Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

koptuğun belli, gülmekten yazamamışsın

o kopmaktan diil de kopamamaktan oldu. oğlum izin vermedi pc başından kalktımama dayanamadım sizden ayrılmaya cepten girim dedim orda da yazılar beyaz görünmğo yani. ne yazdığımı göremeyince dokunmatikte de yazınca böle oldu malesef

akşam eşim ''sanki gece,uyurken elma hakkında birşeyler duydum''dedi.
bian anımsar oldum ama durmadım üstünde.
akşamın ilerleyen saatlerinde (tabi eşim sadece ona yoğunlaşmış şekilde)
hatırladımmm dedi !!!
-uyurken ben sana 'elma suyu şekerlimidir ? dedim..
sanki o anı yaşar gibi 'elma suyu şekersizdir'dedim sesiz sesiz..
eşim de onayladı.
ama nasıl gülüyor,ben rüyalar alemindeymişim gibi bakıyorum onun suratına

anlayacağınız biz uyurken sohpet eder olmuşuz..

Bende bi tane anlatayım.

Evimize yeni taşındık ve sadece apartmanda biz varız ilk taşınanız.

Akşam misafirliğe gidicez apartman kapısından çıktım (çünkü eşim hep benden sonra çıkar, bana sen hazırlan der ben hazırlanırım o hala hazırlanacak )

Bi baktım aprtmanın kpısında bi top çocuklar bırakmış sanırım. topa bi vurdum karşıda bahçeli tek katlı bir ev vardı oraya gitti şangırtt diye bir ses geldi ki o ses gelirken eşimde yanımdaydı..

naptın yine dedi valla ben bişey yapmak istememiştim top duruyordu vurdum dedim.

komşu çıktı eşim paasını verelim abla dediysede kadın istemedi. bahçeye fazladan cam koymuş cam kırılırsa takarız die o kırılmış meğer. Sonra misafirliğe giderken eşim hem gülüyor hem kızıyor sen hiç büyümüyceksin die hem utandım, hem çok güldüm

Yaa bi keresindede eşimle alakalı değil ama

babannem vefat etmişti hep beraber köye gittik gece hiç uyumadım gündüzde öyle ertesi akşam bir odaya sıkış tepiş yattık her taraf insan kaynıyor.

Gece birisi bir horluyor bir horluyor öelecem uyuyamıyorum bir türlü. neyse sabah oldu anneme dedim bu olayı. annem ne dyorsun sen yaa horlayanın ta kendisi sendin demezmii? güleyimmi ağlayayımmı
aslında hiç horlamam ama yorgunluktan yada yerimi yadırgamadan heralde

günde 1-1.5 paket sigara içiyorum,liseden kalma berbat bir alışkanlık biliyorum....bağımlı olmama rağmen her defasında yeni aldığım paketi nereye koyduğumu unuturum.geçen gece gene evde tırım tırım paketi ararken eşim uzandığı yerden:'buliiim mi?' dedi. nikotin yoksunluğundan olsa gerek sertçe:'soruyo bir de...bulmamda yardım etsene orda eftelya gibi uzanıp benim deli danalar gibi dönmemi seyredeceğine!'dedim.eşim işi dalgaya almaya başladı:'bulursam ama ''ulu adam,muhteşem varlık,sen benim kralımsın''diyip elimi öpcen anlaştık mı?'dedi.yapıma,duruşuma ve karakterime hepten aykırı bir durum olduğunu bildiği için özellikle bunu seçtiğini biliyordum,ama ben de her yeri arayıp paketi bulamadığım için paketi kuvvetle muhtemel kasada unuttuğuma kanaat getirmiştim.dolayısıyla bu sefil duruma hiç düşemeyecektim. 'tamam o halde,ama bulamazsan da,sen de 1hafta evin işlerini yapacaksın anlaştık mı?'dedim.kabul etti.ağır ağır kalktı koltuktan,bir müddet durdu sonra:'hmmm ben flocke olsam,nereye koyardım acaba?'dedi.vitrine baktı yok,portmantonun üstüne baktı yok en sonunda buzluğu açtı ve paketi buldu.aldığım kıymayla birlikte onu da oraya sokuvermişim yanlışlıkla!!!kral edasınla bana döndü ve elini uzatarak:'öp hade öp öp!'dedi.sözünden dönenin kaşığı kırılsın,dişlerimi sıka sıka 14yıl sonra ilk defa elini öpüp adamı kral ilan etmek zorunda kaldım.

