Eşiniz, sizsiz arkadaslarıyla tatile gitse..?

valla ne yalan söyleyeyim çok büyük tepki verirdim hatta bende bi arkadaşıma yada ahbabıma giderdim mutlaka oturup evde beklemezdim...

canim intikam soguk yenen bir yemektir. bunu unutma. sen hemen arkadasindan tatile gitsen olmaz.

sen de keyfin ne zaman isterse son dakika arayip ben bodruma gidiyorum arkadaslarla dersin. 2-3 gun ortadan kaybolursun. veya gercekten gidersin tatile.

affetmek yok, unutmak hic yok. sakin sakin... dize getire getire... bagira cagira olunca gunah cikarmis oluyorlar. burnundan fitil getire getire, ailesinin yaninda birkac gune kadar tatile gidecegini de soyleyebilirsin. hani baskasinin yaninda onlarla birlikte ilk defa duyuyor olmak da cileden cikarir erkekleri. seni takmiyorum, sallamiyorum, planimi yaptim bile der gibi...

e utanilacak bir seyse kendi de yapmasin. utanilmayacak birseyse soylemenin bir manisi yok.

Eşiniz arkadaslarıyla sizin rızanızı almadan birkaç günlüğüne tatile gitseydi tepkiniz ne olurdu arkadaslar. ?

evli değilim ama onun için çok kötü olurdu. ben de habersiz bir sabah çeker gider bir ay dönmezdim. döndüğümde de özür dilemek yerine surat yaparsa çok daha kötü yapardım. boşanmaya kdr giderdi walla :eek:
hiç böyle saygısızlıkları çekemem walla kaydirigubbakcemile2

X