Erkeklerin huyudur, iclerinde var, ilgiye yonelir red edemezler
diye bir geneleme yok
butun erkekler ayni diye bir sey de yok
butun erkeklerle iliskimi yasadinizda genelliyorsunuz emin emin!
Birincisi ben sizi eleştirmiyorum.. Çünkü ben hiç kimseyi eleştirmem,öyle bir huyum yoktur zaten!
İkincisi haklı olduğumu ne zaman söyledim,orayı kaçırdım..
Üçüncüsü lafı dolandırmadan konuşuyor olmam size sert geldiyse kusura bakmayın...
Gerçekten merak ettiğim için ben o soruyu sormuştum...
Asıl anlamadığım eşiniz size neler yapmış ona gıkınız çıkmamış da benim direkt konuşmamdan mı rahatsız oldunuz?
Ne garip bir dünya!
Bir_kadin öncelikle söylediklerine dikkat et.Ne çirkin bir imadır bu ?
Genelleme yapmak için bütün erkeklerle ilişki yaşamak gerekmez.
Ben bir erkekle ilişki yaşadım ve onunla evlendim.
20 senedir de onunla evliyim.
Çok şükür eşim bana böyle bir üzüntü yaşatmadı.
Ancak bu yaşa kadar elbette çok nişanlılıklar,evlilikler,boşanmalara şahit oldum.
Reddemezler değil,terslemezler."Ben evliyim,beni arama kötü kadın" demezler.Desinler tabii ideali budur ama diyen görmedim.Forumdaki kıskançlık konularında da görüyoruz örneğin eski sevgilileriyle görüşmeyi kesmiyorlar.Ben artık evliyim,bir daha arama diyemiyorlar.
Benim yorumumdur,katılmak zorunda değilsin.
Sen de kendi yorumunu bana değil,konuya yazarsan daha faydalı olur kanaatindeyim.
Hay Allah aksam ne yemek pisireceginizide soyleseydiniz
saldirmak icin o kadar bahane ariyorsunuzki!
dikkatsiz olmayi severim
sizin gibi dusunerek tuhaf seyler soyleyecegime
dusunmeden dogrusunu soylerim..
birazdan eve gideceğim ve yapmam gerekni yapacağım ne olacaksa olsun artık..
kendi telefonundan numarayı çevirip konuş diyeceğim. hopörlörü açtıracağım eğer o kızsa zaten herşey bitecek sesini duymam yeterli. çünkü farklı numaralardan aradım açmadı. sonucunda büyük ihtimal o kızın nosu zaten herşey bitecek.. eğer bi başkası çıkarsa geçmişteki yanlışlarını vuracağım yüzüne ve artık onu istemediğimi bu ilşkinin yürümeyeceğini söyleyeceğim... !
yanlış birşey değil bu söylediğim çok şaşılacak yada amanda aman acırım denilecek bir durum yok..burda tek suçlu kız değil bunu söylemek istiyorum ..kocasını ayartan kötü kız aslında o koca dünya iyisi bi insan değilmi melek gibi ama kız onu ayartıyor..
siz o ayartılan kızların durumunu nereden biliyorsunuz peki? evde kocasını bekleyen kadınların durumunu düşündünüzmü hiç? aldatma olayında kim suçlu kim masum önce bir bunu düşünelim. kanmasın efendim o saf kızlar da.Sen evlisin senin gibilerle işim olmaz desin.şimdi burada arkadaşa değil de karşı taraftaki yuva yıkan kadınamı üzüleceğiz.Pes. dünya ne hale gelmiş......
dünyanın bi hale geldiği yok burda evdeki kadınını durumu zaten tamamen kötü ama içinide bilmek lazım olayınn.. acaba karısı evde nasıl ilgisizmi ki adamın gözü dışarda yada bir şekilde kadın kendinden soğuttumu yada tanımadanmı evlendi yada adam sadece açlığındanmı yapıyo ?? karşısındaki kız ilk başta bilmez adamın evli olduğunu sonradan öğrenir öğrendiğindede zaten adama bağlanmıştır ... sadece at gözlüğü takıpta bakmamak lazım olayalara bence..
dünyanın bi hale geldiği yok burda evdeki kadınını durumu zaten tamamen kötü ama içinide bilmek lazım olayınn.. acaba karısı evde nasıl ilgisizmi ki adamın gözü dışarda yada bir şekilde kadın kendinden soğuttumu yada tanımadanmı evlendi yada adam sadece açlığındanmı yapıyo ?? karşısındaki kız ilk başta bilmez adamın evli olduğunu sonradan öğrenir öğrendiğindede zaten adama bağlanmıştır ... sadece at gözlüğü takıpta bakmamak lazım olayalara bence..
Estağfurullah aptal da ne demek?
Ama sizi aldatan adamın sizi sevdiğine inanıyorsanız takıntılısınız bence!
Seven adam aldatır mı ayol?
O kişi eşini iyi bir insan olarak görüosa tabii ki sever ama bu yetmiyor aldatmamaya malesef, şehvet ve yasaklar araya girince-o ulaşılmazlığın veya engelin cazibesiyle herşey olabiliyor.
inanmıyorum gerçekten seven ne olursa olsun aldatmaz..
Karmaşık bir durum.. Bana sorarsan hakiki manada seven biri yapmaz,haklısın. Ama öyle örnekler var ki.. neyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?