Eşiniz, sizsiz arkadaslarıyla tatile gitse..?

kocan çoktan avrupa birliğine girmiş haberin yok:eek:demekki seni sallamıyor bişey yapamaz konuşur susar ben keyfime bakarım diyorsengözlerimebaksanab gerekli otoriteyi kurmamışsın döndüğünde bence demek bundan sonr böyle CADIARZUanlaştık hekes kendi hayatını yaşasın de bakalım karışmak yok de bakalım neler olacaksengözlerimebaksanabhaddini bildir:mymeka:

ilsucum konuyu şimdi gördüm canım. cimbomla bizim sayfada bahsettğiniz buymuş demek. haberim olsa daha önce yazardım. üzüldüm canım ya ama eşin neden tek gitmiş iyice konuştunmu. arkadaşlarının eşleri olmadığı için senin gitmenin de doğru olmayacağını düşündü sanırım ama daha önce haber verseydi keşke. benim başıma gelse neyapardım bilmiyorum. çok üzülürdüm sanırım ama bazı arkadaşlar çok büyük konuşmuş boşardık falan diye. o kadar kolay değil bence. yuvaları yıkmak bu kadar kolay olmamalı canım. çok takma kafaya zamanı gelince karşılığını verirsin canım.

Eşiniz arkadaslarıyla sizin rızanızı almadan birkaç günlüğüne tatile gitseydi tepkiniz ne olurdu arkadaslar. ?[/QUOTE

valla kesınlıkle yollamazdım :eek:klava: ve eşiminde böyle bir talebı olmazdı sanırım.eger olurda böyle bır hata edip gitmeye kalksaydı bende arkadaslarımla tatile cıkacagımı söylerdım ve eminim o bunu duyunca yola cıkmadan geri dönerdı eve kaydirigubbakcemile (ee tabı bu sadece bı seneryo kocam bensız tatıle falan cıkmaz cıkamaz :mymeka: ) :lepi: :lepi: :lepi:

Öyle bir ihtimal göremiyorum.İzin verenleri de anlamıyorum.Eşim bana böyl ebişeyi teklif etse evliliğimi sorgulardım.Biyerlerde bi yanlışlık olmalı.Tatile ne için gidecek de yanında ben olmayacağım? Böyle bişeyi asla kabul edemem.Teklif etmesi bile yeterli benim için:mymeka:

bence akşam döndüğünde de cevap verme ... hiç muhattap olma... o seni kusura bakma ama adam yerine koyup bu konuda iznini almadan gittiyse sen de onu adam yerine koyma...

ne bu rahatlık ya...çok ilginç... öyle 2 saat önce emrivaki yapar gibi... kararını vermiş o zaten... bence bu hareketi sana da bazı konularda kişisel kararlar alma hakkını doğurur... bunu ona güzelce anlat ki evlilik, aile ne demek dank etsin... evli değilim ama olması gereken nedir o da aşikar yani... evli olmaya gerek yok...

adam yerine koymasan bile olan oluyor.sonuçta erkekler biz ne kadar istemesekte istediklerini yapıyorlar.şimdi seninki gitti geldi sen istemesende.istersen döndükten sonra kavga et hiçbir işe yaramaz.sadece kavga etmekle kalırsınız.

benim eşimde gitmek istese gitmeyeceksin desem sinirlenir.mutlaka gider yani. (şimdiye kadar hiç gitmedide) ben izin vermediğim için gidemeyeceğini asla göremem herhalde.

böyle bazılarınız yazıyorsunuzya benimki markete bile gitmez bensiz diye. sizler eşinize birşey mi yapıyorsunuz. biz ikimizde eşimle cmtsi günleri öğleyin işten çıkarız.iş yerlerimiz ayrı ayrı. benim eşim mesela cmtsi işten çıkınca akşam 7-8 den önce eve gelmez.kötü huyları yoktur. ama en fazla arkadaşlarıyla biryerde oturur. evliliğimiz ilk yılında işten çıkınca eve gelirdi. bir de böyle neyse hafta sonları bensiz birşeyler yapıyor her zaman olmasada. mesela hiçbir cmtsi gündüz bir araya gelmiyoruz.

cerencim bizim bi pazar günümüz oluyor onu da %90 birlikte geçiriyoruz. ama dediği dedik işte bişeyi aklına koyduysa ben ne desemde yapıyor .dediğin gibi öyle markete giderken haber veren tarzda erkekler için özel bir formulunuz var mı acaba???

ilsu sen kaç yıllık evlisin ?birde dediğin gibi böyle insanları bende çok merak ediyorum ne yapıyorlar acaba eşlerine? ben eşimin üstüne düşsem gitme bir yere diye beni sıkma, çok sıkıyorsun gibi laflar eder..ve hemen zaten sen benden hiç memnun değilsin diye hemen üste çıkar.bak bu cuma akşamı arkadaşlarıyla sözlemiş.benim bgn başka birşey için eşimi aradığımda haberim oldu. oda cuma gübü birşey yapacaktık. yok cuma gidemem arkadaşlarla görüşecem dedi.hadi gidemezsin de de görüyüm. bir de böyle zıtlaşırsan daha çok yapıyorlar.ama yaptıklarını hoşgör saygılı ol daha çok bağlanıyorlar bize varya.

2 yıl 3 aylık evliyim canım. sanırım eşlerimizin huyu birbirne benziyor. aksamları falan arkadaslarıyla fazla buluşmuyor .çok samimi olduğu birisi var o geliyo bize genelde.böyle yani .
siz kaç yıllık evlisiniz canım?

Onu cep telefonundan arardim ve sunlari söylerdim:

alo, nerdesin, niye birsey söylemeden gittin, himmm öylemiiii,
tamam gittigin yerde kal bida dönme....

bukadar.:))))

X