Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ?

Ben de kendi düğünümde eşime rezil olmuştum:) Eşime değil herkese aslında....Nikah kıyıldığı sırada insan çok heyecanlanıyor,ben de epey heyecanlanmıştım:) Nikah memuruda çok geveze ha bire konuştu...Neyse nikah kıyıldı ben de eşimin ayağına basıyorum güyaaa:KK1: Yüzüne bakıyorum hiç tepki yok...Devam ediyorum ezer gibi basmaya:) gene tepki yok,nikah memuru adlı eline mikrofonu; "Gelin hanım ayağımı ezdiniz yeter artık" demesiyle ben kıpkırmızı oldum:)

Bir tane daha:) Eşimle beni ortak arkadaşlarımız tanıştırmıştı,aynı şehirdeydik,o beni eve bırakmayı teklif etmişti,ben 20 senedir yaşadığım şehirde evimizi bulamamıştım:KK1: Tabi çaktırmamak içinde burası diyip bi apartmanın önünde indim:) babamı aradım babaaa ben kayboldum demek için,telefon numaralarımızı kaydetmek için eşimi aramıştım en son,yanlışlıkla onu aramışım,alo demeden baaabbaa ben kayboldum dedim:) eşim de nasıl gülmüştü,geliyorum evladım dedi:)

oooooooof oofffffffffffffffffffffff mükemmel ikisi de birbirinden rezil:))

sizleri okumaktan büyük keyif alıyorum :KK66::KK64:hepiniz gerçekten harikasınız :KK9::KK9::KK9: bu topiğe uğrayan stresinden kurtulmadan ve gülücükler saçmadan gidemez... genç kalıyım doğal botoks olsun yüz kaslarım çalışsın diyenler her gece yatmadan önce 5 doz anıyı bir nefeste okumalıdır:KK37::KK37::KK37:
-DOKTOR FLOCKE-:KK51:

flocke yeni topik açıyosun ban demiyosun vallaa:KK60::KK60::KK60:hayırlı olsun sans eseri gördüm heeeeeeeeeeeeeeeeeee

flocke yeni topik açıyosun ban demiyosun vallaa:KK60::KK60::KK60:hayırlı olsun sans eseri gördüm heeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben fısıltı gazetesine inanıyorum,benim topic ayaklı olur,nick'ten nick'e zıplar,tavsiye üzerine girilir,beğenilirse msj. yazılır beğenilmez ise gönül konulmaz ama çıkılır....bir dahakine konu açarsam söz canom_14 sana haber vercem.

ben fısıltı gazetesine inanıyorum,benim topic ayaklı olur,nick'ten nick'e zıplar,tavsiye üzerine girilir,beğenilirse msj. yazılır beğenilmez ise gönül konulmaz ama çıkılır....bir dahakine konu açarsam söz canom_14 sana haber vercem.

valla akşam akşam yarıldım çok güzelllll olmuş topiğin:nazar::nazar::nazar:

Çok güzel bu topic yav 2-3 gündür her kadınlar klübüne girdiğimde buraya bakıyorum mutlaka gülmek için.:KK60:

ayy arkadaşlar öldüm gülmekten yaa siz çok yaşayın emii :KK70::KK70:
39 uncu sayfaya kadar yarıla yarıla güldüm bide burun estetiği oldum gülerken üst dudağım acıyor kendimi sıka sıka öldüm burda yaaa :KK60: :KK60: :KK60:

bende rezilliklerimi anlatmadan geçemiycem :KK70:
ben evli değilim ama erkek arkadaşımın evi var bende okuldan sonra ona gitmiştim, havada nasıl sıcak gebermişim artık terden girdim işte eve hoşgeldin fln filan ama terimden çok rahatsız oldum, sevgilimde anladı bi duş al istersn dedi neyse girdim duşa.. regl dönemim oldum olcam ama çıkmış aklımdan duşumu aldm bi güzel çıktım üstümde havluyla odadan onu çıkartıp üstümü giyicem güya..
sevgilimin bacaklarıma baktığını görünce bende baktım vee.. regl olmuşum kan bembeyaz bacağımdan aşşağı akıyor böyyyylee süzüle süzüle ben utandım kızardım bişe diyemedm oda olgunlukla karşılayp kikir kikir bi şekilde "üzülme hayatım her genç kızın başına gelir böyle şeyler" diyerek beni teselli etmişti :KK25::KK75:

