bu felaketmis ya. bu benim basima gelmis olsa o an esimin yüzünü görmek istemezdim
insan neleri atlatıyo işte...kapıdan ilk çıktığımızda ben fazla yaşamam dedi okadarbnm suçum neyseeeeee
bitanede annemden anlatayım
bir arkadaşlarının eşi vefat edior cenaze için ankaraya gidiorlar eşiyle neyse akşam dönecekler artık kadın kapıdan uğurlarken annemleri tansiyonu düüşüyor annem hemen sarımsaklı bişiler ye diyor kadıncağızda yok cnm şimdi kokmıyım dior
e annemin daha kocasını bir kaç saat önce gömmüş kadına herkesin ortasında söylediği muhteşem laf
Ammmaaaannnnn boşver kocanmı var kokacak
herkes şokta annemin eşi yerind dibinde
işte ben böle bir kadının kızıyım
huyunu kimden aldigin belli olducok fenasin ya... valla billa.
ben kendimi fena bilirdimde sen benide asmisin ayol
teveccühünnn cnm bnmmbnm kayınvalideylede dışarı çıktığımızda hep bir rezilliğim olur oda akıl sağlığım açısından çok gelmiyim der ama o olaylar anlatılmıor yaşanıor deniorum deniorum kelimelere dökemiorum
bende cok rezil olurum, en cokta kocama. ama demen gibi anlatilmiyor cogu, kelimelere dökemiyorum.
ALLAHTAN kayinvalideme rezil olmadim simdiye kadar.
kayinpedere isteme günü cok feci rezil oldum. kapidan giriyorlar karsiliyorum bende
herkesin elini falan öpüyorum. erkeklerin sirf elini, bayanlarin elini ve yanaklarindan...
kayinpederim geldiginde heycandan felegim sasti adamida yanagindan öpücektim
ama o karsilik vermedigi icin havayi öptüm hahaha ay hala cok unutaniyorum yaaaaaaa :97:
offf isteme günüde hiç unutulmaz
bende isteme gününde elbise giymiştim tüm vücudumada eller yüz dahil broznlaştırı krem sürdüm haziran sonu hava sıcak ev kalabalık sıcak 2 katlıor ay kimi öpsem ona bulaştı o kahverengilik herkes bnden rahatsız kahve veriorum elbisem leke olmuş falan o krem yüzünden ayyy bildiğin yaratığa dönmüştüm
birde dedim ya bizim aile baya bir açıktır diye dayımın eşi tanışmada sütyenini istemede donunu göstermişti yani giydiği kıyafetlerden oraları açık eşim tarafından kimse ona bakamıor arkadaşımda korkarım nişanda çıplak kalcak yengen demişti off bnde çok fena olmuştum utancımdan ogün
hahaha ay koptum gece gecesizin aile baya bi matrak anlasilan.
yok yahu matraklık deil rahat insanlar bnde 3 yıldır gelini olduğum aileye adapte olunca artık yanlarında stres içinde kalıorum mesela anneannemin seneyi devriyesinde teyzemin jartiyeri ortadaydı hoca duayı okuyamadı gitti mutfaktan okudu teyzem aaaa ben size karışıomuyum cnmmmm
annem benim bu halimi severdii hemm dedi hepimizi bitirdi
Allahtan 2 aile kültür farkı dolayısı ile görüşmüorda bnde rahat nefes alıorum
eşimle henüz evlenmemiştik.izmirin yaz sıcağında kaldırımda hızlı adımlarla yürüyoruz.başımı öne eğdim bbu arada beynim akmış resmen sıcaktan.
bir anda büyük bir ses koptu. eşim panik halde aşkım iyimisin diyor..
benim kafa kaldırımdaki koca u dönüşü yasak levhasına çarpmış.
hani çarptığım için mi utanayım.. yoksa kafamın hiç acımamasına mı? ama ben naaptım acıyor gibi yaptım uuuf filan dedim elimle tuttum... ama acımadı hacı yaa.. başkası olsa yerde kanlar içinde yatardı..niye acımadı hala anlamış diilim... levha yamuldu bende tık yok.. kanasa şişse utanmıcaktım valla.. utanmamın tek sebebi kalın kafamdı :84:
çoğu arkadaş burada paylaşımlarda bulunmak istiyor fakat hatırlama sıkıntısı çekiyor.böyle bir durumunuz var ise,benden size tavsiye,eşinize danışın.o size istemediğiniz kadar çok anı sayacaktır.hatta siz sinir olana kadar sayacaktır....tamam hayatım deseniz bile saymaya devam edecektir
Ayy kızlar o isteme gününde bendede oldu öyle bi şeyEşim ve ailesi kalabalık kalabalık geldiler. Biz de öyleyiz. Neyse kapıda karşıladık,Eller öpüldü sonra eşim ve ben tokalaştık,yanakalrımızıdan öpücez çekingen çekingen herkes bize odaklanmış tabi. Tam o esnada ikimizde aynı tarafa yönelince yanlışlıkla dudaklarımız buluşuverdi Ne olduğumuzu şaşırdık bi baktım sevgili eşimin dudalarının kenarı rujjjj Ayyy ne utanmıştıkkk. Eşim kıppkırmızı oturdu gidene kadar bende öyle.[/QUOTE
senin ne çok komik anın varmış cnm. bu da çok komikmiş.
KOnu teyzemden açılmışken bir inci daha
bnm düğünüm 21 haziranda oldu yani en uzun gündüz en kısa gece teyzem eşimin hacı dede ve annenesi dahil olan bir grubun arasında bnmle eşime ayyyy delimisinizzz niyee 21 aralıktaa evlenmedinizz ahahahaah demiştii (21 aralık en uzun gece) off yerin dibindeydimmm yaaa