- 21 Kasım 2010
- 433
- 109
annemin rezilliğini anlatayım; bir gece çok korktummm... babam işten gelmemişti daha en iyisi annemin yanına gidip uyuyayım dedim... gittim yatak odasına annemin arkası dönük kavradım beliniii o halini hiç unutamam cilveli cilveliii hoşgelmişssinn dedi . şaşkınlıkla hoşbuldum dedim... bana bir dönüşü vardıkii ... anlatırken bile gülmekten karnıma agrı girdi
süper bir konu olmuş
çatladım gülmekten
bir tanede benden
ogün kuaföre gidicem.gitmden evde nette dolaşıyorum kadın vücut tiplerini okuyorum.armut mu elma mı vücut tipim diye.
neyse vücudumun elma tipli olduğuna karar verip çıktım evden.:18:
kuföre gittim2 yada 3.gidişim.kuaför sohbet açmak için bana arnavutmusun macırmısın diye sordu
bende yok elmayım dedim.
kadın şoook bana bakıyor.
salak ben okuduklarımın etkisinde kalıp kadına ne dediğimin farkına bir müddet sonra vardım...
erkek arkadaşım "hayatım dükkandaki raflar çok tozlandı gelde bir hanımeli değsin çiçek açsın dükkanım mis koksun hava değişsin" diye tatlı dille yoldan çıkardı beni. Dayanamadım gittim yardıma. Hava soğuk diye kat kat giyinmişim. Hareket edince terledim hırkamı çıkardım koydum bir kenara. Iş bitti attım kendimi koltuğa yaygın yaygın oturuyorum. Bizimki yandan yandan bakıyor bana. Bıyık altından gülüyor filan. Dedim bişey var sende söyle. Yok söylemem alınırsın hem hırkanı giysene sen üşütme dedi. Dedim konuyu çevirme iyiyim ben böyle üşümüyorum söyle ne var. Yaa şimdii nasıl denir bilmem kii falan filan derken [ı]dükkan açık hayatım[/ı] dedi. Alaycı alaycı güldüm "evet farkındayım açık bizde şuan içindeyiz" dedim. Kıpkırmızı oldu bu yok öyle değil işte yaa neyse filan derken müşteri girdi içeri. Bende tezgahın arkasına geçtim. şöyle usuldan bi üstümü başımı düzelteyim derken farkettim ki fermuar açık. Allaaah rezillğin biri bin para. çaktırmadan çektim fermuarı hemencik giydim hırkamı üstüme. Bana bi sessizlik çöktü tabi. Acap utandım. Müşteri gittikten sonra uzaklara baka baka "farketmemişim pardon" dedim. Insanlık hali canım olur öyle şeyler takılma dedi. Pantolonum belden düşük üstü kemerli azcık bir fermuar yeri var. Ne kadar çeksemde arada kayıveriyor işte. Aptallık bende giysene üstüne uzun bi tunik. O gün bügündür yanına giderken illa uzun uzadıya bişeyler giyiyorum üstüme. Kıçım başım açılıp rezil rüsva olmayayım diye...
benım lugatımda fermuar kelımesı yoktur dukkan vardır ole bır benımsemısım kı sankı dukkan fermuar kadar masum bısey gıbı bellege yerlesmıs kactane bayanı yolda pardon dukkanınız acık kalmıs dıye uyardımne dukkan mı dıye bakıyolardı seneler once dukkan takıntım vardı mutlaka kapatılmalıydı dukkanlar hatta bıgun kendımı tutamayıp refleks olarak adamın bırıne pardon dukkanınız acık dıye uyarmıstım adamda he acık alısverıse varmısın demıstı ben tabı bacaklarım g..üme dege dege kactım oradan ama bıdahada hıcbır erkege dukkanınız acık kalmıs demedım
ucuz kurtarmışın
ne işin var kıs elin adamının dükkanıyla
her dükkana el atarsan olacağı buydu yani
kızlar yazdıklarınızı okurken öldüm resmen.bende 1 ay önce başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum.bi yakınımızın düğünü var otelde.nişanlımla aileside davetli.düyün bitti.herkes yukarı çıktı odasına.nişanlım 5dk dedi.20 dk geçti gelmedi.merak ettim.sonra araba sesi geldi.odamdan çıktım.ablamda dekolteli geceliğini giymiş eniştemi bekliyo ;-)karanlık heryer.aslında hiç böyle yapmam ama bende atlayıp sarıldım öptüm hemen.aşkım nerdeydin herkes yattı ben seni bekliyorum dedim.o da bana mervecim benim levent(eniştem) demesinmi.ay bi utandım.özür diledim.o da önemli diil dedi.sonra bi baktım mehmet(nişanlım) yanımda duruyo.meğerse olanları görmüş.ona da anlattım.mehmet bana şöyle dedi `tamam anladım.siz galiba ailece uyku sersemisiniz` dedi.ben anlamadım.`ablan beni levent sanmış odama gelmiş dedi.bunu söyleyince eniştem hemen odasına koştu.ablam kıpkırmızı oturuyo.ama korktuğumuz olmamış tabi.
