Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

bi tane daha flocke ile başka bir konuda dertleşmiştik bende üvey babamı kaybettim ama beni o büyüttü evlendirdi yani anne babamdan çok emeği sevgisi vardır ondan dolayı hiç toparlanamadım onu kaybedince neyse 3 kasım 1. seneyi devriyesiydi babamın öz kızı eniştesi kızkardeşi ve yeğenleri ile mezarlığa gittim yani beni çok severler benide aldılar giderken bende dedim ya mutasıp bir aileye gelin geldim diye okdr çok mevlüde gittimki son zamanlarda hocaların okuttuğu duayı ezberledim neyse hepimiz okduk dualarımızı

Ben cengaveri atladım ben bitişi duasını yaptırayım dedim herkes amin dicek

başladım güzel güzel gidiorum en son allahım sen .... babamın günahlarını kabul et dedim
sonra herkes iptal oldu ama beni yinede seviorlarr hep boyumdan büyük işlere kalkışırım huyum kurusun

eşim dökülmeye başladı kızlarrr

bir ctesi sabahı eşim ctesileride çalışır evde pijamalarım saçlaaar tepede toplu nette takılıorum. aile apt da oturduğum için eşimin yiğenlerinin kapı çalma stilini biliorum darbuka gibi çalarlar öyle kapı çaldı bende ha dedim tarık geldi osıradada reklam var çorbaya koydum köfteee diye

ben kapıyı açtım bağırarak çorbaya koydumm köfteeee diye buarada gerdan kıvırıorum eller iki yanda açık tarık şok olmuş bir suratla bana bakıor arkasındada kablo tvciler 3 kişi

bitanede annemden anlatayım
bir arkadaşlarının eşi vefat edior cenaze için ankaraya gidiorlar eşiyle neyse akşam dönecekler artık kadın kapıdan uğurlarken annemleri tansiyonu düüşüyor annem hemen sarımsaklı bişiler ye diyor kadıncağızda yok cnm şimdi kokmıyım dior

e annemin daha kocasını bir kaç saat önce gömmüş kadına herkesin ortasında söylediği muhteşem laf

Ammmaaaannnnn boşver kocanmı var kokacak

herkes şokta annemin eşi yerind dibinde

işte ben böle bir kadının kızıyım

huyunu kimden aldigin belli oldu cok fenasin ya... valla billa.
ben kendimi fena bilirdimde sen benide asmisin ayol

huyunu kimden aldigin belli oldu cok fenasin ya... valla billa.
ben kendimi fena bilirdimde sen benide asmisin ayol

teveccühünnn cnm bnmm bnm kayınvalideylede dışarı çıktığımızda hep bir rezilliğim olur oda akıl sağlığım açısından çok gelmiyim der ama o olaylar anlatılmıor yaşanıor deniorum deniorum kelimelere dökemiorum

bende cok rezil olurum, en cokta kocama. ama demen gibi anlatilmiyor cogu, kelimelere dökemiyorum.
ALLAHTAN kayinvalideme rezil olmadim simdiye kadar.

kayinpedere isteme günü cok feci rezil oldum. kapidan giriyorlar karsiliyorum bende
herkesin elini falan öpüyorum. erkeklerin sirf elini, bayanlarin elini ve yanaklarindan...
kayinpederim geldiginde heycandan felegim sasti adamida yanagindan öpücektim
ama o karsilik vermedigi icin havayi öptüm hahaha ay hala cok unutaniyorum yaaaaaaa :97:

offf isteme günüde hiç unutulmaz

bende isteme gününde elbise giymiştim tüm vücudumada eller yüz dahil broznlaştırı krem sürdüm haziran sonu hava sıcak ev kalabalık sıcak 2 katlıor ay kimi öpsem ona bulaştı o kahverengilik herkes bnden rahatsız kahve veriorum elbisem leke olmuş falan o krem yüzünden ayyy bildiğin yaratığa dönmüştüm

birde dedim ya bizim aile baya bir açıktır diye dayımın eşi tanışmada sütyenini istemede donunu göstermişti yani giydiği kıyafetlerden oraları açık eşim tarafından kimse ona bakamıor arkadaşımda korkarım nişanda çıplak kalcak yengen demişti off bnde çok fena olmuştum utancımdan ogün

hahaha ay koptum gece gece sizin aile baya bi matrak anlasilan.

hahaha ay koptum gece gece sizin aile baya bi matrak anlasilan.

yok yahu matraklık deil rahat insanlar bnde 3 yıldır gelini olduğum aileye adapte olunca artık yanlarında stres içinde kalıorum mesela anneannemin seneyi devriyesinde teyzemin jartiyeri ortadaydı hoca duayı okuyamadı gitti mutfaktan okudu teyzem aaaa ben size karışıomuyum cnmmmm
annem benim bu halimi severdii hemm dedi hepimizi bitirdi

Allahtan 2 aile kültür farkı dolayısı ile görüşmüorda bnde rahat nefes alıorum

KOnu teyzemden açılmışken bir inci daha

bnm düğünüm 21 haziranda oldu yani en uzun gündüz en kısa gece teyzem eşimin hacı dede ve annenesi dahil olan bir grubun arasında bnmle eşime ayyyy delimisinizzz niyee 21 aralıktaa evlenmedinizz ahahahaah demiştii (21 aralık en uzun gece) off yerin dibindeydimmm yaaa

:) hoca bile isyan etti desene. benim kocam lime lime eder beni valla. atletimin askisi görünse adam dürtüklüyo beni üstünü basini düzelt diye

Ayy kızlar o isteme gününde bendede oldu öyle bi şey Eşim ve ailesi kalabalık kalabalık geldiler. Biz de öyleyiz. Neyse kapıda karşıladık,Eller öpüldü sonra eşim ve ben tokalaştık,yanakalrımızıdan öpücez çekingen çekingen herkes bize odaklanmış tabi. Tam o esnada ikimizde aynı tarafa yönelince yanlışlıkla dudaklarımız buluşuverdiNe olduğumuzu şaşırdık bi baktım sevgili eşimin dudalarının kenarı rujjjj Ayyy ne utanmıştıkkk. Eşim kıppkırmızı oturdu gidene kadar bende öyle.

süpermişş. bayıldım bu topiğe çok güldüm ya.

arkadaşlar ben öldüm bittim. eşim başladı gülme bu kadar korkuyom demeye... sanki hayatımda hiç gülmemeişim gibi güldüm bu gece.. içim dışım çıktı gülmekten.. yüzüm ıpıslak...Allah sizi de güldürsün...

çok hoşsun cnm ya koptum

inceden ayar haha çok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…