Eşiniz YALAN söylerse... kafam çok karışık :(

olan evdekine oluyor tabiki ..o zaman seçim konusunda hassas davranılmalı,sonuçta bir insan 7sinde ne ise 70indede odur, sevgiliyken nişanlıyken bir şekilde kendini belli eder gözü dışarda olan kişi..

SEN EVLİ MİSİN?
bak canım burdaki sorunu olan kişilerin yaşadığı herşeyi evlenince yaşadım, 2 sene sürdü, ama şimdi öyle bi evliliğim varki mükemmel herşey.
sen sanıyomusun ki çok sevdiğin tanığın, yada süper okumuş akıllı biriyle evlenince işler farklı oluyo..
evlenince kadınında erkeğinde bütün huyları ortaya dökülüyo , bekarken hiçbirimizin göstermediği şeyler bunlar. kavgasız , anlaşmasız evlilik yok, sonuca bağlayabilen devam ediyo işte..

haklısınız !

evet canım evliyim yada değilim ne farkederki , sonuçta kızların çoğu artık evlenmek için evleniyorlar tanımadan etmeden sırf evde kalmayım kocam olsun bilmem ne ... sonrada şapa oturuyorlar..

canim ya dünden beri konunu takip ediyorum ama sende
hep kendini haksiz görme seyi var,yani ilk yorumlarda kendine kiziyorsun filan neden kizasin ya tamam ben ayril demiyorum ama sen böyle anca üzülüyorsun icin icini yiyor.yazik degil mi sana gercekten ben burda catladim tamam sakin davranmak istiyorsun..o zaman o tel yine kapanirsa aksam bu tel kapanmayacak de.ya da sende telini kapa otur oda farkederse seninkide kapali de bilmiyorum ama birsey yap..

Hepinizin atladığı bişey var arkadaşlar:
Ne olursa olsun bu kez o benim için bitti. Biçoğunuzun dediği hala tavrını koy, korksun seni kaybetmekten, acı çeksin akıllasın yönünde.. Ama ben o şamaları geçtim. çünkü biçoğununuzun söylediklerini daha önce yaptım. Hesap da sordum karsısına geçip, konuştumda bi daha böyle bişey olursa affetmem diye. Ne olursa olsun bana söyle benden saklama diye defalarca uyardım. Yani benim için ne yaptığı ne için görüştüğünün bi önemi yok. önemli olan yine benden gizli ve saklı olması. Bencede evlilikte gizli saklı hiçbişey olamamalı. Yoksa zaten güven diye bişey kalmıyor. Benim inandığım ve istediğim evlilik bu değil. Ben herşeyi en ince detayına kadar düşünüp hareket ederken karşımdaki bilmiyorsa ne yapması gerektiğini hiç değeri yok yapılanların maalesef..
Yani diyeceğim bu saatten sonra bitti. Tek kelime. Ama önce somut bilgiden kastım o numaranın o kıza ait olduğunu öğrenmek bunu öğrendiğim an zaten kimse tutamaz beni. Ve inandıramaz ! Söylenen herşey boştur o saatten sonra !!!

o zaman cnm yapılabilecek tek bişe var. numara elindeyse kıza başka bi numaradan msj at.( eşinizin adının orhan olduğunu varsayıyorum)

Mrb ben orhan. öbür telefonum eşimde bi müddet bu hattı kullanıcam diye.

sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir...

mesela o kızda kk'daymış ve bunları okurmuş ...

evet canım evliyim yada değilim ne farkederki , sonuçta kızların çoğu artık evlenmek için evleniyorlar tanımadan etmeden sırf evde kalmayım kocam olsun bilmem ne ... sonrada şapa oturuyorlar..

fasaaaa fisooooo
zamanı gelince anlarsın

kızlar akıl verin nasıl öğreneceğim ben bu olayı :26:
özellikle bu konuda tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim..

