Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

henüz bir eşim olmadığından eşime rezil oluşumu anlatamıyorum, erkek arkadaşlarımla yaşadığım bir rezilliği de hatırlayamıyorum. demek ki o kadar feciiymişler ki beyin onları baskılayıp unutmuş :)) ben de devirdiğim bir çam ormanını anlatayım :))

liseden yeni mezun olmuşuz, haziranda öss'ye girmişiz, puanlar alınmış, tercihler yapılmış vs. vs. eylül ayında okulların başladığı ilk gün çiçeği burnunda lise mezunları olarak lisemize gelmeye karar verdik. pazartesi günü bayrak törenine (nostalji olsun diye) katılıp ordan da başka kafelere gidip muhabbet edeceğiz.

neyse sabah geldik liseye, bayrak töreninden önce üçerli beşerli gruplar halinde muhabbet ediyoruz okul bahçesinde. tabii öss yeni atlatılmış olduğundan sohpetlerin ana konusu 'o kaç puan oldu, bu nereye yerleşti, öbürü tercih yaptı mı' oluyor. ben de aldığım puanı beğenmediğimden tercih yapmamıştım, öğretmenliği ikinci girişimde tutturdum (o zamanlar öğretmenliğin puanı bayaa yüksekti öğretmen meslek liseleri yüzünden.) beş kız muhabbet ediyoruz.

çiğdem: ee kızlar tercih yaptınız mı?
merve: ben kadir has elektroniğe geçtim.
sibel: zaten hep itü olsun istiyordum, itü peyzaj'a girdim.
umay: (bu ben oluyorum) ya ben tercih yapmadım.
çiğdem: neden ki?
umay: ya sırf boşta kalmamak için kıytırık bir yerlere gitmek istemedim. ne yani, istanbul üniversitesi maden mühendisliğini falan mı yazsaydım.
çiğdem: sinem sen nereyi kazandın
sinem: (üzgün ve bıkkın bir şekilde) istanbul üniversitesi maden mühendisliği.

oyy ben bir dumur bir dumurrrr, nokta atışı yapmışım resmen. ordan nasıl kaçacağımı bilemedim. ha bu arada şu anda kesinlikle maden mühendisliğinin kıytırık bir bölüm olduğunu düşünmüyorum, o zamanki liseli aklımla böyle bir kanıya varmıştım. hatta şimdiki aklım olsa maden mühendisliğini yazardım, atama durumlarımız ortada malum (

yazılanların hepsini okuyamadım henüz (70 sayfa kadar). lakin şimdiye kadar okuduklarım arasında, ulu manitu, en korkuncu buydu.
yemin ediyorum gülmekten ağzım yırtılacak sandım.

ccook manyaksınız kızlar yaa:)))) neler yaşanmış ne rezillikler. şimdi ben gülüyorum evdekiler ne oldu diye sorcak cevap veremicem :))) zor tutuyorum kendimi :))

bunu okuyunca aklıma eşimin ilk tanıştığımız gün bana söylediği yalan geldi.

ben afyon kocatepe üniversitesi mezunuyum,eşim lise mezunu.
işte ilkgün eşimle tanışmışız birbirimizi tanımaya çalışıyoruz,nerelisin,kaç kardeşsin,burcun ne,ne okudun,ne mezunusun derken ben ona bu soruyu sordum.eşimde o nokta atışını yaparak ben afyon kocatepe üniversitesi mezunuyum demesinmi,bende aaaa bende oradan mezun oldum dedim,hangi yurtta kaldın,nerelere takılıyordun,hangi bölümdün diye ben sormaya başlayınca eşimin patlıcan morciverti rengi yüzünü görmeliydiniz.adam yalanı söylüyor,o kadar okulun içindede benim üniversiteyi tutturuyor.seviyorum kocişimi ya

bu konu süper yaa biz de düşündük eşimle de henüz o kadar rezil olmamışım
Sadece bi kere şey oldu,kek yapmayı bir türlü beceremiyodum,kabarmıyodu,davul fırınım vardı benim,bi yerindeki kapağı çıkmış orda delik var,acaba dedim bu yüzden mi kabarmıyo (bahaneye gel ) sonra burayı neyle kapatsam neyle kapatsam dedim sonra dedim ki buraya en iyisi bant yapıştırayım yanar ama olsun biraz idare etsin kekim kabarsın sonra eşim geldi burda yanık kokuyo dedi ben de Allah Allah nerden kokuyo ki dedim,kekin kabarmasına o kadar konsantre olmuşum ki unutmuşum bantı falan,eşim geldi zAnka inanmıyorum sana fırına bant mı yapıştırdın dedi baya bi güldü bana Hiç unutmuyo bunu,ama değerdi şöyle mis gibi kabramış bi keke bıktım napiyim

