• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz YALAN söylerse... kafam çok karışık :(

Erkeklerin huyudur, iclerinde var, ilgiye yonelir red edemezler
diye bir geneleme yok
butun erkekler ayni diye bir sey de yok
butun erkeklerle iliskimi yasadinizda genelliyorsunuz emin emin!

Bir_kadin öncelikle söylediklerine dikkat et.Ne çirkin bir imadır bu ?

Genelleme yapmak için bütün erkeklerle ilişki yaşamak gerekmez.
Ben bir erkekle ilişki yaşadım ve onunla evlendim.
20 senedir de onunla evliyim.
Çok şükür eşim bana böyle bir üzüntü yaşatmadı.
Ancak bu yaşa kadar elbette çok nişanlılıklar,evlilikler,boşanmalara şahit oldum.

Reddemezler değil,terslemezler."Ben evliyim,beni arama kötü kadın" demezler.Desinler tabii ideali budur ama diyen görmedim.Forumdaki kıskançlık konularında da görüyoruz örneğin eski sevgilileriyle görüşmeyi kesmiyorlar.Ben artık evliyim,bir daha arama diyemiyorlar.

Benim yorumumdur,katılmak zorunda değilsin.
Sen de kendi yorumunu bana değil,konuya yazarsan daha faydalı olur kanaatindeyim.

Birincisi ben sizi eleştirmiyorum.. Çünkü ben hiç kimseyi eleştirmem,öyle bir huyum yoktur zaten!
İkincisi haklı olduğumu ne zaman söyledim,orayı kaçırdım..
Üçüncüsü lafı dolandırmadan konuşuyor olmam size sert geldiyse kusura bakmayın...
Gerçekten merak ettiğim için ben o soruyu sormuştum...
Asıl anlamadığım eşiniz size neler yapmış ona gıkınız çıkmamış da benim direkt konuşmamdan mı rahatsız oldunuz?
Ne garip bir dünya!

birincisi siz eleştirmiyorum diyorsanız zaten sööylediğinizde haberiniz yok. huyunuzmu bilmem ama sert bi mizacınız olmasa bu kadar sert bi dil kullanmazdınız.hele ki tanımadığınız insanlara..
haklı olduğunuzu siz dğil ben söylüyorum.
lafı dolandırmadan konuşmaya gelince, dobra olmanız iyi bişey ama daha güzel bi dillede anlatılabilir hersey. hesap sorar gibi konuşmak. aptal yerine koymak haddiniz değil! herkesin karakteri vve düşünceleri farklıdır.. sizinle aynı düşünüp, sizin verebileceğiniz tepkiyi vermemiş olması aptal oldnu göstermez!
eşim bana neler yapmış gıkım çıkmamış.. sizce bu bi eleştri değil mi ? üstelik kimsenin ne yaşadığını anlatsada, anlamaya çalışsanda bilemezsin.. bazı şeyler yaşanmadan bilinmez. ve eğer AŞK a inansan bu kadar kırıcı olmazdın!
amacım sizi yargılamak değil.. ama sizde yargılamayın lütfen :45:

aynı şeyleri yaşadım..bu nedenle somut bi kanıt olsun yönündeki düşüncelerinizi anlıyorum..yoksa hep bi acaba olucak..ben evlli olmama rağmen o somut kanıtı buldğmda ne yapacağmı bilemedm intihar gbi saçmalklarıda etkilemşti tabi..ama doğrusu ondan ayrılmakmş ...şimdi iyiki beni aldatmş die dua ediorm böle bi insanla daha fazla sürdürmenin anlamı yok die düşünmştm..şimdi evli diilm ama şimdiki düşüncem başka birini sevmesini normal karşılayabilirm ciddi anlamda saygıda gösterrm ama beni salak yerine koymasın o telefon kapanıorsa ki daha önce kapandı benm ilişkmde de ,ondan hala vazgeçemio sana bunları yaşatmak pahasına hemde..tavsiyem o somut kanıtı bulma..yapında umursamazlık varsa onu kullan bişekilde biter geri döner ..ama yok yapamam diosanz yazık size de ..bu nedenle bencil olup yalnzca kendnizi düşünün

Bir_kadin öncelikle söylediklerine dikkat et.Ne çirkin bir imadır bu ?

Genelleme yapmak için bütün erkeklerle ilişki yaşamak gerekmez.
Ben bir erkekle ilişki yaşadım ve onunla evlendim.
20 senedir de onunla evliyim.
Çok şükür eşim bana böyle bir üzüntü yaşatmadı.
Ancak bu yaşa kadar elbette çok nişanlılıklar,evlilikler,boşanmalara şahit oldum.

