Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Bişey daha geldi aklıma.
Yaz ayları hava cok sıcak.Bizde yazlık evimizdeyiz.Bahçede oturuyoruz.Evimiz deniz manzaralı.Teyzemler ve dayımlar bizde.Nişanlımda beni görmeye gelmiş.Benim teyzem çılgındır biraz.Aklından garip şeyler geçer.Bide baktım teyzem kikirdiyo.Noldu dedim.Teyzem kahkaha attı.Teyzemin baktığı tarafa baktım.Bi adam denize girmiş.Karısıyla kızı güneşleniyo.Bişey anlamadım.Teyzem adamın g.tü başı açık görmüyomusun dedi.Ben bi baktım.Adam ten rengi dar bi şort giymiş.Tabi suya girince ıslanmış şort yapışmış.Teyzemde çıplak sanmış.Bende bi bağırdım nişanlıma Mehmeeeeeet adamın donsuuuuuuuz.Sonra bianda dayım,karısı,kızları,teyzemin kocası,kızları,babam,ablam,nişanlım hepsi birden dönüp bana baktılar.Nişanlımım suratını görmeliydiniz.Ben çok utandım.Durumu kurtarmak için ay ben öyle sanmışım şortu varmış dedim.Nişanlımda yüksek sesle sen elin adamının şeyine niye bakıyosunki zaten dedi...

sıcak bir temmuz ayı...kumsaldayız.şömine önündeki ayı postu gibi serilmiş ikimizde kumsala...uzaktan gelen tekne sesleri çocukların cıvıltısı derken gözkapaklarım ağırlaşıyo ve uykuya dalıyorum.5..bilemedin 10 dakika sonra eşim beni dürtüyo:aşkım kalk!horluyorsun yandakiler bize bakıyo.' o nasıl bi kestirmeyse güneş gözlüğüm kaymış ağızımdan salye akmış...

anlatım tarzına hikayene sana bayıldım:KK60:

bırşey daha geldı aklıma :26:
bı akşam evde oturuyoruz maç vardı sevgılımın arkadaşları geldı bende mutfakta oyalanıyorum ama onlar bağırdıkça ıçerde bı korkuyorum ..
üst komşum sagolsun bıraz sorunluydu balkon yıkıyor ama her zaman kı gıbı sağolsun benım balkonu ve çamaşırlarımıda yıkadı o leş gıbı sımsıyah pıs suyuyla.
ben balkona cıktım ama nasıl bağrıyorum kadına oda üste cıkmaya calısıyo banane senın çamaşırından felan daha da sınır oldum özür dılecegı yerde üste çıkıyor
neyse bız bununla bı bağrışıyoruz kı mahallede kı herkes sokaklara çıktı acayıp rezıllık
bı baktım sevgılım önde arkadaşları arkasına saklanmış bı şekılde kocaman gözlerle bana bakıyorlar :KK53:
tabı benı ılk defa bu halde gören çocuklar korkudan o anda evı terk ettıler :KK53:
sevgılımın o ankı yüz ıfadesı aklıma gelıyor bazen gülesım gelıyor :KK1:
o gün aşkım benı bırakıp gıtseydı hak verırdım yanı :KK1:
bı tek ona değıl hem arkadaşlarına hem koca mahalleye rezıl oldum
gerçı oturduğum yerde çok normal böyle kavgalar :KK19:

bende kendimin değil ama kuzenimin rezilliğini anlatayım rezillikten ziyade şaşkınlığını...teyzem ve iki kızı bize ziyerete gelmişlerdi.daha sonra hep birlikte anneannemlere gitmeye karar verdik.merdivenlerden inerken paldır küldür bi ses büyük kuzenim yuvarlanmıştı..sonra biz yukarıdan bakıyoruz ne oldu diye.kuzenimde aşağıdan bize sesleniyo ''ne oldu kim düştü bişey olmadı ya'' biz tabi gülmekten kopmuştuk:KK52:

benım rezıllıklerım bıtmezzzz :KK50:

bı gece uyuyoruz bebeğımle yazın hava çok sıcaktı neyse ben duvar tarafında yatıyorum duvar bıraz soğuk oluyor dıye duvara bı yapısmısım :KK53:
resmen yatagın ordakı boşlugun ıçındeyım düstüm düsecem ama uyku sersemıyım nasıl aglıyorum aşkımm benı kurtar dıye
zavallım çekmış kurtarmış benı bende arkamı dönüp bağırmışım bıde dokunma bana pıslık dıye :KK50: bu arada uykum çok ağırdır benım sonrada uyumaya devam tabı hatırlamıyorum sabah gül gül öldü anlattı bana cok utanmışdım :KK17:

bı kere kavga ettık bız evde tartışıyoruz yok sen böyle yaptın sen bunu dedın dıye bende dedım kı gel bı kağıda nelere sınır olduğumuzu yazalım bırbırımızın hangı davranışlarını sevmedıgımızı. tamam dedı bu
ben nasıl sınırlendıysem yazdım da yazdım koca bı sayfaya ama sınırden hep tekrarlamısım kendımı sonra okuyunca fark ettımç
verdık bırbırımıze. vermez olaydım bıtanem sadece: ben senın her huyunu sevıyorum huysuz sevgılım yazmış :26: bende ağzıma ne geldıyse yazmıştım :KK30:

yazın tatıle fethıyeye gıttık. ılk tatılımız herşey gayet güzel ılk defa gıdıyoruz ıkımızde.
dolmusa bındık bı gece otele dönüyoruz telefonla konusuyordu bende şöföre parayı uzattım bıg rose yanı otelın adını söyledım adamda mıgros anlamıs :18: allahımmm gıdıyoruz gıdıyoruz yol bıtmıyor düsünüyorum bızım otel bu kadar uzak mıydı dıye yok sevgılımede bırsey dıyemıyorum
gıttım şöförün yanına bızım otele daha cok var mı dıye sorıyım dedım adam yanlıs anlamısım sızı burda ındırıyım gerı dönmelısınız dedı
o sınırle arkaya dogru gıderken adamın anı fren yapmasıyla tam sevgılımın ayaklarının önüne kapandım :KK19:
tabı dolmustakı herkes bıze bakıyo gülüyor felan çeke çeke çıkardı benı dolmusdan rezıl olduk dıye :KK5:

bı kerede yıkarken en sevdıgı gömlegını kücülttüm bır ay saklayabıldım sonra dolapta buldu mınnacık kalmış
dalga gectı bıde oglumuza gıydırırız dıye :KK53:

aklıma geldıkce yazarım daha coook var:nazar:

ay bu kırmızı yere koptummm yaa kadının fendi erkeği yendi :d
bende sinirleneyim çok kötü oluyorum ya tekrarlayıp duruyorum kızdığım şeyiii:)

Son düzenleme:
Ben esime ilk ne zaman rezil oldugumu cok cok net hatirliyorum :KK5:

Nisanlilik donemini ayri gecirdik diyebilirim. o yurtdisindaydi ben yurticinde :KK1: internet uzerinden rezil olabilmeyi becerememistim .. neyse dugun oldu ve iki hafta gecmeden bizim ucagimiz var.. Amerika'ya geliyoruz beraber.. Oncelikle sunu soylemem gerek ki benim hayatimda kustugum sayilidir.. yol tutmaz beni.. ancak cok hasta oldugumda oda cok nadir..

Neyse biz ucuyoruz ucuyoruz ucuyoruz Allahim bitmiyor.. Benim ilk uzun metraj yolculugum.. aktarmalar oluyor bitiyor.. ikinci ucaktayiz.. sonlarina dogru.. ben artik kendimi kaybettim.. bilenler bilir ucaklarda kartondan paketler var kusabilelim diye !!! Neyse aldim onu kusuyorum kusuyorum kusuyorum ( igrenclik icin ozur dilerim bu arada )ve en sonunda noldu.. o kese dayanamadi ve yirtildi :KK43::KK43: benim onca kustugum sey ustume dokulmeye basladi.. esim hemen mudahele etti.. hic de tiksinmiyor,, ben o kadar utandim ki anlatamam resmen yerin dibine girdim ve bizim daha binmemiz gereken bir ucak daha vardi :KK36::KK36::KK36: ben ucaktan inerken herkesin koltugunun onundeki keselerden topladim korkumdan ve esim diger ucaga gecmek icin islemleri yaparken ben hala kusuyordum.. Allah im ne kotuydu yahu.. cok utanmistim cok ama ne bileyim sonra daha beter rezil olacagimi :KK50:

