Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

esimle yeni evlenmistik ilk gece acili oldugu icin birlikte olamamistik.. evde yanlizdik kaynanamlar evi bize birakmisti 3 gün yanliz kaldik 4.gün kaynanamlar geldi bizde yeni yeni birlikte olmaya calisiyoruz. herneyse aksam oturuyoruz sonra esimle odamiza cekildik kaynanamlarda odasina cekilde iste kaynanamla benim odam karsi karsiya dene bilecek vaziyette.. bizde esimle sevisioz falan benim üstümde seksi bir gecelik o günün verdi bi SIKINTI VE iliskinin verdigi korkuyla bayginlik gecirdim.. esim bagiriyor askimm askimm , kolanya falan getiriyor hissediyorum ama tepki veremiyorum esimde bi telas esim boxerla birde askim diye bagirmaya devam ediyor esimin agzindan ciktigi tek kelime askim . bu bagirmalari duyan kayin babamda bagiriyor oglum noldu diye . esim yok bisey baba diyor kayin babam merak^ediyor sonra kendime geldim.. konuyu esim anlatti böyle böyle oldu diye cok utanmistim.. ertesi gün yüzlerine bakamadim kimbilir ne sandilar :KK70: esim diyor az kasin babam iceri dalcakti nasilda duydu halbuki okadar cok bagirmadim diye ne utanmisti diyorr :KK70:

ben burayi cok okudum etkisinde kaldim gülmekten yerelere yikildim neyse bu konun etkisindeyim hala esim isten geldi bende yemek haziladim esim tuvalete gidicem sonra yemek yeriz sonra alisverise gideriz dedi bende tamam dedim ufak tefek islerimde var.. esime dedimki sen kakani ye ben islerim halledeyim.. sonra agzimdan cikan kelimeyi farkettim esim bi tuaf bakio sen ne diyon diye halbuki ben sen kakani yap yemegini ye ben geliyorum demek istemisti.. burda gazli, donuna isiyen yapan seyler okunuynca etkisinde kaldim..

birkeresinde busiteyi okudum okudum gece yatmaya gittim. sonra cisim geldi kalkmaya eriniyorum burda okudugum anilardan dolayi az kalsin yataga isiyordum.. kendimi donumu siyirmis sekilde buldum .. sonraki dedigim kelimede iyiki esim görmedi .. :)

Son düzenleme:
ben burayi cok okudum etkisinde kaldim gülmekten yerelere yikildim neyse bu konun etkisindeyim hala esim isten geldi bende yemek haziladim esim tuvalete gidicem sonra yemek yeriz sonra alisverise gideriz dedi bende tamam dedim ufak tefek islerimde var.. esime dedimki sen kakani ye ben islerim halledeyim.. sonra agzimdan cikan kelimeyi farkettim esim bi tuaf bakio sen ne diyon diye halbuki ben sen kakani yap yemegini ye ben geliyorum demek istemisti.. burda gazli, donuna isiyen yapan seyler okunuynca etkisinde kaldim..

birkeresinde busiteyi okudum okudum gece yatmaya gittim. sonra cisim geldi kalkmaya eriniyorum burda okudugum anilardan dolayi az kalsin yataga isiyordum.. kendimi donumu siyirmis sekilde buldum .. sonraki dedigim kelimede iyiki esim görmedi .. :)

:-) insanın aklına gelmeyen başına geliyor bazen ama insanlık hali :-)

esimin 4 yasinda bir yegeni var, onlar iceride ben mutfakta bulasik yikiyorum kaynanamlardayiz. sonra mutfaga esim geldi arkadan sarildi sen napiyorsun falan filan diye öpmeye basladi bende esime döndüm öpüsürüyoruz sonra bi baktim karsimda yegenim bize bakiyor hemen toparladik esim cocukla ilgilendi sonra biraz oturduk orda gittik. ertesi günü kaynanam aradi esimle konusuyor nededi filan diye tuaf tuaf gülüyor. esim dediki elif öpüsdügümüzü annemlere anlatmis dedi birde utandim sonraki gitdigimiz gün yegenim esimle beni hic yanliz birakmadi simdi yanimiza gelsin elle elle bile tutusturmuyor hemen araya giriyor. kaynanamdan acayip utanmistim :KK70:

esimin 4 yasinda bir yegeni var, onlar iceride ben mutfakta bulasik yikiyorum kaynanamlardayiz. sonra mutfaga esim geldi arkadan sarildi sen napiyorsun falan filan diye öpmeye basladi bende esime döndüm öpüsürüyoruz sonra bi baktim karsimda yegenim bize bakiyor hemen toparladik esim cocukla ilgilendi sonra biraz oturduk orda gittik. ertesi günü kaynanam aradi esimle konusuyor nededi filan diye tuaf tuaf gülüyor. esim dediki elif öpüsdügümüzü annemlere anlatmis dedi birde utandim sonraki gitdigimiz gün yegenim esimle beni hic yanliz birakmadi simdi yanimiza gelsin elle elle bile tutusturmuyor hemen araya giriyor. kaynanamdan acayip utanmistim :KK70:

iyi daha kötü bi halde görmemiş yiğen :-)

ay kızlaar öldüm gülmekten yaa bi pırt meseleside ben anlatayımda gülün..
şimdi biz yaklaşık 1 ay dır ablamla birlikte gece yatmadan önce bir diş sarımsak yutuyorduk ilk zamanlar sarımsak bağırsakta acayip gaz yapıyor ama öyle böyle değil hem sesli hem kokulu :KK53:
ablam balıkesire okuduğu şehre döndü 1 hafta sonra bana mesaj attı
" kardeşceğzım sende hala kötü kötü oçuruyomusun " diye aynen bu..
ve bu mesajı erkek arkadaşımın okumasıyla benim yerle bir olmam aynı anda oldu rezilliğin daniskası yaa
hiç bu kadar utanmamıştım :KK52:

şimdi biz yaklaşık 1 ay dır ablamla birlikte gece yatmadan önce bir diş sarımsak yutuyorduk ilk zamanlar sarımsak bağırsakta acayip gaz yapıyor ama öyle böyle değil hem sesli hem kokulu :KK53:
ve bu mesajı erkek arkadaşımın okumasıyla benim yerle bir olmam aynı anda oldu rezilliğin daniskası yaa

Allah iyiliğinizi versin koptum gece gece :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

annemin rezilliğini anlatayım; bir gece çok korktummm... babam işten gelmemişti daha en iyisi annemin yanına gidip uyuyayım dedim... gittim yatak odasına annemin arkası dönük kavradım beliniii o halini hiç unutamam cilveli cilveliii hoşgelmişssinn dedi . şaşkınlıkla hoşbuldum dedim... bana bir dönüşü vardıkii ... anlatırken bile gülmekten karnıma agrı girdi

koptummmmm . . . :KK1: :KK1: :KK52: :KK1: :KK1:

Ay ben buna koptum ya hahahahaahahahaahahahaaha :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Yerlerderim resmen :KK70: D D: D

süper bir konu olmuş
çatladım gülmekten

bir tanede benden

ogün kuaföre gidicem.gitmden evde nette dolaşıyorum kadın vücut tiplerini okuyorum.armut mu elma mı vücut tipim diye.
neyse vücudumun elma tipli olduğuna karar verip çıktım evden.:18:
kuföre gittim2 yada 3.gidişim.kuaför sohbet açmak için bana arnavutmusun macırmısın diye sordu:21:
bende yok elmayım dedim.:KK9:
kadın şoook bana bakıyor.:KK53:
salak ben okuduklarımın etkisinde kalıp kadına ne dediğimin farkına bir müddet sonra vardım...:KK52::KK52::KK52:

süper bir konu olmuş
çatladım gülmekten

bir tanede benden

ogün kuaföre gidicem.gitmden evde nette dolaşıyorum kadın vücut tiplerini okuyorum.armut mu elma mı vücut tipim diye.
neyse vücudumun elma tipli olduğuna karar verip çıktım evden.:18:
kuföre gittim2 yada 3.gidişim.kuaför sohbet açmak için bana arnavutmusun macırmısın diye sordu:21:
bende yok elmayım dedim.:KK9:
kadın şoook bana bakıyor.:KK53:
salak ben okuduklarımın etkisinde kalıp kadına ne dediğimin farkına bir müddet sonra vardım...:KK52::KK52::KK52:

:KK70::KK70::KK70:

sizinki kadar komik değil ama buna benzer bir olayı daha dün yaşadım burda da anlatmak isterim :KK70:

ev ahalisi çay demlemiş bende uyuyordum o sıra. sonra kalktım uyku sersemiyim tabi hala.. babamın yanındaki boş çay bardağını gördüm uzaktan baba saçını doldurayım mı diyorum bu arada babamda kel :KK70: nasıl toparlayacağımı bilemedim. sanki dalga geçer gibi oldu. babam uyku sersemi olduğumdan saçmalıdığımı farketti güldü geçti ama ben kendimi o an çok huzursuz ve mahçup hissettim. ne yapacağımı bilemedim sanki suçluymuşum gibi :KK70:

Son düzenleme:
:KK70::KK70::KK70:

sizinki kadar komik değil ama buna benzer bir olayı daha dün yaşadım burda da anlatmak isterim :KK70:

ev ahalisi çay demlemiş bende uyuyordum o sıra. sonra kalktım uyku sersemiyim tabi hala.. babamın yanındaki boş çay bardağını gördüm uzaktan baba saçını doldurayım mı diyorum bu arada babamda kel :KK70: nasıl toparlayacağımı bilemedim. sanki dalga geçer gibi oldu. babam uyku sersemi olduğumdan saçmalıdığımı farketti güldü geçti ama ben kendimi o an çok huzursuz ve mahçup hissettim. ne yapacağımı bilemedim sanki suçluymuşum gibi :KK70:

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: buna çooookkkkk güldüm yaaaa... ben evli olmadığım için sizin gibi hikayelerim olmadı ama benimde başıma komik bi olay geldi..

Bi gün maaşım yatmış maaşımı çekmeye bankamatiğe gittim büyük bi heycanla paramı çekicem sevdiğim insan askerden yeni geliyor askerliği bitti o parayla süpriz yapıcam aklım bi karış havada neyseki parayı çektim totoşum tavanda yolda gidiyorum arkamdan bi adam hanımefendi bakar mısın diye bağrıyor hiç üstüme alınmıyorum. Bayan bayannn diyor sapık yaa diyorum ama öyle bi kaptırmışım ki hızlı hızlı gidiyorummmm adam yanıma geldi koşarak
-hanfendi neden deminden beri peşinizden koşuyorum bakmıyorsunuz... dedi adam nefes nefese konuşamıyor..
*evet dedim fark ettim kardeşim sapık mısın git başımdan diyorum yürümeye başlıyorum
-ama hanfendi diyor
*ne ne var dememe kalmadı ki kartımı bankamatikte unutmuşum adam hayrına getirmiş.. Nasıl özür dilediğimi ne siz sorun ne ben söyliyeyim :KK52::KK52::KK52::KK52:

benimde şöyel birşey olmuştu bir kere kahve içmeye çıktığım ve bizim şirketle iş yapan biri vardı hoş çocuk Allah için neyse sonra bir gün bu çocuk geldi patronum eşi o çocuk ben birde bize getirdiği tamirci oturuyoruz bende patronumun başında dikiliyorum çocuk patronlar istanbula giddecekti eşine diyoki xxxx abi istanbula gidecem diye süslenmiş yenge ona göre sıkı tut xxx abiyi falan bende kısık sesle amma fesatsın dedim dibimdeki patrobnumun eşi duymadı ama kendisi kulağı bende olduğu için duydu ve bitirmek bilmedi benim içim fesat tabi doğru söylüyorsun en azından arkamdan değil yüzüme söylüyorsun falan bitirmek bilmedi patronlarım duymamıştı sayensinde duydular tabi ben rezil yok yanlış anladın öyle değil böylede desem banamısın demiyo sonradan söyledim niye yaptın bunu diye meğerse ben 2. kahve teklifini kabul etmedim diye yapmış

