Eşiniz trafikte nasıl ?

Keşke trafikte tüm şoförler kadınlar olsa.sakin sakin bir araba kullansak .sıkıştırılmadan sürekli önüme burnunu sokan araçlara tahammül edemez oldum

Açıp bağırsa daha kötü bu arada. Trafikte manyak çok. Silahlı/bıçaklı birine denk gelse fena sıkıntı çıkar.

Benimki sakindir. Hatta o kadar sakindir ki 10 dakikalık mesafede bile seyir halinde uyumuşluğu var defalarca. Uzun yola gitmek tam bir işkence kendisi ile. Eşim direksiyondayken herkes pür dikkat bir yola bir eşimin gözlerine bakar aynadan. Ben direksiyona geçince herkes rahat nefes alıp uyur. sonuç bütün yol boyunca uyuyamayan ben zavallı.

Bazılarında haklı gerçekten, mesela adam tek yön yolda karşıdan geliyor. Adama saydırıyor ama adamın haberi yok.
Eee haberi olmasın. Haberleri olsa daha fena şeyler olmaz mı?

Sorununuzun çözümü başkalarının küfürlerden haberdar olması değil, eşinizin öfke kontrolünü sağlaması ve araba kullanmayı keyifli hale getirmesi. Buna siz de katkıda bulunabilirsiniz.

Sinirli genel hali gibi. Panik halinde sürer. Sanki tabakhaneye yetiştireceğiz. Ama bir kavga durumuna asla girmez. Dayak filan yerim diye. Uyanıktır o konularda.
Ben çok usta şöförümdür. Uzun yol yapmasını çok severim. Müzik dinleye dinleye keyif alarak sürerim.

Aç camı hatasını söyle o zaman diyorum,kavga mı edeyim İstiyorsun diypr.Bahanesi de herkes böyle.
Ben de çam açıksa hususi kapatırım. Hatta elimden geldiğince onlara degil de benle tartışıyor izlenimi vermeye çalışırım ki piskopatin teki canından etmesin eşimi..trafik kurallarına uymayanlara kızıyor evet vE malesef insanlara bakarak söyleniyor cam açıyor falan..karsisinda ki de ''ah sinyal yakmamismiyim pardon,önünüze kırdığım icin de özür dilerim "diyecek sanki..yanından geçerken gaza bastı diye bir şoför diğerini öldürdü bu ülkede...

Ben bile ediyorum trafikte küfür. Onca trafik magandasına rağmen sakin kalabilenleri tebrik ediyorum.
Adam trafikte makas atıyor mishal nasıl camı açıp uyarsın ki basıp gidiyor zaten.Yapanda farkında hatasının uyarılacak bir şey yok. Normalde küfürbaz değilse sorun yok bence,trafikteki küfürler refleks niteliğinde :) Anlık tepki işte düşünmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…