kızlar yazdıklarınızı okurken öldüm resmen.bende 1 ay önce başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum.bi yakınımızın düğünü var otelde.nişanlımla aileside davetli.düyün bitti.herkes yukarı çıktı odasına.nişanlım 5dk dedi.20 dk geçti gelmedi.merak ettim.sonra araba sesi geldi.odamdan çıktım.ablamda dekolteli geceliğini giymiş eniştemi bekliyo ;-)karanlık heryer.aslında hiç böyle yapmam ama bende atlayıp sarıldım öptüm hemen.aşkım nerdeydin herkes yattı ben seni bekliyorum dedim.o da bana mervecim benim levent(eniştem) demesinmi.ay bi utandım.özür diledim.o da önemli diil dedi.sonra bi baktım mehmet(nişanlım) yanımda duruyo.meğerse olanları görmüş.ona da anlattım.mehmet bana şöyle dedi `tamam anladım.siz galiba ailece uyku sersemisiniz` dedi.ben anlamadım.`ablan beni levent sanmış odama gelmiş dedi.bunu söyleyince eniştem hemen odasına koştu.ablam kıpkırmızı oturuyo.ama korktuğumuz olmamış tabi.
benım lugatımda fermuar kelımesı yoktur dukkan vardır ole bır benımsemısım kı sankı dukkan fermuar kadar masum bısey gıbı bellege yerlesmıs kactane bayanı yolda pardon dukkanınız acık kalmıs dıye uyardımne dukkan mı dıye bakıyolardı seneler once dukkan takıntım vardı mutlaka kapatılmalıydı dukkanlar hatta bıgun kendımı tutamayıp refleks olarak adamın bırıne pardon dukkanınız acık dıye uyarmıstım adamda he acık alısverıse varmısın demıstı ben tabı bacaklarım g..üme dege dege kactım oradan ama bıdahada hıcbır erkege dukkanınız acık kalmıs demedım
aman tanrim.....
süper bir konu olmuş
çatladım gülmekten
bir tanede benden
ogün kuaföre gidicem.gitmden evde nette dolaşıyorum kadın vücut tiplerini okuyorum.armut mu elma mı vücut tipim diye.
neyse vücudumun elma tipli olduğuna karar verip çıktım evden.:18:
kuföre gittim2 yada 3.gidişim.kuaför sohbet açmak için bana arnavutmusun macırmısın diye sordu
bende yok elmayım dedim.
kadın şoook bana bakıyor.
salak ben okuduklarımın etkisinde kalıp kadına ne dediğimin farkına bir müddet sonra vardım...
