Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

hay allah altıma yapcam şimdii

yani tam yakalanmişsiniz sonra bişey demedi mi annen cok utanmişsindir

Yok canım ya annemle aramız iyidir, şaşırmış tabide birşey demedi..ama hep bizbizeyekn eşimin o halini anlatır kadında izi kalmış

kalmaması imkansiz yaniiii bayildim ama yazilanlara gulmekten boğazlrim acidi

sonuçta insanlık hali herkesin başına gelebilir..dikkatli olmak lazım,birde garip bir pozisyondaydık, ona da şaşırdı galiba..nereden öğreniyosunuz kızım öyleşeyleri diyor..

sanırım altıma yaptım

he benimde başıma neler gelmediki

bi günde halamlarda kaldım halam beraber yatalım dedi malum 2 bekar oglu var kendiside dul
neyse yattık falan fistan sabah oldu
halam bana kahvaltıda demez mi
kız akşam bacama bi yapıştıN bacan arasına kıstaladın AYAGIMI NE GÖRDÜN RÜYANDA DEDİ
UTANCIMDAN YERİN DİBİNE GİRDİM HATIRLAMADIM HALA NE YAPMIŞIM Kİ DİYE SALAK SALAK SORDUM MALUM RÜYALANMIŞTIMMM

ay burayı yeni farkettim çok güldüm ya gece gece neyse ben kaçarrr kalan arkadaşlara iiyi eglenceler dilerimm

evet oluyor arada öyle durumlar ne gördüğünü bilmiyorum da güzel bir rüya olduğu ortada

Eşim birgece uyuyordu benimde libidom yükseldi ne yapsam ne yapsam,kalktım salona geldim kendi başımın çaresine bakmaya aradan 5 dk felan geçti gözlerimi bir açtım akrşımda eşim..

Ben eşimle beraber olurken içeriye annem girmişti...

sonuçta insanlık hali herkesin başına gelebilir..dikkatli olmak lazım,birde garip bir pozisyondaydık, ona da şaşırdı galiba..nereden öğreniyosunuz kızım öyleşeyleri diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…