Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Ben doğuda öğretmenim burda malum kış şartları çok ağırdır.Geçen hafta nişanlım yanıma geldi akşam başka bir ilçeye gidelim dedi ok dedim ama gitmek istemiorm çünkü yollar kapalı ve buz neyse biz gittik ve arabamız yoldan kaydı ve çukura düştü bu arada yoldan geçenler duruo yardım için ama nafile bende öyle bi sıkışmışım ki yürüsem ediverecem altıma. Altıma yapmayı bile düşündüm ama hava o kadar soğukki üzerimde buza dönüşecek biliyorum en son 1 saat uğraştılar ve arabamız çıktı çıkmasına daa bu sefer ben koltuğa oturamıyorum öyle fenayım ağlıcam nerdeyse arabayı durdursak yine yolda kalıcaz en son durduk ben yolun kenarına çişimi yaptım aman yarabbim sanki bir hafta yapmamışım :26: nişanlım saolsun hala dalga geçiyor benimle ama napim ben de bunu yapabileceğimi hiç düşünmemiştim :26: asla demicem bundan sonra

uzuuun zamandir okuyorum birde ben yazyim dedim.. benimkisi kendi kendine rezil etmek..

bigün esimle oturuyoruz.. saat gece 12 oldu sonra yatmaya karar verdik.. yeni evliyiz birde. neyse ben yatak odasina gittim. esim tuvalete gitti. benim lobidom üst seviyede tabi esim cok relax yorgunluk var tabi bide yatr yatmaz uyuyacak o derece.. canim ici kocisimi kendine getirip azdirmam lazim sonra napsam napsan derken cekmecedeki pprezervatif gördüm dedimki komiklik olsun..esim wc gelmede önce prezervatifi sisirdim malum bölgeye yerlestirdim.esim geldi sarildi isve cilve yapiyorum iste neyse esim bi dokundu bagirarak yatakdan kalkmasi bir oldu. noldu dedim ordan nevar diye bagriyo sen benimi kandirdin diyor allahim susturamiyorum.. sonra acikladim komilik olsun flan filan die ama kocisim koptu gülüyor gülüyor allahim sinir etti beni ama tabi belli etmiyorum senkide iyi kalmis falan deyip duruyor yarim saat güldü ben yerin dibindeyim yorgani kafama kadar cektim acayipp utanmistim yaaa.. hala aklina gelince gülerr

erkek arkadaşım "hayatım dükkandaki raflar çok tozlandı gelde bir hanımeli değsin çiçek açsın dükkanım mis koksun hava değişsin" diye tatlı dille yoldan çıkardı beni. dayanamadım gittim yardıma. hava soğuk diye kat kat giyinmişim. hareket edince terledim hırkamı çıkardım koydum bir kenara. iş bitti attım kendimi koltuğa yaygın yaygın oturuyorum. bizimki yandan yandan bakıyor bana. bıyık altından gülüyor filan. dedim bişey var sende söyle. yok söylemem alınırsın hem hırkanı giysene sen üşütme dedi. dedim konuyu çevirme iyiyim ben böyle üşümüyorum söyle ne var. yaa şimdii nasıl denir bilmem kii falan filan derken dükkan açık hayatım dedi. alaycı alaycı güldüm "evet farkındayım açık bizde şuan içindeyiz" dedim. kıpkırmızı oldu bu yok öyle değil işte yaa neyse filan derken müşteri girdi içeri. bende tezgahın arkasına geçtim. şöyle usuldan bi üstümü başımı düzelteyim derken farkettim ki fermuar açık. Allaaah rezillğin biri bin para. çaktırmadan çektim fermuarı hemencik giydim hırkamı üstüme. bana bi sessizlik çöktü tabi. acap utandım. müşteri gittikten sonra uzaklara baka baka "farketmemişim pardon" dedim. insanlık hali canım olur öyle şeyler takılma dedi. pantolonum belden düşük üstü kemerli azcık bir fermuar yeri var. ne kadar çeksemde arada kayıveriyor işte. aptallık bende giysene üstüne uzun bi tunik. o gün bügündür yanına giderken illa uzun uzadıya bişeyler giyiyorum üstüme. kıçım başım açılıp rezil rüsva olmayayım diye...

