• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz YALAN söylerse... kafam çok karışık :(

akşam bi hışımla eve gittim eşim banyodaydı eve vardığımda. telefonunu aldım hemen çevirdim numarayı sesini duymam yeterliydi çünkü. bi kere aradım meşgule attı. ikinci kez aradım bakmadı. ya o değil başka biriyse diye düşündüm ve mutlaka mesaj atacak diye bu gecede bekleyeyim diye düşündüm. o arada zaten eve bi kaç arkadaş geldi yemek yedik oturduk muaabbet ettik zor da olsa belli etmemeye çalıştım.gözüm sürekli eşimin telindeydi ama hiç bi mesaj yada aramöa olmadı hatta gecede baktım kaç kere gelmedi bişey. kızgınlığım ve öfkem giderek arttı. eşim aynı davranışlarında hiç bi farklılık sesmiyorum htta iki gündür ben susuyorum ya o da çok ilgili mutlu gibi gözüküyo. ya da içinden neler geçiyo kim bilir. tüm gece uyumadım ama hiç bişeyde belli etmedim. o hiç bilmedi oysa bu gece son kez sarılıyordum ona... neyse sabah eşim işe gittti. bende işyerine geldim ve bu defa ne olursa olsun ben arayacaktım. aradım. ilkinde mesgıule aldı saat zatensabahın 8 i.. uyuyodur diye düşündüm bi daha aradım yine cevap yok. sonra başka bi numaradan o beni aradı. evet işte büyük final... ses o sesti. yani aynı kız. belki kızın dünyadan haberi yok hiç görüşmedi.eşim görüşmek istedi mesaj attı ama om karşılık vermedi bilmiyorum. ya da hap görüşüyorlardı ama farklı bi numaradan. böylece bende bilmşiyordum görüştüklerimni. her neyse hiç bi önemi yok.. sonuç yine eşim o kıza mesaj attı bi kere bile olsa önemli olan atması. ve hala saklması. en başta bu konuyu açarken bile kendimi kndırıyordum. kesin bi yanlışlık var diyordum. bi umudum vardı yani. ama limdi hiç bi umudum yok İŞTE HERŞEY BİTTİ. HAYATTA EN BÜÜK ACI ÖLÜM DERDİM JHEP.DAHA KÖTÜSÜDE VARMIŞ MEĞER... :43:SU AN NE YAPACAĞIMI VE NASIL YAŞAYACAĞIMI BİLMİYORUM. AİŞLEMİN YANINA DÖNMEM. DÖNEMEM. TEK BAŞIMA BURADA KALIRSAM NASIL YAŞARRIM ONU DA BİLMİYORUM. ÇOK ZOR Bİ SÜREÇ BENİ BEKLİYO. BENİM İÇİN DUA EDİN OLUR MU ? DUALARINIZA İHTİYACIM VAR :43:

simdi kizmi aradi esinmi aradi
onemli olan bu tabii
ayrilacak kadar kizdigini bilmeli esin
en azindan bir yanlis anlasilma olabilir
belki kiz aramistir
esinde cevap vermemistir bu ihtimalda var

simdi kizmi aradi esinmi aradi
onemli olan bu tabii
ayrilacak kadar kizdigini bilmeli esin
en azindan bir yanlis anlasilma olabilir
belki kiz aramistir
esinde cevap vermemistir bu ihtimalda var

eşimin cep telefonu fatura detayında gördüm canım. 22.03.2010 da sabah bi sms gözüküyo sadece o numaraya. :50:

canım sakin ol biraz, o kızla konuştun mu bari? tamam onunla görüşmüş belli ama acaba eşin ne dedi.belki kız aradı durdu seninki de beni arama falan diye kızdı. o yüzden açmıyor meşgule atıyor. iyimser olmaya çalışıyorum yanlış anlama,ama bence kızla konuşsaydın.niye aradın eşimi.ne istiyosun diyebilirsin. kimse de sana kızamaz.

