• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz YALAN söylerse... kafam çok karışık :(

evet.. arkadaşlar su an herşeyin bittiği yerdeyim.. kelimeler anlamsız artık ben bi boşluktayım..
cuma günü akşamı eve gittiğimde herşeyi öğrenmek istiyordum artık. akşam eve gittim ve eşime mesaj attım senle konuşmak istiyorum diye. tabi anladı çünkü söylemiştim ya bu numara kimin diye sormuştum ona daha önce ve benim anladığımı bildiği halde açıklama yapmamıştı. ben bişey konuşacağım diye söyleyin ce konunun o numöara olduğunu anlamış tabi bizimki. elimde iki bira çıktı geldi.içmesinden nefret ediyorum ve bu yüxzden de defalarca tartıştık. alkollüyken ne beni anlayabiliyo e de kendini nlatabilyo. herşeyi daha da alt üst ediyo ama yine aynı şeyi yapmıştı. neyse bana doğruyu söylemesini sözyledimve güzel güzel konuşalım dedim. kimin numarası dedim. tamam dürüstolacağım dedi. anlttı işte. kıza kendisi mesaj atmış sadece halini hatrını sormuş ama zaten cevap gelmemiş kız ona geri dönmem. kızın kardeşi ablam evde değil gibisinden bi msj atmış. ya da kız bu defa sorun olsun istememiş eğer öyleyse helal olsun kıza. zaten sunu söyleyeyim bi umut belki kız atmıştır eşim görüşmek istememiştr diye kendimi kandırıyordum ama büyük ihtial eşim
n attığını düşünüyordum her neyse..bana yine aynı şeyleri söyledi. bak dürürst oldum falan dedi . ama senin kafan almıyo almadı almayacak dedi. onu ekek arkadaşlarından farklı görmediğini, kaç yıllık rkadaşı olduğunu falan yineledi. hatasını kabul ediyordu. yaptığı hatanın farkındaydı. ama inatçydı.. gururluydu. hatalıyım diyordu bi daaha asla yapmam diyemiyordu.içtikçe kızdı kendine. içtikçe saçmaladı. telefonunu kırdı.. yaktı.. hatlarını parçaladı..ve yine finali aynıydı. kendini öldürecekti. o benden başkasını sevmemişti ama ben bunu anlamamıştım.. ölünce anlardım vs.vs...sustum.. o kadar alkollüydüki.. ne dediğini bilmiyordu.. ona acıdım.. çok acıdım.. kendine bişey yapmasındn korktum. arkadşını aradım. koştu geldi. uzun uzun konuştular. alkollüydü anlamadı tbi ..gidecektim kararlıydım. ama yine korktum ya daha kötüsü olursa...:2: gece beni ve kendini aynı odaya kilitledi, telefonuma el koydu.. gitmemden bu kadar korkması bana sadece komik geliyordu..
ertesi gün hatalarının farkında olduğunu. beni çook sevdiğini.. herşeye katlanıp bensizliğe katlanamayacağını fln söyledi. sarıldı.. öptü.. bi nevi yalvardı. onun yapabileceğinin en fazlası buydu..
şimdi hiç işey olmamış gibi davranıyo.. ehreşy düzelmiş.. yada hiçbişey yaşanmamış gibi..:59:
peki ya ben :50: gururum.. büyük aşkım... hepsi yalan hiçbişeye inancım ve güvenim yok.. gözlerim doluyo.. ağlıyorum biraz geçiyo yine başlıyo.. :43:
kendime yediremiyorum yaşadıklarımı... allak bullak oldum. yaşamak bile istemiyorum.. :58:

evet.. arkadaşlar su an herşeyin bittiği yerdeyim.. kelimeler anlamsız artık ben bi boşluktayım..
cuma günü akşamı eve gittiğimde herşeyi öğrenmek istiyordum artık. akşam eve gittim ve eşime mesaj attım senle konuşmak istiyorum diye. tabi anladı çünkü söylemiştim ya bu numara kimin diye sormuştum ona daha önce ve benim anladığımı bildiği halde açıklama yapmamıştı. ben bişey konuşacağım diye söyleyin ce konunun o numöara olduğunu anlamış tabi bizimki. elimde iki bira çıktı geldi.içmesinden nefret ediyorum ve bu yüxzden de defalarca tartıştık. alkollüyken ne beni anlayabiliyo e de kendini nlatabilyo. herşeyi daha da alt üst ediyo ama yine aynı şeyi yapmıştı. neyse bana doğruyu söylemesini sözyledimve güzel güzel konuşalım dedim. kimin numarası dedim. tamam dürüstolacağım dedi. anlttı işte. kıza kendisi mesaj atmış sadece halini hatrını sormuş ama zaten cevap gelmemiş kız ona geri dönmem. kızın kardeşi ablam evde değil gibisinden bi msj atmış. ya da kız bu defa sorun olsun istememiş eğer öyleyse helal olsun kıza. zaten sunu söyleyeyim bi umut belki kız atmıştır eşim görüşmek istememiştr diye kendimi kandırıyordum ama büyük ihtial eşim
n attığını düşünüyordum her neyse..bana yine aynı şeyleri söyledi. bak dürürst oldum falan dedi . ama senin kafan almıyo almadı almayacak dedi. onu ekek arkadaşlarından farklı görmediğini, kaç yıllık rkadaşı olduğunu falan yineledi. hatasını kabul ediyordu. yaptığı hatanın farkındaydı. ama inatçydı.. gururluydu. hatalıyım diyordu bi daaha asla yapmam diyemiyordu.içtikçe kızdı kendine. içtikçe saçmaladı. telefonunu kırdı.. yaktı.. hatlarını parçaladı..ve yine finali aynıydı. kendini öldürecekti. o benden başkasını sevmemişti ama ben bunu anlamamıştım.. ölünce anlardım vs.vs...sustum.. o kadar alkollüydüki.. ne dediğini bilmiyordu.. ona acıdım.. çok acıdım.. kendine bişey yapmasındn korktum. arkadşını aradım. koştu geldi. uzun uzun konuştular. alkollüydü anlamadı tbi ..gidecektim kararlıydım. ama yine korktum ya daha kötüsü olursa...:2: gece beni ve kendini aynı odaya kilitledi, telefonuma el koydu.. gitmemden bu kadar korkması bana sadece komik geliyordu..
ertesi gün hatalarının farkında olduğunu. beni çook sevdiğini.. herşeye katlanıp bensizliğe katlanamayacağını fln söyledi. sarıldı.. öptü.. bi nevi yalvardı. onun yapabileceğinin en fazlası buydu..
şimdi hiç işey olmamış gibi davranıyo.. ehreşy düzelmiş.. yada hiçbişey yaşanmamış gibi..:59:
peki ya ben :50: gururum.. büyük aşkım... hepsi yalan hiçbişeye inancım ve güvenim yok.. gözlerim doluyo.. ağlıyorum biraz geçiyo yine başlıyo.. :43:
kendime yediremiyorum yaşadıklarımı... allak bullak oldum. yaşamak bile istemiyorum.. :58:
sana tek bişey söyleyeyim eğer gücün varsa çek git.. eşiin o kıza ilgisi bitmemiş
yaşananları unutamayacaksın tam unuttum iyiyim derken tekrar bi yerden kanayacak böyle yaşayabilirim bunlara katlanabilirim diyorsanda görmeden duymadan bilmeden yaşayacaksın öbür türlüsü seni içten içe her gün öldürür.

sana tek bişey söyleyeyim eğer gücün varsa çek git.. eşiin o kıza ilgisi bitmemiş
yaşananları unutamayacaksın tam unuttum iyiyim derken tekrar bi yerden kanayacak böyle yaşayabilirim bunlara katlanabilirim diyorsanda görmeden duymadan bilmeden yaşayacaksın öbür türlüsü seni içten içe her gün öldürür.

ya kendine bişey yaparsa ? :43: eğer onu seviyo olsa unutamamış olsa.. neden benibırakmıyoooo :50:
amacı ne.. ne yapmak istiyo anlamadım gittiiiiii...:43: ama ben istemiyorum artık onuuuuuu !

Hem sizi kaybedeceğim diye bu kadar korkup hem de ne diye hala o kıza mesaj attığını hiç anlayabilmiş değilim. Çok mu genç eşiniz, böyle yaptığı hareketin nereye gideceğini hesaba katmadan aklına geleni yapıyor?? Kız, artık eşinizi aramıyor, mesajlarına cevap vermiyor sanırım. Çünkü siz de eşinizin telefonundan aradığınızda açmamış.

