yine eşime rezil olduğum anlardan biri...
benim epilasyondan sonra kıl çıkma dönemimde bazen çok kaşıntım olur o kıllar deriden dışarı çıkana kadar kaşıntım geçmez:26: tabi bu durumu eşimden gizliyorum daha yeni evliydik o zamanlar aşkım kıllarım çıkıyo da ondan kaşınıyorum demek istemedim doğal olarak... çok dayanamazsam gidip başka odada kaşınıp geliyorum
bir gün yine böyle bir dönemdeyim özel bölgemin üst kısmı o kadar tatlı o kadar dayanılmayacak şekilde kaşınıyorki eşimle uzanmış tv seyrediyorduk kalktım yatak odasına gittim iki elimi birden daldırdım pijamanın içine... kapıya arkam dönük şekilde kırt kırt kırt sesleri çıkararak kaşınıyorum ama nasıl rahatlıyorum anlatamam arada oh of gibi sesler çıkarıyorum bir de kendimden geçmişi resmen... sonra yeter bu kadar içeri geçeyim dedim kapıya doğru bir döndüm ki eşimin gözleri böyle bana bir sapığa bakar gibi bakıyodu sanki aşkım napıyosun burda dedi ben tabi utancımdan ölücem sonra olayı açıkladım da rahatladı kocam bir daha kaşınırsan sen bırak ben seni kaşırım dedi o günden sonra ne zaman cilve yapsam senin bir yerlerin kaşınıyo galiba diyo
Aklıma bi tane daha geldi.İlk duydugumda gözümden yaşlar gelmişti gülmekten.Biraz (+18) kaçıyor amaAnnem anlatırken duydum
Annemlerin bir köylüsünün kocası ölmüş.İşte evdeymiş cenazesi.Ev de hayli kalabalık.Köylüleri akrabaları dolmuş eve.Hoca dua okuyormus başında filan.
İlaç vermişler karısına fenalaşmasın bayılmasın diye.Onun etkisinden galiba. Kadın da başlamış ağlamaya ağıt yakar gibi "Gittii kocammm !" diye .
Neyse başlamış bi anda "Gitti kocamın şeyiii( anlamışsınızdır heralde ) o da ölmüştür ben naaapcam Bırakın kocamı, bari şeyi kalsın onu verin banaa " diye bağırmaya.Sonradan akrabaları farketmiş de kadının ağzını elleriyle kapatıp götürmüşler artık mezarlıga.
koptumm yaa yemin ederim buraya girince deşarj oluyorum ya süperdiipeki sonra naptın sen ve sevgilin?
o gün ben utancımdan kıpkırmızıydım hala kıvırmaya çalıştım yok hayatım yatak iyi değil kıpırdayınca ses yapıyo falan...yedi mi tabi yemediuzun bir sürre yüzüne bakamadım ama hala arada konuşup gülüyoruz
bende anlatimde eksik kalmim... yeni evliyin bir kaç aylık en fazla daha yeni yeni alışıyorum biriyle yatmaya eşim çok deli yatar ve bazende konuşur ama anlaşılmaz bi gece derin uykudayız bi an kahkaha sesine uyandım soluma bi döndüm eşim gülüyo ama bagra bagıra aha dedim benim kocanın içine şetan kaçtı ama arkası dönük ( o sıralar cin olaylarıyla bi haşırneşirdik sormayın gitsin yani onadan dolayı bu kadar korktum )ayaga bi fırladım o an elime terlik geçti napıcaksam içine cin kaçmış adama terlikle manyaklık işte terligin ucuyla koluna dokunuyom yok uyanmıyo hala gülüyo o an aklımdan neler geçiyo bi döncek gözler bembeyaz bana saldırıcak falan diye ben tekrar koluna dokundum ama dokundum derken baya şaplatmışım o an yani neyse eşim döndü bu arada hala gülüyo ne oldu dedi olum içine cin mi kaçtı senin dedim yok aşkım bizim fatih ördegin kafasına vurup vrup kaçıyordu çok komikti yaaa deyip dönüp götünü uyumazmı allahım o korkuyla bi tuvalete gittim altıma işemişim napim çok korktum ama yaaa
taze bir rezillik de benden eşim sana evlilik yıl dönümümüz için aklına gelmeyecek bi hediye aldım ama daha gelmedi kargoda dedi aynı gün akşamına alış veriş yapmış bi de baktım ki kırmızı süslü püslü bi poşet eşimin elinden sadece o poşeti aldım fırladım o da şaşkın şaşkın bakıyo sandım ki hediyem geldi tam açacaktım ki gözüm üstündeki yazıya ilişti bilmem ne marka güllaççç.. yıkıldım o kadar güzel poşete konur mu ya..
taze bir rezillik de benden eşim sana evlilik yıl dönümümüz için aklına gelmeyecek bi hediye aldım ama daha gelmedi kargoda dedi aynı gün akşamına alış veriş yapmış bi de baktım ki kırmızı süslü püslü bi poşet eşimin elinden sadece o poşeti aldım fırladım o da şaşkın şaşkın bakıyo sandım ki hediyem geldi tam açacaktım ki gözüm üstündeki yazıya ilişti bilmem ne marka güllaççç.. yıkıldım o kadar güzel poşete konur mu ya..
yine eşime rezil olduğum anlardan biri...