Son düzenleme:
benimkide rezillikmi dersiniz

bile bile kaşıntımı bilemeyecem:26:

geçenlerde feste bişey paylaştım eşimde hah ne saçma dedi

ben bunu çok komik diye yazıp paylaşıyım dedi güldü

bende mümkün değil sen böyle bi paylaşıma çok komik yazarsan sana gülerler mümkün değil paylaşamazsın dedim:KK19:

oda paylaşırım dedi

bende o kadar eminimki paylaşmayacağından

sen onu çok komik diye yaz paylaş bende amuda kalkarım dedim:KK37:

gıcık sırf ben amuda kalkayım diye gitti yazdı paylaştı

ve sonuçta ben konuştuğum lafın arkasında durmak suretiyle

yapmaya çalıştım
ben yapamayınca güle güle yardım edeyimmi dedi ve ayaklarımdan tuttu
ve :KK1: :KK1:aynen böyle
:KK14:

bir cok insanin burdaki arkadaslarin da basina gelen bir olay :KK5:

Esimle tatildeyiz.. sIk bir otelde kaliyoruz.. ben gece ruyamda o kadar guzel isiyorumki.. Allahim bitmiyor ve nasil bir zevk anlatamam.. ancak yasayan bilir :KK1::KK1: Neyse ben bi uyandim :KK53::KK53::KK53::KK53: resmen batirmisim ortaligi.. napim esimi uyandirdim hmen..panik olunca bilemem ne yapacagimi.. esimin adini soyledim x, ben altima yaptim.. kocam da sok gulse mi aglasa mi :KK52::KK52::KK52: sonra kalkti ben gittim ustumu basimi yikamaya o da carsaflari falan kaldiriyor ediyor.. sonra dedim ne dicez temizlikci kadina.. ve bu aci gorev esime dusuyor tabii :KK53::KK53:

dedimki cocuk isemis yatakla bir ilgilenir misiniz diyelim.. ve lakin oylede dedik.. haa ama odadaki tek cocuk bendim :KK1::KK1:

esim benimle coooookkkkk uzunlu sure dalga gecti ve baska bir iseme olayim daha oldugundan, yani sabikali oldugumdan bir keresinde bana dedigi su cumleyi unutamam :

" Lan zeynep, sidikli yarim "

Son düzenleme:
Bi arkadasimla aksam oturmaya gittik.. sadece bayanlar toplanalim dedik.. esimin de isi vardi ama eve erken gelmis.. bende o gun o kadar hastayimki anlatamam..

Komsum olan arkadasimi aldim ve bulundugumuz yerden ayrildik.. Ben arabayi oyle bir kullaniyorumki ama kafam , sirtim tamamen koltuga yapisik ve kafami indiremiyorum asaya,,, indirsem kusucam cunku.. neyse ben arkadasimi biraktim evine sonra bizim siteye girdim.. ama dayanamiyorum artik.. disari bakiyorum ki insanlar yoksa cami acip direk kusucam.. ama yollarda insanlar var .. Bende dedim eve az kaldi sabredeyim ama pek sabirli degilmisim.. evin onune geldim ama arabayi parketmeme firsat kalmadi.. yolun ortasindayim.. naaapsam geliyo diye dusunurken direk yan koltuktakilerin ayaklarinin oldugu yer var ya.. gomuldum oraya.. sonra yine arabami parketmedim esimi aradim.. bir panik ani daha cunku.. x ben asadayim kustum dedim..

Zavalli beyim napsin indi hemen asaya sen eve git ben halledicem dedi.. Allahtan paspas var ya arabada.. almis o paspasi atmis cope :)) ve benim arbaamda hep islak mendil olur onunla da kalanini temizlemis..

eve geldi ama ben ck kotuydum.. atesimde vardi.. tiksinmekten cok korkmustu garibim ben hasta oldum diye..

Ama ben esime derim.. ne tuhaf karin var yahu.. ne isimesi bitiyor ne kusmasi :KK1::KK1::KK1:

bi keresinde erkek arkadasımla otururken birden birbirimize sarıldık . o sırada benim sütyen askım cıkıp onun eline takılmış . birden bu ne dedi kıpkırmızı olmuştum . gülmeye basladı . bluz ipim falan dediysemde inanmadı tabi :KK70:

nekadar güldüm anlatamm bir tanede ben yazaayım sizz gülün ..eşim ve benim doğum günümüz aynı gün. bende kendimce bir süpriz yapayım dedim.çarşıya çıktım pasta süsler kadeh vs aydım taabi bir de gecelik .. herşeyi hazırladım notları evin çeşitli yerlerine koydum şuraya git buraya git vs vss .bir hışım hazırlandıktan sonra eşimi bekliyorumm eşim kapıyı çaldı açmadım o acsın ki notlarımı görsün diye zile bastı yok adamcagı en az 10 dk kapıda zile bastı sonra ben bir sinirle kapıya yöneldim bee adam sen anahtarınla acsana diyecektim ki kapıyı kitlemişsim zavallıcık anahtarlada acamamış.. tabi kapıyı acıp direk odaya koştum görmedi bende odada gülmekten öldümm..

