Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

eşimin yürüyüş takıntısı vardır , bitmek tükenmek bilmeyen. nişanlıykende eşim o kadar uzun yol yürütürdüki, yorgunluktan harap olurdum anlayacağınız.. eşim bir bakardıki ben yanında yokum :) yerlerde bitap vaziyette serilmiş durumda :)) çok düşerdim yaaaa , alışmıştı garibim yanii. ne rezil olurdum ama ..

müthişmiş canım valla çok güldüm.. o an utandırıcıda olsa hoş anılar işte..

bi tane daha benden bi akşam eşim gececiydi arkadaşım bize kalmaya geldi diş fırçası almak için aldık arabayı gittik markete bi de o zamanlar acemi şoförüm bi baktık ki marketin önü dolu bi araba yola dik girmiş neyse biz de onun yanına dik girdik bi yandan da eşimi aradım ben arabayısıkışık parkettim çıkarıver die neyse biz diş fırçasını alıp çıkana kadar sokak boşalmış sadece bizim araba var yolun ortasında ve dik duruyo bi de baktım ki eşim ekip otosuyla geliyo eyvah dedim rezil olduk hemen geri girip eşime çikolatalı gofret aldım çok sever de kendileri bi de çıktım ki eşim arabanın yanında arkadaşına yazıklar olsun bütün emeklerim boşa gitti ben böle öğrettim die sayıp duruyo :))eline çikolatayı verdim şirin şirin bakmaya çalışarak arabaya binip kaçtım:))

Çekmişim Ferrarimi bakkalın önüne. Eşiminde o zamanlar bir Opel'i var. İşte dedim kaç model, maksat muhammet açılsın.99 dedi. Ben de dedim ki benim ki 2005 model bir uçak, tank gibi içi görseniz. Bu da tabi merak etti. Gelin göstereyim dedim. Kapıyı açtı ilk içeri de gaz kokusu.. Ama nasıl gaz kokuyor. Meğer benim Ferrari'nin 2000 lik motoru içeriyi kokutmuş.O da ben bir şey yaptım sandı(osurmak) , ilk öyle rezil olmuştum

öyle diyo muydu bari kadın

evet gerçekten öyle davranıyordu bize..tabi gerçeği alelade şekilde o kalabalıkta duyunca çocuk yalan sölüyor demiş..:) zaten vukuatlı bir kreşti...sorumsuzluk dizboyu bir arada kapıdan çıkıp gitmişim kreşten karakolda bulmuşlar beni.birde o hikaye var vaktim olursa onuda anlatırım....o derece ilgi vardı..

Son düzenleme:

nasıl birşey bu ya

işin tuhaf tarafı sevdiceğimde iktisatçı
onun bu kadar şaşırmasına şaşırdım bende

cimri ve pintiler sizisen benbi görsen döversin o zaman ben hiç ekonomik değilimdir para canavarı diyo annem bana aldığım bişiyi bi tane asla alamam illa iki üç tane olucak kıyafet falan o zaman kocam yandı benim

enişteler süperrr gülmekten öldüm eşim duymasın diye de çabaladım

allahımmmmm sana geliyorummmm öldüm yaaa gülmektennn kasıklarıma agrılar girdiii kızım sen bu cevherleri nerde saklıyosunnnn
anlat anlattttt

canım bizde ekonomik değilizdir ama yeri gelince üç kuruşun konusunu yaparız.eee ne demişler bize 4sene boyunca "kıt kaynaklarla sonsuz insan ihtiyaçlarının karşılanması" adamın almadığı toplamda 3tl ama nedense ben çok sevindim o parayı almadı diye

çok şekersin ya boşver bazen bende de oluyo öyle mesela giyime kuşama kozmetiğe hiç acımam inan var ya beğendiğim bi fondötene falan 250 lira deseler o an gözüm kararır alırım ama mesela market alışverişinde en ucuz şeylerde ekonomikliğim tutuyo mesela makarna alıcam en ucuzunu alayım bari diyorum annemde diyo sen onu pahalı şeylerde uygula makardadan 50 kuruş kısıtlasan nolcak diyo

Son düzenleme:
478 sayfa bitti bitiremicem diye içime dert oldu valla
flocke ellerin dert görmesin canım okudukça içim açıldı valla
kitap işi noldu bu arada merak ettim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…