• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz YALAN söylerse... kafam çok karışık :(

eşim aslında sadece dost olark görüyo ihtimali gerçek olamaz mı ?
alarında daha önce bır sey geçmiş insanı dost olarak görebıleceğını sanmıyorum..

durmunuz cidden çok üzücü..

Bugüne kadar hep kendimi kandırdım demekki.. Benim için ölmesi büyük aşkı gözyaşları hepsi yalanmış demek.. 10 ay önce biri bana böyle şeyler yaşayacağımı söylese güler geçerdim. öyle bi sevgi varki onun içinde gözü başkasını görmez derdim. Ama sonuç gözteriyor ki istediği,hayal ettiği herşey olmasına rağmen mutlu değil demekki ve sevmiyor ki tüm çabalarıma rağmen o hiç bi çaba göstermedi. Belki de aklında hep başka biri vardı bana söyledikleri yaptıkları birer rolden ibaretti. Belki reddedildi çok sevdi ama karşı taraf istemedi dost kalmak istedi o da teselliyi bende aradı ama unutamadı.. Ne üzülmeye ne ağlamaya değer zaten yalış bi ilişkiydi. Ona bi sans verdim çünkü ona inanmıştım her defasında sevgisine inandım ve tüm olums,uzluklara katlandım. Madem öyle bi sevgi yok canıma minnet bırakır giderim belki çok acı çekerim ama onlayken olduğum kadar acı çekmem..

Akşam hiç renk vermedim. Bi ara telefonuna bakmak istedim kapatmıştı. Normalde hiç kapatmaz. Yine sustum. çünkü amacım bişeyleri yarım yamalak görüp kendini temize çıkarması değil. Bu defa neyse amacı açık açık somut olarak görmek istiyorum. Ve o sonuçtan sonra hiç bi açıklamanın önemi olamayacak benim için. Neyse sabah telefonunu açtı lavabodayken baktım telefon aramalar mesajlar hepsi sıfırlanmıştı. şimdi iş yerime geldim internetten fatura dökümüne baktım eşimin. Dün sadece sabah 10gibi o numaraya sms atılmış. Başka bişey yok aynı numarayla ilgili.bi sms ya da bi arama hiç bi önemi yok eğer aynı numaraysa benim için herşey bitmiştir. Zaten hiç bişey yapmasa bile anladım ki ben ona güvenmezken böyle bi ilşkinmin anlamı yok. Ve daha birçok fikir ayrılığı ve sorunlar.. Akşam farklı numaralardan arattım arkadaşa yabancı numara diye açmıyo sanırım. Ama eminim onun numarası.
Yani herşey bitti kızlar. En büyük aşklar bile bitermiş. Ya da en büyük yalanlar bigün gelir balon gibi sönermiş. Buraya kadarmış. !!! :58:

esiniz de o kiz da cok yalanciymis yani helal olsun onlara...
hadi kiz esinize askinti oldu desek...ortada oyle bir durum yok cunku esiniz rahatsiz olsa kizi arar bagirir cagirir ''beni arama arkadasim, evliyim ben. huzurumu bozuyorsun'' derdi...

iyisimi siz simdilik sessiz kalin, somut bir seyler arayin...sizin yerinizde olsam gece uyanir esimin telefonunu alir bakardim ne var ne yok diye...
ya da is yerine giderdim gunduz bir bahaneyle bakmaya calisirdim...
bu arada internetten arama/mesaj dokumlerini takip etmeye devam edin esinize caktirmadan...
bakalim neler cikacak...

bu eşinizle konuşmadan kendi kendinize aldığınız bir karar sanırım.
bitirmekte haklısınız ..ama ben olsam böyle sessiz gitmezdim..
ilişkinizi bitirirken bile kendinizi ezdiriyosunuz..yapmayın ne olur..
kendinize değer verin..
gitmeyi göze alan kadın tüm kapıları kapatıp gider...
ama sizde açık kapı bırakma durumu sezdim.
eşinizi alın karşınıza..yaptıklarını yüzüne vurun..
unutmayın siz HAKLISINIZ..
suçlu insana masummuş gibi davranmayın..
içinizde biriktirdiklerinizi söyletin,bu saate kadar yaşattığı huzursuzluğu sizde ona yaşatın..
onu düşünmekten vazgeçin..bırakında artık o üzülsün...

