Tamam:) Biz bayramda komşuya gitmiştik bayramını kutlamaya.. Kadının oğlu var 20 yaşında saçları uzun baya :) Gören kız sanıyo sarışın mavi gözlü falan.. Neyse teyzemin dünürüde gelmişti. Oturuyoruz hava teyze ( teyzemin dünürü ) birden dediki aa güzel kızımız kim gelinmi dedi birden herkez mosmor oldu ben birden bi gülmeye başladımm çocukk nasıl utandı ama anltamam .. Kadında yok o benim oğlum dedi Hava teyzede çok utandı 2 gün sonra baktık çocuk saçlarını kestirmiş utancından :) upuzundu saçlarıı gitmiş demek o kadar zoruna gitmiş =)
arkadaş anlatmıştı ben de onun dilinden yazacağım ona göre..
birgün sevgilimle parkta oturuyoruz.
anons yapıldı ''lütfen parkı boşaltın,kapanma saati geldi''diye.
bunu duyunca (akıllım)çantasımı koluma takıp yerimden kalkınca sevgilim ''daha gideceğin saat gelmedi neden kalkıyorsun'' dedi.
ben de''anonsu duymadın galiba''diyerek onunla dalga gemeye başladım.
şaka yapıyorsun dimi dedi sevgilim.
ben de ''yooo duydum ben anonsu''dedim.
canımmmmmmmm o anons otopark için yapıldı,sence bu açık parkı nasıl kapatabilirlerki???
ay ben bunu dinlediğimde varya hiç gülmediğim kadar gülmüştüm..
tabi kızın halini düşününsuspus olup kalakalmışşş
Aynen öyle :) Bi tane daha var buda Hava teyzenin kızının rezilliği ( bu ailede cinsiyet algılama sorunu olabilir) Şükran ablayla kuzenim alışveriş merkezinde geziyolarmış bişe almışlar sanırım almak için sıraya geçmişler önlerinde bi bayanla bebek varmış bebek çok tatlıymış şükran abka ay sen ne yakışıklısın öyle demiş kadın birden o bizim güzel kızımız ! demiş Şükran abla rezillll:) Sonra demişki aa pardon ben elindeki arabaları görünce... demiş Babasıda teyzesi bak ayakkabısıda pembe kızımızın onudamı görmedin demiş :) Şükran able gene kıpkırmızııı :)
,hepinizin allah iyiliğini versin.süpersiniz!14yıllık evliyim bende malzeme bol.bakın bi tanesi de şöyle oldu:
doğum yapalı henüz 17ay olmuş ama niyeyse vücud toplanmıyo.bi sivri zekalı arkadaşım da streç folyoya kendini sararsan termal etki yapar ve incelirsin demişti.(kınamayın 20bile değildim o zaman!).VE EVET YAPTIM!!!!sorun şu ki fazla sıkı sarmışım.eşim işinden dönünce beni koltuğun üstüne şu michelin lastik adamı gibi buldu.pörtlek gözlerle bana baktı:aşkım naptın? ' böğürcesine:'ölüyorum...lan yardım et,nefes alamıyorum.'demiştim.önce elle denedi fakat panikten çıkaramadı koşarak makas aldı.tüm folyoları çıkarınca durdu baktı:'manyaksın sen!'demişti.utaniim miiii,güliim mi bilememiştim.
sıcak bir temmuz ayı...kumsaldayız.şömine önündeki ayı postu gibi serilmiş ikimizde kumsala...uzaktan gelen tekne sesleri çocukların cıvıltısı derken gözkapaklarım ağırlaşıyo ve uykuya dalıyorum.5..bilemedin 10 dakika sonra eşim beni dürtüyo:aşkım kalk!horluyorsun yandakiler bize bakıyo.' o nasıl bi kestirmeyse güneş gözlüğüm kaymış ağızımdan salye akmış...
tespitine hayran kaldım doğrusu...evet gece geç vakte kadar kitap okurum.bi ara bu eşimle benim arasında muhalefet konusuydu,gece lambası olmasına rağmen ışıktan rahatsız oluyo,uykusunu alamıyor diye ricalarda bulunuyordu okuma diye.ben de kendimce dahiyane bir çözüm buldum,gittim ona bir göz bandı aldım.yanlız renk ve desende çok seçeneğim yoktu,şöyle iri kalpli,hello kitty desenli bişey oldu buflocke sen nede güzel konular açmışsın ya..
yazı biçiminden anladığım kadarıyla çok kitap okuyorsun..
