• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

eşim de ben de öğretmeniz.benim açık lise derslerim olduğu için haftanın üç günü akşam 9 a kadar dersim vardı. ev okula yakın.arabayla 3 dk da evde oluyordum. bir gün dersten geldim eve girdim eşim uyuyakalmış kanepede tv açık. ben de rahatsız etmeyim diye sessizce üstümü değiştirdim falan oturdum tv izliyorum. bu arada saat 11 oldu eşim uykusunda bazen mırıldanır. yine mırıldanmaya başladı ama anlaşılmıyor.eğildim yanına ne diyorsun aşkım dedim yine mırıltı...sonra eşim birden doğruldu ben korkup geri çekildim. eşim gözlerini dört açarak önce birkaç saniye duvardaki saate baktı. ardından bana döndü "nerdesin sen bu saate kadar" dedi. ben şaşkın ve bir o kadar da korkak bi şekilde ben 9 da geldim:18: diyebildim.eşim "cevap verme bana ben seni gördüğüm saati bilirim. bundan sonra 5 te evde olacaksın":53: dedi ve geri yattı. kahkahalarım sonucu kısa süre sonra uyandı ama yaptıklarını hatırlamıyordu:31:

çookkk vardır ama en son olnlardan birini anlatayım...
eşim mangal yapmayı ve yemeyi çok sever tabi bende..akşam dedi deniz kenarında bi yere gidelim mangalımızı yakalım dedi ..neyse oke dedik gittik ışıksız kimsenin olmadığı bi yere yanımızda fenerimiz var manglımızı yapıyoruz....ben bi baktım 5 metre kadar ileride kayalıklara karanlıkta sanki bi kaç adam sigara içiyor ve bizi izliyor aşkımmmmmmmmmmmmmmm adamlar var orda oturmuş bize bakıyolar bi bağırdımmmm kimsede yok burdaaaa kalktım gidiyomm eşim kahkahalarla yanıma geldi sarıldı bnm saftrik karım onlar ateş böceğiiii:17::17::17:

bende bi sessizlikle mağmaya doğru bi yol aldım o çok güldü ama ben baya korkmuştum fatmagül çok meşhurdu o sıralardada:60::60:

eşim de ben de öğretmeniz.benim açık lise derslerim olduğu için haftanın üç günü akşam 9 a kadar dersim vardı. ev okula yakın.arabayla 3 dk da evde oluyordum. bir gün dersten geldim eve girdim eşim uyuyakalmış kanepede tv açık. ben de rahatsız etmeyim diye sessizce üstümü değiştirdim falan oturdum tv izliyorum. bu arada saat 11 oldu eşim uykusunda bazen mırıldanır. yine mırıldanmaya başladı ama anlaşılmıyor.eğildim yanına ne diyorsun aşkım dedim yine mırıltı...sonra eşim birden doğruldu ben korkup geri çekildim. eşim gözlerini dört açarak önce birkaç saniye duvardaki saate baktı. ardından bana döndü "nerdesin sen bu saate kadar" dedi. ben şaşkın ve bir o kadar da korkak bi şekilde ben 9 da geldim:18: diyebildim.eşim "cevap verme bana ben seni gördüğüm saati bilirim. bundan sonra 5 te evde olacaksın":53: dedi ve geri yattı. kahkahalarım sonucu kısa süre sonra uyandı ama yaptıklarını hatırlamıyordu:31:

:18:ay bana kocam böyle bişi yapmasın korkudan geberirim içine bişi kaçtı sanarım:18:

Aklıma bi tane daha geldi.İlk duydugumda gözümden yaşlar gelmişti gülmekten.Biraz (+18) kaçıyor ama :61: Annem anlatırken duydum :61:
Annemlerin bir köylüsünün kocası ölmüş.İşte evdeymiş cenazesi.Ev de hayli kalabalık.Köylüleri akrabaları dolmuş eve.Hoca dua okuyormus başında filan.
İlaç vermişler karısına fenalaşmasın bayılmasın diye.Onun etkisinden galiba. Kadın da başlamış ağlamaya ağıt yakar gibi "Gittii kocammm !" diye .
Neyse başlamış bi anda "Gitti kocamın şeyiii :52: ( anlamışsınızdır heralde :61:) o da ölmüştür ben naaapcam Bırakın kocamı, bari şeyi kalsın onu verin banaa " diye bağırmaya.Sonradan akrabaları farketmiş de kadının ağzını elleriyle kapatıp götürmüşler artık mezarlıga. :1:

