Eşiniz, sizsiz arkadaslarıyla tatile gitse..?

izin almadan yada fikrimi sormadan gitmesi gibi bişey olamaz
ozaman evli kalmayalım herkez takılsın kafasına göre
ama fikrimi sorup müsade istediği zamanda sanırım izin veririm ark.larıyla bir kaç gün tatil yapmasına kaydirigubbakcemile2

söylediğiniz sama arkadaşımın güldüğünü nerden anladınız
bu kadar büyük konuşmayın canım
herşey o kadar da kolay değil maalesef ki

e gulucuk isaretini gordum yazinin sonunda
onu eve almicam :)) demis, hafife almis gibi geldi de ondan
sadece ilk yazisini okuyup yorum yapmistim
ama sonra baktim uzulmus, basta o kadar takmamis gibi geldi gulucukten dolayi
kusura bakmayin

e gulucuk isaretini gordum yazinin sonunda
onu eve almicam :)) demis, hafife almis gibi geldi de ondan
sadece ilk yazisini okuyup yorum yapmistim
ama sonra baktim uzulmus, basta o kadar takmamis gibi geldi gulucukten dolayi
kusura bakmayin

hadi bakalım tamam
ama inan bana onun ne kadar üzüldüğünü ben anlıyabiliyorum çünkü ilsuyu tanıyorum
ki kim olsa üzülür
aslında ben birasda asla göndermem olamaz diyenlere kızıyorum
adam kafasına koymuşsa ne yaparsanız yapın engel olamazsınız bence
artı çok da kötü niyetli olmamak lazım bence
ama tabi ki geldiğinde gereken tavrı görür benden

evet canım işte bende aslaaaa diyordum herzaman ama eğer aklına koymuşsa nekadar dilde dökseniz bazı erkekler yapar yapacağını. bunlardan birisi de benim eşim işte.

benim eşim bensiz tatile gitti ama arkadaşlarıyla ve habersiz gitmesi mümkün değil. Yalnız tatile gitmesine sebep yine bin oldum. iznimi son anda gelen acil bir iş yüzünden iptal etmek zorunda kaldım. eşimde iznini almıştı ve değiştirme şansı yoktu. bu yüzden annesinin yanına yazlığa gitti ama 10 günlük izninin 4 gününü orada gerisini evde geçirdi garibim :))

amanın böle bişeyi düşünmek bile istemiyorum olamaz böle bişey çıldırırım o beni yalnız başıma bi yere göndermezken asla asla asla

onu yaparım bunu yaparım demek yanlış ki eğer eşin böyle mutlu oluyorsa üzücü olan asıl konu bu çünkü daha yeni tatilden geldik dedin demekki beraber yaptığınız tatil oan birşey ifade etmiyor sizde arkadaşları eşleriyle bir tatil planı yapsanız acaba bu şekilde mutlu olurmu?
zor bir durum ama olay şuki kolay kolay affetmeyin döndüğünde

sana danışmadan, rızanı almadan tatile çıkması hiç de hoş olmamış bence

kendi eşimle kıyaslama yapmak istemiyorum ama eşim bakkala bile giderken bana sorar, izin alma manasında değil tabi ki, ama o bir görgüdür

ve ben de ondan izinsiz hiçbir yere gitmem, eşin gitmiş artık yapacak bişey yok

ama bundan sonra da bu tür faaliyetlerde bulunursa o zaman sen de gerekeni yaparsın canım

benim eşim bensiz şu an markete bile gitmiyor sağılsun hafta sonu işi oldugu için bende kayınvalidenin yazlıgına gidecektim baktım üzülüyo bende gitmekten vazgeçtim bereber evde calıstık o da olsa aynısını yapardı biliyorum ama bensiz tatile gidermi bugun sorucam ona :))

aynen bende onu eve almazdım asla bnde onu bırakıp tek başıma gıderdım tatıle tabı o asla böle bişi olamaz der bılıyorm ozamn oda gıdemez gıderse sonucunada katlanacak. bu konuda dertlıym kızlar benım eşim gecenlrde böle bişi teklıf ettı bana bı arkdaşıyla yurt dısına gıtcekmiş iş icin bnde asla olmaz dedım cunku onu ılgılendıren bır iş degıl o sadece merak etmış ve gezmye gıtcekmiş dusunun artık asla böle bısıye ızın vermm gıderse bıdaha donecek bır evı olamaz zatenn

hemde benim rızamı almadan tabiki oyardım...ama bana sorar vede ailece görüştüğümüz sıkı fıkı olduğumuz can dostlarımızın eşleriyle gitseydi...1-2 günlüğüne izin verebilirdim heralde duruma bağlı....çok haketmiş ve yorulmuış olduğunu düşünmem lazım...vede tabiki sonrada benide götürmesi hep o mu gezicek...hahahhah....

akşam sordum gitmem sensiz bir yere sensiz wc ye gidiyorum sadece dedi
ama evliiğimiz ilerleyince yaparmı bilmem ama gitse kesin takip ederdim demkki ilsu cum eşinde bişilerden mi sıkıldı ne sende üzülme ama ilerde4 iyi bir ders verirsin ona sende

canım ona göre normalmiş tatile gitmesi birkaç günlüğüne .gititğimde pişman olduğum sey seni görmeden gitmek oldu dedi sadece .

yani seni görmeden gittiğine pişman olmuş,geldiğinde gittiğne gideceğine pişman olacağını düşünememiş mi şaşkın adam ...

X