• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

yine eşime rezil olduğum anlardan biri...
benim epilasyondan sonra kıl çıkma dönemimde bazen çok kaşıntım olur o kıllar deriden dışarı çıkana kadar kaşıntım geçmez:26: tabi bu durumu eşimden gizliyorum daha yeni evliydik o zamanlar aşkım kıllarım çıkıyo da ondan kaşınıyorum demek istemedim doğal olarak... çok dayanamazsam gidip başka odada kaşınıp geliyorum
bir gün yine böyle bir dönemdeyim özel bölgemin üst kısmı o kadar tatlı o kadar dayanılmayacak şekilde kaşınıyorki eşimle uzanmış tv seyrediyorduk kalktım yatak odasına gittim iki elimi birden daldırdım pijamanın içine... kapıya arkam dönük şekilde kırt kırt kırt sesleri çıkararak kaşınıyorum ama nasıl rahatlıyorum anlatamam arada oh of gibi sesler çıkarıyorum bir de kendimden geçmişi resmen:37:... sonra yeter bu kadar içeri geçeyim dedim kapıya doğru bir döndüm ki eşimin gözleri böyle:53: bana bir sapığa bakar gibi bakıyodu sanki aşkım napıyosun burda dedi ben tabi utancımdan ölücem:17: sonra olayı açıkladım da rahatladı kocam bir daha kaşınırsan sen bırak ben seni kaşırım dedi:66: o günden sonra ne zaman cilve yapsam senin bir yerlerin kaşınıyo galiba diyo:34::23:

vayy be iyimiş ben seni kaşırım ha.eşin çok düşünceliymiş :23::23:

Aklıma bi tane daha geldi.İlk duydugumda gözümden yaşlar gelmişti gülmekten.Biraz (+18) kaçıyor ama :61: Annem anlatırken duydum :61:
Annemlerin bir köylüsünün kocası ölmüş.İşte evdeymiş cenazesi.Ev de hayli kalabalık.Köylüleri akrabaları dolmuş eve.Hoca dua okuyormus başında filan.
İlaç vermişler karısına fenalaşmasın bayılmasın diye.Onun etkisinden galiba. Kadın da başlamış ağlamaya ağıt yakar gibi "Gittii kocammm !" diye .
Neyse başlamış bi anda "Gitti kocamın şeyiii :52: ( anlamışsınızdır heralde :61:) o da ölmüştür ben naaapcam Bırakın kocamı, bari şeyi kalsın onu verin banaa " diye bağırmaya.Sonradan akrabaları farketmiş de kadının ağzını elleriyle kapatıp götürmüşler artık mezarlıga. :1:

hahaha tüh yaa :1::1:

Erkek arkadaşım istanbulda yaşıyor bense ankarada.. aramızın bozuk olduğu bi dönemde onun en yakın arkadaşıyla gidip sürpriz yapalım dedik.. aylarca görüşmemişiz çok özlemişiz filan derken oturuyoruz salonda yoldan gelmişiz.. Kalorifer dibine sindim tabi küs olduğum sevgilim de yanıma tünedi sırnaşıyor filan.. kalk bana su getir dedim koştu getirdi bi sürü şebeklikler eşliğinde.. ben normalde kendi tükürüğüyle bile boğulabilen bir insanım.. kaldı ki su içmek neyime? üçümüz galyan oluşturup muhabbet ediyoken sudan bi yudum aldım ve abartmıyorum bildiğiniz tek yudumla boğuldum.. ama ne öksürüyorum nefes alamıyorum.. erkek arkadaşım sırtıma bi tane koydu… koyuş o koyuş ..o şiddetle öyle bir geğirdim ki .. alevler çıkacak sandım gören o bir yudum suyla içimde volkanlar söndürdüğünü sanar….. ben o geğirmenin şiddetinin kaç olduğunu anlamaya çalışırken bi baktım tüm midem ağzımda bütün sular adamın yüzüne fışkırıyor…. :27:

Ey mübarek bu kadar mı rezil olunur kur yapmaya gittiğin sevgilinin yanında yaaa ? :77::77:

koptumm yaa yemin ederim buraya girince deşarj oluyorum ya süperdii:52::60::60::60::60::60:peki sonra naptın sen ve sevgilin?

o gün ben utancımdan kıpkırmızıydım hala kıvırmaya çalıştım yok hayatım yatak iyi değil kıpırdayınca ses yapıyo falan...yedi mi tabi yemedi:60:uzun bir sürre yüzüne bakamadım ama hala arada konuşup gülüyoruz:60:

uzun zamandır fırsat bulup ne okudum ne yazdım ama en yakın zamanda karış karış edicem sayfaları :9::9::9:

taze taze olan rezilliğimi anlatayım

doğum günüm dolayısıyla eşim bana son model bir telefon aldı dokunmatik felan bir sürü özelliği ee ben ne anlarım o kadar ayrıntı ve teknolojiden
ki tele hiç ilgisi ve merağı olmayan bir insanım..

tabi ben arada acayip yerlere giriyorum susturamıyorum müzikleri felan..ama telide elime pek almıyorum insanda birazda olsa heves olmazmı yaa neyse...
tabi eşime karşıda bunu pek belli etmiyorum
eşim beni yakından takip ediyo ve beni uyarıyo hayatım bak dışarda felanda açarsın yanlışlıkla susturamazsın biraz uğraş çöz şu telefonu
amannn sende beni iyice görmemiş yaptın deyip lafı yapıştırıyorum tabi..

bi kaç gün önce halama gidiyorum kulaklığı taktım otobüsdeyim araba tıka basa dolu başımda dikilen bir sürü adam ve 1 saatlik bir yolculuk
ineceğim yere yaklaştım ayağa kalkıyorum kulaklığı çıkardım bir an da bangır bangır bagıran şebnem ferahın ben sana hala aşığımmmmmmmmmmmm işte tam burda karşındayım diye bağıran şarkısı ben ekrana basıyorum basıyorum yok kapanmıyo o an öyle bir panik yapıyorumki teli bile kapatamıyorum :52: tabi millet bana bakıyo kapatamadığımı beceremediğim anlıyolar ekrana öyle basıyorumki :9:
(diğer telimde kulaklığı çıkardığım zaman müzikte susardı ) ineceğim yer geçecek bende bir panik otbsde sessizlik bas bas bağıran müzik :52:
merdivenden inerken çantamdan kulaklığı çıkarmaya çalışıyorum son anda kulaklığı takıyorum ses kesiliyo
arkamdan 3 kişilik bir genç grup ablayı gördün bak nasıl müzik dinliyo beeee (tabi kapalı pardesülü bir bayandan bunu beklemiyolardı herhalde:37:)
rezil kepaze olarak otbsten iniyorum vesselam

birde eşimi arıyor ona anlatıyorum o an ki panikle
şimdi ağzında sakız durumundayım eşimin :63:

o gün ben utancımdan kıpkırmızıydım hala kıvırmaya çalıştım yok hayatım yatak iyi değil kıpırdayınca ses yapıyo falan...yedi mi tabi yemedi:60:uzun bir sürre yüzüne bakamadım ama hala arada konuşup gülüyoruz:60:

:52:olsun canım insanlık hali sonuçta eşin ollucak kişi yani:9:hem iyi işte şimdiden alıştırmışsın onu ilerde yanında rahat yaparsın:6::9:

bitane ben anlatayım

şimdi sevgilim bana şal akmış ama baya kaliteli güzel bişey .. ama hediye paketi felan yaptırmamış evde kiğilinin poşeti varmış ona koymuş ben saf o zamanlar kiğilinin sadece erkek giyim markası olduğunu bilmiyordum :53:

paketi verinceee aaaa aldım çıkardım baktım güzel kaliteli aaa hayatım burdanmı aldın ama çok pahalıdır burası dedim .. of of utanıyorum:59:

hiç bozuntuya vermedi hor görmedi gülmedi sağolsun ..

