Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

buna çok güldüm

benim de aklıma geldi...
birgün okulda son dersteyız, ama ben öyle bı bluz gıymısım kı ince.. Bunu unutup derste coşa coşa elimi kaldırıyorum. Meger frıkık vermısım ıcımde sadece sütyen var bütün erkekler bakıp gülüyo odunlar..birtek sevdigim cocuk görmezden geldi olmamıs gıbı..onun bu edebını sevıyorum ıste.. Ama cok utanmıstım ölebilirdim ya :/

bu paylasımı yenı farkettım ve bayıldıııııııııım cok komık seyler yasamıssınız cıdden :)bende emınımkı yazamısımdır ama aklımda degıl bu elma olayına acayıp kırıldım yalnız harıka :)

Ayy siz çok yaşayın emi moralim bozuktu valla burayı okumaya başladım sabahtan beri gülüyorum bende..Hepinizin mutluluğunuz hep daim olsun inşallah:109:Bende bigün böyle rezillikler yaşayabilecekmiyim eşime karşı diye de iç çekiyorum bi yandan

Neyse evli değilim ama bizimkilerin hem bana karşı rezil olup hemde benim rezil olmama sebep oldukları rezil bi durumu anlatayım:114:

Okul bitti falan ben ehliyet almaya karar verdim,bizim memleketteyim akrabaların yanında.Orda yazıldım kursa falan derken sınav oldum ilkinde veremedim,ikincide veremedim neyse verdim bu sefer direksiyondu falan baya uğraştım 4-5 ay.Ama burda da işlerim olduğundan ben sürekli git gel yapıyorum tabi,her ay nerdeyse.Hiç farkında değilim yanı durumun.Bir gün biz kuzenimle oturuyoruz bende valizimi düzeltiyorum döneceğim için.Kuzende çok meraklıdır oda kurcalıyor birşeylerimi o sırada valizin ön cebini açtı bakıyor.Bi çıkardı elinde prezervatif sonra ben şok tabi ne arıyo bunlar burda diye:44:bi baktım ön kısım komple (bide çeşitt çeşit,renk renk hemde) prezervatif doluukuzenım nasıl gülüyor ama ben şaşkın tabi 'nasıl yani' diyorumNeyse annemi aradım ağzını arıyorum 'anne bu valizin ön cebindekiler ne öyle' diye.Annemde kem küm ediyo falan gülmeye başladı hafif utanarak.Sonra durum anlaşıldı tabi.Meğer yengem sağolsun anneme ufak bi hediye göndermek istemiş ilk dönüşümde,ama annem unutunca onlar orda kalmış öyleBen sonradan düşününce dank etti kafamaOrası küçük yer ve ben uçakla gidip geliyorum hep! Buda demek oluyorki o bütün hava alanı çalışanları beni tanıyor artık:95:Zavallı bende hala 'dışardan çok cool duruyorum' havasında gidip geliyomuşum çalışanların bakışlarıyla beraber

Tabi bide ertesi gün,ben onları çıkarmayı unutunca hava alanına giderken aklıma geldiğinde,eniştemin yanında teyzeme teslim edişim vardı ki oda ayrı bi rezillikti.
Hala dalga geçerler benle eniştemle yengem her gidiş gelişimde

Son düzenleme:

benım lugatımda fermuar kelımesı yoktur dukkan vardır ole bır benımsemısım kı sankı dukkan fermuar kadar masum bısey gıbı bellege yerlesmıs kactane bayanı yolda pardon dukkanınız acık kalmıs dıye uyardımne dukkan mıdıye bakıyolardı seneler once dukkan takıntım vardı mutlaka kapatılmalıydı dukkanlar hatta bıgun kendımı tutamayıp refleks olarak adamın bırıne pardon dukkanınız acık dıye uyarmıstım adamda he acık alısverıse varmısın demıstıben tabı bacaklarım g..üme dege dege kactım oradanama bıdahada hıcbır erkege dukkanınız acık kalmıs demedım

ucuz kurtarmışın
ne işin var kıs elin adamının dükkanıyla
her dükkana el atarsan olacağı buydu yani

ucuz kurtarmışın
ne işin var kıs elin adamının dükkanıyla
her dükkana el atarsan olacağı buydu yani

Gerçekten ucuz atlatmışsınız.Ama çok komikti.
Bu topiği açanlardan allah razı olsu ilk 14 sayfayı okudum,öldüm gülmekten.Moralim düzeldi.

