Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

yine bi anim 29 ekim bayraami vardi ablamda bayrama katilcakti siyah aayakabi istediler annemde ablam yuksek dolgu topuklu ayakkabi aldi ozamn herkezde ondan vardi bayram bitti ablam geldi eve üstunu değiştirdi siyah bi hirkasi ve siayh kotu vardi ayakkabilarinida giydi ananemin yanina gitcektik merdivenlerden ilk ben indim arkama baktimdi ablam merdivenleri çift çift geliyo bi indi merdivenleri o topuklarla anlatamam

uzuuun zamandir okuyorum birde ben yazyim dedim.. benimkisi kendi kendine rezil etmek..

bigün esimle oturuyoruz.. saat gece 12 oldu sonra yatmaya karar verdik.. yeni evliyiz birde. neyse ben yatak odasina gittim. esim tuvalete gitti. benim lobidom üst seviyede tabi esim cok relax yorgunluk var tabi bide yatr yatmaz uyuyacak o derece.. canim ici kocisimi kendine getirip azdirmam lazim sonra napsam napsan derken cekmecedeki pprezervatif gördüm dedimki komiklik olsun..esim wc gelmede önce prezervatifi sisirdim malum bölgeye yerlestirdim.esim geldi sarildi isve cilve yapiyorum iste neyse esim bi dokundu bagirarak yatakdan kalkmasi bir oldu. noldu dedim ordan nevar diye bagriyo sen benimi kandirdin diyor allahim susturamiyorum.. sonra acikladim komilik olsun flan filan die ama kocisim koptu gülüyor gülüyor allahim sinir etti beni ama tabi belli etmiyorum senkide iyi kalmis falan deyip duruyor yarim saat güldü ben yerin dibindeyim yorgani kafama kadar cektim acayipp utanmistim yaaa.. hala aklina gelince gülerr :KK70:

Bu çok iyiymiş :)) Ama zaten komiklik olsun diye yapmışsın, niye utandın ki? :))

annemin rezilliğini anlatayım; bir gece çok korktummm... babam işten gelmemişti daha en iyisi annemin yanına gidip uyuyayım dedim... gittim yatak odasına annemin arkası dönük kavradım beliniii o halini hiç unutamam cilveli cilveliii hoşgelmişssinn dedi . şaşkınlıkla hoşbuldum dedim... bana bir dönüşü vardıkii ... anlatırken bile gülmekten karnıma agrı girdi

bu iyiydi :)))))))))

bizim oturdugmuz ev 2 katli idi ust kat teyzemlerin di biz kiraciydik teyzemler izinde kalack yer olsun diye kendi evlerine bkim yaptilar evin iç merdivenleri vardi onlar genişledi sonra mermer yaptilr üstu pis olmasin diye hep bez sermişlerdi merdivenlere babam yukariya bi bakiyim dedi surekli kontrol ederdi yine bign cikti biz oturuyoruz aşagida bi anda merdivenlerden patir patir diye ses geldi güm güm annem ne oluyo dedi sonra babam içeri girdi rengi değişmiş adamin sapsari olmus sadece dustum dedi 10 merdivenden yuvarlanmiş asagi bi bastim bi indim dedi

bizim oturdugmuz ev 2 katli idi ust kat teyzemlerin di biz kiraciydik teyzemler izinde kalack yer olsun diye kendi evlerine bkim yaptilar evin iç merdivenleri vardi onlar genişledi sonra mermer yaptilr üstu pis olmasin diye hep bez sermişlerdi merdivenlere babam yukariya bi bakiyim dedi surekli kontrol ederdi yine bign cikti biz oturuyoruz aşagida bi anda merdivenlerden patir patir diye ses geldi güm güm annem ne oluyo dedi sonra babam içeri girdi rengi değişmiş adamin sapsari olmus sadece dustum dedi 10 merdivenden yuvarlanmiş asagi bi bastim bi indim dedi
Komik ama şansı varmış birşey olmamış :-)

Geçen hafta yağan yağmurun azizliğine uğramış bir şemsiyezede olarak utanç duymaktayım......

sabah sabah kendime gelemeden elimde şemsiye ile cebelleşerek işe gitmeye uğraşıyorum.Metrobüsten inip işyerimin bulunduğu ticaret merkezine doğru askerde olan sözlümün hayali ile ve o an kurguladığım binbir türlü düşünce ile yüzümde ki aptal bir tebessümle ilerliyorum.giriş kapısına geliyorum ve
varan 1: şemsiyeyi kapatmadan o şekilde koridorda yürümeye başlıyorum.taaaaaki üst kata çıkmak için kullandığım merdivenlere gelene kadar. arkamda bir sürü insan kim bilir kaç kişinin sabah sabah kendine gelmesine yardımcı olmuşumdur.
varan 2: Askerde olan sözlümü arıyorum ve olanları ona anlatıyorum kısa çaplı bir gülme krizinden sonra acıyarak bitanem benim ya diyo ve ben aptal gibi hissediyorum kendimi.:26::26::26:
varan 3: Hangi salaklığıma geldiyse akşam iş çıkışı annemi bekliyorum yanında bir arkadaşı da var olanları birde ona anlatıyorum yol ortasında gülme krizine giriyorlar. annemin arkadaşı kendine geldikten sonra bunu evdekilere anlatmam lazım biraz gülsünler gibi bir şeyler dio ve ben o an kendimden nefret ediyorum:KK19::KK19::KK19:

koptum ya hayal bıle edemıyorum cok tatlısın canım ya :)))))))))))))

gerçekten çok komik yaaaa :))))))))

ay çokk güldüm benim rezilligim
15 yaşlarındayım babam eve erken gelmiş bizde kızlar takılıyoruz neyse şarj bitti
eve girdim şarj arıyorum oturma odasına girdim annem babamla ( allahtan yorgan vardı üstlerinde)
tögbe tögbe gündüz vakti bide
olayın komik yanı ben içeri bişey olmamış gibi girdim şarj alıp çıkcam dedim
çıkınca kapıda dondum piskolojim bozulmuştu yaaa :KK9::KK9::KK9::KK9:
ne gündü beee
bide akşam olmuş babam bana kızım neden kapıyı vurmuyosun dedi ah ben diyemedim ki sizin odanız yokmu :KK53: salonda ne işiniz varr :KK52:

evet seninki ole nasil oldu şok olmuştur annen ya offfffffff

Annem bizdeydi birkaçgünlüğüne,mutfakta birşey bulamamış biz de eşimle kaçamak yapalım diye odaya daldık,annem gelirse sesini duyalım diye kapıyı hafifi aralık bırakmıştık, yatma vakti değildi zaten,annemde kapıyı aralık görünce içeri bir giriyor..tabi ben ilk girdiği anı farketmedim eşimin arkası dönüktü zaten o da görmedi..ben farkettiğimde gözler faltaşı gibi bakıyordu :-)

ablam ben kiz kardeşim ananemlere gittik onunda bahcesinde dut agaci vardi hiç sevmem ablamla kardeşim yemek istediler ananemgilinde kucuk bole killari göuzunun onune gelmiş sus kopegi gibi kopeklri var ablamgil ciktilar catiya kopek gormedi tabi onlari sonra ablamgil asagi inmek istediler köpek bi anda harekete geçmesinmi ablamgil iniyo köpek kovaliyo tekrardan catiya cikiyolar kopek gidiyo ablamgil iniyo köpek geliyo tekrardan cikiyolaronlar nereye köpek oraya ne gulmustum o zamn ya

:KK9::KK9:
Arkadaşlar bizde de olay çok ama aklıma gelmiyo bi tane geldi şimdilik onu anlatayım
4 5 aylık falan evliydik.Uyuyoruz sabah 6 7 civarı.Rüyamda tuvalete giriyorum ve tuvaletimi yapıyorum ama bu işte bi gariplik olduğunun da farkındayım.Gözlerimi bi açtım.pijama sırılsıklam Allah'ım nasıl kötü oldum.Kalktım üstümü falan değiştirdim.Çarşafı değiştircem Allahtan eşimde bende çok deli yatıyoruz çarşaf ortada toplanmış + eşimin uykusu da çok ağır.Neyse kaldırdım çarşafı falan eşim uyandı.BEnde dayanamadım böyle böyle oldu dedim.Eşim başladı gülmeye 'aşkım ben seni annenlere geri göndereyim tuvalet eğitimin al öyle gel falan dedi'Konu kapandı.(ben öyle sanmışım) :KK53:
Aradan bikaç ay geçti havalar soğuk eşim elektrikli battaniye alalım dedi.Bende hiç kullanmadım daha önce.Eşim aldı geldi yatağa serdik.Ben diyorum ki 'yaa ben yatamam çok korkuyorum ya elektrik çarparsa' eşim 'korkma annemler senelerdir kullanıyo ' Ben olmaz ben korkuyorum çıkaralım ve can alıcı darbe geliyo 'korkma hayatım bişey olmaz , tabi sen yine yatağa işemezsen !! ' BEn tabi :26::26:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ay çok güldümm son laf çok fenaydıııı

ablam ben kiz kardeşim ananemlere gittik onunda bahcesinde dut agaci vardi hiç sevmem ablamla kardeşim yemek istediler ananemgilinde kucuk bole killari göuzunun onune gelmiş sus kopegi gibi kopeklri var ablamgil ciktilar catiya kopek gormedi tabi onlari sonra ablamgil asagi inmek istediler köpek bi anda harekete geçmesinmi ablamgil iniyo köpek kovaliyo tekrardan catiya cikiyolar kopek gidiyo ablamgil iniyo köpek geliyo tekrardan cikiyolaronlar nereye köpek oraya ne gulmustum o zamn ya

yine ayni köpekle olan anim bu sefer ben gittim tek başima biraz basin agriyodu yattim ananemgilde ananem dişarda spor ayakkabilarim vardi beyaz ayakkabiliğa koymamiştim o köpek sen gel benim ayakkabimi al git komsularinin samanlığı vardı oraya bırak gel kalktım ayakkabim yok sordm ananenme bilmiyom dedi ama köpek yapmiştir dedi.ben bakiyim etrafa dedi gitti buldu ayakkabim geldiki hep köpek salyasi olmustu

Annem bizdeydi birkaçgünlüğüne,mutfakta birşey bulamamış biz de eşimle kaçamak yapalım diye odaya daldık,annem gelirse sesini duyalım diye kapıyı hafifi aralık bırakmıştık, yatma vakti değildi zaten,annemde kapıyı aralık görünce içeri bir giriyor..tabi ben ilk girdiği anı farketmedim eşimin arkası dönüktü zaten o da görmedi..ben farkettiğimde gözler faltaşı gibi bakıyordu :-)

yani tam yakalanmişsiniz sonra bişey demedi mi annen cok utanmişsindir

X