benim epilasyondan sonra kıl çıkma dönemimde bazen çok kaşıntım olur o kıllar deriden dışarı çıkana kadar kaşıntım geçmez:26: tabi bu durumu eşimden gizliyorum daha yeni evliydik o zamanlar aşkım kıllarım çıkıyo da ondan kaşınıyorum demek istemedim doğal olarak... çok dayanamazsam gidip başka odada kaşınıp geliyorum
bir gün yine böyle bir dönemdeyim özel bölgemin üst kısmı o kadar tatlı o kadar dayanılmayacak şekilde kaşınıyorki eşimle uzanmış tv seyrediyorduk kalktım yatak odasına gittim iki elimi birden daldırdım pijamanın içine... kapıya arkam dönük şekilde kırt kırt kırt sesleri çıkararak kaşınıyorum ama nasıl rahatlıyorum anlatamam arada oh of gibi sesler çıkarıyorum bir de kendimden geçmişi resmen... sonra yeter bu kadar içeri geçeyim dedim kapıya doğru bir döndüm ki eşimin gözleri böyle bana bir sapığa bakar gibi bakıyodu sanki aşkım napıyosun burda dedi ben tabi utancımdan ölücem sonra olayı açıkladım da rahatladı kocam bir daha kaşınırsan sen bırak ben seni kaşırım dedi o günden sonra ne zaman cilve yapsam senin bir yerlerin kaşınıyo galiba diyo
bak bi tanede bende var..belki daha vardırda aklıma gelmiyor şimdi..
eşim facebook hesabını dondurmuştu ve iş yerinden bütün kız-erkek arkadaşları ekliydi.birgün işyerinin pikniğine gitti bunlar ama aileler gelmicekti sadece çalışanlar olucaktı piknikte...neyse bu gitti pikniğe yerlerde puflar fln ağaçlarda hamaklar varmış..pufun birine yatmış benimki eve bi gelhi sol tarafı leş gibi bayan parfümü kokuo yani sıksan bu kadar kokmaz..şok olduaşkım wallahi kokuyo fln dedi ama ben hiç bayanlarla temesetmedimki fln dedi kendide anlamadı kokunun nerden geldiğini en son hamağa ve puflara oturduk yattık oralardan bulaşmıştır dedi yani çalıştığı yerde banka öyle kızların erkeklere erkeklerin kızlara yılıştığı bi yer değil...
neyse ben şimdi dururmuyum gece o uyurken belki arkadaşları resim fln eklemişlerdir die facebook hesabını aktif ettim sonrada blackberrysine gelen mailleri sildim ama sonra yeniden donduramadım çünkü doğrulama kodu çıkmıyordu...neyse ben gece bi güzel piknik resimlerine baktım arkadaşının hesabına kötü bi resimde bulamadım amaiçim rahatladı enazından.....sonra rahat edince kapadım pc y gittim bi güzel uyudum veeee sabah 8 de aradı..gece facebookta ne yaptın dedi... kaldım telefonun öbür ucunda ve aklıma gelen ilk şeyi söledim ben yapmadım başkasıdır fln die ...sonra üzüldüm ve rezil olmak pahasına herşeyi itraf ettim arayıp özür diledim
tam rezillik yaaa çok komiğime gitti
ay ne güldüm ne güldümmm:90:bendede var buna benzer aklıma geldi buna çok benziyor ama
Nişanlımla bizde bi keresinde dolmuşa binmiştk o da aynı tabir yani dolmuşta tam dolmuşbaya gidiyoruz hemen önümdeki bayan kalkıyo inmek için benimkide inen bayanın yerini bana tutuyor sen otur hayatım bende sana tutunayım diye.yanından oturacağım kişide tombiş bir bayan ben koltuğun hafiften ucuna oturuyorum benimkide benim hemen yanımda.
dolmuş ilerledikçe bi sağ bi sol ben bi sağa kayıyorum bi sola .sağa kayarken iyide sola kayarken kadında bana doğru kayıyobende koltuktan aşağı doğru.
bu böyle olmucak dedim kendi kendime havada nasıl sıcak ha bayıldım ha bayılıcam bi ara benimkine baktım gülmekten dişlerini ısırıyo bende ona bakıp gülüyorum arkamdaki teyzenin kafama çantasını geçirmesiyle seni edepsiz bak ki bir araba insan minsan var demeden neler yapıyolar sizi terbiyesizler inin çabuk arabadan utanmaz arlanmazlar aile terbiyesi almamışlar sizi vay saygı kalmamışki''diye feryat figan etmesiyle ben büyük bir şoka giriyorum o sırada benimki hala gülüyo dişlerini ısırır bi şekilde bende heralde teyze bana söylemiyor diyorum o sırada çanta hala ikidebir kafama kafama geçiyor ben artık aldığım darbelerle fenalaşırken şoför olaya son noktayı koyuyor inin çabuk edepsizler diye.tam inmek için manevra yapıcam tuttuğum şeyi bırakmamla neden öye tepki aldığım konusunda net bir fikir ediniyorum sonuç çok kötü bir talihsizlik meğerim nişanlımın borusuve ben düğünümü iple çekiyorum hala büyük bir utanç içerisindeyim.benimki de sana söylücem ama gülmekten söyleyemiyorum deyip durdu o gün yolda off ya çok kötü rezil olmuştum.nişanlımda bana ''herşeyin bir ilki var kısmette dolmuşta tutamkata varmış''demişti.
zaten utanmışım,rezil olmuşum benimki pişmiş kelle gibi sırıttı durdu gün boyunca yollarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?