Kızlar iş yerine gitmeme gerek yok çünkü o kız burada değil başka bi şehirde ve ben elimde somut bişey olana kadar belli etmeyeceğim bişey.. Zaten somut bişeyler elde ettiğimde sessiz gidecek ya da o beni sessiz bırakacak biri değil herşey o zaman konuşulacak ve en büyük pişmanlıklar o zaman yaşanacak. Bu olayı çözdüğümde karşısına geçip tüm yanlışlarını yüzüne vurduğum da yine ölemkten bahsedecek. Belki yine intihar etmeye çalışacak..(zaten bu güne kadar katlanmamamın ve bazı şeyleri affetmemın en büyük sebebi kendine bişey yapması korkusu)..ama dedim ya sonuuç dediğim gibi ve artık ölse bile umrum değil.:43:

Senin diğer konunu okuduğum için, " kendim ettim kendim buldum-başa gelen çekilir-kaderimse çekerim " gibi düşünceler içinde olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden fazla toleranslısın ve sanırım eşin de buna güveniyor.

Telefon mevzusunu tek olarak ele alırsak...Evet düşündüğün gibi olmayabilir,kadın askıntı olmuş olabilir.Eşin tatsızlık çıkmasın diye çekinip siliyordur.Neden olmasın ?
Ama şunu da bil ki bu durumda yakalanan hiçbir erkek evet mesajlaşıyorum,evet ilişkimiz var demez.Ne olursa olsun tabii ki inkar edecektir.
Ayrıca erkekler,genellikle kendilerine yaklaşan kadınları terslemezler.Yani neden mesaj atıyorsun,ben evliyim,rahatsız etme demezler.İlgiye yönelirler,bu konuda zayıflar.Tepkini zamanında göstermezsen önüne geçemezsin.
Asıl sorun,eşini gerçekten seviyor musun,istiyor musun,ona karar vermen sanırım.

ne demek erkekler ilgiye yonelirler, rahatsiz etme falan diyemezler...?
arkadaslar erkekleri gercekten boyle varliklarmis gibi dusunup hos gormeyin...
onlarin da beyni var, Allah akil fikir vermis, hatta kadinlardan daha zekiyiz daha ondeyiz diye gecinirler unuttunuz sanirim?
siz erkekleri boyle insan disi varliklarmis gibi alttan aldikca daha cok tepenize cikarlar...
aldatmalarini hos gormenizi isterler...kucuk flortlerini erkeklik olarak algilamanizi ve yine hos gormenizi saglarlar...
azicik kadinlik gururunuz olsun yapmayin gozunuzu seveyim, erkekler de kadinlar gibi akli basinda, askinti olanlara hayir diyebilecek beyne sahip varliklardir.
eger aksini dusunuyorsaniz uzgunum ama cok aldatilirsiniz cunku onlara bu cesareti boyle dusunerek siz veriyorsunuz.
e bu durumda hak ediyorsunuz...
kimse aldatilmayi hak etmez demeyin, goz yuman hak ediyor bana gore...en basindan kabullenmis oluyorsunuz zaten...

Biraz açık yazacagım ama kusura bakmayın. Balık baştan kokar diye boşuna dememişler.

Siz zaten evlenmeden önce durumun farkıydaymışsınız. Başka sorunlarınız var mı bilemiyorum ama iyice araştırın.

Bir de eşinize tamamen seninim mesajı vermeyin hiç bir zaman. Her an elinden kayacakmış gibi olmalısınız ki size deger versin.Erkeklerin geneli böyle. Nasıl olsa benden ayrılamaz, bir yere gidemez düşüncesi içinde her şeyi yapmayı kendilerine hak görüyorlar...