Son düzenleme:
Aklıma bi tane daha geldi.İlk duydugumda gözümden yaşlar gelmişti gülmekten.Biraz (+18) kaçıyor ama :61: Annem anlatırken duydum :61:
Annemlerin bir köylüsünün kocası ölmüş.İşte evdeymiş cenazesi.Ev de hayli kalabalık.Köylüleri akrabaları dolmuş eve.Hoca dua okuyormus başında filan.
İlaç vermişler karısına fenalaşmasın bayılmasın diye.Onun etkisinden galiba. Kadın da başlamış ağlamaya ağıt yakar gibi "Gittii kocammm !" diye .
Neyse başlamış bi anda "Gitti kocamın şeyiii :52: ( anlamışsınızdır heralde :61:) o da ölmüştür ben naaapcam Bırakın kocamı, bari şeyi kalsın onu verin banaa " diye bağırmaya.Sonradan akrabaları farketmiş de kadının ağzını elleriyle kapatıp götürmüşler artık mezarlıga. :1:

Aman Allah'ım...
Olmuş mu bu yaa ? :105:

Balayı için ilk kez Kıbrıs'a gidiyoruz.Uçaktan bin bir türlü macera ve rezillikle nihayet Kıbrıs'a inmişiz.İnsanlar pide kuyruğunda gibi pasaport kontrolü için sıraya dizilmişler.Eşim sıra biraz seyrekleşsin diye kenara çekiyor beni.O esnada, sıradaki insanların yanında bir köpek görüyorum.Karınca bulsa onla sohbet edecek derece hayvansever biri olarak, "aa köpeğe bak, uçağa o da binmiş, yazık tırsmıştır o da, gel bobi, gel oğlum"dememle köpeğin "hırrrrr" diyerek bize doğru depara kalkması, eşimin beni uzağa itekleyerek kaçırması "lan o uyuşturucu arayan k-9 köpeklerinden, niye kendine çağırıyorsun manyak? Polisler köpek sana gitti diye işkillenecek, çekecekler içeri" demesiyle uyanıyorum."ne bileyim polis köpeği olduğunu, arkasından anlayamadım" dememe , eşimin "arkasından erkek olduğunu ve adının bobi olduğunu anlıyorsun ama " demesiyle sinirli olduğunu anlıyorum.

Bu arada eşim sıraya doğru çemkirerek gidiyor.Tam bir kütük türü olduğu için kontrolden o geçiyor, gidiyor.Arkada kalanın canı çıksın misali.Ben arkasından elimde pasaport yerine geçen bir kağıtla memurun önüne geliyorum.Herkesin kağıdına ve kimliğine bakıp gülümseyerek "iyi tatiller " diyen adam bana uzaylı gibi bakıyor.Ve sonrası:
-Winstonlight hanım değil mi?
-(Yok Kamil bey, kimlikte yazıyor işte hödük) Evet, ismim Winstonlight.
-Tatil amaçlı geldiniz öyle değil mi?
-(Hayır kadın pazarlayacağım burada, tövbe tövbe)Evet.
-Ne kadar kalacaksınız?
-(Pasaportumsu kağıtta yazıyor zaten mal) Bir hafta kadar.
-Tam olarak ayrılacağınız günü söyler misiniz?
-Bilmiyorum tam.21 Şubatta evlendik, bugün 22si.7 gece kalacağız ya da 8 gece 7 gün mü ne? İşte ya 29u ya 30unda döneceğiz.Aaa bir dakika, şubat 28 çeker o zaman mart 2 ya da 3 oluyor sanırım.
-Yani belli değil? Kimlikteki fotoğrafınızda biraz değişik olunca bu soruları sormak zorunda kaldım.
-(Kimlikteki foto sanki Angelina Jolie, o da ben, bu da ben işte)
Bu arada sınırı geçen eşim benim kaldığımı görünce yarım yarım uzaktan elini dizine vura vura yarılmaktadır.Onun şebek hallerine dayanamayınca, sinirlerimde bozulunca, bende başlarım.
-Hahahahha, muhahahhaha..
-Winstonlight hanım iyi misiniz?
-Beyefendi, eşim beni uzaktan güldürüyorda sinirlerim bozuldu.Bakın dün gece 8 saat düğünümde tepindim, sonrası malum yorgunluk, sabah 4te havaalanına geldik.Uçakta acil çıkış kapısının önüne oturdum, olurda uçak düşerse kapıyı ben açmakla ve herkesi kurtarmakla yükümlüyüm diye 45 dakika elim uçak kapısında, kalbim güm güm gözümü bile kırpmadım.Az önce şu k-9 köpeklerinden birine kendimi zorla ısırttıracakken son anda kurtuldum.Siz de biraz anlayışlı olun lütfen.Bu tatile inanın çok ihtiyacım var.