canım allah sabır versin. bana özel msj atmışsın msj sayım 100 olmadığı için cvp veremedim. ama yapman gerekeni yapmışsın zaten. şimdi tek yapacağın eşinle konuşmak. ama untma bir yuva yapmak çok kolay bişey değil. herkes evlenebilir ama herkes evliliği devam ettiremez. eşinle son kezde olsa bu konuyu konuşmalısın

üç seçenek var sanırım
birincisi eşim kıza mesaj attı görüşmek için kızdan cevap gelmeyince bi daha aramadı.
Ikincisi kız eşimi aradı eşim açmadı ve bi daha arama diye mesaj attı.
üçüncüsü zaten hep görüşüyorlardı ama başka bi numaradan old için benim ruhum bile duymadı :43:
:26:

İyice soğuyorum evlilikten sadakatsiz insanları gördükçe.Allah yardımcınız olsun..

üç seçenek var sanırım
birincisi eşim kıza mesaj attı görüşmek için kızdan cevap gelmeyince bi daha aramadı.
Ikincisi kız eşimi aradı eşim açmadı ve bi daha arama diye mesaj attı.
üçüncüsü zaten hep görüşüyorlardı ama başka bi numaradan old için benim ruhum bile duymadı :43:
:26:

yaaa canım sen bunalrı neden tek başına yaşıyorsun da adama hiç bişey yaşatmıyorsun..
benim eşin 1 yılımızda birine mesaj atmış, uzun zaman oldu görüşmeyeli özlemiş seni aklıma geldin nasılsın yazmış. ama mesaj ulaşmamış. numarada kullanılmayan numara. belli ki eski sevgili.
inkar etti filan..
ama canına okudum tek başıma üzülmedim.
al karşına inkar etsede bi açıklama iste.. bu arada sende çalışıyorsun. biri bi yere gidecekse o gitsin..
o eve birlikte emek verdiniz ve o çaba sarfetmiyorsa o gidecek..
al karşına konuşşşş:74:

İhtimaller düşünüp kendini üzeceğine,kendisine sorsan daha iyi değil mi ?
Daha ne olduğunu bilmeden için içini yiyor.Birşey yoksa bile kurup duruyorsun.

bu durumdan şu sonucu çıkardım.
kırarsam özür dilerim..
daha önce bu mezvudan dolayı eşinizle tartıştığınızı yazmıştınız.
canım kadınlık gururu belki söylemek istemiyosundur ama,size şiddet uyguladı mı bu insan..?
sanki korkuyosunuz gibi geldi..
ondan kendi kendinize kurup duruyosunuz..
bakın bu önemli bi olay..
acabalarla evlilik yürümez.
ya alırsınız karşınıza sakin bir dille sorar herşeyi söylemesini beklersiniz,
yada böyle yaşamaya devam edersiniz..
ama emin olun sonuncu ihtimal ilk ihtimalden daha yıkıcı olur..
içinizdeki kurt beyninizi yer bitirir.
çok sevdiğiniz için evet aldattım demesini duymaktan korkuyo olabilirsiniz..
olaylar daha kötü bir hal almadan konuyu netleştirin.
tabi kafanızıda..

Son düzenleme:
AKŞAM OLSUN ZATEN KONUŞACAĞIM HERŞEYİ AMA SU ANDA ELİM KOLUM BAĞLI. İŞ YERİNDYİM AKLIM KALBİM DARMA DAĞIN AMA BEN İNSANLARA GÜLÜCÜK DAĞITIYORUM :43: YÜEĞİM KAN AĞLIYO...AKŞAMA KADAR İÇİM İÇİMİ YİYECEK..
budaoldu ARKADAŞIM
DAYAK OLAYI YOK AKSİNE YAŞADIĞIMIZ ONCA SORUNA RAĞMEN O BENİM HEP KAŞIMA GÖZÜME BAKAN BİRİ..AMA ŞU DEDİĞİNDE HAKLISIN "çok sevdiğiniz için evet aldattım demesini duymaktan korkuyo olabilirsiniz.." :50: EN BÜYÜK KORKUM BUUU...
GLYMRK ARKADAŞIM
DESTEĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. ÖZEL DEĞİLSE SORABİLİR MİYİM SU AN O KİŞİYLE HALA EVLİ MİSİN.. BU DURUM DÜZELDİ Mİ NASIL ATLATTIN ?