Kızlar iş yerine gitmeme gerek yok çünkü o kız burada değil başka bi şehirde ve ben elimde somut bişey olana kadar belli etmeyeceğim bişey.. Zaten somut bişeyler elde ettiğimde sessiz gidecek ya da o beni sessiz bırakacak biri değil herşey o zaman konuşulacak ve en büyük pişmanlıklar o zaman yaşanacak. Bu olayı çözdüğümde karşısına geçip tüm yanlışlarını yüzüne vurduğum da yine ölemkten bahsedecek. Belki yine intihar etmeye çalışacak..(zaten bu güne kadar katlanmamamın ve bazı şeyleri affetmemın en büyük sebebi kendine bişey yapması korkusu)..ama dedim ya sonuuç dediğim gibi ve artık ölse bile umrum değil.:43:

yahu arkadaşım her yerden yazıyorum sana , somut delil bulamayacaksın yada bi şekilde üste çıkılacak.. yaşadım biliyorum. bi kere ona ne olacağını düşünme, bırak adamı ben bu şekilde seni istemiyorum, değişecek gibi de değilsin. sana eyvallah dicen. bi kere tattır şu adama şu duyguyu yaaa.
bak sonra neler oluyo

arkadaşlar bu gibi durumlarda hep ayartan kızlar oluyor öyle görüyoruz hep.. ama evli bir erkek bir kzı kendisine aşık edebilir.. kız belki çok düzgün bir kızdır ancak elinde olmadan kendini kaptırabilir..ayartan kız kötü kız diye nitelendirmemek lazım..

arkadaşlar bu gibi durumlarda hep ayartan kızlar oluyor öyle görüyoruz hep.. ama evli bir erkek bir kzı kendisine aşık edebilir.. kız belki çok düzgün bir kızdır ancak elinde olmadan kendini kaptırabilir..ayartan kız kötü kız diye nitelendirmemek lazım..

ah canııımmm yazık kıza zavallı kızı kandırmış evli adamlar,
sen ne yazdığını pkudun mu arkadaşım, aklı yok mu bu zavallı masum kızların acaba..
çeneye geldimi, işe güce, aileye baş kaldırmaya geldimi cahil kız yok ama konu aşk, meşk olunca cahil oluveriyor bu kızlar..
acırım.. ama kafalarında beyin yerine saman taşıyan kızlara değil, evde kocasını bekleyen kadınlara acırım..

Guzelim,bir erkegi zincirlerlede baglasan durmak istemezse durmaz,gider Esinizin sevgisi var ama Sizi yiprattigini dusunmedigi icin devam etmis.Ders vereyim derken daha da hatunun kucagina atmayin.Hemen paniklemeyin.Anlasilan karsidaki hatun birakmamis yazismayi.Esin hatali.Ama hirsizin hic mi sucu bulunmaz.Bir sansi herkes hak eder.Kesin bir dille eger yaparsan hissedersem hic sana haber bile vermeden giderim.Demen gerek.Nasil utanmadan bu kiz esine yazmis birlikteligi varsa adamada yazik!!!

yahu arkadaşım her yerden yazıyorum sana , somut delil bulamayacaksın yada bi şekilde üste çıkılacak.. Yaşadım biliyorum. Bi kere ona ne olacağını düşünme, bırak adamı ben bu şekilde seni istemiyorum, değişecek gibi de değilsin. Sana eyvallah dicen. Bi kere tattır şu adama şu duyguyu yaaa.
Bak sonra neler oluyo

iyi güzel diyorsun güzelim de ne yapayım şimdi ben onu değil ailemi düşünüyorum o zaten bitti benim için. Bi kere daha yıkacağım herkesi. Annem babam tansiyon şeker hastası ki bugüne kadar hep mutlu olduğumu söyledim hiç bi yanlışı yok dedim. şimdi ne derim. Bi kaç gün gideyim yavaş yavaş anlatayım desem zaten yanımda deiller su an iyi bi işim var ve çalışıyorum hayatımı tamamen bırakmak mı çözüm.. :26: Ne yapcağımı gerçekten bilmiyorum su ana bu defa onu düşündüğüm için değil kendimi üşümdüğüm için :18:

iyi güzel diyorsun güzelim de ne yapayım şimdi ben onu değil ailemi düşünüyorum o zaten bitti benim için. Bi kere daha yıkacağım herkesi. Annem babam tansiyon şeker hastası ki bugüne kadar hep mutlu olduğumu söyledim hiç bi yanlışı yok dedim. şimdi ne derim. Bi kaç gün gideyim yavaş yavaş anlatayım desem zaten yanımda deiller su an iyi bi işim var ve çalışıyorum hayatımı tamamen bırakmak mı çözüm.. :26: Ne yapcağımı gerçekten bilmiyorum su ana bu defa onu düşündüğüm için değil kendimi üşümdüğüm için :18:

canım benim, ben zaten adamı boşa demiyorum ki, git de demiyorum ince noktayı anlatamadım, kesin gidecekmiş gibi davran ama gitme.

yani şöyle , ben bunlara katlanamıyorum, senden az bi beklentim var onlarda maddi şeyler değil manevi şeyler, ama öyle bi noktaya geldinki onları bile karşılayamıyorsun, ben seni bu şekilde kabullenemem. bu , bu bu yaptıkların beni kırıyo sen farketmiyorsun.
artık ben değişebileceğine inanmıyorum o yüzden artık ciddi ciddi düşünüyorum ayrılmayı filan de. bi kaç gün evde pek muhattap olma ama yüzünüde asma mutlu görün onu takmıyomuş gibi onsuz da mutlu olacaksın gibi abartmadan tabi..
anlatabildimmi, adm onsuz olabileceğini bi anlasın..:34:

yanlış birşey değil bu söylediğim çok şaşılacak yada amanda aman acırım denilecek bir durum yok..burda tek suçlu kız değil bunu söylemek istiyorum ..kocasını ayartan kötü kız aslında o koca dünya iyisi bi insan değilmi melek gibi ama kız onu ayartıyor.. :49:

canım ıntıhar numaralarına ınanma bana cok komık gelıyo hıc de ınandırıcı degıl benım eskı sevgılımde derdı,ama baska kişiyle konustugunu ogrenmıstım bıtırdım tabı senınkı evlılık kolay kolay bıtmez ama sureklı yalan sureklı umut baglayıcı sozler sonra da koca bı yalan cıksın karsına cıdden acı verıyo ınsana ,bu ınsan senın kıymetını bılmelıydı cunku sen onun ıcın cogu ınsanın cesaret edemedgı şeyleri yapmıssın ama karakter meselesı işde,böyle erkekler terkedılmeyı hakedıyo

yanlış birşey değil bu söylediğim çok şaşılacak yada amanda aman acırım denilecek bir durum yok..burda tek suçlu kız değil bunu söylemek istiyorum ..kocasını ayartan kötü kız aslında o koca dünya iyisi bi insan değilmi melek gibi ama kız onu ayartıyor.. :49:

burda kimse adama melek yazmamış iyi oku canım, bi tek sen savundun birini onunda cevabını yazdım sana.
adam suçsuz , kız suçlu,
kız suçsuz , adam suçlu

hangisinin ne derdi var, olan evdekilere oluyo , gerisi tırıvırı ...

burda kimse adama melek yazmamış iyi oku canım, bi tek sen savundun birini onunda cevabını yazdım sana.
adam suçsuz , kız suçlu,
kız suçsuz , adam suçlu

hangisinin ne derdi var, olan evdekilere oluyo , gerisi tırıvırı ...

olan evdekine oluyor tabiki ..o zaman seçim konusunda hassas davranılmalı,sonuçta bir insan 7sinde ne ise 70indede odur, sevgiliyken nişanlıyken bir şekilde kendini belli eder gözü dışarda olan kişi..

Senin diğer konunu okuduğum için, " kendim ettim kendim buldum-başa gelen çekilir-kaderimse çekerim " gibi düşünceler içinde olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden fazla toleranslısın ve sanırım eşin de buna güveniyor.