Reddemezler değil,terslemezler."Ben evliyim,beni arama kötü kadın" demezler.Desinler tabii ideali budur ama diyen görmedim.Forumdaki kıskançlık konularında da görüyoruz örneğin eski sevgilileriyle görüşmeyi kesmiyorlar.Ben artık evliyim,bir daha arama diyemiyorlar.

Benim yorumumdur,katılmak zorunda değilsin.
Sen de kendi yorumunu bana değil,konuya yazarsan daha faydalı olur kanaatindeyim.

Hay Allah aksam ne yemek pisireceginizide soyleseydiniz
saldirmak icin o kadar bahane ariyorsunuzki!
dikkatsiz olmayi severim
sizin gibi dusunerek tuhaf seyler soyleyecegime
dusunmeden dogrusunu soylerim..

birazdan eve gideceğim ve yapmam gerekni yapacağım ne olacaksa olsun artık..
kendi telefonundan numarayı çevirip konuş diyeceğim. hopörlörü açtıracağım eğer o kızsa zaten herşey bitecek sesini duymam yeterli. çünkü farklı numaralardan aradım açmadı. sonucunda büyük ihtimal o kızın nosu zaten herşey bitecek.. eğer bi başkası çıkarsa geçmişteki yanlışlarını vuracağım yüzüne ve artık onu istemediğimi bu ilşkinin yürümeyeceğini söyleyeceğim... !

basindan biliyomussunuz keske evlenmeseymissiniz demiycem belliki sevmissiniz görsenizde görmemezlikten gelmissiniz.. simdi ayrilmak icinde somut bir delil istemekte cok haklisiniz bence
esiniz o bayandan gercekten kurtulmak isteseydide kurtulurdu
esiniz ona bu hakki taniyor olsa gerekki oda hala ariyor

Hay Allah aksam ne yemek pisireceginizide soyleseydiniz
saldirmak icin o kadar bahane ariyorsunuzki!
dikkatsiz olmayi severim
sizin gibi dusunerek tuhaf seyler soyleyecegime
dusunmeden dogrusunu soylerim..

Saldıran sen olduğun halde böyle söylemen tuhaf.
Düşünmeden yazdığın anlaşılıyor zaten.

birazdan eve gideceğim ve yapmam gerekni yapacağım ne olacaksa olsun artık..
kendi telefonundan numarayı çevirip konuş diyeceğim. hopörlörü açtıracağım eğer o kızsa zaten herşey bitecek sesini duymam yeterli. çünkü farklı numaralardan aradım açmadı. sonucunda büyük ihtimal o kızın nosu zaten herşey bitecek.. eğer bi başkası çıkarsa geçmişteki yanlışlarını vuracağım yüzüne ve artık onu istemediğimi bu ilşkinin yürümeyeceğini söyleyeceğim... !

Kelemelek canım sakin ol ve dinleyerek hareket et anlıyorum sinirli ve kırgınsın ama sakin olmanı ve mantığını kullanmanı ani kararlar ve hareketler yapmamanı dilerim...:5::5::5:

Son düzenleme:
konbu sahibi arkasim,
gelismelerden bizi haberdar et.
ne olursa olsun kendini cok uzmemey ve sakin kalmaya calis.
tekrar soyluyorum, boyle bir adam icin kendini sakin uzme, tek bir gozyasina degmez...

ikincisi, kendini suclamaktan vazgec.
esin ne halt yediyse sorumlusu kendisi, karsidaki kadinda da suc bulma.
esin kendine sahip cikacakti...
3. sahisin sucu kendine...

Son düzenleme:
Sorunun başlangıç noktası bugün değil ama patlama noktası bugün olmuş anlaşılan....

Her şeyden önce şunu söylemeliyim ki bence bir erkeğin bir yalanı ya da bir şeyleri saklaması ilişkiyi temelden sarsmaya ve o ilişkiyi sonlandırmaya yetecek bir şeydir fazlasıyla, çünkü erkekler bir kere yapınca devamı gelir muhtemelen, huy olur bu adeta... :26:

Eşinle taa ilk başladığında bu sorunun çözümlendiğini sanmışsın ama sonra bir bakmışsın pat mesajlar vs. ler. Aynı şey iki kez tekrarlanmış ve onu bırakmış olsan da süründürmüş olsan da affetmişsin. Evlendikten sonra yine o kişi eşine mesaj atmaya devam etmiş ve eşin seninle kavgalı olduğu gün cevap atmış ne hikmetse... :44:

Özür dilerim ama bence eşin bir nevi onu hep yedekte tutmuş aklınca her ne kadar bir ilişkisi olmasa da görüşmese de... :19:

Sen gururunu resmen çiğneyip kızla görüşmüşsün ama söz verdikten sonra hala iletişim devam ediyorsa eğer bugün telefondan duyduğun ses o kızın sesi olursa sana tavsiyem bir dakika bile durma. :20: Eşin seni hep avucunun içinde tuttuğunu, senin bir yere gidemeyeceğini sanıp gayet rahat davranmış ama bir şeyleri anlaması lazım artık, sürünme değil "anlama."

