Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

arkadaş anlatmıştı ben de onun dilinden yazacağım ona göre..

birgün sevgilimle parkta oturuyoruz.
anons yapıldı ''lütfen parkı boşaltın,kapanma saati geldi''diye.
bunu duyunca (akıllım)çantasımı koluma takıp yerimden kalkınca sevgilim ''daha gideceğin saat gelmedi neden kalkıyorsun'' dedi.
ben de''anonsu duymadın galiba''diyerek onunla dalga gemeye başladım.
:KK53::KK53:şaka yapıyorsun dimi dedi sevgilim.
ben de ''yooo duydum ben anonsu''dedim.
canımmmmmmmm o anons otopark için yapıldı,sence bu açık parkı nasıl kapatabilirlerki???

ay ben bunu dinlediğimde varya hiç gülmediğim kadar gülmüştüm..

tabi kızın halini düşünün:KK17::KK17::KK17:suspus olup kalakalmışşş

Aynen öyle :) Bi tane daha var buda Hava teyzenin kızının rezilliği.. Şükran ablayla kuzenim alışveriş merkezinde geziyolarmış bişe almışlar sanırım almak için sıraya geçmişler önlerinde bi bayanla bebek varmış bebek çok tatlıymış şükran abka ay sen ne yakışıklısın öyle demiş kadın birden o bizim güzel kızımız ! demiş Şükran abla rezillll:) Sonra demişki aa pardon ben elindeki arabaları görünce... demiş Babasıda teyzesi bak ayakkabısıda pembe kızımızın onudamı görmedin demiş :) Şükran able gene kıpkırmızııı :)

Son düzenleme:
Tamam:) Biz bayramda komşuya gitmiştik bayramını kutlamaya.. Kadının oğlu var 20 yaşında saçları uzun baya :) Gören kız sanıyo sarışın mavi gözlü falan.. Neyse teyzemin dünürüde gelmişti. Oturuyoruz hava teyze ( teyzemin dünürü ) birden dediki aa güzel kızımız kim gelinmi dedi birden herkez mosmor oldu ben birden bi gülmeye başladımm çocukk nasıl utandı ama anltamam .. Kadında yok o benim oğlum dedi Hava teyzede çok utandı 2 gün sonra baktık çocuk saçlarını kestirmiş utancından :) upuzundu saçlarıı gitmiş demek o kadar zoruna gitmiş =)

ay çok fenaaaaaaaaaa

birgün sürekli gelen müşterilerden olmayan (kuaförüm)birinin fönünü çekiyorum.
yeni yemek yemişim,acayip gaz sıkışması yaşıyorum.karnım öyle şişmişki kadının omuzlarına değiyor neredeyse:KK9::KK9:
kadın ''canım çokta gençsin bugün yarın galiba doğumun,sen nasıl dayanacaksın???''
ben de yoo ben bekerım dedim.
sonra karnıma bi baktım:KK52::KK52::KK52:
hiç fark etmemişim.işim biran önce bitsinde vc ye yetişeyim derdindeyim ben:KK9::KK9:
karnımı görünce keşke kadının dediğini devam ettirseydim dedim.
çok utanmıştım:KK17::KK17::KK31:

arkadaş anlatmıştı ben de onun dilinden yazacağım ona göre..

birgün sevgilimle parkta oturuyoruz.
anons yapıldı ''lütfen parkı boşaltın,kapanma saati geldi''diye.
bunu duyunca (akıllım)çantasımı koluma takıp yerimden kalkınca sevgilim ''daha gideceğin saat gelmedi neden kalkıyorsun'' dedi.
ben de''anonsu duymadın galiba''diyerek onunla dalga gemeye başladım.
:KK53::KK53:şaka yapıyorsun dimi dedi sevgilim.
ben de ''yooo duydum ben anonsu''dedim.
canımmmmmmmm o anons otopark için yapıldı,sence bu açık parkı nasıl kapatabilirlerki???

ay ben bunu dinlediğimde varya hiç gülmediğim kadar gülmüştüm..

tabi kızın halini düşünün:KK17::KK17::KK17:suspus olup kalakalmışşş

:KK60::KK60::KK60:...

eee susmayın.
bakın izin çıktı,başka birilerine ayit olan rezillikler de anlatılabilir diye..