:KK52: çok komik ya...

ay ben buna koptummmmmm :KK1: :KK1:

Kızlar alemsiniz yaa. Gülmekten bayıldım,hepinizde harikasınız:KK16: Sırf gülmek için burayı okuyorum:KK1:

'hayatım,biliyorum çok meşgulsün ama az vakit yaratıp da gelip beni emniyetten alır mısın?' kaçınız bu cümleyi kurdu acaba?
alnımın akıyla ehliyet sınavını geçmişim,istenilen tüm belgeleri,kağıtları sunmuşum ama o ne?!ehliyetimi alamıyorum.görevli bayan polis arkadaşımız işi yokuşa sürüyor,nedendir bilinmez.bana eksik olan bir şey olduğunu söylüyor,gidiyorum hallediyorum,nüfus kağıdımda sorun buluyor,gidiyorum değiştiriyorum,diplomamda hata buluyo,derken flocke'nin şalterleri atıyor ve film kopuyor...memur arkadaşımız.'dikkatli olun karşınızda bir devlet memuru var!'diyor ama benim bağırışlarımın arasında onun sesi pek bi cılız kalıyor ve netice,içeri çekiliyorum....neyseki eşim daha sonra gelip olayı tatlıya bağladı ve beni ite kaka emniyetten çıkardı,burnundan soluyordu:'bi bu eksikti flocke.bunu da yaptın,sabırla istediklerini veremedin dimi!!!illa olaydan kopman lazım!'diye homurdanıp durmuştu...

şu an 35 . sayfadayım. dün sondan başlamıştım.bu gün 1. sayfadan.bayıldım kırıldım gülmekten. tşkler hepinizeee :KK1::KK1:

bende anlataım:KK70: nisanlımla ewdeyiz bi gece. oturuyoruz gayet cool bi sekılde. sonra bı baktım kafamın yanından wızzzzzzz dıe bı sey gecti.:KK53: kocamandı ama korktum yani cok. o neydı dıye:KK34: nısanlım kalktı bakıyor etrafa ne oldugunu anlamaya calısıyoruz ucuyo falan ama nasıl hızlı we buyuk gormenız lazm. yok uyuyamam ben dedım. ewde bu dolanırken neyse nısanlım odanın lambasını kapattı korıdorunkını actı ki o gıtsın ısıga dogru sonra kapıyı kapatcaktı gıdınce. bu ucup gıttı tabı ısıga dogru. kapıyı kapattık neyse kapının altından tekrar gırmez mı:KK53::KK53: Allahım dedım yok bu gıtmez:18: 2 3 kere denedık gerı geldı. artık nısanlım aldı yastıgı bu duwara konar konmaz bi wurdu:KK30: cok sert wurmustu ki yastıgın ıcındekı pamuk yun ne warsa cıktı . sonra bakalım dedık neymıs bu:2: nısanlım yastıgı kaldırdı ki KELEBEK....:KK5::KK5::KK5::KK5: o kadar uzulmustuk ki anlatamam :KK14::KK14:

bende anlatayım birtane :) nişanlımın bizde olduğu bi gündü. abimler filan oturuyoruz. işten yrgun geldiği için koltukta canım benim uyuyup kaldı. üstüne battaniye örtmüştüm.neyse bu uyurken gömleği filan açılmış beli görünüyo. bende örteyim dedim tam örterken götü başı dağıtmış bu diye söylenirken nişanlım cin gibi gözlerini açmasıyla göz göze gelmemiz bir oldu tabi ben anında firar:)

X