Eşiniz, sizsiz arkadaslarıyla tatile gitse..?

Böyle bir mantıksızlık olmaz. Eşim benden ayrı arkadaşlarıyla sadece iş seyahatlerine gidebilir.
Kaldı ki, eşim zaten asla böyle bir şey yapmaz.
İşiniz zor, Allah kolaylık versin size.

Allahıma çok şükür benim eşimde habersiz hiç bir yere gitmez..beni bıraktıpta arkadaşlarıyla tatile hiç hiç gitmez...hadi oldu diyelim tepkim çok büyük olurdu misilleme yapardım kaydirigubbakcemile3

bana sorsa izin verirdim
ama izinsiz giderse daha yüzümü göremezdi
döndüğünde beni bulamaz bende arkadaslarımla tatilde olurdum

ooo bu tam bana göre bi konu ;eşimden duyuyorumda arkadaşlar antalyaya gittiler, bodruma gittiler diye onlara bile şiddetli tepki gösteriyorum ki bide benim eşim gidecek ne saçma bişey ya evli barklı adama yakışır mı yanlız yaşayıp eğlenmek isteyen adam hiç evlenmesin ömrünün sonuna kadar gezsin
ilsucum tepkinde haklısın bu durumda yangına körükle giderim valla ben olsam bende dönüşte burnundan getirirm. ay acaip sinir bu durum yaa gıcık oldum aaa...

Bizim işyerinden birileride eşime teklif etti, ama onay vermedim, eşimde bişey demedi, benimde kendi başıma bi yerlere gideceğimi bilirdi o yüzden ses çıkarmadı, ama oluyor kızlar, karısını iplemeyen erkek çoook.
Ablamın eşi gider mesela, sonra bizim iş yerinden giden çoook. Eşleri gidemessin diyor ama dinleyen kim.

tamam kızlar gitmemesi gerkti onu buna iyice anlat küs kal ama çok da abartmayın olayı ergene arvat boşaması kolaymış derler bu olay için kocayı boşayan bekar arkadaşlar sizide görürüz ama yangına körükle gitmenin anlamı yok

bende bu konuyu baskasından duysam aslaaa derdim ve baska biiş demezdim. ama basıma geldi asla dedim farkeden bişi olmadı. neyseki geldi eve o da bende h.sonu gidicem dedim arkadaslarımla denemek için gidebilirsin dedi...

bende bu konuyu baskasından duysam aslaaa derdim ve baska biiş demezdim. ama basıma geldi asla dedim farkeden bişi olmadı. neyseki geldi eve o da bende h.sonu gidicem dedim arkadaslarımla denemek için gidebilirsin dedi...

canımın içi yaaa
şoktayım valla
çok üzüldüm yawrum yaa
ne desem ki şimdi ben
sen nelerle uğraşıyorsun eşinin yaptığına bak pes yani aşkolsun ona yaaaa

kesinlikle onay vermem. illaki giderse dönüşte eve giremeyeceğini söylerim. bunu kabul ederse benden vazgeçmiş demektir. benim kocacım beni bırakıp gitmez tatile filan. annesi bizden uzakta bazen 1-2 gün kalmaya gidiyor senede 2-3 kez o zaman bile özlüyoruz birbirimizi.
tavrını koy tatlım ne demek arkadaşlarıyla tatil yapmak filan. arada bekar varsa düşünmek gerek. bekar adam öyle evlilerin yanında uslu uslu oturacak değil herhalde. kıyamet kopar valla.:eek:klava:

canımın içi yaaa
şoktayım valla
çok üzüldüm yawrum yaa
ne desem ki şimdi ben
sen nelerle uğraşıyorsun eşinin yaptığına bak pes yani aşkolsun ona yaaaa

evet bitanem işte öyle yaptı bana çok sinirliydim iki gündür .hemde dr çıkışında aradı beni zaten moralim bozuktu iyice delirdim. bizim yaptıklarımıza uğrasılarımıza bak mükafatını alıyoruz işte benneyaptımki

malesef benim eşim cumartesi gitmesine 2 saat kla ben işteyken haber verdi ve gitti... çok büyük tepki verdim ... bende gidecektim biyerlere ama gel gör ki yarın iş bası ... bunun birde dönüşü var eve almıcam onu :)))

siz bunu gulerek karsiliyorsaniz biz ne diyebiliriz ki

canım benim yaa
sonuna kadar haklısın ama bence gerekli ve etkili bi konuşma yap ama yine de çok da büyütme bence yine de kötü bir şey olmamıştır yaa sen içini ferah tut ufak masum bi kaçamaktır bence tabi ki olmaması gerekiyordu zamanlama açısından da çok yalnıştı ama ne yapalım ki olan olmuş bir kere
sen bence biras sakinleştikten sonra onunla güzel güzel konuş tatlı bi dille bu durumdan dolayı (üstelik dr dr dolaşırken) ne kadar üzüldüğünü incildiğini anlat ona eminim ki sana hak vericektir ve bir daha yapmıyacaktır biliyorsun ki bende geçen haftalarda çok ama çok üzgündüm ama konuşarak halettik gibi görünüyor yani şimdilik tabi bu arada fevri bi adamla evli olmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum ne yazık ki

fikriniz çok saçma diyecektim
güldüğünü nerden anladınız yaaaaaaaaa
onun ne kadar gergin bi dönem geçirdiğini ben çok iyi biliyorum

X