Aynen öyle :) Bi tane daha var buda Hava teyzenin kızının rezilliği ( bu ailede cinsiyet algılama sorunu olabilir :-) ) Şükran ablayla kuzenim alışveriş merkezinde geziyolarmış bişe almışlar sanırım almak için sıraya geçmişler önlerinde bi bayanla bebek varmış bebek çok tatlıymış şükran abka ay sen ne yakışıklısın öyle demiş kadın birden o bizim güzel kızımız ! demiş Şükran abla rezillll:) Sonra demişki aa pardon ben elindeki arabaları görünce... demiş Babasıda teyzesi bak ayakkabısıda pembe kızımızın onudamı görmedin demiş :) Şükran able gene kıpkırmızııı :)

:KK9::KK9::KK9: ayy ne güldüm yaaa bu ailenin diğer maceralarını merakla bekliyorum canım..:KK1:
benim de benim için rezillik sayılacak bi olayım var..

birgün erkek arkadaşımla metroyla eve dönüyoduk daha doğrusu o beni eve bırakıcaktı.. ben metrodan iner inmez önümdeki kaldırım gibi yere takıldım aynen yere yapıştım tabi arkamdan da erkek arkadaşım geliyordu ve tabi bi sürü insan iniyodu peşimden ayy rezillikten yerimden kalkamamıştım öyle 4ayak üstüne düşmüş gibi bekledim tabi kalktığımda rezil olmamak için gülmeye başladım ama sevgilim bana tip tip bakıo noldu biyerne bişey oldu mu falan diye soruyo ama kıpkırmızı olmuş zor tutuyo kendini gülmemek içinn :KK1: çok kötü olmuştum o zaman gülmeden de duramamıştım bu olayı anlattıkça da güleriz sevgilimle :KK69::KK60::KK61:

5 dakika önce yeni bir olayımla eşimin yine bana gülmesini sağladım!!!eşim zap yapıyo,şu an kanaltürk'te kevin costner'ın filmine denk geldi.seslendirme rezalet ötesi olduğu için ben şu eski türk filmlerinden sandım ve:'ne izliyon?'diye sordum.o da:'su dünyası...'dedi. 'hııı biliyom o filmi,kevin costner'ın da aynı isimle bi filmi vardı...he he he demek hergele bizden feyz almış!'dedim.eşim de gülerek:'hazır pc başındayken yazıver bunu da' dedi.hala anlamadım:'neyi?' diyom. gülerek:'şapşal bu zaten kevin costner'in filmi....'dedi. bozuldum şincik,cvp vermedim ona...:KK17:

:KK60: Ahahahah bu erkekler niye böle be :) En küçük bi yanılmamızda kapak ediveriyolar bizi :KK17: :KK70:

hepinizin allah iyiliğini versin.süpersiniz!14yıllık evliyim bende malzeme bol.bakın bi tanesi de şöyle oldu:
doğum yapalı henüz 17ay olmuş ama niyeyse vücud toplanmıyo:KK1:.bi sivri zekalı arkadaşım da streç folyoya kendini sararsan termal etki yapar ve incelirsin demişti.(kınamayın 20bile değildim o zaman!).VE EVET YAPTIM!!!!sorun şu ki fazla sıkı sarmışım.eşim işinden dönünce beni koltuğun üstüne şu michelin lastik adamı gibi buldu.pörtlek gözlerle bana baktı:aşkım naptın?:KK53:' böğürcesine:'ölüyorum...lan yardım et,nefes alamıyorum.'demiştim.önce elle denedi fakat panikten çıkaramadı koşarak makas aldı.tüm folyoları çıkarınca durdu baktı:'manyaksın sen!'demişti.utaniim miiii,güliim mi bilememiştim.
,

:KK60::KK60::KK60:..

flocke sen nede güzel konular açmışsın ya..

yazı biçiminden anladığım kadarıyla çok kitap okuyorsun..

