esimle yeni evlenmistik ilk gece acili oldugu icin birlikte olamamistik.. evde yanlizdik kaynanamlar evi bize birakmisti 3 gün yanliz kaldik 4.gün kaynanamlar geldi bizde yeni yeni birlikte olmaya calisiyoruz. herneyse aksam oturuyoruz sonra esimle odamiza cekildik kaynanamlarda odasina cekilde iste kaynanamla benim odam karsi karsiya dene bilecek vaziyette.. bizde esimle sevisioz falan benim üstümde seksi bir gecelik o günün verdi bi SIKINTI VE iliskinin verdigi korkuyla bayginlik gecirdim.. esim bagiriyor askimm askimm , kolanya falan getiriyor hissediyorum ama tepki veremiyorum esimde bi telas esim boxerla birde askim diye bagirmaya devam ediyor esimin agzindan ciktigi tek kelime askim . bu bagirmalari duyan kayin babamda bagiriyor oglum noldu diye . esim yok bisey baba diyor kayin babam merak^ediyor sonra kendime geldim.. konuyu esim anlatti böyle böyle oldu diye cok utanmistim.. ertesi gün yüzlerine bakamadim kimbilir ne sandilar esim diyor az kasin babam iceri dalcakti nasilda duydu halbuki okadar cok bagirmadim diye ne utanmisti diyorr