Ayyy gülmekten gözümden yaş geldi vallaa billaaa

eşimde grip olmuş uyuyor sesime uyandııı noluyo dio kendi kendime bu kadar güldüğümü duyuncaa

valla inanırım. bekarken buzdolabında tarak bulmuştum ben de. bizim evde de flocke yerine ablam vardı da... bi de teyzem var bitane benim o da ikisini de siyah torbaya koyduğu için yeni aldığı tavuğu çöpe, çöpü de buzluğa koymuştu bikeresinde. ogün tavuk lazım olunca dolapta da çöp çıkınca anlamış utana sıkıla kapının önüne çöp diye attığı tavuğu etrafı ufaktan kolaçan ettikten sonra alıp yemek yapmış.

bu yazdığımı telefonda kardesime okudum.bitti bekliyorum gülmesini,karşıda ses yok duruyo öyle.
dedimki eee komik değilmiydi ??
yoo dedi.
bunu ben yaşadım diyince bastı kahkahayı.çok komikmiş be ablaaaa dedi...

şimdi soruyorum;yukarıdaki yazıyı okuyup gülen var mı,yoksa bu gerçekten bana komik gelen birşey mi?
lütfen yorum yapın merak ediyorum..:18:

Son düzenleme:

bende rüyamda esime ayakkabımı versene demişim geçen gece eşimde ne yapacaksın deyince daga tırmanıcam sıkıldım burdan demişimsabah bana dag yolculugu nasıldı deyince anlamadım anlattı çok güldüm

Komikkk komikkkk alemsiniz yahuu :90:

Allahim yaaaa 64 sayfayi gozlerimden yas gele gele okudum

flocke senin anilar fena ama sanirim esin de buna pek yardimci oluyor :)

bu gaz olaylari gerçekten evlenince insanin basina bela oluyor. ben de esime kiziyorum yapma yanimda diye. bi gece ole agriyla kalktim ki neyse wc sonra namaz hala gecmedi. dedim disari cikayim duymasin aman Allahim ole bi gurultu oldu ki kendi kendime sastim bi gaz nasil bu kadar ses yapar diye. ama olsun sonucta duymamisti. bazen oluyor duyuyor "hiii" diyor ama ben uyuma numarasi yapiyorum bakiyor ki uyuyuorum bisey demiyor. :)

bisey daha;
odamiz dar, yatak ve dolap da karsi karsiya. kible de çapraz oldugu icin zor namaz kilabiliyorum. bi gun namaz kilarken arkamdaki dolabi tamamen unuttum ve popom dolaba çarpti baya da sallandi hani kapaklar. esimin "noluyo lan" diye bi dogrulmasi vardi nerdeyse namazi bozacaktim

:90:

Biz eşimle flört dönemindeydik,Ankarada eşimin mahallesinden geçiyorduk, eşimin aile dostları Ali bey vardı. Ben de tanışmıştım adamla. Neyse yürürken bi baktım Ali Beyin resmi direklerde. Epey de uzağım direğe,altınd ayazılar var ama seçemedim aynen şu cümleyi kurdum "Hiiiiiihhh Ali Amca kayıpmı olmuşşşş" Eşim bunu duyunca gülmekten kendini toparlayamadı ben de anlamsızca bakıyorum "ne var ne gülüyosun,neresi komik adam kayıp" dedim. Eşimden gelen cümle " Derinnn sen beni öldürceksin vallahi,ne kayıbı hayatım muhtarlık seçimi var,Ali amcada aday" Ben gene rezillerde

Hahaha bu erkekler ne meraklı ayol..herşeye bugün banyoya girdim dedim şöyle güzelce bi banyo yapım tam soyundum saçlarıma bakıyorum kapıyı kapatım sıcak olsun banyo dedim kapıya öyle hızlı kapadımki gözlerim aynada bir sessss aaaaaahhhhh diye meger benim koçiş beni izliyomuş delü gözü mosmor oldu hahahha rezil ettin beni diyo pis röntgenci dersin işyerindekilere yanlış yaptım benim karıya cezalandırdı diye....Bide ben rezil oldum 2.5 yıllık evliyiz ilk defa gaz çıkarırken duydu otururken ben odaADA SANDIM MEGER KAPININ ÖNÜNDEYMİŞ..49 kiloyum bide öle bi ses çıktıki ama ilaç kullanıyorum ondan kafasını uzattı yerlere yattı gülmekten korktum lan bişey patladı sandım diyo bide uyuz aglıycaktım nerdeyse çok utandım gülme ya neolur dedim odaya gitti orda güldü...((

derinnn ikimizde evli olmasak valla evlenme teklif ederdimmmm sırf gülmek içinnnn ayy öldürüorsun beni gülmektenn

hevuk-can hoşgeldin....öldürdün beni gene yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…