- 23 Nisan 2022
- 706
- 1.057
- 34
-
- Konu Sahibi mermaid2608
Hayır tabi ki böyle kullanmıyor.Eşim o kadar gergin araç kullanıyor ki. Keyif almak için bir yere giderken yada gelirken mutlaka gergin dönüyorum. Sürekli bağıra çağıra, bazen de küfürlü ağız dolusu diğer sürücülerin hareketleri ile ilgili yorum yapıyor. Uyarınca da size ne, siz işinize bakın diyor. 2 yaş çocuk da var araçta.Etkilenir çocuk diyorum, ikna edemiyorum. İçin acı tarafı hata yapan sürücülerin bundan haberi yok.Kendi kendine bağırıp duruyor küçücük araçta. Aç camı hatasını söyle o zaman diyorum,kavga mı edeyim İstiyorsun diypr.Bahanesi de herkes böyle. Gerçekten bütün eşler böyle mi kullanıyor?
Benim eşimde böyleydi diyorum anlamıyordu bi kere abisi şahit oldu ve kızdı daha temkinli oldu bende üzerine bak çocukların var piskopst birine denk gelirsin çeker vurur dedim hak verdi düzeldi ha şu an araç yok o ayrı erkeklerin bu trafikte içlerinden canavar çıkma hali var galibaEşim o kadar gergin araç kullanıyor ki. Keyif almak için bir yere giderken yada gelirken mutlaka gergin dönüyorum. Sürekli bağıra çağıra, bazen de küfürlü ağız dolusu diğer sürücülerin hareketleri ile ilgili yorum yapıyor. Uyarınca da size ne, siz işinize bakın diyor. 2 yaş çocuk da var araçta.Etkilenir çocuk diyorum, ikna edemiyorum. İçin acı tarafı hata yapan sürücülerin bundan haberi yok.Kendi kendine bağırıp duruyor küçücük araçta. Aç camı hatasını söyle o zaman diyorum,kavga mı edeyim İstiyorsun diypr.Bahanesi de herkes böyle. Gerçekten bütün eşler böyle mi kullanıyor?
Eşim değil ben böyle kullanıyorumEşim o kadar gergin araç kullanıyor ki. Keyif almak için bir yere giderken yada gelirken mutlaka gergin dönüyorum. Sürekli bağıra çağıra, bazen de küfürlü ağız dolusu diğer sürücülerin hareketleri ile ilgili yorum yapıyor. Uyarınca da size ne, siz işinize bakın diyor. 2 yaş çocuk da var araçta.Etkilenir çocuk diyorum, ikna edemiyorum. İçin acı tarafı hata yapan sürücülerin bundan haberi yok.Kendi kendine bağırıp duruyor küçücük araçta. Aç camı hatasını söyle o zaman diyorum,kavga mı edeyim İstiyorsun diypr.Bahanesi de herkes böyle. Gerçekten bütün eşler böyle mi kullanıyor?
Bu olur bence de..Hani dogru bir hareket degil ama olabilir..abi neden oyle yapiyorsun, gormuyor musun” der. demezse rahat edemez. ben de kendisinin bir gun dayak yiyecegini veya atacagini dusunuyorum.
Eşim çok tecrübeli bir şoför, en küçükten en büyüğe tüm araçları kullanabiliyor işi gereği, fazla araba kullandığı için sakindir, gerilmez ama onun bile trafikte gerildiği anlar oluyor. Camı aç söyle demeniz akıl almaz bir tavsiye ortalık psikopat dolu, başınız belaya girer. Her şeyi bu kadar büyütüp dert etmemek lazım, gerildiğinde üstüne gitmeyin sadeceEşim o kadar gergin araç kullanıyor ki. Keyif almak için bir yere giderken yada gelirken mutlaka gergin dönüyorum. Sürekli bağıra çağıra, bazen de küfürlü ağız dolusu diğer sürücülerin hareketleri ile ilgili yorum yapıyor. Uyarınca da size ne, siz işinize bakın diyor. 2 yaş çocuk da var araçta.Etkilenir çocuk diyorum, ikna edemiyorum. İçin acı tarafı hata yapan sürücülerin bundan haberi yok.Kendi kendine bağırıp duruyor küçücük araçta. Aç camı hatasını söyle o zaman diyorum,kavga mı edeyim İstiyorsun diypr.Bahanesi de herkes böyle. Gerçekten bütün eşler böyle mi kullanıyor?
beni de bu korkutuyor amaBu olur bence de..Hani dogru bir hareket degil ama olabilir..
Bagir cagir ama muhatabi duysun degil mi ama..
Aracin icindeki el kadar cocukla esini geriyorsun.Karsidaki aracin sahibine soylesene :) Duyursana sesini..