Siz de şu veya bu sebeple eşinizden tam vaz geçemiyorsunuz anladığım kadarıyla, ama devamlı da süphe içinde yaşayacaksınız gibi duruyor, evlilik devam ederse.

Belki bir de, çok vakit geçirmeden tekrar konuşsanız eşinizle. Ama bu sefer önceden haber vermeyin, işin içine alkol falan girmesin. Pat diye girin konuya. Eğer niyetiniz evliliği yürütmekse, bak, bu iş beni çok etkiliyor, arkadaşmışsınız, değilmişsiniz, yok erkek arkadaşınmış gibiymiş, beni ilgilendirmiyor. Ben kesin olarak bir daha o kızı aramanı istemiyorum. Bir daha buna benzer birşey olursa, seninle hiç konuşmadan bu işi bitireceğim denebilir belki. Ha, tabi ondan sonra yine telefon dökümlerinden, şurdan burdan takibe geçip, her an gerginlik yaşayacaksınız gibi duruyor. Ama, ya şimdi bitireceksiniz bu işi, intihar ederim vs. laflarına bakmadan, ya da böyle bir yol izleyeceksiniz. Benim aklıma başka bir seçenek gelmiyor doğrusu.

ya kendine bişey yaparsa ? :43: eğer onu seviyo olsa unutamamış olsa.. neden benibırakmıyoooo :50:
amacı ne.. ne yapmak istiyo anlamadım gittiiiiii...:43: ama ben istemiyorum artık onuuuuuu !
hiç zannetmiyorum kendine bişey yapacağını sana duygu sömürüsü yapıyor..
seni neden bırakmıyor çünkü düzenini bozmak istemiyor o kızla gelecek düşünmüyor evli erkeklerin çoğu ikili hayatı severler .. çünkü karşına geçipte evet ben onu seviyorum diyecek yreği yok..belkide aile yada çevreden çekiniyordur ..aldatılan kadınlara bak kimse kolay kolay boşanmıyor ama erkek kafasına göre yaşıyor hayatını..

hiç zannetmiyorum kendine bişey yapacağını sana duygu sömürüsü yapıyor..
seni neden bırakmıyor çünkü düzenini bozmak istemiyor o kızla gelecek düşünmüyor evli erkeklerin çoğu ikili hayatı severler .. çünkü karşına geçipte evet ben onu seviyorum diyecek yreği yok..belkide aile yada çevreden çekiniyordur ..aldatılan kadınlara bak kimse kolay kolay boşanmıyor ama erkek kafasına göre yaşıyor hayatını..

Evet, bak bu da olabilir. Ya o kızla gelecek düşünmüyor, ya da kız artık bunu istemiyor. Eh, bu arada sizi de elden kaçırmayayım diyor olabilir. Biraz da, böyle ikide bir de intihar tehditleri savuduğuna göre, çocuksu bir yapısı mı vardır, nedir. Hiç bir oyuncağından vazgeçemiyor sanki.

Kendine biraz olsun güvenin kalsın istiyorsan git...
Kalma orada, ayrılır mısın boşanır mısın küs mü kalırsın kendin bileceksin ama durma.
Biraz kafanı dağıtman ve doğru karar vermen için onun psikolojik baskısından ayrı kalman ve tek başına karar vermen lazım.
Eşin 2 insanın da ilgisinden ve sevgisinden vazgeçecek gibi görünmüyor.
Umarım kendin için en doğru yolu bulursun... :34:

Evet, bak bu da olabilir. Ya o kızla gelecek düşünmüyor, ya da kız artık bunu istemiyor. Eh, bu arada sizi de elden kaçırmayayım diyor olabilir. Biraz da, böyle ikide bir de intihar tehditleri savuduğuna göre, çocuksu bir yapısı mı vardır, nedir. Hiç bir oyuncağından vazgeçemiyor sanki.