Telefon mevzusunu tek olarak ele alırsak...Evet düşündüğün gibi olmayabilir,kadın askıntı olmuş olabilir.Eşin tatsızlık çıkmasın diye çekinip siliyordur.Neden olmasın ?
Ama şunu da bil ki bu durumda yakalanan hiçbir erkek evet mesajlaşıyorum,evet ilişkimiz var demez.Ne olursa olsun tabii ki inkar edecektir.
Ayrıca erkekler,genellikle kendilerine yaklaşan kadınları terslemezler.Yani neden mesaj atıyorsun,ben evliyim,rahatsız etme demezler.İlgiye yönelirler,bu konuda zayıflar.Tepkini zamanında göstermezsen önüne geçemezsin.
Asıl sorun,eşini gerçekten seviyor musun,istiyor musun,ona karar vermen sanırım.

ne demek erkekler ilgiye yonelirler, rahatsiz etme falan diyemezler...?
arkadaslar erkekleri gercekten boyle varliklarmis gibi dusunup hos gormeyin...
onlarin da beyni var, Allah akil fikir vermis, hatta kadinlardan daha zekiyiz daha ondeyiz diye gecinirler unuttunuz sanirim?
siz erkekleri boyle insan disi varliklarmis gibi alttan aldikca daha cok tepenize cikarlar...
aldatmalarini hos gormenizi isterler...kucuk flortlerini erkeklik olarak algilamanizi ve yine hos gormenizi saglarlar...
azicik kadinlik gururunuz olsun yapmayin gozunuzu seveyim, erkekler de kadinlar gibi akli basinda, askinti olanlara hayir diyebilecek beyne sahip varliklardir.
eger aksini dusunuyorsaniz uzgunum ama cok aldatilirsiniz cunku onlara bu cesareti boyle dusunerek siz veriyorsunuz.
e bu durumda hak ediyorsunuz...
kimse aldatilmayi hak etmez demeyin, goz yuman hak ediyor bana gore...en basindan kabullenmis oluyorsunuz zaten...

Böyle beylik laflarla muhalefet olmadan önce dikkatli okumanı öneririm.
Ben hoş gör,alttan al demedim,tepkini göster dedim.
Sanki erkektir yapar,ses çıkarma demişim gibi yazdıkça yazmışsın..

Ve evet bir erkek,kendisine yaklaşan kadını terslemez.
Böyle bir gerçek olması,benim onayladığım anlamına gelmez.

Dikkat edersen,erkektir,hoş gör,bırak yapsın demiyorum.
Fazla tolerans göstermişsin,eşin bunu kullanıyor diyorum.

Arkadasim üzgünüm ama sen bu sefer bitti desende pek bitirecek gibi gelmiyorsun ve esinde senin sürekli affetmelerinden dolayi artik senden gizli sakli isler yapmayi adet haline getirmis..
seni aldatmiyor olabilir fakat ben evlilik kurumunda esler arasinda, gizli -sakli seyler olabilecegine inanmiyorum.yani evet seni adaltmadi diyelim ama senden habersiz senin istememene ragmen o kizla msjlasmaya devam mi ediyor amac dostane bile olsa senden habersiz olmasi basli basina birsey,
bi yazinda ben anne-babami dusunuyorum seker -tansiyon hastasi demissin, arkadasim bu tansiyon sen bisy yapmasanda cikabilir yani diyecegim evet üzüntüden cikar yüksek tansiyon hastasinin tansiyonu,kimi zaman bir bahaneye bakmadan cikar..benim anneminde tansiyounu var ama hayatta herseyde lay lay lom olmuyor iste,bence anne babam mahvolur diye degil tabiki dusunuyorsundur ama bence sen kendin yüzlesemiyorsun durumunla.
hala somut kanit diyorsun ne bulmayi düsünüyorsun bence en büyük somut kanit ne biliyor musun o telin evde kapanmasi..gercekten o tek kapaniyor evde sende neden kapaniyor diye sormuyor musun?somut somut diyorsun o teli nasi görmezden geliyorsun

Back