Bundan 7 yıl önce filan aveada arandıkça kontör kazanıyordun. O zamanlar kuzenimle kardeşim önüne gelen çağrı atıyo kontör kazanmak için. Bi gün köyde yaşayan biri aramış, kuzende konuşuyo oyalıyo. O sıradada müzik dinliyoruz. Yalından ben bilmem çalıyor. Adam sormuş hangi şarkıyı dinliyorsun diye. Kuzende ben bilmem dedi. Adam ' sen bilmecende ben mi bilecen' demiş.
koptummmmm...............................enişteler süperrr gülmekten öldüm eşim duymasın diye de çabaladım
eşim de ben de öğretmeniz.benim açık lise derslerim olduğu için haftanın üç günü akşam 9 a kadar dersim vardı. ev okula yakın.arabayla 3 dk da evde oluyordum. bir gün dersten geldim eve girdim eşim uyuyakalmış kanepede tv açık. ben de rahatsız etmeyim diye sessizce üstümü değiştirdim falan oturdum tv izliyorum. bu arada saat 11 oldu eşim uykusunda bazen mırıldanır. yine mırıldanmaya başladı ama anlaşılmıyor.eğildim yanına ne diyorsun aşkım dedim yine mırıltı...sonra eşim birden doğruldu ben korkup geri çekildim. eşim gözlerini dört açarak önce birkaç saniye duvardaki saate baktı. ardından bana döndü "nerdesin sen bu saate kadar" dedi. ben şaşkın ve bir o kadar da korkak bi şekilde ben 9 da geldim:18: diyebildim.eşim "cevap verme bana ben seni gördüğüm saati bilirim. bundan sonra 5 te evde olacaksın"dedi ve geri yattı. kahkahalarım sonucu kısa süre sonra uyandı ama yaptıklarını hatırlamıyordu
eşim de ben de öğretmeniz.benim açık lise derslerim olduğu için haftanın üç günü akşam 9 a kadar dersim vardı. ev okula yakın.arabayla 3 dk da evde oluyordum. bir gün dersten geldim eve girdim eşim uyuyakalmış kanepede tv açık. ben de rahatsız etmeyim diye sessizce üstümü değiştirdim falan oturdum tv izliyorum. bu arada saat 11 oldu eşim uykusunda bazen mırıldanır. yine mırıldanmaya başladı ama anlaşılmıyor.eğildim yanına ne diyorsun aşkım dedim yine mırıltı...sonra eşim birden doğruldu ben korkup geri çekildim. eşim gözlerini dört açarak önce birkaç saniye duvardaki saate baktı. ardından bana döndü "nerdesin sen bu saate kadar" dedi. ben şaşkın ve bir o kadar da korkak bi şekilde ben 9 da geldim:18: diyebildim.eşim "cevap verme bana ben seni gördüğüm saati bilirim. bundan sonra 5 te evde olacaksın"dedi ve geri yattı. kahkahalarım sonucu kısa süre sonra uyandı ama yaptıklarını hatırlamıyordu
ergenlik dönemlerindeyimherkeste de bir göğüs yarıştırma telaşı var...herkesinki çıktı bende tık yok,utanıyorum bu durumdan haliyle aklıma süper bir fikir gelmişti ulan dedim benim neyim eksik hem kim nerden anlayacak.gittim markete bir sürü yara bandı ve pamuk aldım,eve geldimpamukları göğüs kıvamına getirdim iki top halinde olmayan göğüslerime yerleştirdim üzerini de düşmesin diye kocaman kocaman yara bandıyla sarmaladım...okula gittim bütün gözler üzerimde , kızlar hayran hayran bakıyo beni gören şok diyorum benimkiler bekledi bekledi bi anda pırtladı çocuğuuz tabi herkes inanıyo
Bu saltanatım tam bir hafta sürdü.bir hafta sonra arkadaşlarım kız -erkek karışık bizde toplancaz.ben banyoya girdim duş alıcam maşallah sankim kleopatrayım o duş nasıl bi uzun sürdü ( gecekler arasında hoşlandığım çocuk da var )tabi ben duşa girmeden memeciklerimi çamaşır makinesinin üzerine çıkardım.annem bağırıyo kızım acele et arkadaşların geldi bekletme diye.ben acele acele giyindim tabi memişleri unutmuşum orda kimse farketmiyo biliyordum ama anne baba yer mi hiç bu durumu
Içeriye girdim kıvrıla kıvrıla havalı bir şekilde yerime oturdum.yazık babamın gelen arkadaşlarıman haberi yok,benden sonra traş olmak için banyoya girmiş makinenin üstündeki meme yığınını görmüş başlamış gülmeye,bir kriz ki sormayın gitsintabi sözde masum benim hiç haberim yok onları orda unuttuğumdan....babam resmen böğürerek güle güle odanın kapısını açtı " kızımmmmmmm bak burda ne varr(elinde de sallıyo sanki madalya ) memelerini banyoda unutmuşsuuunnnnn benden çıt çıt çıkmıyo nasıl utandım anlatamam,babam da şok oldu haliyle kimse yok sanıyordu Bir haftalık serüvenimi babam bi anda yerle bir etti,tabi ben de utancımdan kıpkırmızı bir şekilde ağlayarak gittim odama kapattım kendimi,sonra çok alay konusu olmuştumm
topiğin ilk rezilleri olarak burayı fazla ihmal etmişim galiba...