AKŞAM OLSUN ZATEN KONUŞACAĞIM HERŞEYİ AMA SU ANDA ELİM KOLUM BAĞLI. İŞ YERİNDYİM AKLIM KALBİM DARMA DAĞIN AMA BEN İNSANLARA GÜLÜCÜK DAĞITIYORUM :43: YÜEĞİM KAN AĞLIYO...AKŞAMA KADAR İÇİM İÇİMİ YİYECEK..
budaoldu ARKADAŞIM
DAYAK OLAYI YOK AKSİNE YAŞADIĞIMIZ ONCA SORUNA RAĞMEN O BENİM HEP KAŞIMA GÖZÜME BAKAN BİRİ..AMA ŞU DEDİĞİNDE HAKLISIN "çok sevdiğiniz için evet aldattım demesini duymaktan korkuyo olabilirsiniz.." :50: EN BÜYÜK KORKUM BUUU...
GLYMRK ARKADAŞIM
DESTEĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. ÖZEL DEĞİLSE SORABİLİR MİYİM SU AN O KİŞİYLE HALA EVLİ MİSİN.. BU DURUM DÜZELDİ Mİ NASIL ATLATTIN ?

bir bayan için ne kadar zor bi durum.
bir başka kadının araya girmesi kadar kadını yaralayan başka bişe olamaz sanırım.
şiddet görsem izleri zamanla kaybolur gider dersin ama kalbindeki yara öyle kolay kapanmaz.
bikere hayır aldatmadım bile dese,her onu aradığında telefonu meşkul olsa acaba onla mı konuşıyor,yoksa aldatmadım diyerek yalanmı söyledi diyip durcaksın.
akşam bi neticeye varmanı tavsiye ederim.
günah değilmi kaç gündür azap çekiyorsun.
senin yerine kendimi koyunca aklıma türlü sorular ve sorunlar geldi.
belkide evliliği böyle çabuk bitirmemekte haklısın,korkuların sadece ondan yana değil,
çevrenden,işyerinden ve ailenden yana sorunlar çıkacağını düşünüyo olabilirsin.
sanırım en doğru kararı gene siz vereceksiniz.bizim yorumlarımız size ancak bi yol açar,ama o yoldan gitmekte kalmakta size kalmış.
allah yardımcın olsun..

bak çalışıyormuşsun muhtaçlığında yok akıllı bir kızsın üni.okumuşsun.eğer aldattıysa sakin arkana bile bakma.ailene dön.ne olursa olsun sen onların canısın

budaoldu ARKADAŞIM
GLYMRK ARKADAŞIM

keşke bi faydam olabilse..
evet canım hala evliyim çok şükür.4 sene oluyor haziranda . 4 aylık hamileyim bide..
bak camım evliliğin ilk yılları yamuk yumuk geçer, sendelemeler olur, çok ileri gitmemek şartıyla yanlışlar olur. bunu sadece kendi tecrübeme dayanarak değil çevremdekilere bakarak da yazıyorum.
kavga gürltü her evlilikte olur.hele ilk 2 yıl normal bence.
sen onu o seni ancak evlenince tanıyabiliyorsun. bişeyleri kabullenmek zor oluyor, hepimiz farklı farklı yaratılmışız, uyum sağlamak hiç kolay değil.
bu yaşadıklarımızı hiç yaşamayanlar var ama bence nadir.
biz yaşadık zor biliyorum ama geçiyo, yazdıklarına bakılırsa eşinde olgunlaşacak, ama sen ne isteiğini söylemezsen onun ne istediğini öğrenemezsen biter.
bak ben eşimi her kavgada aldım karşıma bu şekilde olmaz ben böyle olursa dayanabilirm dedim.
ona da benden ne istediğini sordum hep. zor oldu ama , uzun sürdü ama birbirimizi anladık.
ben ona uyum sağladım, daha beklenti içine girdim, o da bana uyum sağladı,
beklentini düşürünce , karşındakini daha az yoruyosun, o da daha anlayışlı olmaya başlıyo..
yani iki tarafta rahat ediyo.
allaha şükürler olsun 2 yıldır dış etkenler hariç bir kere bile kavga etmedik. evimiz huzur dolu.
nasipse bebeğimizde olacak.
konuşmadan hiçbir şeyi çözemezsin. al karşına cırlamadan adam gibi istediklerini söyle..
bak ben kaçarak evlendim. bende annemin evne dönmeyi hiç istemedim ama onada söylemedim. Kaçtım diye hiç altta kalmadım. giderim dedim.yani adam ona muhtaç olduğunu düşünmesin.. :74:

