Eşiniz trafikte nasıl ?

Hayır tabi ki böyle kullanmıyor.
Hele çocuk olucak böyle yapıcak Allah başa vermesin çok zor bi durum.
Bi tane yanlışlıkla ağzından sinirlense küfür çıksa özür diler.
Binde bir yapar zaten bunu da.
Küfretmeyi bırak arabayı gergin sürse ben gerilirim kavga çıkartırım malesef panik atak gibi oluyorum çünkü kalbim çarpıntı oluyo hemen.
Şunu da not olarak söyleyeyim ama normalde de bişeylere büyük tepki vermez zaten susar surat asar haliyle bu tavır trafikte de böyle devamlılık gösteriyo.
Surat asma olayı da ayrı bi nefretlik olay ama bu konu başlığının konusu değil tabi

Benim eşimde böyleydi diyorum anlamıyordu bi kere abisi şahit oldu ve kızdı daha temkinli oldu bende üzerine bak çocukların var piskopst birine denk gelirsin çeker vurur dedim hak verdi düzeldi ha şu an araç yok o ayrı erkeklerin bu trafikte içlerinden canavar çıkma hali var galiba

TV'de mac izleyip bagiran adamlar gibi demek ki.
Tek farki esinizin sesini duyarmak gibi bir sansi var ancak nedense sizin duyabileceginiz sekilde bagiriyor..

Bir gun ters birine denk gelir,elinin tersiyle carpar dislerini doker esinizin..
Yahu arkadasim madem atarlaniyorsun hakkini ver,ha diyorsan ki giderim yok,neden masum insanlar senin atarlarini dinliyor.O kadar sinire,kufure bir sey yapamacaksan neden yukseliyorsun.Neden insanlari uzuyorsun..
Sacma iste..

Eşim değil ben böyle kullanıyorum Bu ülkede trafikte sakin kalabilmek için antidepresan alıp yola çıkmak gerekiyor bence.

biz nisanlimla binlerce kilometre yol yaptik, kendisi yurt disinda cok rahat kullanir arabayi ama turkiyedeyken gergindir. kufur etmemeye calisir kendini tutamaz sonra ozur diler.

ama en kotu huyu trafikte yanlis yapan insanlarin pesine takilmasi. yani biri onune kirdi diyelim ona sayip sovup yoluna bakmaz illa adamin pesine duser, denk gelip camdan “abi neden oyle yapiyorsun, gormuyor musun” der. demezse rahat edemez. ben de kendisinin bir gun dayak yiyecegini veya atacagini dusunuyorum.

Eşim trafikte sinirlenmeyi hiç sevmiyor. Sinirlenince başkalarını kuracağını bildiğinden dolayı passiflora isimli bir şurup almış. Trafik sıkışık olunca alıyor 1 kaşık pamuk gibi oluyor. Bi ara ben de aldım 1 kaşık, dünya yansa umrumda olmazdı.

abi neden oyle yapiyorsun, gormuyor musun” der. demezse rahat edemez. ben de kendisinin bir gun dayak yiyecegini veya atacagini dusunuyorum.
Bu olur bence de..Hani dogru bir hareket degil ama olabilir..
Bagir cagir ama muhatabi duysun degil mi ama..
Aracin icindeki el kadar cocukla esini geriyorsun.Karsidaki aracin sahibine soylesene :) Duyursana sesini..
Sen sinirini atiyorsun ama onlarin butun gunu zehir oluyor..
Bak konu sahibi, ya esin bu arkadasimizin nisanlisi gibi davranacak ya da susacak :)
Cok guzel oldu bak..

Eşim en iyi arabayı kendinin kullandığını düşünür. Ona göre trafikteki herkes çok kötü kullanıyor. Küfür etmes bağırmaz ama çok laf eder diğer şoförlere. Ben de hee hee sensin diyorum napayım hevesi mi kırılsın

Eşim çok tecrübeli bir şoför, en küçükten en büyüğe tüm araçları kullanabiliyor işi gereği, fazla araba kullandığı için sakindir, gerilmez ama onun bile trafikte gerildiği anlar oluyor. Camı aç söyle demeniz akıl almaz bir tavsiye ortalık psikopat dolu, başınız belaya girer. Her şeyi bu kadar büyütüp dert etmemek lazım, gerildiğinde üstüne gitmeyin sadece

beni de bu korkutuyor ama kavgadan korkmuyor yani adam ona hayirdir ne diyorsun dese direkt iner arabadan. ikisinden birini tercih edecek olsam arabada bagirsin da benim kafam sissin millete bulasacagina derim hic yapmasa daha iyi tabi.

