günde 1-1.5 paket sigara içiyorum,liseden kalma berbat bir alışkanlık biliyorum....bağımlı olmama rağmen her defasında yeni aldığım paketi nereye koyduğumu unuturum.geçen gece gene evde tırım tırım paketi ararken eşim uzandığı yerden:'buliiim mi?' dedi. nikotin yoksunluğundan olsa gerek sertçe:'soruyo bir de...bulmamda yardım etsene orda eftelya gibi uzanıp benim deli danalar gibi dönmemi seyredeceğine!'dedim.eşim işi dalgaya almaya başladı:'bulursam ama ''ulu adam,muhteşem varlık,sen benim kralımsın''diyip elimi öpcen anlaştık mı?'dedi.yapıma,duruşuma ve karakterime hepten aykırı bir durum olduğunu bildiği için özellikle bunu seçtiğini biliyordum,ama ben de her yeri arayıp paketi bulamadığım için paketi kuvvetle muhtemel kasada unuttuğuma kanaat getirmiştim.dolayısıyla bu sefil duruma hiç düşemeyecektim. 'tamam o halde,ama bulamazsan da,sen de 1hafta evin işlerini yapacaksın anlaştık mı?'dedim.kabul etti.ağır ağır kalktı koltuktan,bir müddet durdu sonra:'hmmm ben flocke olsam,nereye koyardım acaba?'dedi.vitrine baktı yok,portmantonun üstüne baktı yok en sonunda buzluğu açtı ve paketi buldu
.aldığım kıymayla birlikte onu da oraya sokuvermişim yanlışlıkla!!!kral edasınla bana döndü ve elini uzatarak:'öp hade öp öp!'dedi.sözünden dönenin kaşığı kırılsın,dişlerimi sıka sıka 14yıl sonra ilk defa elini öpüp adamı kral ilan etmek zorunda kaldım.