• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz veya eş adayınızla aranızda kaç yaş fark var?

sevgilim ilk aşkım benden 3 ay büyük:-) zaten hiç kendimden büyük birini düşünmemiştim istediğim gibi benimle yaşıt birine aşık oldum:-)

bizim aramızda 11 yaş var...
allahtan minyon,genç gösteriyor hep;) yaşlanmazsın diyorum hep ona...gamyoncuiremsu

helenic bizim de eşimle aramda 11 yaş var
minyon değil uzun boylu ama ince, kumral yeşil gözlü beyaz tenli
baya ufak görünüyor
bı tek bızım aramızda bu kadar yas farkı var sanmıstım allahtan sız varsınızkaydirigubbakcemile2

o benden 1,5 yas büyük...gerci biz ikimizde yasimizi göstermiyoruz...hatta ben beya kücük gösteriyorum 18 19 civari....annem bazen kizdirmak icin biz sizi evlendirisek bunlari cok kücük cocuk yasta evlendirmisler derler diyor....

benim aşkım benden 1 yaş büyük , önemli olan anlaşabilmek.Allah tüm çiftleri mutlu etsin inşallaaahhh :Saruboceq:

arkadaslar aslinda en guzeli bence 2/3 yas ,bizim bir yas war ama buyuk olan benim,ben 25 oldu esim 24 ..kaydirigubbakcemile3

Tam tamına 9 ay büyüğüm ondankaydirigubbakcemile3 seni anan benim için doğurmuş diyorumm:asigim:
Ancak ben 86 o 87li olunca sene giriyor araya

Back