bende anlatimde eksik kalmim... yeni evliyin bir kaç aylık en fazla daha yeni yeni alışıyorum biriyle yatmaya eşim çok deli yatar ve bazende konuşur ama anlaşılmaz bi gece derin uykudayız bi an kahkaha sesine uyandım soluma bi döndüm eşim gülüyo ama bagra bagıra aha dedim benim kocanın içine şetan kaçtı ama arkası dönük ( o sıralar cin olaylarıyla bi haşırneşirdik sormayın gitsin yani onadan dolayı bu kadar korktum )ayaga bi fırladım o an elime terlik geçti napıcaksam içine cin kaçmış adama terlikle manyaklık işte terligin ucuyla koluna dokunuyom yok uyanmıyo hala gülüyo o an aklımdan neler geçiyo bi döncek gözler bembeyaz bana saldırıcak falan diye ben tekrar koluna dokundum ama dokundum derken baya şaplatmışım o an yani neyse eşim döndü bu arada hala gülüyo ne oldu dedi olum içine cin mi kaçtı senin dedim yok aşkım bizim fatih ördegin kafasına vurup vrup kaçıyordu çok komikti yaaa deyip dönüp götünü uyumazmı allahım o korkuyla bi tuvalete gittim altıma işemişim napim çok korktum ama yaaa:30::30:

ahhhahahhaaaaaa:60::60::60::60::60::60::60: en çok buna güldüm süper yaa:60::60::60::60: gözümden yaş geldi valla

taze bir rezillik de benden eşim sana evlilik yıl dönümümüz için aklına gelmeyecek bi hediye aldım ama daha gelmedi kargoda dedi aynı gün akşamına alış veriş yapmış bi de baktım ki kırmızı süslü püslü bi poşet eşimin elinden sadece o poşeti aldım fırladım o da şaşkın şaşkın bakıyo sandım ki hediyem geldi tam açacaktım ki gözüm üstündeki yazıya ilişti bilmem ne marka güllaççç.. yıkıldım o kadar güzel poşete konur mu ya..

taze bir rezillik de benden eşim sana evlilik yıl dönümümüz için aklına gelmeyecek bi hediye aldım ama daha gelmedi kargoda dedi aynı gün akşamına alış veriş yapmış bi de baktım ki kırmızı süslü püslü bi poşet eşimin elinden sadece o poşeti aldım fırladım o da şaşkın şaşkın bakıyo sandım ki hediyem geldi tam açacaktım ki gözüm üstündeki yazıya ilişti bilmem ne marka güllaççç.. yıkıldım o kadar güzel poşete konur mu ya..

:60::60::60::60::60:

ayyy karnma ağrı girdi yaaaa :52: :52: :52:

ayy kızlar çok güldüm ben de yazacağım bir tane..
bir ay kadar falan oldu aşkım istanbula geldi.. ablamda misafir ediyoruz onu..
neyse biz planları yapmışız aşkım diyo ki bana gece seni ben uyutucam aşkım koynumda uyutucam şöyle sarılıcam böyle sarılıcam vs. ben de bir sevindirik tamam aşkım ayy ne güzel olur diyorum...
neyse biz eniştem ablam ben aşkım gece kaçlara kadar oturmuşuz artık aşkımın gözler kıpkırımızı ama çaktırmıyo..
dedik artık yatalım.. ablam bizim yerimizi yaptı yerimize geçtik.. yatağımız da yatak odasıyla mutfağın tam karşısında.. neyse ablam gece yatmak bilremez bekarken de öyleydi.. ışıkları kapatıı mutfağa gidip geliyo... o yatmayınca bizimki de utanıyo sarılmya tabii :17: arada bir dönüp bakıyorum hafiften kaymış bizim köylü dürtüyorrum ben de şşş uyumayacaksın bei uyutacaksın aşkım hani sarılacaktık bır bır bır konuşup duruyorum o da diyo ki yok yok aşkım ben gözlerimi dinlendiriyoum :27: neyse tmm diyorum ellemiyorum ablam yatıyo ben de hiç seslenmiyorum aşkıma sırtımı dönmüşüm bana sarılmasını bekliyorum :27: bundan ses seda yok.. kalktım aşkım aşkım diyorum tık yok kalkmıyo... bir baktım uyumuş.. dedim zaten yol yorgunu kıyamadım ellemedim... olay bundan sonra koptu zaten.. ben yazlları yastıksız yüzükoyun leş gibi yatarım aynı :27: ben uyumuş kalmışım taa yatağın diğer ucuna kaymışım farkında değilim ama yaatık da sizlere ömür.. gecenin bir yarısı arkamdan tişörtümden biri tutmuş çekiyo.... ben de ablamda olduğumu unutmuşum.... ayy diyorum odama hırsız girdi kim buu kim buuu aşkım diyo ki aşkım aşkım benim ben.. hasni ben uyutacaktım ya seni... uyumuş kalmışım gel buraya diyo çekiyo beni göğsüne uyku sersemi ben uyuyp kalıyorum ve işin en kötü tarafı birazcık da saydırdığımı aşkımdan öğrenerek kıpkkırmızsı kesiliyorumm :17:

buna benzer bişey bende yapmıştım evlendikten sonra geçireceğimiz ilk doğum günümde telefonum eski ve telefon istiyordum eşimde çok iyi biliyodu bunu o gün beni aradı ben arkadaşla bi elektronik market ismi söyledi oraya gidiyorum dedi bende bi sevindim bi sevindim tel alacak bana diye :21:geldi elinde bi poşet içindede kutu var ayyyy dedim aşkııımmm bana tel almış sağol falan diyorum yok dedi ben kendi telime şarj ile kapak aldım dedi inanmıyorum tabi şaka yapıyor sanıyorum aaaaaaaaa bi baktım ki doğru :33:1 hafta konuşmadım adamla

yine eşime rezil olduğum anlardan biri...
benim epilasyondan sonra kıl çıkma dönemimde bazen çok kaşıntım olur o kıllar deriden dışarı çıkana kadar kaşıntım geçmez:26: tabi bu durumu eşimden gizliyorum daha yeni evliydik o zamanlar aşkım kıllarım çıkıyo da ondan kaşınıyorum demek istemedim doğal olarak... çok dayanamazsam gidip başka odada kaşınıp geliyorum
bir gün yine böyle bir dönemdeyim özel bölgemin üst kısmı o kadar tatlı o kadar dayanılmayacak şekilde kaşınıyorki eşimle uzanmış tv seyrediyorduk kalktım yatak odasına gittim iki elimi birden daldırdım pijamanın içine... kapıya arkam dönük şekilde kırt kırt kırt sesleri çıkararak kaşınıyorum ama nasıl rahatlıyorum anlatamam arada oh of gibi sesler çıkarıyorum bir de kendimden geçmişi resmen:37:... sonra yeter bu kadar içeri geçeyim dedim kapıya doğru bir döndüm ki eşimin gözleri böyle:53: bana bir sapığa bakar gibi bakıyodu sanki aşkım napıyosun burda dedi ben tabi utancımdan ölücem:17: sonra olayı açıkladım da rahatladı kocam bir daha kaşınırsan sen bırak ben seni kaşırım dedi:66: o günden sonra ne zaman cilve yapsam senin bir yerlerin kaşınıyo galiba diyo:34::23:

:60::60::60::60::60::60:allahımmmmm resmen gözümün önünde canlandııııı:60::60::60::60::60:

bak bi tanede bende var..belki daha vardırda aklıma gelmiyor şimdi..

