Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

canim esinin bilinc altina bu var demek kiiiiiiii

canim esinin bilinc altina bu var demek kiiiiiiii

canim esinin bilinc altinda bu var demek kiiiiiiii

sabıkalı olucam ben burada ama yine bir tane anlatıyım

Benim sevgilinin ömrüme kast eden bitirme tezi var
aşkı memnu bitti yaprak dökümü final yaptı biz hala tezi veremedik,
nazi kampı kıvamında geçen çalıştırma dönemlerimde sonuç vermeyince
tatlı dil ve yılan hikayesinden ilham alarak ruhunun derinliklerine inmeye karar verdim
sevgilinin konu ders olunca panik uyku nöbetleri oluyor
ben bi gözlerimi kapıyım bak yarım saat sonra kalkıcam diye başlayan her cümle sabah saat 6 sularında
benim sesimle bölünüyor (kalk bari kalk işe geç kalma )
neyse iyilik modlarında ilk okul öğretmenimden de feyz alarak dersi sevdirme yollarına girişiyorum
ama ne fayda,
bak işte çok yoruldum,hiç halim yok,sabah 6 da kalkıcam bu saatten sonra çalışamam gibi bahaneleri bir süre daha dinledikten sonra
iyilik ile diktatörlük arasında gelgit ler yaşamaya başladım ama artık çok kararlıydım
bu tez bitmeliydi,
madem iş yerinde çok yoruluyordu enerji lazımdı evet evet,eee uyku problemimiz de var uyumaması lazım çalışması için
bu belirtiler ışığında akşamdan yaptığım tehdit le beraber sabah onu işe yolladım,
bak akşam kesin çalışacaksın tamam mı
uyumak yok,yorgunum demek yok
sabah dırdırından sonra gördüğüm lüzum üzerine alışverişe gidiyorum
uyumaması için kamyoncu karışımı diye de bilinen nescafe kola ikilisini alıyorum (birbirine karıştırılıyor bunlar kelebek etkisi yaratıcam ya )
enerji için de enerji içeceği meyve falan alıyorum,ballı sütte sonuçta ninelerimizden kalan bir enerji ikilisi diye beynim de ki yeri kutsal yerini almış,
neyse alışverişimi yapıyorum
minibüse biniyorum arka 4 lü ye oturmuşum,derken sevgili arıyor
canım ne yapıyorsun?

alışveriş yaptım eve dönüyorum

hımmm beraber yapardık ya iş çıkışında,neler aldın ki

bundan sonrası +18 gibi görünse de yanımda oturan amcaya aslında konu sadece tezdi

ben cevapllıyorum tabi

senin bir şey yapacağın yok,ne alıcam muz aldım bal aldım,süt,nescafe,kola,meyve,enerji içeceği
bak bu akşam uyumak yok ha sabaha kadar çalışacaksın ona göre ben anlamam tamam mı ?

yaw ben onları yersem mide fesadı geçiririm işe de gidemem

gitme işe mişe bu akşam sana uyku yok tamam mı sabaha kadar çalışacaksın bak enerji içeceğine kadar aldım
(azarlıyorum ya birde ses tonumda tavan yapmış )

derken amcanın mırıldanmasını duydum

tövbe tövbeee

(amca senin için fesat için ha )

kaç sayfa okudum hatırlamıyorum ama inanın gülmekten gözlerimden yaş geldi

Sıcak bir gün İzmir de yatağımda oturuyorum önümde laptopum nişanlımla konuşuyoruz msn de ama o zamanlar sadece sevgiliyiz.Habire bir şeyler yazıyorum ben.Bu arada tabi kameramız açık...saatlerce konuşuyoruz gülüşüyoruz,nişanlımın yüzü renkten renge giriyor ben anlam veremiyorum.Bende de o gün ne yediysem bir gaz var ki sormayın gitsiniki kelime yazıyorum "zort,üç kelime yazıyorum"zort"Nasıl da ses çıkıyor ama

aradan saatler geçti ben meraklanıp soruyorum " hayatım senin arada yüzün bir değişik oluyor iyi misin ağrın sızın mı var diye.O da yanıtlıyor hayatım ben de sana soracaktım bugün sen iyi değilsin pek...Yok canım diyorum nerden çıkardın bwn gayet iyiyim hele bi de sen varsın ya karşımda keyfim yerimde...Aşkım diyor iki saattir nasıl diyeceğimi bilemedim ama bence kamerayı kapatalım öyle görüşelim.Ben de bi triplere giriyorum ki sormayın gitsinSen benim yüzümü görmek istemiyor musun,kaç sene geti tabi sıkıldın beni görmekten,her zaman derlerdi uzun süren birlikteliklerde sıkılma olur diye de inanmamıştım vs daha neler neler tam bir tripcanım

yazık yavrum bekledi bekledi benim motorun soğumasını ve aynen dediği laf şu

" hayatım iki saatten beri gazını çıkarıyorsun bunu ne şekilde ifadee edeceğimi bilemedim ama gittikçe sağlığından ve ilişkimizden endişelenmeye başladımmBen nasıl şoklardayım amaHayatım dalga geçmesene diyorum ne biçim konuşuyorsun böyle bir şeyin yapılmasını geç konuşulması bile çok çirkin bence....Hayatım ben konuşuyorum da sen yapıyorsun diyor.sonra bombayı patlatıyor " sen iki saattir mikrofonun açık olduğunu bilmiyordun sanırım hayatımm önemli değil olur böyle şeylerAman Allahımmmmm yer yarılsa da içine girsem ben karşımda sen varsın şöle aşkım böle hayatım diye havaya aşk kokusu salmaya çalışırken meğersem neler salıyormuşummm

