sabıkalı olucam ben burada ama yine bir tane anlatıyım
Benim sevgilinin ömrüme kast eden bitirme tezi var
aşkı memnu bitti yaprak dökümü final yaptı biz hala tezi veremedik,
nazi kampı kıvamında geçen çalıştırma dönemlerimde sonuç vermeyince
tatlı dil ve yılan hikayesinden ilham alarak ruhunun derinliklerine inmeye karar verdim
sevgilinin konu ders olunca panik uyku nöbetleri oluyor
ben bi gözlerimi kapıyım bak yarım saat sonra kalkıcam diye başlayan her cümle sabah saat 6 sularında
benim sesimle bölünüyor (kalk bari kalk işe geç kalma )
neyse iyilik modlarında ilk okul öğretmenimden de feyz alarak dersi sevdirme yollarına girişiyorum
ama ne fayda,
bak işte çok yoruldum,hiç halim yok,sabah 6 da kalkıcam bu saatten sonra çalışamam gibi bahaneleri bir süre daha dinledikten sonra
iyilik ile diktatörlük arasında gelgit ler yaşamaya başladım ama artık çok kararlıydım
bu tez bitmeliydi,
madem iş yerinde çok yoruluyordu enerji lazımdı evet evet,eee uyku problemimiz de var uyumaması lazım çalışması için
bu belirtiler ışığında akşamdan yaptığım tehdit le beraber sabah onu işe yolladım,
bak akşam kesin çalışacaksın tamam mı
uyumak yok,yorgunum demek yok
sabah dırdırından sonra gördüğüm lüzum üzerine alışverişe gidiyorum
uyumaması için kamyoncu karışımı diye de bilinen nescafe kola ikilisini alıyorum (birbirine karıştırılıyor bunlar kelebek etkisi yaratıcam ya )
enerji için de enerji içeceği meyve falan alıyorum,ballı sütte sonuçta ninelerimizden kalan bir enerji ikilisi diye beynim de ki yeri kutsal yerini almış,
neyse alışverişimi yapıyorum
minibüse biniyorum arka 4 lü ye oturmuşum,derken sevgili arıyor
canım ne yapıyorsun?
alışveriş yaptım eve dönüyorum
hımmm beraber yapardık ya iş çıkışında,neler aldın ki
bundan sonrası +18 gibi görünse de yanımda oturan amcaya aslında konu sadece tezdi
ben cevapllıyorum tabi
senin bir şey yapacağın yok,ne alıcam muz aldım bal aldım,süt,nescafe,kola,meyve,enerji içeceği
bak bu akşam uyumak yok ha sabaha kadar çalışacaksın ona göre ben anlamam tamam mı ?
yaw ben onları yersem mide fesadı geçiririm işe de gidemem
gitme işe mişe bu akşam sana uyku yok tamam mı sabaha kadar çalışacaksın bak enerji içeceğine kadar aldım
(azarlıyorum ya birde ses tonumda tavan yapmış )
derken amcanın mırıldanmasını duydum
tövbe tövbeee

(amca senin için fesat için ha )