Eşim trafikte gayet dikkatli ve kuralcı, küfretse arabasına binmem ki..

Başlık da şu sorular da çok abes, yani başkasının kocası da böyle ise rahatlayacak mısın veya olay normal mi görünecek? Kim yapıyorsa yanlış.
Hayır abes değil. Çünkü bu davranışın normal olduğunu, benim rahatsız olmamın tuhaf olduğunu söylüyor. Bütün erkeklerin bu şekilde araç kullandığını ama eşlerinin benşm kadar rahatsız olmadığına ikna etmeye çalışıyor. Ben de acaba gerçekten bende mi sıkıntı diyw düşünmeye başladım.

Çocuğa kulaklık tak çizgi film izlesin
sende müzik dinle
o öyle bağırsın dursun kendi kendine
çünkü başka çözümü yok adam tırnak değilki törpüleyelim
en fazla al canım nemlendirici diyip ağzına japon yapıştırıcı sürülür eve kadar idare edilir oda kısa çözüm olur

Ben eşim kadar sakin araba kullanan görmedim..
Yol bomboş bile olsa şehirler arası bile olsa 80-100 km/s hızda gider.. En sağ şeritten önüne kim geçmek isterse izin veren şekilde geçer.. Sakince müziğini açıp eşlik ederek yolculuğunu yapar..
Eşimde ders veriyor. Küçük bebelere ders vermekten bunalan biri ama sakindir..
Bu adam bile kuralsızlaf, anideb önüne kırıp üstüne gelen olunca çıldırıyor.. Kornaya uzunca bağırıyor. Düzelmezse camı açıp ne yaptığınızı zannediyorsunuz der.

Ben yanındayken napysn kavga çıkacak yoluna bak. Sakin kal dediğimde çıldırıyor.. Hep karşıdakileri haklı buluyorsun karışma diyor..
O sakin adamdan bir anda tuhaf biri zuhur ediyor..
Ben hak verince gene sakinleşiyor
Sizde tepki göstermeyi deneyin bakalım nasıl olacak

Böyle bir üniversite arkadasim vardi. Yemin ettim arabayla seninle bir daha asla bir yere gelmem bir daha yanimda küfür etsen diye. Öyle kendine ceki düzen verip en azindan benim yanimda yapmadi. Esim genel olarak küfür kullanmadigi icin arabada da kullanmiyor

Bende çok aksiyim trafikte bariz hatalı olanlara saydırıyorum kendi kendime. Eşimde tam tersi sakindir. Ben ama yalnızken böyleyim ve aşırı abartmadığımı düşünüyorum. Araba da bide çocuğum olsa yapacağım bir şey değildir yani

Eşimle, sevgiliyken halamın kızı sordu. Arabasına bindinmi, trafikte sinirli küfürlü ve ağresifse evlenme. Erkek kendini trafikte belli eder dedi. Gerçekten de trafiktede sakin. Normalde de sakin. Ben çok gerilirim. Gergin insanın yanında.

Öyle bir yerde yaşıyorum ki sakin araba kullanabilmek pek mümkün değil. Trafik kuralı diye birşey yok. Kırmızı ışıkta dururken vuruyorlar. Ters yönden gitmek sıradan bir olay. Dolayısıyla ikimiz de araç kullanırken geriliyoruz. Beraber söyleniyoruz gideceğimiz yere kadar

Aynı modelden bir tane de bende var.
Benimki bir tık daha asabi trafikte…
Küfür yok ama söylenme, laf sayma, çok gerildiyse bağırma Allah ne verdiyse…
Çok korkuyorum bir gün trafikte biriyle kapışıp dayak yiyecek diye.
Biriyle trafikte gerildiyse ‘yapma, bırak, sakin ol’ dersem öfkesini bana yöneltiyor.
Biz çareyi az trafiğe çıkmasında bulduk.
Özel ders haricinde araç kullanmıyor.
Evimiz ikimizin okullarının ortasında bazı sabahlar ben bırakıyorum bazen minibüs kullanıyor.
Dönüşte de çoğunlukla yürüyor en azından kafam rahat böyle…

Yok çok stres yapmaz benimki ama bi havalar bi o öyle olmaz diye akıl vermeler. Karşıdaki şoföre kızıp aklı bana veriyor o ayrı bütün erkekler madem bu kadar iyi araç kullanıyorsa trafikteki magadalar, canavarlar kim ulan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…