- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
alarında daha önce bır sey geçmiş insanı dost olarak görebıleceğını sanmıyorum..eşim aslında sadece dost olark görüyo ihtimali gerçek olamaz mı ?
durmunuz cidden çok üzücü..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alarında daha önce bır sey geçmiş insanı dost olarak görebıleceğını sanmıyorum..eşim aslında sadece dost olark görüyo ihtimali gerçek olamaz mı ?
Kızlar iş yerine gitmeme gerek yok çünkü o kız burada değil başka bi şehirde ve ben elimde somut bişey olana kadar belli etmeyeceğim bişey.. Zaten somut bişeyler elde ettiğimde sessiz gidecek ya da o beni sessiz bırakacak biri değil herşey o zaman konuşulacak ve en büyük pişmanlıklar o zaman yaşanacak. Bu olayı çözdüğümde karşısına geçip tüm yanlışlarını yüzüne vurduğum da yine ölemkten bahsedecek. Belki yine intihar etmeye çalışacak..(zaten bu güne kadar katlanmamamın ve bazı şeyleri affetmemın en büyük sebebi kendine bişey yapması korkusu)..ama dedim ya sonuuç dediğim gibi ve artık ölse bile umrum değil.
arkadaşlar bu gibi durumlarda hep ayartan kızlar oluyor öyle görüyoruz hep.. ama evli bir erkek bir kzı kendisine aşık edebilir.. kız belki çok düzgün bir kızdır ancak elinde olmadan kendini kaptırabilir..ayartan kız kötü kız diye nitelendirmemek lazım..
yahu arkadaşım her yerden yazıyorum sana , somut delil bulamayacaksın yada bi şekilde üste çıkılacak.. Yaşadım biliyorum. Bi kere ona ne olacağını düşünme, bırak adamı ben bu şekilde seni istemiyorum, değişecek gibi de değilsin. Sana eyvallah dicen. Bi kere tattır şu adama şu duyguyu yaaa.
Bak sonra neler oluyo
iyi güzel diyorsun güzelim de ne yapayım şimdi ben onu değil ailemi düşünüyorum o zaten bitti benim için. Bi kere daha yıkacağım herkesi. Annem babam tansiyon şeker hastası ki bugüne kadar hep mutlu olduğumu söyledim hiç bi yanlışı yok dedim. şimdi ne derim. Bi kaç gün gideyim yavaş yavaş anlatayım desem zaten yanımda deiller su an iyi bi işim var ve çalışıyorum hayatımı tamamen bırakmak mı çözüm.. :26: Ne yapcağımı gerçekten bilmiyorum su ana bu defa onu düşündüğüm için değil kendimi üşümdüğüm için :18:
yanlış birşey değil bu söylediğim çok şaşılacak yada amanda aman acırım denilecek bir durum yok..burda tek suçlu kız değil bunu söylemek istiyorum ..kocasını ayartan kötü kız aslında o koca dünya iyisi bi insan değilmi melek gibi ama kız onu ayartıyor..
burda kimse adama melek yazmamış iyi oku canım, bi tek sen savundun birini onunda cevabını yazdım sana.
adam suçsuz , kız suçlu,
kız suçsuz , adam suçlu
hangisinin ne derdi var, olan evdekilere oluyo , gerisi tırıvırı ...
Senin diğer konunu okuduğum için, " kendim ettim kendim buldum-başa gelen çekilir-kaderimse çekerim " gibi düşünceler içinde olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden fazla toleranslısın ve sanırım eşin de buna güveniyor.
Telefon mevzusunu tek olarak ele alırsak...Evet düşündüğün gibi olmayabilir,kadın askıntı olmuş olabilir.Eşin tatsızlık çıkmasın diye çekinip siliyordur.Neden olmasın ?
Ama şunu da bil ki bu durumda yakalanan hiçbir erkek evet mesajlaşıyorum,evet ilişkimiz var demez.Ne olursa olsun tabii ki inkar edecektir.
Ayrıca erkekler,genellikle kendilerine yaklaşan kadınları terslemezler.Yani neden mesaj atıyorsun,ben evliyim,rahatsız etme demezler.İlgiye yönelirler,bu konuda zayıflar.Tepkini zamanında göstermezsen önüne geçemezsin.
Asıl sorun,eşini gerçekten seviyor musun,istiyor musun,ona karar vermen sanırım.
ne demek erkekler ilgiye yonelirler, rahatsiz etme falan diyemezler...?
arkadaslar erkekleri gercekten boyle varliklarmis gibi dusunup hos gormeyin...
onlarin da beyni var, Allah akil fikir vermis, hatta kadinlardan daha zekiyiz daha ondeyiz diye gecinirler unuttunuz sanirim?
siz erkekleri boyle insan disi varliklarmis gibi alttan aldikca daha cok tepenize cikarlar...
aldatmalarini hos gormenizi isterler...kucuk flortlerini erkeklik olarak algilamanizi ve yine hos gormenizi saglarlar...
azicik kadinlik gururunuz olsun yapmayin gozunuzu seveyim, erkekler de kadinlar gibi akli basinda, askinti olanlara hayir diyebilecek beyne sahip varliklardir.
eger aksini dusunuyorsaniz uzgunum ama cok aldatilirsiniz cunku onlara bu cesareti boyle dusunerek siz veriyorsunuz.
e bu durumda hak ediyorsunuz...
kimse aldatilmayi hak etmez demeyin, goz yuman hak ediyor bana gore...en basindan kabullenmis oluyorsunuz zaten...