tespitine hayran kaldım doğrusu...evet gece geç vakte kadar kitap okurum.bi ara bu eşimle benim arasında muhalefet konusuydu,gece lambası olmasına rağmen ışıktan rahatsız oluyo,uykusunu alamıyor diye ricalarda bulunuyordu okuma diye.ben de kendimce dahiyane bir çözüm buldum,gittim ona bir göz bandı aldım.yanlız renk ve desende çok seçeneğim yoktu,şöyle iri kalpli,hello kitty desenli bişey oldu bu.başta kabul etmedi takmam ben böyle şeyler dedi,ben de sen bilirsin ışığa katlan o zaman dedim.homurdanıp sonunda kabul etti.gece takıp yatınca,ben kitap okurken ona birden gözüm takıldı....saç sakal birbirine karışmış,takmış hello kitty'yi yatıyo ööle... .koptum bi an başladım gülmeye,öyle ki sesime eşim uyandı,ne kitap okuyabildim ne de adamı uyuttum gülmekten...
tespitine hayran kaldım doğrusu...evet gece geç vakte kadar kitap okurum.bi ara bu eşimle benim arasında muhalefet konusuydu,gece lambası olmasına rağmen ışıktan rahatsız oluyo,uykusunu alamıyor diye ricalarda bulunuyordu okuma diye.ben de kendimce dahiyane bir çözüm buldum,gittim ona bir göz bandı aldım.yanlız renk ve desende çok seçeneğim yoktu,şöyle iri kalpli,hello kitty desenli bişey oldu bu.başta kabul etmedi takmam ben böyle şeyler dedi,ben de sen bilirsin ışığa katlan o zaman dedim.homurdanıp sonunda kabul etti.gece takıp yatınca,ben kitap okurken ona birden gözüm takıldı....saç sakal birbirine karışmış,takmış hello kitty'yi yatıyo ööle... .koptum bi an başladım gülmeye,öyle ki sesime eşim uyandı,ne kitap okuyabildim ne de adamı uyuttum gülmekten...
Madem sırf eşe rezillik kısmını geçtik ozmn bitane daha anlatayım
eşimin ailesi kapalı deiller ama nasıl diyim mutasıplar bende çıplak bri aileden geliorumneyse yeni evliyiz ilk ramazan dayıları tüm aileyi iftara çağırdı bnde yeni gelin olarak yalakalık yapmak için uzun bir etek giydim ama son moda bişi bnden okdr hanımlık olur yani neyse yemek bitti tatlı çay servisi başladı kalabalığız koltuklar dolu bnde sehpanın yanına oturdum sırtım erkelere dönük kadınlar bir koltukta geyik yapıorlar onları dinliorum baktım çaylar boşaldı yalakalık yapmak üzere hızla kalktım önce etek elimin altında kalmış cırrtttt diye gitti ses var ama bişi yok derken ayağa kalktım ayağımn altında 2. parça kalmış caarrrtttt diye oda yırtıldımı bnm mal meydanda eteği nasıl önüme döndürdüm nasıl içeri kaçtım bilmiorum:78: eşim sonra apar topar beni eve götürdü ama o an bnm bittiğim andı eee alışmadık şeyde don durmazmış
paylaşımın süper ama 'ben çıplak aileden geliyorum' bölümüne hepten koptumMadem sırf eşe rezillik kısmını geçtik ozmn bitane daha anlatayım
eşimin ailesi kapalı deiller ama nasıl diyim mutasıplar bende çıplak bri aileden geliorumneyse yeni evliyiz ilk ramazan dayıları tüm aileyi iftara çağırdı bnde yeni gelin olarak yalakalık yapmak için uzun bir etek giydim ama son moda bişi bnden okdr hanımlık olur yani neyse yemek bitti tatlı çay servisi başladı kalabalığız koltuklar dolu bnde sehpanın yanına oturdum sırtım erkelere dönük kadınlar bir koltukta geyik yapıorlar onları dinliorum baktım çaylar boşaldı yalakalık yapmak üzere hızla kalktım önce etek elimin altında kalmış cırrtttt diye gitti ses var ama bişi yok derken ayağa kalktım ayağımn altında 2. parça kalmış caarrrtttt diye oda yırtıldımı bnm mal meydanda eteği nasıl önüme döndürdüm nasıl içeri kaçtım bilmiorum:78: eşim sonra apar topar beni eve götürdü ama o an bnm bittiğim andı eee alışmadık şeyde don durmazmış