Son düzenleme:
özlemişim burayı..:)
bende dün misafir ağırladım o kadar yorulmuşum ki kendimi yatağa zor attım...
12 gibi yatmıştım ki hemen uyumuşum sanırı, baktım eşim bana sesleniyo aşkım kalk saat 4 diye
ben hiç bişey hatırlamıyorum yalan atma felan dedim onu hatırlıyorum adam beni kaldırdı ne dedin sen bana diyo bişey demedim diyorum ii dedi neyse kalktım ben hazırladım sahur koçiş kalktı benimle konuşmuyo ne oldu diyorum anlatmıyo ya dedim ne oldu üzüldüm bana surat yapıyo diye
demesinmi sen bana n.h dedin diye..
beni bi aldı gülme krizi saçmalama dedim ben öyle kelimeler kullanmam ağız alışkanlığım yok hayatta demem diyorum zaten bende alışkın değilim senden duymaya krııldım diyo.yok hayatım valla demedim diyorum ben seni kaldırdım kalk aşkım saat 4 dedim diyo sende n.ah 4 dedin bana demezmi yerlere yattım gülmekten...

Merhaba,
Ben de kocam olmasına az kalan sevgilimden bahsedeyim.Daha yeni çıkmaya başlamıştık.Bir Cafe'ye gitmiştik.Yaz dönemi olduğu için kafenin köşklerinden birine oturduk.Biz öpüşmeye başladık.SOnra bir baktım bu kayboldu ama öpücük sesleri gelmeye devam ediyor.Gözlerimi bir açtım kendi kolunu öpüyor!Aşkımmm dedim.O da gözlerini açtı "hahh" dedi.Aa sen nereye gittin ben kolumu öpmeye başlamışım dedi:))
Bir de ilk defa yalnız kalacaktık.Tam 3 gün ikimizde afedersiniz büyük tuvaletimizi yapamamıştık.Ama ben en sonunda dayanamamıştım.Yapmak sorun değil de çıkan gaz sesinin hepsini de duymuşşşş

Yaa kızlar alemsiniz sabah sabah keyfim yerine geldi yine

Ya dünn çok pis rezil oldum aşkıma

Telefonla konuşuyoruz aşkımla 1 saat falan oldu 3G'li görüşüyoruz.Ben böyle şebeklikler yapıorum asker aşkımı güldürmek için Onun dışında asillll prenses edalarında konuyorum Konuştukk konuştukkkkk baktım şarjım bitiyor Aşkım biraz şarja takayım geliiim dedim kapattık.Her şey normal.
Odamdan çıkıp telefon elimde annemlerin yanına yol almamla beraber kardeşimle aniden kavga edesimiz tuttu Yavvv noldu neden bi anda harale gürele birbirmize girdik O sıra telefon elimde..
- Annnee al danaaaa kızını üzerime atladııııııı ( kardeşimdee 13 yasında henüz ama maşallahı varrrr : :125: ) diye başlayan hakaretlere dönüşen abla - kardeş kavgaları esnasında söylenen laflare classtır bilirsiniz Hararetli hararetli resmen dalmısızz Annem arada bıktım sizdeeeen nasıl kardeşsiniz millette görücem ablaları beeeen. Ben bi yandan bağırıyorum seni döveriiiiiiiiiiiim anne çekil aradan:88: o pat küt saldırıyo :95:ama tozu dumana katmak tabiri caizse nasıl gırla gidio O ara nefes nefese odama geçtim baktım tel açık ben şokkk Benimki telefonun diğer ucunda kopmuş durumda :26at die kapatmam bir oldu

İlk mesaj aşkım çok hırçınsın yaaa korktum senden

Şimdi kaç yıllık kibarrr asil edalarım yerle bir oldu çingene hatunu canlandı gözündeee o avaz avaz bağırışımdan sonra