eşimle henüz evlenmemiştik.izmirin yaz sıcağında kaldırımda hızlı adımlarla yürüyoruz.başımı öne eğdim bbu arada beynim akmış resmen sıcaktan.
bir anda büyük bir ses koptu. eşim panik halde aşkım iyimisin diyor..

benim kafa kaldırımdaki koca u dönüşü yasak levhasına çarpmış.

hani çarptığım için mi utanayım.. yoksa kafamın hiç acımamasına mı? ama ben naaptım acıyor gibi yaptım uuuf filan dedim elimle tuttum... ama acımadı hacı yaa.. başkası olsa yerde kanlar içinde yatardı..niye acımadı hala anlamış diilim... levha yamuldu bende tık yok.. kanasa şişse utanmıcaktım valla.. utanmamın tek sebebi kalın kafamdı :84:
buna da bayıldım bu kadar doğal acımadı hacı ya deyişine :KK60:
bu topiğe bayıldım hepsi ayrı komik
birinci sayfadan itibaren okuyup gelecem hepinizn rezilliklerini öğrenecem :KK76:
ben de anlataym istiyorum ama sankim hiç rezil olmadım hiç aklıma gelmiyo
eşime sorsam bin tane olayımı anlatır aslında :KK53:

Bir kısmını okudum da gerçekten gülsem mi ağlasam mı denilecek olaylar. Ama benimki kadarı var mıdır öpüşürken gaz çıkardım!!!!!
Sevgilimle uzun zaman sonra buluştuk benim evime geldi, romantik dakikalar yaşıyoruz mum ışığı falan biraz özlemle öpüşüp koklaşma ve film izleyeceğiz işte romantik romantik. Hani bazen insanın karnında gaz sıkışırya öyle olmuş bende, normalde hiç farketmedim öyle birden çıkacağını, daha önce de olmamıştı. Tam öpüşüyoruz birden benden gaz kaçtı ses çıkmadı ama koku geldi ama ben o an yerin dibine girmek istedim ne yapıcağımı bilemedim, sevgilim sağolsun bozuntuya vermedi beni öpmeye devam etti. Neyse olay burda da bitmiyor, aradan 5 dk bile geçmedi ben kalkıp mutfağa gidecektim tan ayağa kalkarken yine bir gaz fırlaması. Bu sefer ses de çıktı ikimiz de bir şey demedik, olmamış gibi davrandık. Ben yerin dibinden çıkamadım haliyle. Hala düşündükçe hem gülerim hem de kıpkırmızı olurum.

buraya bayıldım cok komık gercekten bende bı arkadasımla olanları anlatmak ıstedım
bıgun okuldayız sınıftan cıkıyorum acelem var kapıdan cıkarken onumde bırılerı var kapıda ardına kadar acık degık arkasındakı duvar cıkınttısından dolayı acılmıyomus meger bende carparak acıcagımı dusunuyodum ama olmadı tak dıye carptım tabı ben hıc ıstıfımı bozmuyorum aynen devam bı kac adım attım arkamdan kahkahalar yukselıyo dondum bende onlarla beraber guldum artık neyse bı sure sonra korıdorda duruyoruz bı kac arkadas sınıftan bı cocuk cokta dallgacıdır x dıye seslendı bana kapının onunden nası carptıgımı taklıt edıyo tam o anda sınıftan bı kız cıkıyodu ve bu da kıza elıyle carptı kız tabı bıraz dıkkatlı olsana napıysn fln dıyo bu da cok pardon cok ozur dılerım kbakma falan dıyo ama kız geregınden fazla tepkı verıyo bu da geregınden fazla mahcup ve tellaslı bızde ızlıyoruz ama anlam veremıyoruz neyse kız gıttı yanımıza gelıp soyle demesıyle olay acıklıga kavustu 'bı an panık oldum'(recep ıvedık replıgı) kızın gogsune geldı' tabı kahkalar havada ucusurken ben bnmle dalga gecmeye kalkarsan boyle allahından bulursun ddm