bir inci de benden.. o zamanlar sevgliyiz daha.. ayrı şehirlerdeyiz. ben onun yanına gittim bir fırsatta.. akşam yemeğe çıktık. hoş modern bir mekan,terastayız. yemeklerimİzi yedik.. havalarda uçuşuyorum mutluluktan tabi. sonra kalktık çıkarken başka bir masada eşim bir arkadaş grubunu gördü..'' gel bir selam verelim hem de seni tanıştırayım'' dedi. onların masasına doğru yürüdük. ayaklandılar tanıştık, gülüştük,onlar oturdular biz masalarının başında konuşmaya devam ettik 1 2 dk daha.. sonra iyi akşamlar dileklerimizle beraber vedalaşıyorduk ki salak ben saygı gösterisinde bulunacağım tuttu geri geri yürümeye başladım hem görüşelim bize de buyur gel geyikleri devam ediyor. artık önüme dönme zamanı geldiğine kanaat getirmş olmalıyım ki bir döndüm küt terasın ortasındaki demir sokak lambası.. onunla da tanıştım.resmen çizgi filmlerdeki çakan yıldızları gördüm.o mekanda hem eşime hem arkadaşlarına hem de bütün masadakilere rezil olmuştum. baya utandıktan sonra geyiğe döndürüp gülmeye başlamıştık..
NOT: o gruptaki insanlarla tekrar bir araya gelmedik..sebebi inşallah bu değildir:))

bir inci de benden.. o zamanlar sevgliyiz daha.. ayrı şehirlerdeyiz. ben onun yanına gittim bir fırsatta.. akşam yemeğe çıktık. hoş modern bir mekan,terastayız. yemeklerimİzi yedik.. havalarda uçuşuyorum mutluluktan tabi. sonra kalktık çıkarken başka bir masada eşim bir arkadaş grubunu gördü..'' gel bir selam verelim hem de seni tanıştırayım'' dedi. onların masasına doğru yürüdük. ayaklandılar tanıştık, gülüştük,onlar oturdular biz masalarının başında konuşmaya devam ettik 1 2 dk daha.. sonra iyi akşamlar dileklerimizle beraber vedalaşıyorduk ki salak ben saygı gösterisinde bulunacağım tuttu geri geri yürümeye başladım hem görüşelim bize de buyur gel geyikleri devam ediyor. artık önüme dönme zamanı geldiğine kanaat getirmş olmalıyım ki bir döndüm küt terasın ortasındaki demir sokak lambası.. onunla da tanıştım.resmen çizgi filmlerdeki çakan yıldızları gördüm.o mekanda hem eşime hem arkadaşlarına hem de bütün masadakilere rezil olmuştum. baya utandıktan sonra geyiğe döndürüp gülmeye başlamıştık..
NOT: o gruptaki insanlarla tekrar bir araya gelmedik..sebebi inşallah bu değildir:))

offf en korktuğum şeylerden birriiiiiiiii:KK60:

ayyyyyyy koptum yine kızlarrrrrr.Hep diyorum bu sayfa iş yerinde okuunnnmazzzzz:KK1::KK1:ay içim şişti gülemiyorum.bi de gribim çok fena.Homur homur sesler çıkarıyorum kendimi tuttuğum için.Şöyle kahkaha atsam rahatlayacam:KK1::KK1:çok seviyorum bu topici:KK71:

Ay bende okuldan bitane anlatıcam dayanamadım...
Biz 4 arkadaştık ve hepimizinde farklı farklı huyları vardır, mesela bir arkadaşımız accayip komik ve akıllı saflardandır...
Birgün hoca tüm sınıfı sıraya dizdi ve bilgisayar odasını nasıl kullanmamız gerektiğini anlatıyor. O arada dediki "arkadaşlar bilgisayar labaratuarına girerken ayakkabının üzerine şu poşetler varya neydi onun ismi yaa" o arada bizim arkadaşım "nonoş hocaam" diye bağırdı, tabi bütün sınıf koptu. Hocada bıyık altından güldü ama bozuntuya vermedi "he öylemi tamam nonoş giyeceksiniz ayağınıza" dedi. Bu meşhur poşetin adıda galoş bu arada :KK1: Üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala anlatıp gülerim...

Alıntı yapmaya kalksam çok işim var, herkes harika ya, bayıldım :KK60::KK60::KK60::KK60:
favori konularımdan birisi bu konu. hahahay :KK60::KK60:
Benim hafızam çok kuvvetli değil, eşime olmasa da rezillik hatırlamaya çalışıyorum ama olmuyor,:KK50:

bir tanede benden olsun eşimle o zaman nişanlıydık bir gün adalara gidicez diye hazılık falan yaptık otobüse binip kadıköye gidicez otobüs bekliyoruz bende sakalasıyorum otobus geldi salak ben arkam dönük eşimle konuşuyorum sen söfor kapıyı açma ben kütt :KK53::KK53::KK53:diye kapıya yapıştım eşim tuttu beni ama geç kaldı sonra o saskınlıkla söföre kızacakken sen ayagım kayy basamaktan ayagım kaymasınmı dizim kanamaya başladı otobüs dolu 70 milyon bana gülmeye başladı nasıl kötü olmuştum varyaaaaaaaaaaa:KK1::KK1::KK1::KK1:eşimde gülecek ama adam zor tutmuştu kendini:KK1:

bir tanede benden olsun eşimle o zaman nişanlıydık bir gün adalara gidicez diye hazılık falan yaptık otobüse binip kadıköye gidicez otobüs bekliyoruz bende sakalasıyorum otobus geldi salak ben arkam dönük eşimle konuşuyorum sen söfor kapıyı açma ben kütt :KK53::KK53::KK53:diye kapıya yapıştım eşim tuttu beni ama geç kaldı sonra o saskınlıkla söföre kızacakken sen ayagım kayy basamaktan ayagım kaymasınmı dizim kanamaya başladı otobüs dolu 70 milyon bana gülmeye başladı nasıl kötü olmuştum varyaaaaaaaaaaa:KK1::KK1::KK1::KK1:eşimde gülecek ama adam zor tutmuştu kendini:KK1:
ufffff gözümün önünde canlandı resmen....

bi tene daha gelsin bakalım.....bu rezillik ötesiiiii
nişanlıyken eşimle geziyorduk annem arayıp eve gelirken açık satılan yag çözücü ile çamasır suyu istedi bende ne akla hizmetse dedim b.köyden alayım sırt çantam vardı içine koydum her dakikamı nişanlımla geçireyim diye neyse otobuse bindik sırt çantamı bacaklarımın üzerine koydum kısa bir süre sonra malum bölgem kaşınmaya başladı allahım kaşıyamıyorum da birde yanmaya başladı resmen alev aldı sıkınıyorum çaktırmadan bacak bacak üstüne atmaya başladım bu sefer bacaklarım kaşınmaya yanmaya başladı ben çantayı bir kaldırdım allahım ne göreyim çamasur suyu ile yag çözücünün yerinde yeller esiyoo :KK53:bacaklarıma malum yerime dökülmüş kimseyede bişey diyemiyorum eşim bana bakıyo ne oldu diye kulagına egilip üstüm ıslandı dedim demez olaydım altınamı yaptın diye bagırıverdi herkes bana bakıyoo :KK17::KK17::KK17:öldüm utancımdan indik otobusten kaşıntımamı yanayım yandıgımamı yanayım rezil oldugumamı yanayım:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

nişanlıyken eşimle geziyorduk annem arayıp eve gelirken açık satılan yag çözücü ile çamasır suyu istedi bende ne akla hizmetse dedim b.köyden alayım sırt çantam vardı içine koydum her dakikamı nişanlımla geçireyim diye neyse otobuse bindik sırt çantamı bacaklarımın üzerine koydum kısa bir süre sonra malum bölgem kaşınmaya başladı allahım kaşıyamıyorum da birde yanmaya başladı resmen alev aldı sıkınıyorum çaktırmadan bacak bacak üstüne atmaya başladım bu sefer bacaklarım kaşınmaya yanmaya başladı ben çantayı bir kaldırdım allahım ne göreyim çamasur suyu ile yag çözücünün yerinde yeller esiyoo :KK53:bacaklarıma malum yerime dökülmüş kimseyede bişey diyemiyorum eşim bana bakıyo ne oldu diye kulagına egilip üstüm ıslandı dedim demez olaydım altınamı yaptın diye bagırıverdi herkes bana bakıyoo :KK17::KK17::KK17:öldüm utancımdan indik otobusten kaşıntımamı yanayım yandıgımamı yanayım rezil oldugumamı yanayım:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
ben olsam:'heee evet!' der çantayı geçiriverirdim kafasına:KK4:!

:KK1::KK1::KK1: Güzelmiş..

alakalı değil ama aklıma geldi

kız kardeşimle aramızda 11 ay var ve anaokulundan bari aynı sınıfa gittik neyse ortaokuldayız kafa bimilyonmuydu ne :KK1:işegitimi dersi vardı o zamanlar bizde önlüklerimizin altına esofmanlarımızı giymiştik dedik 1 ders sonra beden dersi var ama ders beden degil iş egitimi:KK53:biz beden diye giydik kardeşimle görene bak biz hazılıklıyız diyoruz :KK60::KK60::KK60:2.ders okulun bahçesine çıktık resmen mal mal bakıyouz bir yandanda diyoruzki ohooo bütün sınıf geç kaldı biz erkenciyiz sonra bir ses lan canooo ders başladı ne yapıyosunuz oda :KK53:hönkkk sınıfa bir girdik hoca kızım nerdesiniz siz bu haliniz ne ders beden mi diye azarlıyo tabi biz utandık millet dalga geçiyoo iş egitiminde yapacaklarımızıda unuttuk bu olaydan sonra haftalık ders programında iş egitimi dersinin yanınaeşofmanla gidilmeyecek yazıyordu:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

X