• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz veya eş adayınızla aranızda kaç yaş fark var?

Benimde eşimle aramda 13yaş fark var.. Gerçek olan erkekler geç olgunlaşıyor ve kadınlar erken çöküyor.. Dolayısıyla ilerki zamanlarda fark kapanıyor..Kapanmasada önemli değil mühim olan aşkımız :1hug:

nişanlımla aramda tam 3 yıl var =) tesadüf bu ki ikimizde 8 eylül doğumluyuz =)

kociş benden 7 yaş büyük ama sanki ben ondan yedi yaş büyükmüşüm gibi gözüküyo delikafaduldendelikafadulden

Şuan ayrı olduğum sevgilim yaklaşık 2 yaş büyüktü benden.Yalnız bizi gören arkadaşlarım hep onun benden daha çok büyük göründüğünü söylüyordu.Çünkü o yaşından daha olgun gösteriyor.Bende daha küçük.Bu arada ben 28 yaşındayım.

mınıkkk kapmıssın cıtırrıııışakkıdıbenımde askım 8 yas buyuk benden herkes abim zannedıyooo:jeyyar:

eşim 21 bende 20 erken yaşta ewlenmek daha ıyı Allah ızın verdıkten sonra önümüzde uzun yıllar var herbişeyimle ve bu bızi çok mutlu edıyor,bıde bebişimiz olcak hep beraber buyucez sırnaşık şey

opuyorumnanaktan

10 yaş ya arasında 10 yaş olan çok kişi varmış sorun çıkıyor mu arkadaşlar biz sorun yaşıyoruz bazen
Valla sorun çıkmasının yaşla ilgisi olmadığını düşünüyorum.Kişilikle ilgili sorunlar her yaşta çıkabilir ,erkeğin karakteri ve kadının karakterinin uyumudur birliktelikleri güzel yapan yada çıkmaza sokan şöyle ki kıskanç erkek 25 yaşındada kıskançtır 35 yaşındada,tembel erkek 25 indede tembeldir 35 indede,güleryüzlü erkek 25 indede güleryüzlüdür 40 ındada 50 sindede 25 yıllık iyi bir evlilliği olan bir kadın olarak yalnızca şunu söyleyebiliyorum işin sırrını soran arkadaşlarıma;evleneceğiniz erkeği olduğu gibi kabul edin içinize sinmeyen huylarını evlendikten sonra nasıl olsa değiştiririm mantığıyla hareket etmeyin.Ya ben bu adamı bu huyları olsada seviyorum vazgeçemem deyin yada bu huylarından hoşlanmıyorum kaldıramam diye düşünüp vazgeçin.Neticede hiç kimse vazgeçilmez değildir.
yasakkelime

10 yaş hiçbir sorun çıkarmadı bizde tabi sorunlar oluyor ama yaşla alakalı değil hem dahada iyi oluyor beni tamamlıyor olgun davranıyor

Back