akşam bi hışımla eve gittim eşim banyodaydı eve vardığımda. telefonunu aldım hemen çevirdim numarayı sesini duymam yeterliydi çünkü. bi kere aradım meşgule attı. ikinci kez aradım bakmadı. ya o değil başka biriyse diye düşündüm ve mutlaka mesaj atacak diye bu gecede bekleyeyim diye düşündüm. o arada zaten eve bi kaç arkadaş geldi yemek yedik oturduk muaabbet ettik zor da olsa belli etmemeye çalıştım.gözüm sürekli eşimin telindeydi ama hiç bi mesaj yada aramöa olmadı hatta gecede baktım kaç kere gelmedi bişey. kızgınlığım ve öfkem giderek arttı. eşim aynı davranışlarında hiç bi farklılık sesmiyorum htta iki gündür ben susuyorum ya o da çok ilgili mutlu gibi gözüküyo. ya da içinden neler geçiyo kim bilir. tüm gece uyumadım ama hiç bişeyde belli etmedim. o hiç bilmedi oysa bu gece son kez sarılıyordum ona... neyse sabah eşim işe gittti. bende işyerine geldim ve bu defa ne olursa olsun ben arayacaktım. aradım. ilkinde mesgıule aldı saat zatensabahın 8 i.. uyuyodur diye düşündüm bi daha aradım yine cevap yok. sonra başka bi numaradan o beni aradı. evet işte büyük final... ses o sesti. yani aynı kız. belki kızın dünyadan haberi yok hiç görüşmedi.eşim görüşmek istedi mesaj attı ama om karşılık vermedi bilmiyorum. ya da hap görüşüyorlardı ama farklı bi numaradan. böylece bende bilmşiyordum görüştüklerimni. her neyse hiç bi önemi yok.. sonuç yine eşim o kıza mesaj attı bi kere bile olsa önemli olan atması. ve hala saklması. en başta bu konuyu açarken bile kendimi kndırıyordum. kesin bi yanlışlık var diyordum. bi umudum vardı yani. ama limdi hiç bi umudum yok İŞTE HERŞEY BİTTİ. HAYATTA EN BÜÜK ACI ÖLÜM DERDİM JHEP.DAHA KÖTÜSÜDE VARMIŞ MEĞER... SU AN NE YAPACAĞIMI VE NASIL YAŞAYACAĞIMI BİLMİYORUM. AİŞLEMİN YANINA DÖNMEM. DÖNEMEM. TEK BAŞIMA BURADA KALIRSAM NASIL YAŞARRIM ONU DA BİLMİYORUM. ÇOK ZOR Bİ SÜREÇ BENİ BEKLİYO. BENİM İÇİN DUA EDİN OLUR MU ? DUALARINIZA İHTİYACIM VAR