çocukluğundan değil konu sahibi arkadas daha önce bu şekilde ikna olduysa işte
adam hala devam ediyor nasılsa dayanamaz diye

bugün yine allak bullak oldu aklım ve kalbim... formda açtığım başlıkları okuyanlar naıl bi evlilik sürecinden geçtiğimi az çok biliyordur ama bu defa farklı bi durumdan bahsedeceğim..
şu an ne yapacağımı bilmiyorum ve dua ediyorum sadece düşündüğüm şey olmasın diye çünkü bu defa sonu yok.. ne akıl, ne kalbim ne de sabrım affeder bu kez..
olayı şöyle özetleyeyim. eşimle evlenmeden önce ilk flört dönemlerimizde bi kız arkadaşı vardı.. bana bu kızla bi ara 10-15 gün çıktıklarını aslında çok iyi dost olduklarını söylemişti.. nasıl böyle bişey oldu anlamaım bi boşluktaydık heralde ikimizde zaten 10 günde farkına vardık ve güldük halimize demişti.. neyse benden önce ne yaşadığına çok yakılmıyorum. daha flört aşamaında bana o kızla görüşmeiğini söylemişti ve bende rahatlamıştım. dost olarak görüştüğünü bile söylese bu durum beni rahatsız eder çünkü. bi gün ırmak kenarındayız müzik dinliyoruz telefonuna bi sms geldi telefon benim elimdeydi ve apar topar telefonu alıp mesajı sildi niye sildin dedim arkadaşım küfürlü bişey yazmıştır dedi. aldırmadım.. yarım saat sonra bi mesaj daha kaptım telefonu bu defa kızın ismi yazıto ben mesajı okuyana kadar yine kaptı telefonu elimden.. çok kızmıştım ve tüm güvenimi alt üst etmişti.yalvar yakar ikna etti beni.. yıllardır arkadaşı olduğunu bana görüştüğünü söylerse kızacağımı düşündüğünü mesajı da o yüzden sakladığını söyledi..neyse ben istemeye istemeye sustum tamam dedm görüş ama benden hiç bişey saklama bana karşı sadece dürüst ol yeter dedim. anlaştık tamam dedi ama her defasında gelen mesajşlar benden gizlendi. bigünniye benim yanımda saklıyorsun görüşmüyrsun, istemiyorum görüşmeni dedim. tamam görüşmeyeceim dedi. aradan zaman geçti evlendik biz. evliliğin 2.-3. ayları falan kız buna mesaj yazmış tesadüfen gördüm mesajı. hani görüğşmüyodunuz dedim görüşmüyoruz dedi. o gün biraz tartışmıştık. bana aslında her cuma hayırlı cumalar diye mesaj attığını ama kendisinin cevap vermediğini söyledi.ama o gün cevap vermişti. çünkü aramız kötüyfdü. bi kez daha güvenimi alt üst etti.. bi kaç defa daha b8u olay böyle seyretti. en son kızla konuştum ve bizzat rahatsız olduğumu söyledim tamam dedi söz verdi huzursuzzluk olmasını istemediğini aslında benim yanlış anşladığımı falan söyledi ve bi daha görüşmeiler. dün yine bi numara takıldı eşimin telefonunda. galiba aynı numara. şu an çıkmazdayım. akşam sordum numara kimin diye ne bilem dedi eşim seslenmedim ama geceden beri içim içimi yiyo. yine görüştü ve bana yalan söylediyse ölse bile bakmam bu kez yüzüne.. :50:
ben bunu nasıl çözebilirim.. ne olur akıl verin :26: :25: :59::58:

şimdi düşünüyorumda aşk bana neler yaptırmış ve yaptııyooo.. allahım sen yardım et.. aklımı kaybetmek üzereyim...

canım numarayı hatırlamıyormusun ki bi arasan omu değilmi diye anlayamazmısın

arkadaşım bence sen gerçekle yüzleşmek istemiyorsun hatta inşallah yanlıyorum diye dua ediyosundur içinden eğer gerçekler sana ağır gelicekse yapamıycaksan deşme bırak ne hali varsa görsün ama bu defa kendini kandırılmış hissediceksin o senin içini hep kemirecek:4: bence ailenizden sözü geçilir birine söyle o ikinzi karşısına alıp konuşun o numarayı senin yanında arasn eşin kafan netleşir:27: en azından ne yapılmsı gerekiyorsa yapılır o zaman ALLAH yardmcın olsun çok zor bidurum ama akıllı ol haklı yerde haksız duruma düşme :26:

tatlım zor ama çok zor bi durum seninkisi.. sevdiğin insandan, düzeninden kopmak istemiyorsun; ama içindeyken de mutlu değilsin..

