- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 43
-
- Konu Sahibi mermaid2608
Siz kulanın arabayıEşim o kadar gergin araç kullanıyor ki. Keyif almak için bir yere giderken yada gelirken mutlaka gergin dönüyorum. Sürekli bağıra çağıra, bazen de küfürlü ağız dolusu diğer sürücülerin hareketleri ile ilgili yorum yapıyor. Uyarınca da size ne, siz işinize bakın diyor. 2 yaş çocuk da var araçta.Etkilenir çocuk diyorum, ikna edemiyorum. İçin acı tarafı hata yapan sürücülerin bundan haberi yok.Kendi kendine bağırıp duruyor küçücük araçta. Aç camı hatasını söyle o zaman diyorum,kavga mı edeyim İstiyorsun diypr.Bahanesi de herkes böyle. Gerçekten bütün eşler böyle mi kullanıyor?
Dönüşümlü kullanıyoruz. Ama çocuk küçük olduğu için ben yanında oturduğumda oto koltuğunda daha sakin ve uzun oturuyor. Mecburen arkaya geçiyorumSiz kulanın arabayı
Karşındakinin hatası için bizi germeye hakkı yok ama. Aç camı söyle demek illa kavga etmek değil ki. İnsan gibi uyarabilir.“Aç camı söyle diyorum !”
Eşiniz iYi ki sizin aklınıza uymuyor bu konuda
Bana soracak olursanız ; Eşim her zamanki gibi trafikte de aşırı sakindir, başkasının hatası da olsa en fazla kafa sallar kendi kendine.
Nasıl kavga halinde. Camdan mı bağırıyor yoksa içeriden el kol hareketiyle miKufur etmez ama herkesle kavga halinde. Bir gun saglam dayak yiyecek birinden cok eminim.
Allah’ınızı severseniz gerçekçi olalım lütfen, Ülkenin trafik hali ortada...Karşındakinin hatası için bizi germeye hakkı yok ama. Aç camı söyle demek illa kavga etmek değil ki. İnsan gibi uyarabilir.
Bazılarında haklı gerçekten, mesela adam tek yön yolda karşıdan geliyor. Adama saydırıyor ama adamın haberi yok.Eşiniz gibiler gercekten dayağı hak ediyor.
Iceriden el kol. Iceriden laf. Bir gun birinin tersine gelecek isteNasıl kavga halinde. Camdan mı bağırıyor yoksa içeriden el kol hareketiyle mi
Eşiniz insan gibi uyarsa bile etraf maganda dolu. Karşı taraf arabadan inip sopayla başınızda bitebilir.Karşındakinin hatası için bizi germeye hakkı yok ama. Aç camı söyle demek illa kavga etmek değil ki. İnsan gibi uyarabilir.
Daha geçenlerde tam olarak böyle birini uyaran adamı eşi ve çocuğunun gözü önünde yüzünü gözünü patlatıp dövdülerAllah’ınızı severseniz gerçekçi olalım lütfen, Ülkenin trafik hali ortada...
Kavga dövüş birbirine gireni mi istersiniz, hastanelik olanı mı yoksa ölümle sonuçlananı mı..
İnsan gibi uyarırken, insan olmayana denk gelinirse ne olacak ?
İnanın bazen içimden geçiriyorum. Sağlam bi Kavga etsin.Ders olsun. Belki bi daha yapmaz. Düşünsenize haftasonu çocukla mutlu mesut çıkmışsınız, arabada müzik açıyorsunuz, ama adamın sesinden müzik bile duyulmuyor. O kadar modum düşüyor ki anlatamamAllah’ınızı severseniz gerçekçi olalım lütfen, Ülkenin trafik hali ortada...
Kavga dövüş birbirine gireni mi istersiniz, hastanelik olanı mı yoksa ölümle sonuçlananı mı..
İnsan gibi uyarırken, insan olmayana denk gelinirse ne olacak ?
Aynı işte. Çok sinir oluyorumIceriden el kol. Iceriden laf. Bir gun birinin tersine gelecek iste