ha gayret,bişeyler çıkacak ben inanıyorum....inanki düşünüyorum düşünüyorum aklıma gelmiyor bişey yahu
cidden bravo...gerçekten çok emek gerekir bunun için...eşimle daha sevgiliyken üst geçidin merdivenlerinden iniyoruz.çok kalabalık.
ben o biçim giyinmişim.sivri burun,tppuklu ayakkabı.tırnaklar uzun ojeli.
bir anda nasıl oldu anlamadım topuklarımın ikisi birden merdivenin basamağına takıldı,ben diz üstü kapaklandım merdivenlere
düşerken eşimden tutunmaya çalışıyorum,zavallımı öyle tırmalamışımki
kafamı kaldırdım eşime baktım.adam hem beni yerden toplamaya çalışıyor hemde etrafına bakınıyor.
çok utanmıştım çünkü beni defalarca uyarmıştı ''giyme onları ''diye ama ben hiç ödün verirmiyim.
''ben kaç yıldır topuklu giyiyorum,alışkınım.''derdim
birde demesin mi ''hayatım istesen topuklarının ikisini birden takamazdın merdivenlere nasıl başardın,bravooo..
igdenaz sen de hoşgeldin...okuyup geçmek yok gari...
özürrr,aramıza hoşgeldin,paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyorum.nedense senden çok şey çıkar gibime geliyor,bekliyorum paylaşımlarını o yüzdenev sahibesi olarak ''hoşgeldini'' senden bekliyorum.
bak gelir gelmez iki incimi yazdım
ben benim gibi olanları şak çözüyorum....hoşbuldum gerçekten
ayyy çok mu belli ediyorum
anlat gari,bekliyos....Kızlaaar sevgilimle değilde bi rezilliğe tanık olmuştum onu anlatmak istiyorumm burda anlatabilirmiyim yoksa başka konu varmı ?
Kızlaaar sevgilimle değilde bi rezilliğe tanık olmuştum onu anlatmak istiyorumm burda anlatabilirmiyim yoksa başka konu varmı ?
hadi bakeem seni de bekliyom...demir başlar u soruya cevap yazın ona göre benim de anlatmak istediğim var.
neye gülüyo gı?sadece gülme,sende anlat....
utanalısı bir vaka,beklenmedik bir imaj değişikliğine yol açmış desene...Tamam:) Biz bayramda komşuya gitmiştik bayramını kutlamaya.. Kadının oğlu var 20 yaşında saçları uzun baya :) Gören kız sanıyo sarışın mavi gözlü falan.. Neyse teyzemin dünürüde gelmişti. Oturuyoruz hava teyze ( teyzemin dünürü ) birden dediki aa güzel kızımız kim gelinmi dedi birden herkez mosmor oldu ben birden bi gülmeye başladımm çocukk nasıl utandı ama anltamam .. Kadında yok o benim oğlum dedi Hava teyzede çok utandı 2 gün sonra baktık çocuk saçlarını kestirmiş utancından :) upuzundu saçlarıı gitmiş demek o kadar zoruna gitmiş =)