:):):) Çok benzeri benim de başıma gelmişti. Para çektim bankamatikten, kimseye kaptırmadan bir an evvel gideceğim yere gideyim diye koşarcasına yürüyorum yolda.Biri sesleniyor arkamdann " Hanımefendi bakar mısınız, hanımefendiiiiiiiiiiiii" diye. Hiç istifimi bozmadan koşarcasına yürüyorum, laf atıyor sanıp:) Sonra yetişti de bir saattir sesleniyorum, paranızı düşürdünüz neden bakmıyorsunuz diye anca öyle döndüm:)Meğer akıllı ben 100 liramı düşürmüşüm bi de adama laf atıyor diye bakmıyorum İnsaflıymış gene iyi koştu peşimden...

harika yazmışsın. tarzını çok beğendim. takipteyim seni

bir sürü sayfa okudum en çok pırt muhabbetlerine güldüm :)
henüz evlenmeden daha ben sevgilime rezil oldum. sevgilimle uyuyacağız tam uykuya dalma anı, uyku daha ağır moda geçmemiş. benden pırt sesi geldi hem de 2 seferde, taksit taksit. içimden eyvah dedim uyandım sevgilim çok dalgacıdır açmış gözünü gülüyor sağolsun, o hışımla sanki kandırabilcekmişim gibi sen yaptın!!! dedim :) hayır aşkım sen yaptın diye gülmeye devam etti, ne var yani ben yaptım aşkım dese görmezden gelse ama yok ben de güldüm çaresiz

hahaha hohoho hihihi çok güldüm valla yaa

bende anlatmak istemiyorum komik değil ama rezillik. istanbulda oturuyoruz sevgilimde bende ikimiz köydeydik ozaman ben orduda o balıkesirde telefonla konuşuyorduk şarkı söylememi istedi sesim çok kötüdür sonra ben telefonda hatırla sevgili şarkısı söyledimm sesimi duyar duymaz telefonu yastıgın altına koymuş arkadaşıda vardı yanında gülmekten ölmüşler yani buluştuğumuzda mırıldanır o şarkıyı

hemen ben de yazayım bi tane :))
istanbuldan bursaya evime gitmek için bilet aldım, peronda bekledim, otobüs geldi bindim.
finallerden çıktığımız için çok yorgundum, 3-4 günün yorgunluğu vardı.
yolda uyumuşum, gözümü bi açtım sağ tarafımda artvin döner salonu!!!
azcık cazgırımdırda, uyku sersemi şöföre duuuuuuuuuur yanlış otobüsteyim, durrrrrr ben bursaya gitmek istiyorum heeeeeeeeey durdurun otobüsüüü diye bağırdım.
herkes şok tabi. yanımdaki bayan, gemlikteyiz az kaldı bursaya deyince (sadece salonun adı artvinmiş), acı(!) gerçeğin farkına vardım ve 1 saatlik yolu utanç içinde geçirdim.
tüm otobüs delidir bu diye düşündü, eminim

Ay bayılacagim ya harikasınız varya surekli okuyorum gulmekten sesim giitti bigün

düşünüyorum düşünüyorum ben hiç mi rezil olmamışım kımseye hayatmda yaa bukadar mı mükemmelmişim :82:

Aklıma geldi bitane yaa mükemmelim diye pek havalanmıştım Bundan 4 sene önce falan Şuanki biricik sevgilimle ozamanlar arkadaşız birbirimize karşı hislerimiz var ama henüz çıkma vs yok aramızda msnde konuşuyoduk şuan hatırlayamadıgım bi konu yüzünden tartışıyoduk ben o anlık sinirle sil beni diceğime l yerine k harfine basıp yollamışım ama sinirliyim hala farkında değilim yazdığımı bana ne yazdın sen dedi sil benı yazdım dedim bi oku istersen demesiyle başımdan aşağı kaynar sular döküldü baya bi süre bu olayı unutmamıştı ne yazmıştın sen bna söyle bakayım dedi durdu :78:

abuooooooooooooooooooo felaketmiş

hiiiiiiiiiiiii bu fenaymış :)

ayhh koptum burda yaaaaa işyerinde rezil oldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…