Zor zekat geçtim, sonra eşim olacak odunu payladım.Dışarı çıktık.Otele transfer için gelen minibüsün yanına gittim.Çalım yapıp, bineceğim saçımı savura savura.Allahım minibüsün kapısı yok.Acaba gizli kapımı yapmışlar diye minibüsün her yerini ilk kez minübüs görmüş uzaylı gibi mıncıklarken, şöför bağırır :" İlk gelişiniz, öyle değil mi?", "Trafik ters akar burada, doğal olarak tüm taşıtlara tersten binersiniz, kapı öbür tarafta hahaha" demesiyle rezilliğin bana ne kadar yakıştığını bir kez daha anlarım.

seni rezillik kralicesi ilan ediyorum bi kez daha :1::1::1::1:

Benim dudagimin kenarinda nokta kadar bi benim var.Ben onu belirginlestiriyorum bknz. Türkan Soay gibi.Birgün esimle ilk bulustugumuz zamanlar benimi boyamayi unutmusum bana "senin burda benin yokmuydu yoksa boyuyomusun.Türkan sorayami benzemeye calisiyosun "dedi sonrada acimasizca hahahah diye güldü :1::1:
ve ben o an ölmek istedim :27::27:

Son düzenleme:
ilk buluştuğumuz gün rezil olduk önce ben sonra eşim önümüzdeki kahvelerimizi elimizi çarparak döktük garson arkamızda paspasla bekledi çok gülmüştük hahahaha

eşimle dün carşıya cıktık dolaştık ama baya bi yürüdük ayaklarıma kara sular indi diyebilirim..neyse bide baktım kaldırımın üstünde bi sürü adam yerdekı seylere bakıyolar..ben tabi meraktan yıne oraya agzımı ayırdım bu arada zaten o istikamete dogru ılerlıyoruz azıcık daha sabretsem zaten onunden gececez satılan seyler herneyse yakından gorecez ..azıcık yaklastıktan sonra baktım rulo seklınde sarılı bişeyler yerde alıcılarda hep erkek..ben sazan da atlayıp şöyle dedım''aaa aşkım oltaa olta satıyolra adamlara bakk''..ben bunları heycanlı heycanlı söylerken malum satıs noktasına bıraz daha yakınlastık ve olta sandıgım şeyin ucunda bi demirin parladıgını gördüm 'allah allaa oltada demırn ne işi var be' demeye kalmadı eşim döndü baktı yüzüme ''askım ne oltası onlar kemer kemerr!!! ''bunu duydugum yetmedi bide diyorumki ''hee ondan alıcısı hep erkekkk!!'' adamın bakısını görmenız lazımdı :53: ay cok rezil oldum yaa:30:

bi gece sexten sonra yataktan kayıp düşmüştüm eşim sabaha kadar güldü hala gülüyor her yapışında bu sefer şehvetli olmasın sonra yataktan felan atlarsın diye diyor

En çok buna koptum ya fatih ördeklere vuruyo çok komikti hahahahaha...
bende anlatimde eksik kalmim... yeni evliyin bir kaç aylık en fazla daha yeni yeni alışıyorum biriyle yatmaya eşim çok deli yatar ve bazende konuşur ama anlaşılmaz bi gece derin uykudayız bi an kahkaha sesine uyandım soluma bi döndüm eşim gülüyo ama bagra bagıra aha dedim benim kocanın içine şetan kaçtı ama arkası dönük ( o sıralar cin olaylarıyla bi haşırneşirdik sormayın gitsin yani onadan dolayı bu kadar korktum )ayaga bi fırladım o an elime terlik geçti napıcaksam içine cin kaçmış adama terlikle manyaklık işte terligin ucuyla koluna dokunuyom yok uyanmıyo hala gülüyo o an aklımdan neler geçiyo bi döncek gözler bembeyaz bana saldırıcak falan diye ben tekrar koluna dokundum ama dokundum derken baya şaplatmışım o an yani neyse eşim döndü bu arada hala gülüyo ne oldu dedi olum içine cin mi kaçtı senin dedim yok aşkım bizim fatih ördegin kafasına vurup vrup kaçıyordu çok komikti yaaa deyip dönüp götünü uyumazmı allahım o korkuyla bi tuvalete gittim altıma işemişim napim çok korktum ama yaaa:30::30:

topiğin ilk rezilleri olarak burayı fazla ihmal etmişim galiba...

gece gece koptum yine hilalcan sen çoook yaşa emi...

mahvettin beni...
:60::60::60::60::60::60::60::60:

Back
X