Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

yine bi anim 29 ekim bayraami vardi ablamda bayrama katilcakti siyah aayakabi istediler annemde ablam yuksek dolgu topuklu ayakkabi aldi ozamn herkezde ondan vardi bayram bitti ablam geldi eve üstunu değiştirdi siyah bi hirkasi ve siayh kotu vardi ayakkabilarinida giydi ananemin yanina gitcektik merdivenlerden ilk ben indim arkama baktimdi ablam merdivenleri çift çift geliyo bi indi merdivenleri o topuklarla anlatamam

Bu çok iyiymiş :)) Ama zaten komiklik olsun diye yapmışsın, niye utandın ki? :))

bu iyiydi :)))))))))

bizim oturdugmuz ev 2 katli idi ust kat teyzemlerin di biz kiraciydik teyzemler izinde kalack yer olsun diye kendi evlerine bkim yaptilar evin iç merdivenleri vardi onlar genişledi sonra mermer yaptilr üstu pis olmasin diye hep bez sermişlerdi merdivenlere babam yukariya bi bakiyim dedi surekli kontrol ederdi yine bign cikti biz oturuyoruz aşagida bi anda merdivenlerden patir patir diye ses geldi güm güm annem ne oluyo dedi sonra babam içeri girdi rengi değişmiş adamin sapsari olmus sadece dustum dedi 10 merdivenden yuvarlanmiş asagi bi bastim bi indim dedi

Komik ama şansı varmış birşey olmamış

koptum ya hayal bıle edemıyorum cok tatlısın canım ya :)))))))))))))

gerçekten çok komik yaaaa :))))))))

ay çokk güldüm benim rezilligim
15 yaşlarındayım babam eve erken gelmiş bizde kızlar takılıyoruz neyse şarj bitti
eve girdim şarj arıyorum oturma odasına girdim annem babamla ( allahtan yorgan vardı üstlerinde)
tögbe tögbe gündüz vakti bide
olayın komik yanı ben içeri bişey olmamış gibi girdim şarj alıp çıkcam dedim
çıkınca kapıda dondum piskolojim bozulmuştu yaaa
ne gündü beee
bide akşam olmuş babam bana kızım neden kapıyı vurmuyosun dedi ah ben diyemedim ki sizin odanız yokmu salonda ne işiniz varr

evet seninki ole nasil oldu şok olmuştur annen ya offfffffff

Annem bizdeydi birkaçgünlüğüne,mutfakta birşey bulamamış biz de eşimle kaçamak yapalım diye odaya daldık,annem gelirse sesini duyalım diye kapıyı hafifi aralık bırakmıştık, yatma vakti değildi zaten,annemde kapıyı aralık görünce içeri bir giriyor..tabi ben ilk girdiği anı farketmedim eşimin arkası dönüktü zaten o da görmedi..ben farkettiğimde gözler faltaşı gibi bakıyordu

ablam ben kiz kardeşim ananemlere gittik onunda bahcesinde dut agaci vardi hiç sevmem ablamla kardeşim yemek istediler ananemgilinde kucuk bole killari göuzunun onune gelmiş sus kopegi gibi kopeklri var ablamgil ciktilar catiya kopek gormedi tabi onlari sonra ablamgil asagi inmek istediler köpek bi anda harekete geçmesinmi ablamgil iniyo köpek kovaliyo tekrardan catiya cikiyolar kopek gidiyo ablamgil iniyo köpek geliyo tekrardan cikiyolaronlar nereye köpek oraya ne gulmustum o zamn ya

ay çok güldümm son laf çok fenaydıııı

yine ayni köpekle olan anim bu sefer ben gittim tek başima biraz basin agriyodu yattim ananemgilde ananem dişarda spor ayakkabilarim vardi beyaz ayakkabiliğa koymamiştim o köpek sen gel benim ayakkabimi al git komsularinin samanlığı vardı oraya bırak gel kalktım ayakkabim yok sordm ananenme bilmiyom dedi ama köpek yapmiştir dedi.ben bakiyim etrafa dedi gitti buldu ayakkabim geldiki hep köpek salyasi olmustu

yani tam yakalanmişsiniz sonra bişey demedi mi annen cok utanmişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…