sıcak bir temmuz ayı...kumsaldayız.şömine önündeki ayı postu gibi serilmiş ikimizde kumsala...uzaktan gelen tekne sesleri çocukların cıvıltısı derken gözkapaklarım ağırlaşıyo ve uykuya dalıyorum.5..bilemedin 10 dakika sonra eşim beni dürtüyo:aşkım kalk!horluyorsun yandakiler bize bakıyo.' o nasıl bi kestirmeyse güneş gözlüğüm kaymış ağızımdan salye akmış...

son radde...bunu okuyunca artık kaslarım isyan etti ve kahkahayla gülmeye başladım...
öncesinde eşim kızmasın diye ağzımı sıkı sıkı tutup,ses çıkarmadan,tüm işkenceyi iç organlarıma çektirerek gülüyordum.
sonunda benim kahkahaları duyan ve tuhaf tuhaf suratıma bakan sevgili kocam ''kızıcam ama....bukadar da olmaz saat 03 be.. dedi..(dün gece okumuştum.okumaz olaydım 15.sayfaya kadar mutfakta,soğukta durmak zorunda kaldım)

Son düzenleme:
flocke sen nede güzel konular açmışsın ya..

yazı biçiminden anladığım kadarıyla çok kitap okuyorsun..
tespitine hayran kaldım doğrusu...evet gece geç vakte kadar kitap okurum.bi ara bu eşimle benim arasında muhalefet konusuydu,gece lambası olmasına rağmen ışıktan rahatsız oluyo,uykusunu alamıyor diye ricalarda bulunuyordu okuma diye.ben de kendimce dahiyane bir çözüm buldum,gittim ona bir göz bandı aldım.yanlız renk ve desende çok seçeneğim yoktu,şöyle iri kalpli,hello kitty desenli bişey oldu bu:KK1:.başta kabul etmedi takmam ben böyle şeyler dedi,ben de sen bilirsin ışığa katlan o zaman dedim.homurdanıp sonunda kabul etti.gece takıp yatınca,ben kitap okurken ona birden gözüm takıldı....saç sakal birbirine karışmış,takmış hello kitty'yi yatıyo ööle...:KK60:.koptum bi an başladım gülmeye,öyle ki sesime eşim uyandı,ne kitap okuyabildim ne de adamı uyuttum gülmekten...:KK60:

tespitine hayran kaldım doğrusu...evet gece geç vakte kadar kitap okurum.bi ara bu eşimle benim arasında muhalefet konusuydu,gece lambası olmasına rağmen ışıktan rahatsız oluyo,uykusunu alamıyor diye ricalarda bulunuyordu okuma diye.ben de kendimce dahiyane bir çözüm buldum,gittim ona bir göz bandı aldım.yanlız renk ve desende çok seçeneğim yoktu,şöyle iri kalpli,hello kitty desenli bişey oldu bu:KK1:.başta kabul etmedi takmam ben böyle şeyler dedi,ben de sen bilirsin ışığa katlan o zaman dedim.homurdanıp sonunda kabul etti.gece takıp yatınca,ben kitap okurken ona birden gözüm takıldı....saç sakal birbirine karışmış,takmış hello kitty'yi yatıyo ööle...:KK60:.koptum bi an başladım gülmeye,öyle ki sesime eşim uyandı,ne kitap okuyabildim ne de adamı uyuttum gülmekten...:KK60:

hay allahım yaaaaa....süpersin.anlaşıldı senden eşine bi rahat yok.
ben senin kadar yaratıcı olmasamda,eşim rahatsız olmasın diye ışığı söndürüp cep telefonu ışığıyla okurdum baktım olmuyor mum yakayım bari dedim tabi taktir edersinki kitabın içine ........ e yani zorlanmaktan gözler kan çanağı.ister istemez mumu yaklaştırdım kitaba:KK1::KK1:

:KK60::KK60:Çoşmuş herkes,
Buna bayıldım :KK60::KK60:

bi kac hafta önce yine sakalasiyorduk yatakta o beni gidikliyor ben onu.
sonra ben onun kollarindan kurtulayim derken nasil ani bi hareket yaptiysam artik istemeden firrtlativermistim bi tane :26:
kocam gülme krizinde ben utancimdan odadan kacmistim :))

ayyy okudum koptum ve ben de anlatayım bir iki tane :80:

evleneli henüz 6 ay oldu, ilk ayımızdı daha, yaz ayı, sıcak, uyumakla uyumamak arasında yatakta dönüp duruyorum, bi yastığı düzeltiyorum bir dönüyorum.... derken; uyku arasında kafamı kaldırdım, yastığım kaymış, biraz aşağı doğru çektim, tam o arada uykuya geçmişim ve başımı birden yastığa bırakmışım ama... :KK53: aman tanrım o da ne :KK52: çtonk diye ses geldi kafamdan, ve simli gibi beyaz parlaklıklar gördüm etrafımda :26: meğersem ben kafamı kaldırıp yastığı çekince, eşim başını benm yastığıma koymuş beni öpmeye, tabi bende gözler kapalı ya, çaaatttt diye bırakıvermişim kendimi uyku arasında :KK60: allahım nasıl canım acıyo kaşım patladı sandım, ağlamaya başladım :KK30: eşim de döndü arkasını nasıl gülüyo yatakta, resmen kahkaha atıyo :KK25: ya aşkım çok acıyo diye 1 kez filan dedim ağlayarak ama o arada uyumuşum :63: nasıl oldu hiç bilmiyorum ama uyku ağır bastı acıdan heralde, ya da bayıldım hiç bilmiyorum :KK39: sabah kalkınca aşkııımmmm bi rüya gördümm diye anlatına, benmki, 'safım o rüyamıydı bi daha düşün bakalım, gece gece yedim dayağı, çok pis kafa atıyosun ' dediii :KK1: hala gülüyoruz buna :KK1:

Madem sırf eşe rezillik kısmını geçtik ozmn bitane daha anlatayım

eşimin ailesi kapalı deiller ama nasıl diyim mutasıplar bende çıplak bri aileden geliorum :KK9: neyse yeni evliyiz ilk ramazan dayıları tüm aileyi iftara çağırdı bnde yeni gelin olarak yalakalık yapmak için uzun bir etek giydim ama son moda bişi bnden okdr hanımlık olur yani neyse yemek bitti tatlı çay servisi başladı kalabalığız koltuklar dolu bnde sehpanın yanına oturdum sırtım erkelere dönük kadınlar bir koltukta geyik yapıorlar onları dinliorum baktım çaylar boşaldı yalakalık yapmak üzere hızla kalktım önce etek elimin altında kalmış cırrtttt diye gitti ses var ama bişi yok derken ayağa kalktım ayağımn altında 2. parça kalmış caarrrtttt diye oda yırtıldımı bnm mal meydanda eteği nasıl önüme döndürdüm nasıl içeri kaçtım bilmiorum:78: eşim sonra apar topar beni eve götürdü ama o an bnm bittiğim andı eee alışmadık şeyde don durmazmış:KK1:

eşimin ailesi kapalı deiller ama nasıl diyim mutasıplar bende çıplak bri aileden geliorum :KK9: neyse yeni evliyiz ilk ramazan dayıları tüm aileyi iftara çağırdı bnde yeni gelin olarak yalakalık yapmak için uzun bir etek giydim ama son moda bişi bnden okdr hanımlık olur yani neyse yemek bitti tatlı çay servisi başladı kalabalığız koltuklar dolu bnde sehpanın yanına oturdum sırtım erkelere dönük kadınlar bir koltukta geyik yapıorlar onları dinliorum baktım çaylar boşaldı yalakalık yapmak üzere hızla kalktım önce etek elimin altında kalmış cırrtttt diye gitti ses var ama bişi yok derken ayağa kalktım ayağımn altında 2. parça kalmış caarrrtttt diye oda yırtıldımı bnm mal meydanda eteği nasıl önüme döndürdüm nasıl içeri kaçtım bilmiorum:78: eşim sonra apar topar beni eve götürdü ama o an bnm bittiğim andı eee alışmadık şeyde don durmazmış:KK1:

bu felaketmis ya. bu benim basima gelmis olsa o an esimin yüzünü görmek istemezdim :KK53:

paylaşımın süper ama 'ben çıplak aileden geliyorum' bölümüne hepten koptum:KK60:.o nası bi terim ya???afrika kabilesi canlandı bi an gözümde...süpersin!!!:KK60::KK60::KK60:

X