Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

canom_14 bugün seni dinleyelim harikasın....bunca zaman niye sakladın incilerini yaf???

ay altıma kaçırcaktımmmm gülmektennn off ne utançtır yaaa

eweeeeeeeeeett geliyorrrrrrrrrrrrrr

gecen gün olan bir olayı aktarıyorum.....
hamileliğimin başlarındayım kabızlık var maalesef tuvalete girdim eşimde masayı topluyor ve tuvaletin önünden geçiyor ben bişi olmaz diyerekten salıverdimdedim tısssss diye çıkar aboooooooooo küçücük tuvalet titredi resmen içerden bir kahkaha ama nasıl varyaaaa utandım yarım saat çıkamadım tuvaletten yaaaa napim onun bebesi yapıyy gazı

cano okul anısını anlatınca bnm de bi anım aklıma geldi :) ilkokul 2.sınıfa fln gidiyorum.Lavobaya gittim malum işimi hallettim ve ellerimi yıkayarak çıktım lavabodan..Sınıfa girdim ,ders saatiydi bu arada.Öğretmen Alya oturmadan şu soruyu yap bakalım dedi.Ben tahtaya döndüm ve bütün sınıf gülmeye başladı.Meğer eteğim kilotlu çorabımın lastiğine takılmış.Bende dikkat etmemişim.ay totişimi gördü herkesler.Çorabım vardı ama olsun resil oldum bi kere

kız fayansları sıkı tutsaydın,dökülmediler inşallah!!!

madem çocukluğa döndük bitane de bnden aslen izmirliyim izmire aile ziyaretine gittiğimde kkuzenimde kalıorduk yaş 15 ailesi gezmeğe gitti biz ikimiz evdeyiz akşam dışarı çıkmamızda yasak kuzenimin sevgilisi geldi kavga etmişler çocuk yanında 8 kişi il apt nın önüne geldi kuzenimi çağırdı bahçede kavga ediorlar ama 8 adam kuzenimi dövdü dövcek tabi cengaver melis dururmu gittim mutfağa kaptım bıçağııı heeeeyyyyttt diye daldım aralarınaaa sonra millet yerlere yattı gülmekten meğersem elimdeki çay kaşığıymış artık hangi kafadaysammm offf berbattıı

burdaki hamilelerin hepsi gazwomen maşallahh

ayy koptum resmen yaaa

kız fayansları sıkı tutsaydın,dökülmediler inşallah!!!

sara_28 açtım defteri,kalemin ucunu ıslatıyom bak dilimle....yaziiim mi paylaşcan mı???

bugün burası çok güzel olacak hissediyom.pc'den dumanlar çıkacak...atın artık çekincenizi üstünüzden.yazın ki ben de benimkilerini anımsayayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…