Birtanesiyle baslayim mesela
Dogum yaparken o kadar sanci cektimki dusunun artik ge
ce onbirde gittim ertesi gun dortte dlogum yaptim artik
son anlarimda kendimden iyice gecmistim hani bilirsiniz
Parmak izlerini aliyorlarya murekkebe patirip parmaklarini
ben o can havliyle hic aklima gelmiyo tabi elimdeki o murekkepleri yuzume gozume
Agzimin kenarlarina sur ayni kamufulaj yamis savascilar gibi
bide o halde saatlerce kaldim aynaya bakmak aklima bile gelmedl ya
bi allahin kuluda ne doktor ne hemsire yuzune ne oldu demedl ben savacilar gibi
gezmis durmusum o gun simdi aklima geldikce guluyorum o halime:)

en yakın arkadaşımın babası oldukça otoriter sert bi adamdı yanında çıt çıkaramazdık bütün arkadaşlar olarak korkardık adamdan
neyse bigün arkadaşımla bahçede oturuyoruz muhabbet ederken yanımda boş bi çiçek saksısı farkettim aldım elime darbuka çalıyorum ama nasıl hem çalıp hem söylüyorum oturduğum yerdede gerdan kırıyorum omuzlarımı sallıyorum falan arkasımda oturduğu yerden bana eşlik ediyo tabi kaptırmışız o sırada camdan uzanan bi kafa höyyyt dangalaklar sizi diye :9 arkadaşımın babası allahım nasıl utandım nasıl biz tabi süt dökmüş kedi misali yavaştan bizim eve doğru uzadık:)

bigün kadiköyde alışverişe çıktık akşama kadar gezdik dolaştık neyse kardeşim regl oldu onunkide çok fenadır yani bildiğin hastanelik olur hemen dedik eve gidelim tabi hadi diyene kadar başladı karın ağrıları mide bulantıları rengi bembeyaz bide hava sıcak minibüslere doğru yürüyoruz falan kardeşim abla dedi yok ben dayanamıycam kolundan tuttum önümüzde bi kafe var önünde küçük küçük çalılar hemen arkada insanlar masalarda yemek yiyo çalılardan birinin dibine doğru koştu ama nasıl kusuyo ayyy iğrenç ben napcamı şaşırdım yanına gitsem bende kusucam kız orda perişan kafedekiler bize sefiller der gibi acıyarak bakıyo artık iyice kustu dedik olan oldu hala o kafenin önünden geçerken oraya bakamıyorum ama hala çok gülüyorum:)

Yıllardır böyle güldüğümü hatırlamıyorum yaa..
Görüntünüz film şeridi gözlerimin önünden geçtikçe
kırıldım gülmekten..
Keşke ilk evlendiğim gece aklıma gelseydi.
Bende yapardım bu şakayı..
Ay Allah'ım.. Hala kıkırdıyorum..

Geçen hafta yağan yağmurun azizliğine uğramış bir şemsiyezede olarak utanç duymaktayım......

sabah sabah kendime gelemeden elimde şemsiye ile cebelleşerek işe gitmeye uğraşıyorum.Metrobüsten inip işyerimin bulunduğu ticaret merkezine doğru askerde olan sözlümün hayali ile ve o an kurguladığım binbir türlü düşünce ile yüzümde ki aptal bir tebessümle ilerliyorum.giriş kapısına geliyorum ve
varan 1: şemsiyeyi kapatmadan o şekilde koridorda yürümeye başlıyorum.taaaaaki üst kata çıkmak için kullandığım merdivenlere gelene kadar. arkamda bir sürü insan kim bilir kaç kişinin sabah sabah kendine gelmesine yardımcı olmuşumdur.
varan 2: Askerde olan sözlümü arıyorum ve olanları ona anlatıyorum kısa çaplı bir gülme krizinden sonra acıyarak bitanem benim ya diyo ve ben aptal gibi hissediyorum kendimi.:26::26::26:
varan 3: Hangi salaklığıma geldiyse akşam iş çıkışı annemi bekliyorum yanında bir arkadaşı da var olanları birde ona anlatıyorum yol ortasında gülme krizine giriyorlar. annemin arkadaşı kendine geldikten sonra bunu evdekilere anlatmam lazım biraz gülsünler gibi bir şeyler dio ve ben o an kendimden nefret ediyorum

