Eşiniz veya eş adayınızla aranızda kaç yaş fark var?

benim nişanlımla aramda 7 yaş var ben 22 nişanlım 29

aynen canım bizde öyleyiz ama o benim büyümeyen küçücük bebeğim :asigim: Kolayını bulsam pamuklara sarmalar sararım yani opuyorumnanaktan

Benim sözlümle de aramızda 2 yaş var.. Ama sanki ben ondan olgunum sempatiksalakcinni laelaelaelaelae Çok çok seviyorum onu Şeniz :kedi:

eşim benden 8 ay büyük yaş deyil ay farkımız var:)

eşim- 1979 ben ise 1985 doğumluyum

helenic bizim de eşimle aramda 11 yaş var
minyon değil uzun boylu ama ince, kumral yeşil gözlü beyaz tenli
baya ufak görünüyor
bı tek bızım aramızda bu kadar yas farkı var sanmıstım allahtan sız varsınızkaydirigubbakcemile2

yalnız değilsin bizimde aramızda 11 yaş var kaydirigubbakcemile2

9,5 yaş var aramızda ama sorun degıl mutluyuz

slm benim eşimle aramda 6 yas fark var kesinlikle erkeğin enaz 4-5 yas buyuk olmasından yanayım çünkü daha olgun düşünüp daha olgun davranıyorlar sadece kotu yanı ben 22 yasındayım biraz daha cocuksu yada eglenceli davranmak istediğim zaman bana pek ayak uyduramamsı olabiliyor ama şukur aramız cok ii ve ii anlaşıyoruz:)

Aramızda yaş farkı yok ikimizde 86 lıyız :hulya:

tam bir buçuk yıl anlaşmaya ve olgunluğa bağlı evet ama ben genelde erkeğin bi kaç yaş büyük olası taraftarıydım ama sağolsun o kadar hoşgörülüki çok mutluyum bende :asigim:

slm benim eşimle aramda 6 yas fark var kesinlikle erkeğin enaz 4-5 yas buyuk olmasından yanayım çünkü daha olgun düşünüp daha olgun davranıyorlar sadece kotu yanı ben 22 yasındayım biraz daha cocuksu yada eglenceli davranmak istediğim zaman bana pek ayak uyduramamsı olabiliyor ama şukur aramız cok ii ve ii anlaşıyoruz:)

ikimizde aaynıyız canım ama ben biraz olgunum eşim de çocuksu oyzden anlaşıoruz kaydirigubbakcemile5

sevgilim 2 yaş büyük benden..bence arada 1-2 yaş olması güzel kızlar..erkekler bizden geç olgunlaşıyorlarguclubacismile

Yas farki yok bizimde..ikimizde 86 liyiz kaydirigubbakcemile2
fakat ben ondan 6 ay büyügüm guclubacismile

aramızda 1 yaş var ben 86, o 85 benım fıkrım 10 yaşa kadar fark olablır ama ondan fazlası anlaşmazlıklara cıkabılır yinede insanlara kafa yapısına bakar ya herşey bu yaş meselesını cokta buyutmemek lazım anlaşmak esas mesele opuyorumnanaktan

Back