sarılmadan elindeki poşeti bir kapışım vardı görmeyin düşüp bayılırdınız eşimde hoşbulduk hayatım ben iyiyim sen nasılsın diyince kendime geldiğimde çok utandım

sizde olağan üstü hal var ama,ne utanıyon ki???civcivinin istekleri baskın gelmiş....

boşver hamilesin bişi olmaz ben eşim kapıdan girer girmez öğürüorum üstüne o yüzden o aşağıdan zile basıor ben hem aşağıyı hem evin kapısını açıp o eve girip soyunana kadar kendimi salona kapatıorum adamın eve girmesi midemi bulandırıor ama evde bnm olmasında bir sorun yok yeterki o kapıdan girdiğini görmeyeyimmm hamilelik tuhaf şey işte yani şükret daha üstüne kusmuorsun

aboooo öyle olsam beni banyoda yatırır

Allah iyiliğini versin hemi ya koptum adamdanmı tiksiniyon..Ben de hamilelik geçirdim ama düştü daha olmuyo tüp bebük yapcaz 1.2 ay sonra..Benim eşimin midesi bulanıyodu başı dönüyodu sana noluyo be ben hamileyim diyodum bizim aksi olur heralde o kusar benim üstüme ..doktora gittiğimizde doktora dedim eşime de kan testi yaparmısınız bizim ikiz bebeğimiz olucak sanırım biri onda biri bende kadın çok gülmüştü...

böylesini de ilk defa duydum,ileride doğumhaneye onu da yatırmasınlar senle birlikte....

böylesini de ilk defa duydum,ileride doğumhaneye onu da yatırmasınlar senle birlikte....

Ay bi hamile kalalım onla onuda yatırırız sedyeye bişey olmaz yağlarını aldırır...Bana aldıgı herşeyi yiyodu zaten hamile kalırsam yer yer hep bebeği güçlü olsun diye...Psikolojikmiş doktor öyle dedi çok istiyodur ondan öyle oluyodur demişti..

hayırlısınla olur inşallah,doğumda kendi derdin sana yetmezmiş gibi bir de onunla uğraşcan demek.

sen yine iyiymişsin
ben mağaza da önümdenneden çekilmiyosun diye kavga edecektim kafayı kaldırınca aynada kendimi gördüm algılamam uzun sürmüştü annem hala anlatır anlatır güler

sen yine iyiymişsin
ben mağaza da önümdenneden çekilmiyosun diye kavga edecektim kafayı kaldırınca aynada kendimi gördüm algılamam uzun sürmüştü annem hala anlatır anlatır güler
bunu hatırlıyor gibiyim,burada bunu paylaşmıştın değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…