Eğer bugünden sonra bu insanla evliliğini sonlandırma kararı alırsan öncelikle kararından emin olduğundan ve ilerde pişman olmanı önleyecek şeylere sahip olduğunu teyit et. Ve şunu da bil ki, Allah göstermesin ama annenin babanın tansiyonu çıksa da bu kişi canına kıysa da hiçbiri senin suçun değil, bunları o haketti, tamamen onun yaptıklarının sonucu bu... Dönüp arkana bakma asla, çünkü her gün ağlamaktansa sürekli güvensizlik yaşamaktansa bir kere ağlamak yeğdir bana göre... Ömründen ömür gider yoksa bu şekilde...

yanlış birşey değil bu söylediğim çok şaşılacak yada amanda aman acırım denilecek bir durum yok..burda tek suçlu kız değil bunu söylemek istiyorum ..kocasını ayartan kötü kız aslında o koca dünya iyisi bi insan değilmi melek gibi ama kız onu ayartıyor.. :49:

siz o ayartılan kızların durumunu nereden biliyorsunuz peki? evde kocasını bekleyen kadınların durumunu düşündünüzmü hiç? aldatma olayında kim suçlu kim masum önce bir bunu düşünelim. kanmasın efendim o saf kızlar da.Sen evlisin senin gibilerle işim olmaz desin.şimdi burada arkadaşa değil de karşı taraftaki yuva yıkan kadınamı üzüleceğiz.Pes. dünya ne hale gelmiş......

siz o ayartılan kızların durumunu nereden biliyorsunuz peki? evde kocasını bekleyen kadınların durumunu düşündünüzmü hiç? aldatma olayında kim suçlu kim masum önce bir bunu düşünelim. kanmasın efendim o saf kızlar da.Sen evlisin senin gibilerle işim olmaz desin.şimdi burada arkadaşa değil de karşı taraftaki yuva yıkan kadınamı üzüleceğiz.Pes. dünya ne hale gelmiş......

dünyanın bi hale geldiği yok burda evdeki kadınını durumu zaten tamamen kötü ama içinide bilmek lazım olayınn.. acaba karısı evde nasıl ilgisizmi ki adamın gözü dışarda yada bir şekilde kadın kendinden soğuttumu yada tanımadanmı evlendi yada adam sadece açlığındanmı yapıyo ?? karşısındaki kız ilk başta bilmez adamın evli olduğunu sonradan öğrenir öğrendiğindede zaten adama bağlanmıştır ... sadece at gözlüğü takıpta bakmamak lazım olayalara bence..

dünyanın bi hale geldiği yok burda evdeki kadınını durumu zaten tamamen kötü ama içinide bilmek lazım olayınn.. acaba karısı evde nasıl ilgisizmi ki adamın gözü dışarda yada bir şekilde kadın kendinden soğuttumu yada tanımadanmı evlendi yada adam sadece açlığındanmı yapıyo ?? karşısındaki kız ilk başta bilmez adamın evli olduğunu sonradan öğrenir öğrendiğindede zaten adama bağlanmıştır ... sadece at gözlüğü takıpta bakmamak lazım olayalara bence..

evlimisin bilmiyorum ama olur da birgün ihanete uğrarsan karşı taraftaki kadının gözüyle bakarsın artık olaylara... benim at gözlüklerim var kusura bakma o kadar geniş düşünemiyorum....

Son düzenleme:

o zaman boşansın.. ne halt edecekse öyle yapsın madem mutsuz niye intiharlara kalkıyor ..
yazık değilmi iki kadında üzüntüde bu tür olaylarda kimse mutlu olamıyor..

Estağfurullah aptal da ne demek?
Ama sizi aldatan adamın sizi sevdiğine inanıyorsanız takıntılısınız bence!
Seven adam aldatır mı ayol?

O kişi eşini iyi bir insan olarak görüosa tabii ki sever ama bu yetmiyor aldatmamaya malesef, şehvet ve yasaklar araya girince-o ulaşılmazlığın veya engelin cazibesiyle herşey olabiliyor.

Back