- 30 Temmuz 2019
- 868
- 1.169
-
- Konu Sahibi mermaid2608
Bende eşimle öyle değiliz.Eşim o kadar gergin araç kullanıyor ki. Keyif almak için bir yere giderken yada gelirken mutlaka gergin dönüyorum. Sürekli bağıra çağıra, bazen de küfürlü ağız dolusu diğer sürücülerin hareketleri ile ilgili yorum yapıyor. Uyarınca da size ne, siz işinize bakın diyor. 2 yaş çocuk da var araçta.Etkilenir çocuk diyorum, ikna edemiyorum. İçin acı tarafı hata yapan sürücülerin bundan haberi yok.Kendi kendine bağırıp duruyor küçücük araçta. Aç camı hatasını söyle o zaman diyorum,kavga mı edeyim İstiyorsun diypr.Bahanesi de herkes böyle. Gerçekten bütün eşler böyle mi kullanıyor?
Dayak yeseler bir sey degil, biri cikarip vuracak bir gun diye korkuyorum manyak cok bu ülkedeBenim eşim de heyecanlıdır. Bağırma küfür etme yok ama mesela hatalı sürücü görünce iki saat söylenir yanından vın diye geçer bazen de kornaya basar. Diyorum adam geçti gitti ben dinliyorum şuan seni farkında mısın.? O da sus sen hep başkalarını tut zaten diyor. Bir gün dövecekler seni diyorum gülüyor ve kapanış
Aynen öyle haberlerde görüyoruz her gün böyle saçma sebeplerdenDayak yeseler bir sey degil, biri cikarip vuracak bir gun diye korkuyorum manyak cok bu ülkede
Aynen öyle haberlerde görüyoruz her gün böyle saçma sebepkerdenDayak yeseler bir sey degil, biri cikarip vuracak bir gun diye korkuyorum manyak cok bu ülkede
Ahhaha çok iyi yaaBen trafikte eglenme derdindeyim ya. Bi’ ara yogun bi trafik vardı arkadaki dayı önüme gecmeye calısıyor baktım arabanın ici full dolu. Ama adam önüme gecerken saga sola küfür ediyor sayıyor sövüyor ben gülüyorum hayatımda hiç duymadıgım küfürler diger taraftakilerde dayıya kızıyo falan ama benim yerimde bi baskası olsa dayıyı belki oracıkta öldürmüstü.
Ben sohbet ettim, tam önüme gecerken dayı napıyon dedim napım yiğenim ordu tasıyoz arabada bide burda cekmiyomus gibi dedi. Nerelisin dayı dedim adanalıyım yigen dedi. Dayı dedim siz adanalılar niye ana avrat düz gidiyonuz böyle ya dedim gülüyorum o esnada… dedi sorma yigenim o bizim o… cocuklugumuzdan dedi. Gülmekten kullanamadım, dedim gec dayı önüme geccc sana yol vermeyen ölsün slwmwlwllsşsşwwşwşw
Şükür ki kocam yok.
Eşim ara ara gerilir ama hiç böyle olmadı yani genelde de araçta sen varsın mevzu çıkmasın der. Eşinizi nasıl uyarıyorsunuz ? Bana çok normal gelmedi davranışıEşim o kadar gergin araç kullanıyor ki. Keyif almak için bir yere giderken yada gelirken mutlaka gergin dönüyorum. Sürekli bağıra çağıra, bazen de küfürlü ağız dolusu diğer sürücülerin hareketleri ile ilgili yorum yapıyor. Uyarınca da size ne, siz işinize bakın diyor. 2 yaş çocuk da var araçta.Etkilenir çocuk diyorum, ikna edemiyorum. İçin acı tarafı hata yapan sürücülerin bundan haberi yok.Kendi kendine bağırıp duruyor küçücük araçta. Aç camı hatasını söyle o zaman diyorum,kavga mı edeyim İstiyorsun diypr.Bahanesi de herkes böyle. Gerçekten bütün eşler böyle mi kullanıyor?
Her çeşit uyardım. Sakince, çocuk var arabada diyerek, en sonunda bugün daha öfkeli bir şekilde.Eşim ara ara gerilir ama hiç böyle olmadı yani genelde de araçta sen varsın mevzu çıkmasın der. Eşinizi nasıl uyarıyorsunuz ? Bana çok normal gelmedi davranışı
Normalde nasıl peki eşiniz ? Arada benim eşimde söylenir bağırır önümüze kıran arabalara fakat ileri boyutu sıkıntı. Şöyle net olsanız “ arabada çocuk varken bağırmanı istemiyorum kendine gel lütfen son uyarışım”.Her çeşit uyardım. Sakince, çocuk var arabada diyerek, en sonunda bugün daha öfkeli bir şekilde.
Normalde de gergindir. Ama ona sorsak gergin değildir ama. Eşim öğretmen, öğrencilere asla sesini yükseltmez. Halı sahada arkadaşlarına asla sesini yükseltmez. Ama evde ve yanında biz varsak aynı özeni kesinlikle göstermez. Hatta okulda desem ki eşim gergin ve çok bağıran bir insan, kimse inanmazNormalde nasıl peki eşiniz ? Arada benim eşimde söylenir bağırır önümüze kıran arabalara fakat ileri boyutu sıkıntı. Şöyle net olsanız “ arabada çocuk varken bağırmanı istemiyorum kendine gel lütfen son uyarışım”.
Bence çok haklı bir şey söylüyor. Yiyorsa açıp söylesin. Millete söyleyemediğini yırtınarak karısının çocuğunun yanında söylüyor. Duymayan birinin arkasından neden ailenin yanında küfür edersin ki? "Ona söyleyip kavga etmeyeyim de sizin moralinizi bozayım bari".“Aç camı söyle diyorum !”
Eşiniz iYi ki sizin aklınıza uymuyor bu konuda
Bana soracak olursanız ; Eşim her zamanki gibi trafikte de aşırı sakindir, başkasının hatası da olsa en fazla kafa sallar kendi kendine.
Başlık da şu sorular da çok abes, yani başkasının kocası da böyle ise rahatlayacak mısın veya olay normal mi görünecek? Kim yapıyorsa yanlış.Nasıl kavga halinde. Camdan mı bağırıyor yoksa içeriden el kol hareketiyle mi