Birtanesiyle baslayim mesela
Dogum yaparken o kadar sanci cektimki dusunun artik ge
ce onbirde gittim ertesi gun dortte dlogum yaptim artik
son anlarimda kendimden iyice gecmistim hani bilirsiniz
Parmak izlerini aliyorlarya murekkebe patirip parmaklarini
ben o can havliyle hic aklima gelmiyo tabi elimdeki o murekkepleri yuzume gozume
Agzimin kenarlarina sur ayni kamufulaj yamis savascilar gibi
bide o halde saatlerce kaldim aynaya bakmak aklima bile gelmedl ya
bi allahin kuluda ne doktor ne hemsire yuzune ne oldu demedl ben savacilar gibi
gezmis durmusum o gun simdi aklima geldikce guluyorum o halime:)
yani tam yakalanmişsiniz sonra bişey demedi mi annen cok utanmişsindir
Yok canım ya annemle aramız iyidir, şaşırmış tabide birşey demedi..ama hep bizbizeyekn eşimin o halini anlatırkadında izi kalmış
kalmaması imkansiz yaniiii bayildim ama yazilanlara gulmekten boğazlrim acidi
ilk arabamız 91 model bir doğandı.eski meski farketmez BİZİMDİ O!ekzozu eski türk filmlerindeki bağırıyordu ve hiçbir özelliği yoktu ama BİZİMDİ O!tatile giderken camları açtık kafalar dışarda gidiyos işte.bi yerde trafik tıkandı ve yanımızda son model bi araba durdu.hava leş gibi sıcak adam tüm camları sıkı sıkı kapamış.adamı eleştirme gafletinde bulundum: 'aşkım adama bak ya ne rahatsızlar var şu dünyada, bu havada adam tüm camları kapamış...'eşim durdu ve yüzüme boş boş baktı ve: 'onun arabasında klima var hayatım...' bi gafletin verdiği daha o dayanılmaz ağırlığının eşliğinde biraz daha esinti alabilme umuduyla kafamı dışarı uzattım ve eşimin kahkahalarını duymazlıktan geldim.
sanırım altıma yaptım
:9 onu bende cok begendim bizde tatilie dogan bi araba ile gitmiştik eşim orda luks arabalri görunce birdaha bu araba ile burlara gelmiycegim demişti
sanırım altıma yaptım
he benimde başıma neler gelmediki
bi günde halamlarda kaldım halam beraber yatalım dedi malum 2 bekar oglu var kendiside dul
neyse yattık falan fistan sabah oldu
halam bana kahvaltıda demez mi
kız akşam bacama bi yapıştıN bacan arasına kıstaladın AYAGIMI NE GÖRDÜN RÜYANDA DEDİ
UTANCIMDAN YERİN DİBİNE GİRDİM HATIRLAMADIM HALA NE YAPMIŞIM Kİ DİYE SALAK SALAK SORDUM MALUM RÜYALANMIŞTIMMM
:9 onu bende cok begendim bizde tatilie dogan bi araba ile gitmiştik eşim orda luks arabalri görunce birdaha bu araba ile burlara gelmiycegim demişti
Eşim birgece uyuyordu benimde libidom yükseldi ne yapsam ne yapsam,kalktım salona geldim kendi başımın çaresine bakmayaaradan 5 dk felan geçti gözlerimi bir açtım akrşımda eşim..
feci... sonra ne oldu?
Ben eşimle beraber olurken içeriye annem girmişti...
ay çokk güldüm benim rezilligim
15 yaşlarındayım babam eve erken gelmiş bizde kızlar takılıyoruz neyse şarj bitti
eve girdim şarj arıyorum oturma odasına girdim annem babamla ( allahtan yorgan vardı üstlerinde)
tögbe tögbe gündüz vakti bide
olayın komik yanı ben içeri bişey olmamış gibi girdim şarj alıp çıkcam dedim
çıkınca kapıda dondum piskolojim bozulmuştu yaaa
ne gündü beee
bide akşam olmuş babam bana kızım neden kapıyı vurmuyosun dedi ah ben diyemedim ki sizin odanız yokmusalonda ne işiniz varr
sonuçta insanlık haliherkesin başına gelebilir..dikkatli olmak lazım,birde garip bir pozisyondaydık, ona da şaşırdı galiba..nereden öğreniyosunuz kızım öyleşeyleri diyor..
Bu çok iyiymiş :)) Ama zaten komiklik olsun diye yapmışsın, niye utandın ki? :))
esimin o kadarcok tepki verip abartacagini bilmiyordum :))))