Ayy çok iyi yaa :))) hahaha

Arkadaşlar bizde de olay çok ama aklıma gelmiyo bi tane geldi şimdilik onu anlatayım
4 5 aylık falan evliydik.Uyuyoruz sabah 6 7 civarı.Rüyamda tuvalete giriyorum ve tuvaletimi yapıyorum ama bu işte bi gariplik olduğunun da farkındayım.Gözlerimi bi açtım.pijama sırılsıklam Allah'ım nasıl kötü oldum.Kalktım üstümü falan değiştirdim.Çarşafı değiştircem Allahtan eşimde bende çok deli yatıyoruz çarşaf ortada toplanmış + eşimin uykusu da çok ağır.Neyse kaldırdım çarşafı falan eşim uyandı.BEnde dayanamadım böyle böyle oldu dedim.Eşim başladı gülmeye 'aşkım ben seni annenlere geri göndereyim tuvalet eğitimin al öyle gel falan dedi'Konu kapandı.(ben öyle sanmışım)
Aradan bikaç ay geçti havalar soğuk eşim elektrikli battaniye alalım dedi.Bende hiç kullanmadım daha önce.Eşim aldı geldi yatağa serdik.Ben diyorum ki 'yaa ben yatamam çok korkuyorum ya elektrik çarparsa' eşim 'korkma annemler senelerdir kullanıyo ' Ben olmaz ben korkuyorum çıkaralım ve can alıcı darbe geliyo 'korkma hayatım bişey olmaz , tabi sen yine yatağa işemezsen !! ' BEn tabi :26::26:

Arkadaşlar bizde de olay çok ama aklıma gelmiyo bi tane geldi şimdilik onu anlatayım
4 5 aylık falan evliydik.Uyuyoruz sabah 6 7 civarı.Rüyamda tuvalete giriyorum ve tuvaletimi yapıyorum ama bu işte bi gariplik olduğunun da farkındayım.Gözlerimi bi açtım.pijama sırılsıklam Allah'ım nasıl kötü oldum.Kalktım üstümü falan değiştirdim.Çarşafı değiştircem Allahtan eşimde bende çok deli yatıyoruz çarşaf ortada toplanmış + eşimin uykusu da çok ağır.Neyse kaldırdım çarşafı falan eşim uyandı.BEnde dayanamadım böyle böyle oldu dedim.Eşim başladı gülmeye 'aşkım ben seni annenlere geri göndereyim tuvalet eğitimin al öyle gel falan dedi'Konu kapandı.(ben öyle sanmışım)
Aradan bikaç ay geçti havalar soğuk eşim elektrikli battaniye alalım dedi.Bende hiç kullanmadım daha önce.Eşim aldı geldi yatağa serdik.Ben diyorum ki 'yaa ben yatamam çok korkuyorum ya elektrik çarparsa' eşim 'korkma annemler senelerdir kullanıyo ' Ben olmaz ben korkuyorum çıkaralım ve can alıcı darbe geliyo 'korkma hayatım bişey olmaz , tabi sen yine yatağa işemezsen !! ' BEn tabi

ayy bunu ben de yaşadım nasıl utandım korktum çekindim ama eşim sakinleştirdi olabilr falan dedi samimiydi rahatlattı ama bazenn şakasını yapıyo gibi olacakkenn olayı hatrlatıp kapatıyor hemen

Son düzenleme:
dün akşam olan bi olayı anlatayım
eşimle hiç de iyi olmayan biri hakkında konuşuyoruz
o kadar insanın canını yaktı olacağı buydu
sonunun böyle olacağı belliydi falan diye
eşim en son dedi ki
o adam cami duvarına işiyodu zaten
ben de sazan zaten hemen atladım
yaaaa gerçekten mi hiiiiiiiiiii falan
eşimin donuk ve anlamsız bişekilde bana baktığını
farkedince çaktım köfteyi
ama işi kurtaramadım

annemin rezilliğini anlatayım; bir gece çok korktummm... babam işten gelmemişti daha en iyisi annemin yanına gidip uyuyayım dedim... gittim yatak odasına annemin arkası dönük kavradım beliniii o halini hiç unutamam cilveli cilveliii hoşgelmişssinn dedi . şaşkınlıkla hoşbuldum dedim... bana bir dönüşü vardıkii ... anlatırken bile gülmekten karnıma agrı girdi

yaklasık 2 aydır bu konuyu okuyordum bitireli bayagı oldu tekrar giriim dedim yanıyo buralar süpersınız :) ben bu aralar boştayım hıc macera yok ama szden yenılerını beklıoruzz :)

ayyyyyy çook güldüm arkadaşşlar allahta sizi eşinizle güldürsün inşaallah.daha konunun hepsini okumadım ama yinede çok güldüm.
ben henüz nişanlıyım gülme komşuna olmaz inşaallah benimkide:d

birgun evde ustumu değiştiriyordum tamamen atletimi filan değiştirym dedim neyse alttan basladim çikartmaya o zamn evli değildim tabisi sonra arkami dondum bi anda kapi acildi baktimki ablam şok oldu beni arkadan görunce hemn kapiyi kapatti sonra dişari ciktim ben baktimki ablam halen şokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…