ben burayi cok okudum etkisinde kaldim gülmekten yerelere yikildim neyse bu konun etkisindeyim hala esim isten geldi bende yemek haziladim esim tuvalete gidicem sonra yemek yeriz sonra alisverise gideriz dedi bende tamam dedim ufak tefek islerimde var.. esime dedimki sen kakani ye ben islerim halledeyim.. sonra agzimdan cikan kelimeyi farkettim esim bi tuaf bakio sen ne diyon diye halbuki ben sen kakani yap yemegini ye ben geliyorum demek istemisti.. burda gazli, donuna isiyen yapan seyler okunuynca etkisinde kaldim..
birkeresinde busiteyi okudum okudum gece yatmaya gittim. sonra cisim geldi kalkmaya eriniyorum burda okudugum anilardan dolayi az kalsin yataga isiyordum.. kendimi donumu siyirmis sekilde buldum .. sonraki dedigim kelimede iyiki esim görmedi .. :)
esimin 4 yasinda bir yegeni var, onlar iceride ben mutfakta bulasik yikiyorum kaynanamlardayiz. sonra mutfaga esim geldi arkadan sarildi sen napiyorsun falan filan diye öpmeye basladi bende esime döndüm öpüsürüyoruz sonra bi baktim karsimda yegenim bize bakiyor hemen toparladik esim cocukla ilgilendi sonra biraz oturduk orda gittik. ertesi günü kaynanam aradi esimle konusuyor nededi filan diye tuaf tuaf gülüyor. esim dediki elif öpüsdügümüzü annemlere anlatmis dedi birde utandim sonraki gitdigimiz gün yegenim esimle beni hic yanliz birakmadi simdi yanimiza gelsin elle elle bile tutusturmuyor hemen araya giriyor. kaynanamdan acayip utanmistim
ay kızlaar öldüm gülmekten yaa bi pırt meseleside ben anlatayımda gülün..
şimdi biz yaklaşık 1 ay dır ablamla birlikte gece yatmadan önce bir diş sarımsak yutuyorduk ilk zamanlar sarımsak bağırsakta acayip gaz yapıyor ama öyle böyle değil hem sesli hem kokulu
ablam balıkesire okuduğu şehre döndü 1 hafta sonra bana mesaj attı
" kardeşceğzım sende hala kötü kötü oçuruyomusun " diye aynen bu..
ve bu mesajı erkek arkadaşımın okumasıyla benim yerle bir olmam aynı anda oldu rezilliğin daniskası yaa
hiç bu kadar utanmamıştım
annemin rezilliğini anlatayım; bir gece çok korktummm... babam işten gelmemişti daha en iyisi annemin yanına gidip uyuyayım dedim... gittim yatak odasına annemin arkası dönük kavradım beliniii o halini hiç unutamam cilveli cilveliii hoşgelmişssinn dedi . şaşkınlıkla hoşbuldum dedim... bana bir dönüşü vardıkii ... anlatırken bile gülmekten karnıma agrı girdi
şimdi biz yaklaşık 1 ay dır ablamla birlikte gece yatmadan önce bir diş sarımsak yutuyorduk ilk zamanlar sarımsak bağırsakta acayip gaz yapıyor ama öyle böyle değil hem sesli hem kokulu
ve bu mesajı erkek arkadaşımın okumasıyla benim yerle bir olmam aynı anda oldu rezilliğin daniskası yaa
süper bir konu olmuş
çatladım gülmekten
bir tanede benden
ogün kuaföre gidicem.gitmden evde nette dolaşıyorum kadın vücut tiplerini okuyorum.armut mu elma mı vücut tipim diye.
neyse vücudumun elma tipli olduğuna karar verip çıktım evden.:18:
kuföre gittim2 yada 3.gidişim.kuaför sohbet açmak için bana arnavutmusun macırmısın diye sordu
bende yok elmayım dedim.
kadın şoook bana bakıyor.
salak ben okuduklarımın etkisinde kalıp kadına ne dediğimin farkına bir müddet sonra vardım...
sizinki kadar komik değil ama buna benzer bir olayı daha dün yaşadım burda da anlatmak isterim
ev ahalisi çay demlemiş bende uyuyordum o sıra. sonra kalktım uyku sersemiyim tabi hala.. babamın yanındaki boş çay bardağını gördüm uzaktan baba saçını doldurayım mı diyorum bu arada babamda kelnasıl toparlayacağımı bilemedim. sanki dalga geçer gibi oldu. babam uyku sersemi olduğumdan saçmalıdığımı farketti güldü geçti ama ben kendimi o an çok huzursuz ve mahçup hissettim. ne yapacağımı bilemedim sanki suçluymuşum gibi
o anki rezilliğimi şu an ben bile hayal edemiyorum:):)koptum ya hayal bıle edemıyorum cok tatlısın canım ya :)))))))))))))
ben burayi cok okudum etkisinde kaldim gülmekten yerelere yikildim neyse bu konun etkisindeyim hala esim isten geldi bende yemek haziladim esim tuvalete gidicem sonra yemek yeriz sonra alisverise gideriz dedi bende tamam dedim ufak tefek islerimde var.. esime dedimki sen kakani ye ben islerim halledeyim.. sonra agzimdan cikan kelimeyi farkettim esim bi tuaf bakio sen ne diyon diye halbuki ben sen kakani yap yemegini ye ben geliyorum demek istemisti.. burda gazli, donuna isiyen yapan seyler okunuynca etkisinde kaldim..
birkeresinde busiteyi okudum okudum gece yatmaya gittim. sonra cisim geldi kalkmaya eriniyorum burda okudugum anilardan dolayi az kalsin yataga isiyordum.. kendimi donumu siyirmis sekilde buldum .. sonraki dedigim kelimede iyiki esim görmedi .. :)
'hayatım,biliyorum çok meşgulsün ama az vakit yaratıp da gelip beni emniyetten alır mısın?' kaçınız bu cümleyi kurdu acaba?
alnımın akıyla ehliyet sınavını geçmişim,istenilen tüm belgeleri,kağıtları sunmuşum ama o ne?!ehliyetimi alamıyorum.görevli bayan polis arkadaşımız işi yokuşa sürüyor,nedendir bilinmez.bana eksik olan bir şey olduğunu söylüyor,gidiyorum hallediyorum,nüfus kağıdımda sorun buluyor,gidiyorum değiştiriyorum,diplomamda hata buluyo,derken flocke'nin şalterleri atıyor ve film kopuyor...memur arkadaşımız.'dikkatli olun karşınızda bir devlet memuru var!'diyor ama benim bağırışlarımın arasında onun sesi pek bi cılız kalıyor ve netice,içeri çekiliyorum....neyseki eşim daha sonra gelip olayı tatlıya bağladı ve beni ite kaka emniyetten çıkardı,burnundan soluyordu:'bi bu eksikti flocke.bunu da yaptın,sabırla istediklerini veremedin dimi!!!illa olaydan kopman lazım!'diye homurdanıp durmuştu...