kızlar yazdıklarınızı okurken öldüm resmen.bende 1 ay önce başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum.bi yakınımızın düğünü var otelde.nişanlımla aileside davetli.düyün bitti.herkes yukarı çıktı odasına.nişanlım 5dk dedi.20 dk geçti gelmedi.merak ettim.sonra araba sesi geldi.odamdan çıktım.ablamda dekolteli geceliğini giymiş eniştemi bekliyo ;-)karanlık heryer.aslında hiç böyle yapmam ama bende atlayıp sarıldım öptüm hemen.aşkım nerdeydin herkes yattı ben seni bekliyorum dedim.o da bana mervecim benim levent(eniştem) demesinmi.ay bi utandım.özür diledim.o da önemli diil dedi.sonra bi baktım mehmet(nişanlım) yanımda duruyo.meğerse olanları görmüş.ona da anlattım.mehmet bana şöyle dedi `tamam anladım.siz galiba ailece uyku sersemisiniz` dedi.ben anlamadım.`ablan beni levent sanmış odama gelmiş dedi.bunu söyleyince eniştem hemen odasına koştu.ablam kıpkırmızı oturuyo.ama korktuğumuz olmamış tabi.

yaninda ilk evlendigimiz ay zarttt diye gaz cikarmistim
yeni yatmistik
daha uyumamistik
düsünün yani
esim gülmüstü
hayret bisi cok sirin geldi ona
sarilmisti ben tek kelime edemedim ))

gercektende fena rezil olmussunuz :26::26::26:

aman tanrim.....

ayyy koptum yaaa allah korumuş töbe töbee

valla moralim o kadar bozuk ki hicbirseye gulebilecegime ihtimal veremezken sizin paylasimi okudum "elmayim" kismina geldigimde bir kahkaha patlattim tutamadim kendimi harikasiniz

ayy allahım şimdii gülmekten kriz geçirirken nişanlımıı arıyiim dedim ben kahkaha atarken tel.fon bi açıldı kayınvalidem kadıncağız uykudan uyanmış benim kahkahalarımla neye uğradığını şaştı ben bide nasıl bağırmışım aşkııım diye gülerkenmeğerse o şaşkınlıkla onu aramışım yorumları okurken rezil oldum heyy yarabbim

karnım ağrıdı yaaaa gülmektennnn

benım rezıllıklerım bıtmezzzz

bı gece uyuyoruz bebeğımle yazın hava çok sıcaktı neyse ben duvar tarafında yatıyorum duvar bıraz soğuk oluyor dıye duvara bı yapısmısım
resmen yatagın ordakı boşlugun ıçındeyım düstüm düsecem ama uyku sersemıyım nasıl aglıyorum aşkımm benı kurtar dıye
zavallım çekmış kurtarmış benı bende arkamı dönüp bağırmışım bıde dokunma bana pıslık dıye bu arada uykum çok ağırdır benım sonrada uyumaya devam tabı hatırlamıyorum sabah gül gül öldü anlattı bana cok utanmışdım

bı kere kavga ettık bız evde tartışıyoruz yok sen böyle yaptın sen bunu dedın dıye bende dedım kı gel bı kağıda nelere sınır olduğumuzu yazalım bırbırımızın hangı davranışlarını sevmedıgımızı. tamam dedı bu
ben nasıl sınırlendıysem yazdım da yazdım koca bı sayfaya ama sınırden hep tekrarlamısım kendımı sonra okuyunca fark ettımç
verdık bırbırımıze. vermez olaydım bıtanem sadece: ben senın her huyunu sevıyorum huysuz sevgılım yazmış :26: bende ağzıma ne geldıyse yazmıştım

yazın tatıle fethıyeye gıttık. ılk tatılımız herşey gayet güzel ılk defa gıdıyoruz ıkımızde.
dolmusa bındık bı gece otele dönüyoruz telefonla konusuyordu bende şöföre parayı uzattım bıg rose yanı otelın adını söyledım adamda mıgros anlamıs :18: allahımmm gıdıyoruz gıdıyoruz yol bıtmıyor düsünüyorum bızım otel bu kadar uzak mıydı dıye yok sevgılımede bırsey dıyemıyorum
gıttım şöförün yanına bızım otele daha cok var mı dıye sorıyım dedım adam yanlıs anlamısım sızı burda ındırıyım gerı dönmelısınız dedı
o sınırle arkaya dogru gıderken adamın anı fren yapmasıyla tam sevgılımın ayaklarının önüne kapandım
tabı dolmustakı herkes bıze bakıyo gülüyor felan çeke çeke çıkardı benı dolmusdan rezıl olduk dıye

bı kerede yıkarken en sevdıgı gömlegını kücülttüm bır ay saklayabıldım sonra dolapta buldu mınnacık kalmış
dalga gectı bıde oglumuza gıydırırız dıye

aklıma geldıkce yazarım daha coook var

ayyyy gecenin bi yarısı gelmekten canım çıktı yaa

hahaha çok güldüm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…