eşim facebook hesabını dondurmuştu ve iş yerinden bütün kız-erkek arkadaşları ekliydi.birgün işyerinin pikniğine gitti bunlar ama aileler gelmicekti sadece çalışanlar olucaktı piknikte...neyse bu gitti pikniğe yerlerde puflar fln ağaçlarda hamaklar varmış..pufun birine yatmış benimki eve bi gelhi sol tarafı leş gibi bayan parfümü kokuo yani sıksan bu kadar kokmaz..şok oldu:53:aşkım wallahi kokuyo fln dedi ama ben hiç bayanlarla temesetmedimki fln dedi kendide anlamadı kokunun nerden geldiğini en son hamağa ve puflara oturduk yattık oralardan bulaşmıştır dedi yani çalıştığı yerde banka öyle kızların erkeklere erkeklerin kızlara yılıştığı bi yer değil...
neyse ben şimdi dururmuyum gece o uyurken belki arkadaşları resim fln eklemişlerdir die facebook hesabını aktif ettim sonrada blackberrysine gelen mailleri sildim ama sonra yeniden donduramadım çünkü doğrulama kodu çıkmıyordu...neyse ben gece bi güzel piknik resimlerine baktım arkadaşının hesabına kötü bi resimde bulamadım ama:69: içim rahatladı enazından.....sonra rahat edince kapadım pc y gittim bi güzel uyudum veeee sabah 8 de aradı..gece facebookta ne yaptın dedi...:53:kaldım telefonun öbür ucunda ve aklıma gelen ilk şeyi söledim ben yapmadım başkasıdır fln die ...sonra üzüldüm ve rezil olmak pahasına herşeyi itraf ettim arayıp özür diledim:59::60::60:

bak bi tanede bende var..belki daha vardırda aklıma gelmiyor şimdi..

eşim facebook hesabını dondurmuştu ve iş yerinden bütün kız-erkek arkadaşları ekliydi.birgün işyerinin pikniğine gitti bunlar ama aileler gelmicekti sadece çalışanlar olucaktı piknikte...neyse bu gitti pikniğe yerlerde puflar fln ağaçlarda hamaklar varmış..pufun birine yatmış benimki eve bi gelhi sol tarafı leş gibi bayan parfümü kokuo yani sıksan bu kadar kokmaz..şok oldu:53:aşkım wallahi kokuyo fln dedi ama ben hiç bayanlarla temesetmedimki fln dedi kendide anlamadı kokunun nerden geldiğini en son hamağa ve puflara oturduk yattık oralardan bulaşmıştır dedi yani çalıştığı yerde banka öyle kızların erkeklere erkeklerin kızlara yılıştığı bi yer değil...
neyse ben şimdi dururmuyum gece o uyurken belki arkadaşları resim fln eklemişlerdir die facebook hesabını aktif ettim sonrada blackberrysine gelen mailleri sildim ama sonra yeniden donduramadım çünkü doğrulama kodu çıkmıyordu...neyse ben gece bi güzel piknik resimlerine baktım arkadaşının hesabına kötü bi resimde bulamadım ama:69: içim rahatladı enazından.....sonra rahat edince kapadım pc y gittim bi güzel uyudum veeee sabah 8 de aradı..gece facebookta ne yaptın dedi...:53:kaldım telefonun öbür ucunda ve aklıma gelen ilk şeyi söledim ben yapmadım başkasıdır fln die ...sonra üzüldüm ve rezil olmak pahasına herşeyi itraf ettim arayıp özür diledim:59::60::60:

tedbırı elden bırakmamak lazım dıyosun:1:

:60::60::60::60: tam rezillik yaaa çok komiğime gitti :66::66::66:

ay ne güldüm ne güldümmm:90::9::9::9:bendede var buna benzer aklıma geldi buna çok benziyor ama:D

Nişanlımla bizde bi keresinde dolmuşa binmiştk o da aynı tabir yani dolmuşta tam dolmuş:66:baya gidiyoruz hemen önümdeki bayan kalkıyo inmek için benimkide inen bayanın yerini bana tutuyor sen otur hayatım bende sana tutunayım diye.yanından oturacağım kişide tombiş bir bayan ben koltuğun hafiften ucuna oturuyorum benimkide benim hemen yanımda.:64:

dolmuş ilerledikçe bi sağ bi sol ben bi sağa kayıyorum bi sola .sağa kayarken iyide sola kayarken kadında bana doğru kayıyo :50:bende koltuktan aşağı doğru.:91:

bu böyle olmucak dedim kendi kendime havada nasıl sıcak ha bayıldım ha bayılıcam bi ara benimkine baktım gülmekten dişlerini ısırıyo bende ona bakıp gülüyorum arkamdaki teyzenin kafama çantasını geçirmesiyle seni edepsiz bak ki bir araba insan minsan var demeden neler yapıyolar sizi terbiyesizler inin çabuk arabadan utanmaz arlanmazlar aile terbiyesi almamışlar sizi vay saygı kalmamışki''diye feryat figan etmesiyle ben büyük bir şoka giriyorum o sırada benimki hala gülüyo dişlerini ısırır bi şekilde bende heralde teyze bana söylemiyor diyorum o sırada çanta hala ikidebir kafama kafama geçiyor ben artık aldığım darbelerle fenalaşırken şoför olaya son noktayı koyuyor inin çabuk edepsizler diye.tam inmek için manevra yapıcam tuttuğum şeyi bırakmamla neden öye tepki aldığım konusunda net bir fikir ediniyorum sonuç çok kötü bir talihsizlik meğerim nişanlımın borusu:63:ve ben düğünümü iple çekiyorum hala büyük bir utanç içerisindeyim.benimki de sana söylücem ama gülmekten söyleyemiyorum deyip durdu o gün yolda:17:off ya çok kötü rezil olmuştum.nişanlımda bana ''herşeyin bir ilki var kısmette dolmuşta tutamkata varmış''demişti.

zaten utanmışım,rezil olmuşum benimki pişmiş kelle gibi sırıttı durdu gün boyunca yollarda:19:

ay ne güldüm ne güldümmm:90::9::9::9:bendede var buna benzer aklıma geldi buna çok benziyor ama:D

Nişanlımla bizde bi keresinde dolmuşa binmiştk o da aynı tabir yani dolmuşta tam dolmuş:66:baya gidiyoruz hemen önümdeki bayan kalkıyo inmek için benimkide inen bayanın yerini bana tutuyor sen otur hayatım bende sana tutunayım diye.yanından oturacağım kişide tombiş bir bayan ben koltuğun hafiften ucuna oturuyorum benimkide benim hemen yanımda.:64:

dolmuş ilerledikçe bi sağ bi sol ben bi sağa kayıyorum bi sola .sağa kayarken iyide sola kayarken kadında bana doğru kayıyo :50:bende koltuktan aşağı doğru.:91:

bu böyle olmucak dedim kendi kendime havada nasıl sıcak ha bayıldım ha bayılıcam bi ara benimkine baktım gülmekten dişlerini ısırıyo bende ona bakıp gülüyorum arkamdaki teyzenin kafama çantasını geçirmesiyle seni edepsiz bak ki bir araba insan minsan var demeden neler yapıyolar sizi terbiyesizler inin çabuk arabadan utanmaz arlanmazlar aile terbiyesi almamışlar sizi vay saygı kalmamışki''diye feryat figan etmesiyle ben büyük bir şoka giriyorum o sırada benimki hala gülüyo dişlerini ısırır bi şekilde bende heralde teyze bana söylemiyor diyorum o sırada çanta hala ikidebir kafama kafama geçiyor ben artık aldığım darbelerle fenalaşırken şoför olaya son noktayı koyuyor inin çabuk edepsizler diye.tam inmek için manevra yapıcam tuttuğum şeyi bırakmamla neden öye tepki aldığım konusunda net bir fikir ediniyorum sonuç çok kötü bir talihsizlik meğerim nişanlımın borusu:63:ve ben düğünümü iple çekiyorum hala büyük bir utanç içerisindeyim.benimki de sana söylücem ama gülmekten söyleyemiyorum deyip durdu o gün yolda:17:off ya çok kötü rezil olmuştum.nişanlımda bana ''herşeyin bir ilki var kısmette dolmuşta tutamkata varmış''demişti.

zaten utanmışım,rezil olmuşum benimki pişmiş kelle gibi sırıttı durdu gün boyunca yollarda:19:

Ayy çok kötü bir durum çantayı yiyince şok olmuşsundur.
Ama çok güldüm tam rezillik.

evet ya tam bir rezillikti hala unutamıyorum.yani kadın çantayı vuruyo ama deli sandım aklı dengesi yerinde değil sandim istifimi bozmuyorum hey Yarebbim:9::9:

Back