Çok utandımm :26: Ama hala gülüyorr

:119:

selam kızlar ben daha yeni katıldım aranıza ama süper bi topik olmuş
bende rezilliğimin bi tanesini anlatıyım size

geçenlerde eşimin en samimi arkadaşı ve sevgilisi misafirimiz konu nasıl oraya geldi hatırlamıyorum ama
arkadaş tutturdu bi yiğen yapında sevelim diye... bende bunalmışım bu çocuk muhabbetinden
eeeh yapmıyorum yaa zorlamı felan diye çıkışıyorum şakayla karışık, neden yaa diye isyan ediyor oda
ben lafımın nereye gittiğini düşünmeden
"yapan yerlerim ağrıyo" diyiverdim
herkes şok uzuuun bi sessizlik sürüp gidiyo ,ben yerin dibindeyim...
ee bi çay koyayım bari diye mutfağa kaçtım ama odaya dönebilmem bayağı uzun sürmüştü, çok utanmıştım
hala hatırladığımda kimseciklerin olmadığı yerlere kaçasım geliyo :78:

ergenlik dönemlerindeyim herkeste de bir göğüs yarıştırma telaşı var...Herkesinki çıktı bende tık yok,utanıyorum bu durumdan haliyleaklıma süper bir fikir gelmişti ulan dedim benim neyim eksik hem kim nerden anlayacak.gittim markete bir sürü yara bandı ve pamuk aldım,eve geldimpamukları göğüs kıvamına getirdimiki top halinde olmayan göğüslerime yerleştirdim üzerini de düşmesin diye kocaman kocaman yara bandıyla sarmaladım...okula gittim bütün gözler üzerimde , kızlar hayran hayran bakıyo beni gören şokdiyorum benimkiler bekledi bekledi bi anda pırtladıçocuğuuz tabi herkes inanıyo
Bu saltanatım tam bir hafta sürdü.Bir hafta sonra arkadaşlarım kız -erkek karışık bizde toplancaz.Ben banyoya girdim duş alıcam maşallah sankim kleopatrayım o duş nasıl bi uzun sürdü ( gecekler arasında hoşlandığım çocuk da var)tabi ben duşa girmeden memeciklerimi çamaşır makinesinin üzerine çıkardım.Annem bağırıyo kızım acele et arkadaşların geldi bekletme diye.Ben acele acele giyindim tabi memişleri unutmuşum ordaKimse farketmiyo biliyordum ama anne baba yer mi hiç bu durumu

İçeriye girdim kıvrıla kıvrıla havalı bir şekilde yerime oturdum.Yazık babamın gelen arkadaşlarıman haberi yok,benden sonra traş olmak için banyoya girmiş makinenin üstündeki meme yığınını görmüş başlamış gülmeye,bir kriz ki sormayın gitsinTabi sözde masum benim hiç haberim yok onları orda unuttuğumdan....Babam resmen böğürerek güle güle odanın kapısını açtı " kızımmmmmmm bak burda ne varr(elinde de sallıyo sanki madalya) memelerini banyoda unutmuşsuuunnnnnBenden çıt çıt çıkmıyo nasıl utandım anlatamam,babam da şok oldu haliyle kimse yok sanıyordu bir haftalık serüvenimi babam bi anda yerle bir etti,tabi ben de utancımdan kıpkırmızı bir şekilde ağlayarak gittim odama kapattım kendimi,sonra çok alay konusu olmuştumm

ayyy canım benim ya o an yaşadığın şoku düşündüm karizma yerle bir tabi nasıl kahrolmuşsundur kıyamam sen git memelerini unut çok şeker ya

yine eşime rezil olduğum anlardan biri...
benim epilasyondan sonra kıl çıkma dönemimde bazen çok kaşıntım olur o kıllar deriden dışarı çıkana kadar kaşıntım geçmez:26: tabi bu durumu eşimden gizliyorum daha yeni evliydik o zamanlar aşkım kıllarım çıkıyo da ondan kaşınıyorum demek istemedim doğal olarak... çok dayanamazsam gidip başka odada kaşınıp geliyorum
bir gün yine böyle bir dönemdeyim özel bölgemin üst kısmı o kadar tatlı o kadar dayanılmayacak şekilde kaşınıyorki eşimle uzanmış tv seyrediyorduk kalktım yatak odasına gittim iki elimi birden daldırdım pijamanın içine... kapıya arkam dönük şekilde kırt kırt kırt sesleri çıkararak kaşınıyorum ama nasıl rahatlıyorum anlatamam arada oh of gibi sesler çıkarıyorum bir de kendimden geçmişi resmen... sonra yeter bu kadar içeri geçeyim dedim kapıya doğru bir döndüm ki eşimin gözleri böyle bana bir sapığa bakar gibi bakıyodu sanki aşkım napıyosun burda dedi ben tabi utancımdan ölücem sonra olayı açıkladım da rahatladı kocam bir daha kaşınırsan sen bırak ben seni kaşırım dedi o günden sonra ne zaman cilve yapsam senin bir yerlerin kaşınıyo galiba diyo

işte bu en komiğiydi yaaa koptumm başka bişi sanmış eşin doğal olarak bide se mi çıkardın kız

koptumm yaa yemin ederim buraya girince deşarj oluyorum ya süperdiipeki sonra naptın sen ve sevgilin?

Son düzenleme:
hahahahah ne alemsiniz ha kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…