Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla sorun çıkmasının yaşla ilgisi olmadığını düşünüyorum.Kişilikle ilgili sorunlar her yaşta çıkabilir ,erkeğin karakteri ve kadının karakterinin uyumudur birliktelikleri güzel yapan yada çıkmaza sokan şöyle ki kıskanç erkek 25 yaşındada kıskançtır 35 yaşındada,tembel erkek 25 indede tembeldir 35 indede,güleryüzlü erkek 25 indede güleryüzlüdür 40 ındada 50 sindede 25 yıllık iyi bir evlilliği olan bir kadın olarak yalnızca şunu söyleyebiliyorum işin sırrını soran arkadaşlarıma;evleneceğiniz erkeği olduğu gibi kabul edin içinize sinmeyen huylarını evlendikten sonra nasıl olsa değiştiririm mantığıyla hareket etmeyin.Ya ben bu adamı bu huyları olsada seviyorum vazgeçemem deyin yada bu huylarından hoşlanmıyorum kaldıramam diye düşünüp vazgeçin.Neticede hiç kimse vazgeçilmez değildir.10 yaş ya arasında 10 yaş olan çok kişi varmış sorun çıkıyor mu arkadaşlar biz sorun yaşıyoruz bazen
10 yaş ya arasında 10 yaş olan çok kişi varmış sorun çıkıyor mu arkadaşlar biz sorun yaşıyoruz bazen