Eşiniz trafikte nasıl ?

Benim eşimde ayni eşiniz gibiydi. O gerilince bende geriliyordum. Çoğu sürücü kurallara uymuyor, sinir bozucu durumlar oluyor ama yine de eşime kızıyordum bu kadar öfkelendiği için.

Ben eşime dayak yiyeceksen ben yokken ye derdim. Şaka bir yana bir taraftanda endişeleniyorum. Haberlerde görüyoruz, kimisi uyaran kişiyi ya da tartıştığı kişileri takip edip ilk durduğu anda vuruyorlar. Allahtan arabamızı sattik bu konuda aklim rahat şimdilik.

Esim araba kullanirken koltukta degil diken ustunde oturuyorum, herkese sinirlenir bağırır hiz yapar, bildiginiz trafik canavari yani. Kendine asiri guveniyor, her yolculukta kavga ediyoruz. Uzun yolda gerilmemek icin ben kullanıyorum canim çıkıyor. Hic keyif alamıyorum

Benim eşim de heyecanlıdır. Bağırma küfür etme yok ama mesela hatalı sürücü görünce iki saat söylenir yanından vın diye geçer bazen de kornaya basar. Diyorum adam geçti gitti ben dinliyorum şuan seni farkında mısın.? O da sus sen hep başkalarını tut zaten diyor. Bir gün dövecekler seni diyorum gülüyor ve kapanış

Bende eşimle öyle değiliz.
Çok gicik bir durum

Dayak yeseler bir sey degil, biri cikarip vuracak bir gun diye korkuyorum manyak cok bu ülkede

Araba en çok gerildiğim yer benim de...
Yolcu koltuğunda otururken bile gerginim. Nasıl olmayalım İstanbul trafiği malum, ne zaman arabayla çıksak mutlaka aklımızı alacak biri atlıyor önümüze hiç sekmez, her seferinde bir magandaya denk geliyoruz.
Haliyle eşim de geriliyor, ben de geriliyorum.
Çoğu zaman kendini tutuyor ama bazen deliriyor ve atıyorum ona korna çalanın peşinden gitmek gibi saçmalıklar yapabiliyor, yalvar yakar kendine getiriyorum adamı ne olur uyma diye ki gerçekten benim eşim dünyanın en sakin adamıdır ama onu bile zıvanadan çıkarıyorlar...
Arabayla bir yere gitmeyi bu yüzden hiç sevmiyorum, o da sevmiyor... Neden arabamız var bilmiyorum.

Ben trafikte eglenme derdindeyim ya. Bi’ ara yogun bi trafik vardı arkadaki dayı önüme gecmeye calısıyor baktım arabanın ici full dolu. Ama adam önüme gecerken saga sola küfür ediyor sayıyor sövüyor ben gülüyorum hayatımda hiç duymadıgım küfürler diger taraftakilerde dayıya kızıyo falan ama benim yerimde bi baskası olsa dayıyı belki oracıkta öldürmüstü.

Ben sohbet ettim, tam önüme gecerken dayı napıyon dedim napım yiğenim ordu tasıyoz arabada bide burda cekmiyomus gibi dedi. Nerelisin dayı dedim adanalıyım yigen dedi. Dayı dedim siz adanalılar niye ana avrat düz gidiyonuz böyle ya dedim gülüyorum o esnada… dedi sorma yigenim o bizim o… cocuklugumuzdan dedi . Gülmekten kullanamadım, dedim gec dayı önüme geccc sana yol vermeyen ölsün slwmwlwllsşsşwwşwşw

Şükür ki kocam yok.

Dayak yeseler bir sey degil, biri cikarip vuracak bir gun diye korkuyorum manyak cok bu ülkede
Aynen öyle haberlerde görüyoruz her gün böyle saçma sebepkerden
Ahhaha çok iyi yaa

Eşim ara ara gerilir ama hiç böyle olmadı yani genelde de araçta sen varsın mevzu çıkmasın der. Eşinizi nasıl uyarıyorsunuz ? Bana çok normal gelmedi davranışı

Eşim ara ara gerilir ama hiç böyle olmadı yani genelde de araçta sen varsın mevzu çıkmasın der. Eşinizi nasıl uyarıyorsunuz ? Bana çok normal gelmedi davranışı
Her çeşit uyardım. Sakince, çocuk var arabada diyerek, en sonunda bugün daha öfkeli bir şekilde.

Her çeşit uyardım. Sakince, çocuk var arabada diyerek, en sonunda bugün daha öfkeli bir şekilde.
Normalde nasıl peki eşiniz ? Arada benim eşimde söylenir bağırır önümüze kıran arabalara fakat ileri boyutu sıkıntı. Şöyle net olsanız “ arabada çocuk varken bağırmanı istemiyorum kendine gel lütfen son uyarışım”.

Normalde de gergindir. Ama ona sorsak gergin değildir ama. Eşim öğretmen, öğrencilere asla sesini yükseltmez. Halı sahada arkadaşlarına asla sesini yükseltmez. Ama evde ve yanında biz varsak aynı özeni kesinlikle göstermez. Hatta okulda desem ki eşim gergin ve çok bağıran bir insan, kimse inanmaz

Bence çok haklı bir şey söylüyor. Yiyorsa açıp söylesin. Millete söyleyemediğini yırtınarak karısının çocuğunun yanında söylüyor. Duymayan birinin arkasından neden ailenin yanında küfür edersin ki? "Ona söyleyip kavga etmeyeyim de sizin moralinizi bozayım bari".

Bence çok sakin erkekler bile trafikte sinirli oluyor. Hani köpekler araba motor geçerken saldırıyor, onun motor sesi hırçınlaştırıyor köpekleri ya, erkeklerde de böyle Bi etkisi olabilir. Bi araştırmak lazım.

Benim eşim de çok sinirlenip söyleniyor ama gerçekten hepsinde haklı. İnsanlar araç sürmeyi bilmiyor gibi. Tüm söylenmelerini ben dinliyorum ama bişey demeden de rahatlayamıyor

Benim annem çok sinirli araba kullanir. Hatırlıyorum da arabada üç çocuk iki kadın ,Mutlu mutlu pikniğe gittiğimiz bir gün tir şoförünün tekiyle kavga etmişti.
Hala ehliyetimin olmamasının ilk sebebi annem, çocuk yaşta duymadığım küfür kalmadı o arabada. Üstelik gerilir ve korkardım. Eşiniz dikkat etmeli ya, bu ne böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…