aa sende mi burdasın tatlım öpüyorum çokk solotica arkadaşım
ay valla çok güldüm karnıma ağrılar girdi bende anlatcam çok olaylar var ama ilk ve hiç unutamadığımım rezilliğim eşimle yeni evliyiz ben mutfakta yemek hazırlarken işten erken gelmiş bende hiç duymadım sesini o anlamış korkutayım demiş neyse böhhh demesiyle çığlık atmam bir oldu bende intikamım çok acı olucak dedim tabi unutsun diye bekledim aradan bir hafta geçti akşam saat 7 yibir dakika geçmeyen adam planımı yaptım bizim yatağım bir tarafı camın onünde duvara bitişik sayılır bütün ışıkları söndürdüm oraya yan yattım telin sesinide kapadım başladım beklemeye ne gelen var ne giden ben beklerken uyumuşum saat 20 de eşim eve gelmiş bakmış evde yokum teli aramış cevap yok annemler yakında oturuyor oraya gitmiş anlıcanız mileti ayağa kaldırmış neyse kapı sesine ben uyandım saate hiç bakmadan eşim ailem bayağı kalabalık siz düşünün artık ben öyle konsentire olmuşumki konuşmaları bile duymuyorum eşim yatak odasına girince bende böhhhdiye bagırdım aman allahım odada birden bir sürü insan ne oluyor demeye kalmadı saate bir baktım gece 2 rezilliğin bundan ötesi yoktur heralde
benım rezıllıklerım bıtmezzzz
bı gece uyuyoruz bebeğımle yazın hava çok sıcaktı neyse ben duvar tarafında yatıyorum duvar bıraz soğuk oluyor dıye duvara bı yapısmısım
resmen yatagın ordakı boşlugun ıçındeyım düstüm düsecem ama uyku sersemıyım nasıl aglıyorum aşkımm benı kurtar dıye
zavallım çekmış kurtarmış benı bende arkamı dönüp bağırmışım bıde dokunma bana pıslık dıyebu arada uykum çok ağırdır benım sonrada uyumaya devam tabı hatırlamıyorum sabah gül gül öldü anlattı bana cok utanmışdım
bı kere kavga ettık bız evde tartışıyoruz yok sen böyle yaptın sen bunu dedın dıye bende dedım kı gel bı kağıda nelere sınır olduğumuzu yazalım bırbırımızın hangı davranışlarını sevmedıgımızı. tamam dedı bu
ben nasıl sınırlendıysem yazdım da yazdım koca bı sayfaya ama sınırden hep tekrarlamısım kendımı sonra okuyunca fark ettımç
verdık bırbırımıze. vermez olaydım bıtanem sadece: ben senın her huyunu sevıyorum huysuz sevgılım yazmış :26: bende ağzıma ne geldıyse yazmıştım
yazın tatıle fethıyeye gıttık. ılk tatılımız herşey gayet güzel ılk defa gıdıyoruz ıkımızde.
dolmusa bındık bı gece otele dönüyoruz telefonla konusuyordu bende şöföre parayı uzattım bıg rose yanı otelın adını söyledım adamda mıgros anlamıs :18: allahımmm gıdıyoruz gıdıyoruz yol bıtmıyor düsünüyorum bızım otel bu kadar uzak mıydı dıye yok sevgılımede bırsey dıyemıyorum
gıttım şöförün yanına bızım otele daha cok var mı dıye sorıyım dedım adam yanlıs anlamısım sızı burda ındırıyım gerı dönmelısınız dedı
o sınırle arkaya dogru gıderken adamın anı fren yapmasıyla tam sevgılımın ayaklarının önüne kapandım
tabı dolmustakı herkes bıze bakıyo gülüyor felan çeke çeke çıkardı benı dolmusdan rezıl olduk dıye
bı kerede yıkarken en sevdıgı gömlegını kücülttüm bır ay saklayabıldım sonra dolapta buldu mınnacık kalmış
dalga gectı bıde oglumuza gıydırırız dıye
aklıma geldıkce yazarım daha coook var
yeni evlenmiştik, colleziona girdik bişeyler almaya bende salına salına kıyafetlere bakıyorum derken önüme biri çıktı kafamı kaldırıp bakmıyorum kim diye, bi taraftanda sinir oldum direk gibi dikiliyo önümden diye ama çokta gururluyum yüzümü kaldırıp bakmıyorum ben dikiliyorum o dikiliyor, sonra sinirle kafamı bi kaldırdım kim ? BEN meğersem 2 dakkadan beri aynanın önünde kendi aksime sinirleniyormuşum, eşimle tezgahtarda beni izliyor koptular gülmekten. o günden beri eşim "cam güzeli" der bana.