bir bayan için ne kadar zor bi durum.
Bir başka kadının araya girmesi kadar kadını yaralayan başka bişe olamaz sanırım.
şiddet görsem izleri zamanla kaybolur gider dersin ama kalbindeki yara öyle kolay kapanmaz.
Bikere hayır aldatmadım bile dese,her onu aradığında telefonu meşkul olsa acaba onla mı konuşıyor,yoksa aldatmadım diyerek yalanmı söyledi diyip durcaksın.
Akşam bi neticeye varmanı tavsiye ederim.
Günah değilmi kaç gündür azap çekiyorsun.
Senin yerine kendimi koyunca aklıma türlü sorular ve sorunlar geldi.
Belkide evliliği böyle çabuk bitirmemekte haklısın,korkuların sadece ondan yana değil,
çevrenden,işyerinden ve ailenden yana sorunlar çıkacağını düşünüyo olabilirsin.
Sanırım en doğru kararı gene siz vereceksiniz.bizim yorumlarımız size ancak bi yol açar,ama o yoldan gitmekte kalmakta size kalmış.
Allah yardımcın olsun..

çok teşekkür ederim cnm :18:

evet son yarım saat..
yarım saate eve gideceğim. sabahtan beri aklım beynim tüm vücudum çatlamak üzere. yarım saat sonra hepsi bitecek yada başlayacak. evime gidip rahat rahat ağlamak istiyorum artık.. haykırmak bağırmak akıtmak istiyorum içimdekileri.. kafayı yemek üzereyim ama hala kendime hakim oluyorum ve sakin olmaya çalışıyorum allahım bu nasıl bi duygudur böyle.. :50:

evet son yarım saat..
yarım saate eve gideceğim. sabahtan beri aklım beynim tüm vücudum çatlamak üzere. yarım saat sonra hepsi bitecek yada başlayacak. evime gidip rahat rahat ağlamak istiyorum artık.. haykırmak bağırmak akıtmak istiyorum içimdekileri.. kafayı yemek üzereyim ama hala kendime hakim oluyorum ve sakin olmaya çalışıyorum allahım bu nasıl bi duygudur böyle.. :50:

allah yar ve yardımcın olsun canım... hayırlısı için dua et.

Son düzenleme:
evet son yarım saat..

Hakkınızda ne hayırlı ise o olsun.Hoş olmayan bir dönemeçtesiniz, bugünleri en hasarsız şekilde atlatmanızı dilerim.

konuyu takip etmeye çalıştım hepsini tam okuyamasamda genel itibariyle okudum allah yardımcınz olsun ama yanlış anlaşılmadır inşalla kendinizi üzmeyin bırakın o üzülsün herkes burda size gayet yardımzı olmuş ve çok mantıklı yazılar var benimde baştan görmüş olsaydım yazacaklarım arkadaşlarım gibi olacaktı dua edicez inşallaa adına hayırlısı neyse o olsun diyorum haberlerini bende merakla bekleyeceğim....tek diyeceğim şu ki dik dur kendini doğru ifade et seni kaybetme korkusunu ona yaşat eğitimli bir insansın doğru davranışlar içinde bulanacağına da inanıyorum inşalla tabiki yanlış anlaşılmadır yuvanız bozulmaz....

İnşallah şuana kadar olanlar bir yanılsamadan ibarettir ama sen kendine yeterince eziyet ettin. Her şeyi bir oturup konuşun, inşallah biz hepimiz yanılıyor olalım, çünkü gerçekten bir evliliğin daha sadakatsizlik yüzünden bitmesi benim bu kuruma olan saygımdan inanılmaz götürecek...

Back