sıcak bir temmuz ayı...kumsaldayız.şömine önündeki ayı postu gibi serilmiş ikimizde kumsala...uzaktan gelen tekne sesleri çocukların cıvıltısı derken gözkapaklarım ağırlaşıyo ve uykuya dalıyorum.5..bilemedin 10 dakika sonra eşim beni dürtüyo:aşkım kalk!horluyorsun yandakiler bize bakıyo.' o nasıl bi kestirmeyse güneş gözlüğüm kaymış ağızımdan salye akmış...
benım rezıllıklerım bıtmezzzz
bı gece uyuyoruz bebeğımle yazın hava çok sıcaktı neyse ben duvar tarafında yatıyorum duvar bıraz soğuk oluyor dıye duvara bı yapısmısım
resmen yatagın ordakı boşlugun ıçındeyım düstüm düsecem ama uyku sersemıyım nasıl aglıyorum aşkımm benı kurtar dıye
zavallım çekmış kurtarmış benı bende arkamı dönüp bağırmışım bıde dokunma bana pıslık dıyebu arada uykum çok ağırdır benım sonrada uyumaya devam tabı hatırlamıyorum sabah gül gül öldü anlattı bana cok utanmışdım
bı kere kavga ettık bız evde tartışıyoruz yok sen böyle yaptın sen bunu dedın dıye bende dedım kı gel bı kağıda nelere sınır olduğumuzu yazalım bırbırımızın hangı davranışlarını sevmedıgımızı. tamam dedı bu
ben nasıl sınırlendıysem yazdım da yazdım koca bı sayfaya ama sınırden hep tekrarlamısım kendımı sonra okuyunca fark ettımç
verdık bırbırımıze. vermez olaydım bıtanem sadece: ben senın her huyunu sevıyorum huysuz sevgılım yazmış :26: bende ağzıma ne geldıyse yazmıştım
yazın tatıle fethıyeye gıttık. ılk tatılımız herşey gayet güzel ılk defa gıdıyoruz ıkımızde.
dolmusa bındık bı gece otele dönüyoruz telefonla konusuyordu bende şöföre parayı uzattım bıg rose yanı otelın adını söyledım adamda mıgros anlamıs :18: allahımmm gıdıyoruz gıdıyoruz yol bıtmıyor düsünüyorum bızım otel bu kadar uzak mıydı dıye yok sevgılımede bırsey dıyemıyorum
gıttım şöförün yanına bızım otele daha cok var mı dıye sorıyım dedım adam yanlıs anlamısım sızı burda ındırıyım gerı dönmelısınız dedı
o sınırle arkaya dogru gıderken adamın anı fren yapmasıyla tam sevgılımın ayaklarının önüne kapandım
tabı dolmustakı herkes bıze bakıyo gülüyor felan çeke çeke çıkardı benı dolmusdan rezıl olduk dıye
bı kerede yıkarken en sevdıgı gömlegını kücülttüm bır ay saklayabıldım sonra dolapta buldu mınnacık kalmış
dalga gectı bıde oglumuza gıydırırız dıye
aklıma geldıkce yazarım daha coook var
buna da bayıldım bu kadar doğal acımadı hacı ya deyişineeşimle henüz evlenmemiştik.izmirin yaz sıcağında kaldırımda hızlı adımlarla yürüyoruz.başımı öne eğdim bbu arada beynim akmış resmen sıcaktan.
bir anda büyük bir ses koptu. eşim panik halde aşkım iyimisin diyor..
benim kafa kaldırımdaki koca u dönüşü yasak levhasına çarpmış.
hani çarptığım için mi utanayım.. yoksa kafamın hiç acımamasına mı? ama ben naaptım acıyor gibi yaptım uuuf filan dedim elimle tuttum... ama acımadı hacı yaa.. başkası olsa yerde kanlar içinde yatardı..niye acımadı hala anlamış diilim... levha yamuldu bende tık yok.. kanasa şişse utanmıcaktım valla.. utanmamın tek sebebi kalın kafamdı :84:
nekadar güldüm anlatamm bir tanede ben yazaayım sizz gülün ..eşim ve benim doğum günümüz aynı gün. bende kendimce bir süpriz yapayım dedim.çarşıya çıktım pasta süsler kadeh vs aydım taabi bir de gecelik .. herşeyi hazırladım notları evin çeşitli yerlerine koydum şuraya git buraya git vs vss .bir hışım hazırlandıktan sonra eşimi bekliyorumm eşim kapıyı çaldı açmadım o acsın ki notlarımı görsün diye zile bastı yok adamcagı en az 10 dk kapıda zile bastı sonra ben bir sinirle kapıya yöneldim bee adam sen anahtarınla acsana diyecektim ki kapıyı kitlemişsim zavallıcık anahtarlada acamamış.. tabi kapıyı acıp direk odaya koştum görmedi bende odada gülmekten öldümm..
ay hepsi çok komik gül gül öldüm:))) bir tane de ben anlatayım. bir gün nasıl sinirliyim erkek arkadaşımla falanda kavga etmiştik ayrılma noktasına geldik nerdeyse accayip moralim bozuk yani akşam eve dönüyordum hava karanlık baya,sokak lambası falan da yok evin oralarda. tam bizim eve gelmek üzereydim ki yol kenarında bir çift bizim evin dibinde ağaç altında birbirlerine girmiş aşırı abartı vaziyette öpüşüyorlar çok sinirlendim şu dengesizlerin haline bak falan diye ve bunları utandırmak için yan yan bakıyorum iyice kız da farketti ama hiç istifini de bozmadı daha da sinir oldum ve biraz daha onların yakınından hızlı hızlı yürüyeyim derken ayağım yerdeki taşa takılıp önlerine yuvarlanıvermiştim ama dizim paramparça üstüm başım berbat nasıl rezil olmuştum. gülsem mi ağlasammı bilememiştim hala aklıma gelince utanırım