Son düzenleme:
Tartistik tlefonda baya sonra yuzyuze grslm diye geldi yuruduk biraz tartismaya devam edioruz tabi, sigara yakiorum ben ama ters almisim agzima hic farkinda diilm:KK70: orda rezl olmustm birde gözlerimi sasi yapmam vardi sigaraya bakarken:KK70:

nekadar güldüm anlatamm bir tanede ben yazaayım sizz gülün ..eşim ve benim doğum günümüz aynı gün. bende kendimce bir süpriz yapayım dedim.çarşıya çıktım pasta süsler kadeh vs aydım taabi bir de gecelik .. herşeyi hazırladım notları evin çeşitli yerlerine koydum şuraya git buraya git vs vss .bir hışım hazırlandıktan sonra eşimi bekliyorumm eşim kapıyı çaldı açmadım o acsın ki notlarımı görsün diye zile bastı yok adamcagı en az 10 dk kapıda zile bastı sonra ben bir sinirle kapıya yöneldim bee adam sen anahtarınla acsana diyecektim ki kapıyı kitlemişsim zavallıcık anahtarlada acamamış.. tabi kapıyı acıp direk odaya koştum görmedi bende odada gülmekten öldümm..

Bende aynısını yapmıştım yalnız ben kilidi açıp sürgüyü kapalı unutmuşum.birde nasıl söyleniyorum kendin niye açmıyorsun kapıyı diye :KK1:

inanılmaz rezil oldum.5 dk önce nişanlımla konuşuyodum.ondan önce de internetten bişey okumuştum.aklımda kalmış.nişanlım akşama ne yemek yaptın diyince tavuk fajita diceğime tavuk vajina dedim.ay böyle bi rezillik yoktur.offfffff.çok utandım.nişanlım sapıtmış die düşündü kesin.

sevgilimle ilk buluşmamızda 10 günlük griptim ve burnum iyice tıkalıydı. o haldeyken bile beni öptü. 1 yıl sonra ise o gün buluşmanın ilk dakikasından itibaren dişimde ruj olduğunu farkettiğini hiç bozuntuya vermediğini itiraf etti. bende niye söylemedim silerdim diye kızmıştım :KK70:

ay hepsi çok komik gül gül öldüm:))) bir tane de ben anlatayım. bir gün nasıl sinirliyim erkek arkadaşımla falanda kavga etmiştik ayrılma noktasına geldik nerdeyse accayip moralim bozuk yani akşam eve dönüyordum hava karanlık baya,sokak lambası falan da yok evin oralarda. tam bizim eve gelmek üzereydim ki yol kenarında bir çift bizim evin dibinde ağaç altında birbirlerine girmiş aşırı abartı vaziyette öpüşüyorlar çok sinirlendim şu dengesizlerin haline bak falan diye ve bunları utandırmak için yan yan bakıyorum iyice kız da farketti ama hiç istifini de bozmadı daha da sinir oldum ve biraz daha onların yakınından hızlı hızlı yürüyeyim derken ayağım yerdeki taşa takılıp önlerine yuvarlanıvermiştim ama dizim paramparça üstüm başım berbat nasıl rezil olmuştum. gülsem mi ağlasammı bilememiştim hala aklıma gelince utanırım:KK52::KK52::KK52:

ay hepsi çok komik gül gül öldüm:))) bir tane de ben anlatayım. bir gün nasıl sinirliyim erkek arkadaşımla falanda kavga etmiştik ayrılma noktasına geldik nerdeyse accayip moralim bozuk yani akşam eve dönüyordum hava karanlık baya,sokak lambası falan da yok evin oralarda. tam bizim eve gelmek üzereydim ki yol kenarında bir çift bizim evin dibinde ağaç altında birbirlerine girmiş aşırı abartı vaziyette öpüşüyorlar çok sinirlendim şu dengesizlerin haline bak falan diye ve bunları utandırmak için yan yan bakıyorum iyice kız da farketti ama hiç istifini de bozmadı daha da sinir oldum ve biraz daha onların yakınından hızlı hızlı yürüyeyim derken ayağım yerdeki taşa takılıp önlerine yuvarlanıvermiştim ama dizim paramparça üstüm başım berbat nasıl rezil olmuştum. gülsem mi ağlasammı bilememiştim hala aklıma gelince utanırım:KK52::KK52::KK52:

ben de okurken bi tanığın çıktı sandım :)

X