Arkadaşım, o kadınla telefon hattının sahibinin soyadları aynı diyen siz değil miydiniz?
Daha neyi öğrenmek istiyorsunuz?

tam olarak ıspat etmeye çalışıyo..
ama başaramayacak..
inkar edecekler hepten iş rezil bir boyut kazanacak..
ayrılmaya karar verdiysen ayrıl, ama yok ben düşünüyorum dersen, bence bırak bu işin peşini...
yağ gibi su üstüne çıkacaklar sana olan olacak.

aynı durumu yaşadım. biçok yol söyledim sana. öğrenmek istiyorsan her türlü öğrenirsin. ya olmadı bana özelden at numarayı. ben öğrenmesini bilirim

Son düzenleme:
Arkadaşım, o kadınla telefon hattının sahibinin soyadları aynı diyen siz değil miydiniz?

arkadaşım belki doğru söylüyosun ama keşke dah güzel bi dille eleştirsen..üslubun çok yanlış. diğer yorumlarındada farketmiştim. haklı bile olsan karşındaki insana bu kadar sert bi şekilde konuşman hiç hoş değil !

Bende katılıyorum buna .Onu da bırakın evli bir adamın karısından gizliyeceği neyi vardır ki tlfon kapatıyor bu bile saçmalık geliyor bana.Gizlemesi gereken bir şey yoksa neden durup duruken tlfonları kapıyor birde adam yalan makinası gibi.Bir ayağını kaldırıyor 50 tane sallıyor resmen adam alışmış canım alışmış..Ama konu sahibi olan bayan siz bende çok megolaman davranıyorsunuz ve devamlı kendinizi suçluyorsunuz.Biraz kendinize gelin hata yapan,evlilik kurumuna ihanet eden(aldatma olmasada yalanla ihanet etmiştir)karşınızda ki beydir.Alın açık açık yanınızda bu numarayı aramanızı isteyin aramıyorsa yol verin bence..

Eşiniz gerçekten bu kızdan kurtulmak isteseydi telefon numarasını değiştirebilirdi pekala. Onun için, korkarım ki şuphelerinizde haklısınız.

Erkeklerin huyudur, iclerinde var, ilgiye yonelir red edemezler
diye bir geneleme yok
butun erkekler ayni diye bir sey de yok
butun erkeklerle iliskimi yasadinizda genelliyorsunuz emin emin!

erkeklere sans veren kadin
o hatayi yapsin heleki
kufur
hakaret
dayak
kesin bosanma
rezil etme
dislanma vs vs

ama erkekler her zaman bir sansi hak eder
cunku toplumda "kadin onu ayartmistir" "erkektir yapar" "bir hatadir yapti"
"evde huzuru yoktu disardan ilgi gorunce kostu napsin adamcagiz"
o kadar siralayacak bahane varki

ben duygusal anlamda bir sey paylasmadigim dost bildigim bir erkek arkadasimi
evlendigim insanla tanistirdim
ve o erkek arkadasim genelde bir sey soracak olsa yada hatirimizi soracak olsa
esimin numarasini arar varsa esimin oyle bir bayan arkadasi o'da beni arasin
ve ONCELIKLE benimle muhatap olsun!
tutki ciktigimiz koklastigimiz insanlari eslerimize tanitip sonra onlarla
gizli kapakli gorusecek kadar (hatta acik acik gorusecek kadar)
fransizlasmadik :)

Birincisi ben sizi eleştirmiyorum.. Çünkü ben hiç kimseyi eleştirmem,öyle bir huyum yoktur zaten!
İkincisi haklı olduğumu ne zaman söyledim,orayı kaçırdım..
Üçüncüsü lafı dolandırmadan konuşuyor olmam size sert geldiyse kusura bakmayın...
Gerçekten merak ettiğim için ben o soruyu sormuştum...
Asıl anlamadığım eşiniz size neler yapmış ona gıkınız çıkmamış da benim direkt konuşmamdan mı rahatsız oldunuz?
Ne garip bir dünya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…