Eşiniz, sizsiz arkadaslarıyla tatile gitse..?

bizde yarın 3 yılı bitireceğiz.benim eşimde çok sık gitmez akşamları ama 2-3 haftada bir akşamları bazen gidiyor. işte bu cuma olacağı gibi. daha birde yarın evlilik yıldönümüz onada hiçbir şey yapmaz biliyormusun.hiç romantik düşünceli değildir.seninki nasıl o konuda?birde sen kaç yaşındasın?

arkadaşlar evli bir erkek ardaşlarıyla tatile gidemez tabi gitmemeli ki benim eşim bunun teklifini yapmaz bana, ilsu özellikle sen daha çok yeni evlisin canım inan bana baştan nasıl alıştırırsan öyle gider izin verme yaparsada kolay affetme ne bileyim evet dik başlı dediğim dedik kişileri yola getirmek zordur mutlaka ancak yani hoş değil böyle birşey gece çıkar ama tabi haftada 2-3 gün değil ayda yılda bir gidecek olur gider ama böyle tatil filan bence mantıklı değil ilerde sen hamileykende gider bebeğiniz olduğunda da gider böyle alışırsa işin zo canım.

Ben evlenmeden önce bunu konuştum.Eğer böyle birşey yaparsa ben de aynısını misliyle yaparım biliyor artık.Ne demek bensiz tatil ayol.Fitil fitil getiririm burnundan.Tek başına tatil yapacaksa evlenmeseydi kerata.Hatta gece geç saatlere kadar bile erkek arkadaşlarıyla takılmamalı.
Şekerim ne kadar evlisin bilmiyorum ama baştan nasıl alıştırırsan öyle gider, tavrını koyup konuş bence

Son düzenleme:
Eşimi arkadaşlarıyla tatile gitmesini istemezdim. Hatta böyle bir durum olsaydı engellerdim Çünü benim eşim ben olmayınca helede arkadaşlarla takılıyorsa deli gibi para harcar bekarlığından bilirim evliyken hiç niyet etmedi şükür:kahve:

benim eşim gezmeyi seven biri 1 ,2 günlüğüne gider fakar sorun olmaz,çokta sıkmamak lazım sıkınca zaten malum erkekler baskıya gelmiyolar

X