gece gece koptum yine hilalcan sen çoook yaşa emi...
mahvettin beni...
ben daha anlatsam varya ohoooo yaniii ama yeterli benim rezillikler
yine eşime rezil olduğum anlardan biri...
benim epilasyondan sonra kıl çıkma dönemimde bazen çok kaşıntım olur o kıllar deriden dışarı çıkana kadar kaşıntım geçmez:26: tabi bu durumu eşimden gizliyorum daha yeni evliydik o zamanlar aşkım kıllarım çıkıyo da ondan kaşınıyorum demek istemedim doğal olarak... çok dayanamazsam gidip başka odada kaşınıp geliyorum
bir gün yine böyle bir dönemdeyim özel bölgemin üst kısmı o kadar tatlı o kadar dayanılmayacak şekilde kaşınıyorki eşimle uzanmış tv seyrediyorduk kalktım yatak odasına gittim iki elimi birden daldırdım pijamanın içine... kapıya arkam dönük şekilde kırt kırt kırt sesleri çıkararak kaşınıyorum ama nasıl rahatlıyorum anlatamam arada oh of gibi sesler çıkarıyorum bir de kendimden geçmişi resmen... sonra yeter bu kadar içeri geçeyim dedim kapıya doğru bir döndüm ki eşimin gözleri böyle bana bir sapığa bakar gibi bakıyodu sanki aşkım napıyosun burda dedi ben tabi utancımdan ölücem sonra olayı açıkladım da rahatladı kocam bir daha kaşınırsan sen bırak ben seni kaşırım dedi o günden sonra ne zaman cilve yapsam senin bir yerlerin kaşınıyo galiba diyo
kaç sayfa okudum hatırlamıyorum ama inanın gülmekten gözlerimden yaş geldi
Sıcak bir gün İzmir de yatağımda oturuyorum önümde laptopum nişanlımla konuşuyoruz msn de ama o zamanlar sadece sevgiliyiz.Habire bir şeyler yazıyorum ben.Bu arada tabi kameramız açık...saatlerce konuşuyoruz gülüşüyoruz,nişanlımın yüzü renkten renge giriyor ben anlam veremiyorum.Bende de o gün ne yediysem bir gaz var ki sormayın gitsiniki kelime yazıyorum "zort,üç kelime yazıyorum"zort" Nasıl da ses çıkıyor ama
aradan saatler geçti ben meraklanıp soruyorum " hayatım senin arada yüzün bir değişik oluyor iyi misin ağrın sızın mı var diye.O da yanıtlıyor hayatım ben de sana soracaktım bugün sen iyi değilsin pek...Yok canım diyorum nerden çıkardın bwn gayet iyiyim hele bi de sen varsın ya karşımda keyfim yerimde...Aşkım diyor iki saattir nasıl diyeceğimi bilemedim ama bence kamerayı kapatalım öyle görüşelim.Ben de bi triplere giriyorum ki sormayın gitsinSen benim yüzümü görmek istemiyor musun,kaç sene geti tabi sıkıldın beni görmekten,her zaman derlerdi uzun süren birlikteliklerde sıkılma olur diye de inanmamıştım vs daha neler neler tam bir tripcanım
yazık yavrum bekledi bekledi benim motorun soğumasını ve aynen dediği laf şu
" hayatım iki saatten beri gazını çıkarıyorsun bunu ne şekilde ifadee edeceğimi bilemedim ama gittikçe sağlığından ve ilişkimizden endişelenmeye başladımmBen nasıl şoklardayım ama Hayatım dalga geçmesene diyorum ne biçim konuşuyorsun böyle bir şeyin yapılmasını geç konuşulması bile çok çirkin bence....Hayatım ben konuşuyorum da sen yapıyorsun diyor.sonra bombayı patlatıyor " sen iki saattir mikrofonun açık olduğunu bilmiyordun sanırım hayatımm önemli değil olur böyle şeyler Aman Allahımmmmm yer yarılsa da içine girsem ben karşımda sen varsın şöle aşkım böle hayatım diye havaya aşk kokusu salmaya çalışırken meğersem neler salıyormuşummm
hahahahah ne alemsiniz ha kızlarselam kızlar ben daha yeni katıldım aranıza ama süper bi topik olmuş
bende rezilliğimin bi tanesini anlatıyım size
geçenlerde eşimin en samimi arkadaşı ve sevgilisi misafirimiz konu nasıl oraya geldi hatırlamıyorum ama
arkadaş tutturdu bi yiğen yapında sevelim diye... bende bunalmışım bu çocuk muhabbetinden
eeeh yapmıyorum yaa zorlamı felan diye çıkışıyorum şakayla karışık, neden yaa diye isyan ediyor oda
ben lafımın nereye gittiğini düşünmeden
"yapan yerlerim ağrıyo" diyiverdim
herkes şokuzuuun bi sessizlik sürüp gidiyo ,ben yerin dibindeyim...
ee bi çay koyayım bari diye mutfağa kaçtım ama odaya dönebilmem bayağı uzun sürmüştü, çok utanmıştım
hala hatırladığımda kimseciklerin olmadığı yerlere kaçasım geliyo :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?