Sen sinirini atiyorsun ama onlarin butun gunu zehir oluyor..
Bak konu sahibi, ya esin bu arkadasimizin nisanlisi gibi davranacak yada susacak :)
Cok guzel oldu bak..
Eşim trafikte gayet dikkatli ve kuralcı, küfretse arabasına binmem ki..Eşim o kadar gergin araç kullanıyor ki. Keyif almak için bir yere giderken yada gelirken mutlaka gergin dönüyorum. Sürekli bağıra çağıra, bazen de küfürlü ağız dolusu diğer sürücülerin hareketleri ile ilgili yorum yapıyor. Uyarınca da size ne, siz işinize bakın diyor. 2 yaş çocuk da var araçta.Etkilenir çocuk diyorum, ikna edemiyorum. İçin acı tarafı hata yapan sürücülerin bundan haberi yok.Kendi kendine bağırıp duruyor küçücük araçta. Aç camı hatasını söyle o zaman diyorum,kavga mı edeyim İstiyorsun diypr.Bahanesi de herkes böyle. Gerçekten bütün eşler böyle mi kullanıyor?
Hayır abes değil. Çünkü bu davranışın normal olduğunu, benim rahatsız olmamın tuhaf olduğunu söylüyor. Bütün erkeklerin bu şekilde araç kullandığını ama eşlerinin benşm kadar rahatsız olmadığına ikna etmeye çalışıyor. Ben de acaba gerçekten bende mi sıkıntı diyw düşünmeye başladım.Başlık da şu sorular da çok abes, yani başkasının kocası da böyle ise rahatlayacak mısın veya olay normal mi görünecek? Kim yapıyorsa yanlış.
Eşim o kadar gergin araç kullanıyor ki. Keyif almak için bir yere giderken yada gelirken mutlaka gergin dönüyorum. Sürekli bağıra çağıra, bazen de küfürlü ağız dolusu diğer sürücülerin hareketleri ile ilgili yorum yapıyor. Uyarınca da size ne, siz işinize bakın diyor. 2 yaş çocuk da var araçta.Etkilenir çocuk diyorum, ikna edemiyorum. İçin acı tarafı hata yapan sürücülerin bundan haberi yok.Kendi kendine bağırıp duruyor küçücük araçta. Aç camı hatasını söyle o zaman diyorum,kavga mı edeyim İstiyorsun diypr.Bahanesi de herkes böyle. Gerçekten bütün eşler böyle mi kullanıyor?
Eşimle, sevgiliyken halamın kızı sordu. Arabasına bindinmi, trafikte sinirli küfürlü ve ağresifse evlenme. Erkek kendini trafikte belli eder dedi. Gerçekten de trafiktede sakin. Normalde de sakin. Ben çok gerilirim. Gergin insanın yanında.Eşim o kadar gergin araç kullanıyor ki. Keyif almak için bir yere giderken yada gelirken mutlaka gergin dönüyorum. Sürekli bağıra çağıra, bazen de küfürlü ağız dolusu diğer sürücülerin hareketleri ile ilgili yorum yapıyor. Uyarınca da size ne, siz işinize bakın diyor. 2 yaş çocuk da var araçta.Etkilenir çocuk diyorum, ikna edemiyorum. İçin acı tarafı hata yapan sürücülerin bundan haberi yok.Kendi kendine bağırıp duruyor küçücük araçta. Aç camı hatasını söyle o zaman diyorum,kavga mı edeyim İstiyorsun diypr.Bahanesi de herkes böyle. Gerçekten bütün eşler böyle mi kullanıyor?
Aynı modelden bir tane de bende var.Eşim en iyi arabayı kendinin kullandığını düşünür. Ona göre trafikteki herkes çok kötü kullanıyor. Küfür etmes bağırmaz ama çok laf eder diğer şoförlere. Ben de hee hee sensin diyorum napayım hevesi mi kırılsın
Yok çok stres yapmaz benimki ama bi havalar bi o öyle olmaz diye akıl vermeler. Karşıdaki şoföre kızıp aklı bana veriyor o ayrıAynı modelden bir tane de bende var.
Benimki bir tık daha asabi trafikte…
Küfür yok ama söylenme, laf sayma, çok gerildiyse bağırma Allah ne verdiyse…
Çok korkuyorum bir gün trafikte biriyle kapışıp dayak yiyecek diye.
Biriyle trafikte gerildiyse ‘yapma, bırak, sakin ol’ dersem öfkesini bana yöneltiyor.
Biz çareyi az trafiğe çıkmasında bulduk.
Özel ders haricinde araç kullanmıyor.
Evimiz ikimizin okullarının ortasında bazı sabahlar ben bırakıyorum bazen minibüs kullanıyor.
Dönüşte de çoğunlukla yürüyor en azından kafam rahat böyle…