şunu unutma ki, evet affetmezsen, yoluna gidersen, hiçbir şey kolay olmayacak başta.. herşey sabrını zorlayacak.. ama zaman geçtikçe özgüvenin yükselecek.. duyguların yön değiştirecek..

ama kalırsan, belki sevdiğin adam yanında olacak, düzenin de bozulmayacak, ama bu yaşadıklarını asla unutmayacağın için, o adama her baktığında o kızı göreceğin için, hem günden güne sevgin azalacak, hem de mutsuz olacaksın.. bunun yanında, dik bir duruş sergileyemediğin için kendine kızacaksın ve özgüvenin hasar görecek git gide.. (ki şuanki kendini suçlamaların, hep baştaki hataları görmezden geldiğinin farkında olmandan kaynaklı vicdan azabı)

yani kısacası bu işin tek oluru, alış başını gitmek.. en azından kendine saygın olsun, özgüvenin ayakta dursun..

sana şunu söyleyeyim, evlilikte güven aşktan çok daha önemlidir. ki bu adama bundan sonra asla güvenemezsin.. huzurun olmaz.. bir de birşey var (şuan inanmasan da) bir erkek, bir kadından çekim almadığı müddetçe (doğası gereği) asla onunla bu şekilde irtibatını koparmamaya çalışmaz.. o kadından etkilendiği açık.. seni sevmiyor demiyorum, ama ona da bazı sapkın duyguları olduğu aşikar..

kendine birşey yaparmış bilmem ne.. senin ne kadar üzüleceğini bile bile, defalarca affettiğin halde bile bile aynı hataları yapıp, sana hayatı zindan eden adamı düşünmek, oldukça anlamsız.. seninki aşk değil, şefkat değil, sadece saplantı..

işin var, gücün var, çocuğun da yokken, kendi yolunu çiz.. allah korusun çocuk da olursa hiç çıkamazsın işin içinden..

anneni babanı bahane ediyosun, eşinin kendine bişe yapmasından korktuğunu bahane ediosun vs vs.. ama bu şekilde de hayat boyu mutlu ve huzurlu olamayacaksın.. bir an önce bahanelerini bir kenara bırak ve gerçeği gör: seni aldatacak kadar (senden gizli iş çevirmesi bile aldatmaktır) seni sevmeyen saymayan bir adamla hayat arkadaşı olamazsın..

:43:
çıkmazdayımm..... :59:

anladıgım kadarıyla sende kararsızsın ve eşini hala seviyosun ama bak eşin msj atmış kız karşılık vermemiş diyosun acı olucak belki kızma lütfen ama kız cvp verseydi karsılık bulsaydı esin nolucaktı sana kal dicekmiydi bunu sor kendine ve kalırsan bi yanın hep huzursuz mutsuz olucak izelin kıyamadım şarkısını bilirmisin en sevindin ben bin defa öldüm misali biraz uzaklaş bencede imkanın varsa onun yanındayken sağlıklı düşünemeyeceksin belli

ben o kızı bana tercih ettiğine inansam zaten durmam ama şu da bi gerçek ki karşılık bulsa görüşecekti benden habersiz konuşacaktı onunla yine :59::43:

Canım kafan cok karışık yaşadıqın cok zor bişe farkındayım ama bıraz saqlıklı dusun nasıl o adamla dewam edıceksın tlfnunu karıstırmadan gec kaldıqında nerde dıe suphelenmeden sana sarıldıqında baskasını dusunmedıqınden nasıl emın olucaksın..tmm sewıyorsun kocanı ama bırak barı bıraz burnu surtsun kendıne bıse yapıcaqı falan da yoktur blöf yapıodur gıtme dıe..buyuk konusmayayım ama yerınde olsam coktan terketmıstm.

anladıgım kadarıyla sende kararsızsın ve eşini hala seviyosun ama bak eşin msj atmış kız karşılık vermemiş diyosun acı olucak belki kızma lütfen ama kız cvp verseydi karsılık bulsaydı esin nolucaktı sana kal dicekmiydi bunu sor kendine ve kalırsan bi yanın hep huzursuz mutsuz olucak izelin kıyamadım şarkısını bilirmisin en sevindin ben bin defa öldüm misali biraz uzaklaş bencede imkanın varsa onun yanındayken sağlıklı düşünemeyeceksin belli

İzel'in meşhur sivilceleri ergenlikten çıkmamış hatta ilk aldatılmanın verdiği acıdan der.
Kendini yıpratırsın demek istiyorum.

Back