Ben de kendi düğünümde eşime rezil olmuştum:) Eşime değil herkese aslında....Nikah kıyıldığı sırada insan çok heyecanlanıyor,ben de epey heyecanlanmıştım:) Nikah memuruda çok geveze ha bire konuştu...Neyse nikah kıyıldı ben de eşimin ayağına basıyorum güyaaaYüzüne bakıyorum hiç tepki yok...Devam ediyorum ezer gibi basmaya:) gene tepki yok,nikah memuru adlı eline mikrofonu; "Gelin hanım ayağımı ezdiniz yeter artık" demesiyle ben kıpkırmızı oldum:)
Bir tane daha:) Eşimle beni ortak arkadaşlarımız tanıştırmıştı,aynı şehirdeydik,o beni eve bırakmayı teklif etmişti,ben 20 senedir yaşadığım şehirde evimizi bulamamıştımTabi çaktırmamak içinde burası diyip bi apartmanın önünde indim:) babamı aradım babaaa ben kayboldum demek için,telefon numaralarımızı kaydetmek için eşimi aramıştım en son,yanlışlıkla onu aramışım,alo demeden baaabbaa ben kayboldum dedim:) eşim de nasıl gülmüştü,geliyorum evladım dedi:)
ben fısıltı gazetesine inanıyorum,benim topic ayaklı olur,nick'ten nick'e zıplar,tavsiye üzerine girilir,beğenilirse msj. yazılır beğenilmez ise gönül konulmaz ama çıkılır....bir dahakine konu açarsam söz canom_14 sana haber vercem.flocke yeni topik açıyosun ban demiyosun vallaahayırlı olsun sans eseri gördüm heeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben fısıltı gazetesine inanıyorum,benim topic ayaklı olur,nick'ten nick'e zıplar,tavsiye üzerine girilir,beğenilirse msj. yazılır beğenilmez ise gönül konulmaz ama çıkılır....bir dahakine konu açarsam söz canom_14 sana haber vercem.
sağ ol,beğendiğine sevindim,seninle de birlikte gülmek isteriz ama...valla akşam akşam yarıldım çok güzelllll olmuş topiğin
bir inci de benden.. o zamanlar sevgliyiz daha.. ayrı şehirlerdeyiz. ben onun yanına gittim bir fırsatta.. akşam yemeğe çıktık. hoş modern bir mekan,terastayız. yemeklerimİzi yedik.. havalarda uçuşuyorum mutluluktan tabi. sonra kalktık çıkarken başka bir masada eşim bir arkadaş grubunu gördü..'' gel bir selam verelim hem de seni tanıştırayım'' dedi. onların masasına doğru yürüdük. ayaklandılar tanıştık, gülüştük,onlar oturdular biz masalarının başında konuşmaya devam ettik 1 2 dk daha.. sonra iyi akşamlar dileklerimizle beraber vedalaşıyorduk ki salak ben saygı gösterisinde bulunacağım tuttu geri geri yürümeye başladım hem görüşelim bize de buyur gel geyikleri devam ediyor. artık önüme dönme zamanı geldiğine kanaat getirmş olmalıyım ki bir döndüm küt terasın ortasındaki demir sokak lambası.. onunla da tanıştım.resmen çizgi filmlerdeki çakan yıldızları gördüm.o mekanda hem eşime hem arkadaşlarına hem de bütün masadakilere rezil olmuştum. baya utandıktan sonra geyiğe döndürüp gülmeye başlamıştık..
NOT: o gruptaki insanlarla tekrar bir araya gelmedik..sebebi inşallah bu değildir:))
ufffff gözümün önünde canlandı resmen....bir tanede benden olsun eşimle o zaman nişanlıydık bir gün adalara gidicez diye hazılık falan yaptık otobüse binip kadıköye gidicez otobüs bekliyoruz bende sakalasıyorum otobus geldi salak ben arkam dönük eşimle konuşuyorum sen söfor kapıyı açma ben küttdiye kapıya yapıştım eşim tuttu beni ama geç kaldı sonra o saskınlıkla söföre kızacakken sen ayagım kayy basamaktan ayagım kaymasınmı dizim kanamaya başladı otobüs dolu 70 milyon bana gülmeye başladı nasıl kötü olmuştum varyaaaaaaaaaaa eşimde gülecek ama adam zor tutmuştu kendini
ben olsam:'heee evet!' der çantayı geçiriverirdim kafasınabi tene daha gelsin bakalım.....bu rezillik ötesiiiii
nişanlıyken eşimle geziyorduk annem arayıp eve gelirken açık satılan yag çözücü ile çamasır suyu istedi bende ne akla hizmetse dedim b.köyden alayım sırt çantam vardı içine koydum her dakikamı nişanlımla geçireyim diye neyse otobuse bindik sırt çantamı bacaklarımın üzerine koydum kısa bir süre sonra malum bölgem kaşınmaya başladı allahım kaşıyamıyorum da birde yanmaya başladı resmen alev aldı sıkınıyorum çaktırmadan bacak bacak üstüne atmaya başladım bu sefer bacaklarım kaşınmaya yanmaya başladı ben çantayı bir kaldırdım allahım ne göreyim çamasur suyu ile yag çözücünün yerinde yeller esiyoobacaklarıma malum yerime dökülmüş kimseyede bişey diyemiyorum eşim bana bakıyo ne oldu diye kulagına egilip üstüm ıslandı dedim demez olaydım altınamı yaptın diye bagırıverdi herkes bana bakıyoo öldüm utancımdan indik otobusten kaşıntımamı yanayım yandıgımamı yanayım rezil oldugumamı yanayım
bi tene daha gelsin bakalım.....bu rezillik ötesiiiii
nişanlıyken eşimle geziyorduk annem arayıp eve gelirken açık satılan yag çözücü ile çamasır suyu istedi bende ne akla hizmetse dedim b.köyden alayım sırt çantam vardı içine koydum her dakikamı nişanlımla geçireyim diye neyse otobuse bindik sırt çantamı bacaklarımın üzerine koydum kısa bir süre sonra malum bölgem kaşınmaya başladı allahım kaşıyamıyorum da birde yanmaya başladı resmen alev aldı sıkınıyorum çaktırmadan bacak bacak üstüne atmaya başladım bu sefer bacaklarım kaşınmaya yanmaya başladı ben çantayı bir kaldırdım allahım ne göreyim çamasur suyu ile yag çözücünün yerinde yeller esiyoobacaklarıma malum yerime dökülmüş kimseyede bişey diyemiyorum eşim bana bakıyo ne oldu diye kulagına egilip üstüm ıslandı dedim demez olaydım altınamı yaptın diye bagırıverdi herkes bana bakıyoo öldüm utancımdan indik otobusten kaşıntımamı yanayım yandıgımamı yanayım rezil oldugumamı yanayım