Eşiniz, sizsiz arkadaslarıyla tatile gitse..?

Kararını vermiş evet canım bana da gitmeye yakın söylyüor. işten eve geldigimde sortlarını terliğini v.s. toparlayıp gitmiş işte . ne yapacağımı inanın bilmiyorum çok bulandı kafamın içi . Birde dişimi çektirmiştim onun ağrısı cabası yani :KK43:

peki normalde yapar mı böyle şeyler... eminim döndüğünde kendince geçerli bahaneleri sıralayıp senin bunları kabul etmeni ve hiçbirşey olmamamış gibi davrnamanı bekleyecek...

tartışma filan olmuşmuydu aranızda... onun arkasına sığınıyor olmasın?

evli değilim ama evlenince öyle bişey yaparsa hayatının hatasını yapmış olur önce arkadaşlarıyla tatile gider stres atar eve döndüğündede o attığı stresin kat be katını yaşatırım ona (büyükde konuşmak istemiyorum ama gidemez)
Allah allah eşine sorsaydın ben kız arkadaşlarımla gitsem izin verirmiydin acaba diye??

valla benimki hayatinin zindan olacagini bildigi icin kalkisamaz boyle biseye.
birak arkadasiyla kendim gitsem der bazen sonrada gidiyimde canima oku hayati zindan et demi der

Ne kadar sorumsuz bir adam!!

Tepki verecegini biliyordu tabiki o yüzden apansiz sana sormadan etmeden gitti, ayrica birde seni bu halde birakip gitmesi ayri bir terbiyesizlik.

Ben olsam ne yaparim biliyormusun, o geldikten sonra hicbirsey olmamis gibi davran hosgeldin kocacim nasil gecti falan filan diye konus onunla niye tel. cikmadin derse disim cok kötüydü diye uydur birseyler.

Birkac gün sonra isten izin al bir arkadsinida ayarla gidin bir haftasonu güzel bir pansiyona yangelip yatin kadinkadina onada tam gidecegin gün haber ver telefonla askim böyle böyle ben gidiyorum de, eger birsey söylerse Ne oldu kocacim sen yapinca oluyorda ben yapinca olmuyormu, eh gör bakalim insan nasil hissediyor kendini de....

Bazi seyleri yasamdan anlamiyor insanlar oda yasasin böyle birseyi bak o zaman nasil anlar seniyerimseniben

evli değilim ama evlenince öyle bişey yaparsa hayatının hatasını yapmış olur önce arkadaşlarıyla tatile gider stres atar eve döndüğündede o attığı stresin kat be katını yaşatırım ona (büyükde konuşmak istemiyorum ama gidemez)
Allah allah eşine sorsaydın ben kız arkadaşlarımla gitsem izin verirmiydin acaba diye??

işin o tarafı da var işte arkadslarımla gitmeme bişi demiyor .ama kimin eşi izin verecekte onlarla tatile gideceğim ki canım. beni hiç bir konuda sıkmaz.

peki normalde yapar mı böyle şeyler... eminim döndüğünde kendince geçerli bahaneleri sıralayıp senin bunları kabul etmeni ve hiçbirşey olmamamış gibi davrnamanı bekleyecek...

tartışma filan olmuşmuydu aranızda... onun arkasına sığınıyor olmasın?

yok canım hiç tartışma olmamıştı. sadece yaklasık 1 ay önce tatilden döndügümzde "erkekler arkadaslarıyla tatile gidebilir" ama sen buna kesin izin vermessin demişti .bende evet asla öyle bişi olamaz demiştim. demekki aklında uzun zamandır varmış böle bişi .

yok canım hiç tartışma olmamıştı. sadece yaklasık 1 ay önce tatilden döndügümzde "erkekler arkadaslarıyla tatile gidebilir" ama sen buna kesin izin vermessin demişti .bende evet asla öyle bişi olamaz demiştim. demekki aklında uzun zamandır varmış böle bişi .

ii valla... asla demene rağmen gitti haa... bu önceden belli bişeymiş demek ki son ana kadar bi yolunu bulup senden izin isteyemeyince hazırlanıp gitmiş demek... erkekler giderse kadınlar da gider... madem hiçbir konuda sıkmıyor... sen de keyfini çıkar :)

daha yeni tatilden döndüm sayılır canım, yıllık iznim bitti. ama haftasonu var 2 gün öyle bişi ayarlayabilirim. ders olur hem ona.

yani böyle akıl veriyorum ama ... hani sonradan daha büyük şeylere çevirmez inşallah senn bu koca :) ama haftasonu ağva filan yakın değil mi istanbula ... kaç kafanı dinle :)

valla kızlar bence hiç büyük konuşmayın,ters adamlara çatmamışsınız diye dua edin bence...
benim evlilik müessesesinde en kızdığım,çıldırdığım,dayanamadığım şey bu ayrı tatil meselesi...ama benim eşim beni dinlemeden 2-3 sefer yaptı bunu maalesef...kıyametleri kopardım,birbirimize girdik,neler neler yaşadık ama vazgeçiremedim ne yapayım...o yüzden şöyle yaparım böyle yaparım diye hiç boşuna konuşmayalım...yapacak adam istedikten sonra çatlasanız da yapıyor...
deli oluyorum,krizler geçiriyorum ama dinletemiyorum...benim bi kaynım var,bunu yoldan çıkarıyo...bu da sırf ona mahcup olmamak için benle kötü olmayı göze alıp gidiyo...bazen haftalarca küs durduk,birbirimize girdik ama olmadı...yani sizin tepkiniz bazen sökmeyebiliyor,adamına bağlı o yüzden,kadınına değil...çünkü hiç bir kadın bunu kabul etmez...
valla ben bi daha giderse 10 çocuğum da olsa boşayacağımı söyledim...ve yapıcam da galiba,çünkü en kabul edemediğim şey bu...her kadının bi damarı olurmuş ya,benimki de bu galiba...boşanırsam sebebi bu olacak heralde...
artık çocuk oldu,bi daha yapmaz inşallah

Bence canı sağolsun.Karşılıklı güvendikten sonra neden tatile gidilmesinki.İsterse 10 dk. kala arasın tabi canım derim.Ama bunun ardından biraz zaman geçtikten sonra (birkaç ay sonra mesela) aynısını ben yaparım yok diyemez doğal olarak.Zaten bunu olaylar olduktan sonra ikinci kez arkadaşlarıyla değil tek olarak hiçbir yere gidemezki.Hemen tepki göstermeyin.Birşeyin zamanını bekleyin.

Yerinde olsam gittiği yere gider uzaktan her adımını izlerdim bakalım neler yapıyorrr
Sonra geri geldiğinde gittiğin yerde kalsaydın der eve almazdım
Benim aklım mantığım almıyor o kadar tatilde arkadaşlarıyla beraber olmak istiyorsa hep beraber gitseydiniz bir arkadaşının daha eşi var demiştin ne demek erkek erkeğe takılmak valla ben hiç masum bulmazdım kusura bakma içine kurtda düşürmek istemem ama 2 evli 1 bekar yanlız tatilde 3 erkek neyse canım sen bildiğini yap ama gözünü dört aç bana çok ters geldi bu olay

Hayatta izin vermem lafını bile edemez.Ne demek ayrı tatil eğer tek başına tatillere gidecekse niye evlendi.Ne ben tek giderim ne de o .Asla ben ve kızımsız tatile gidemez bu kadar kesin.Yok çağdaş, olalım geniş olalım, aman ne var gitsin fikirlerine de asla katılmıyorum evli adamın ailesi dışında tatilde gizli saklı ne işi olur...
Eğer öyle bir gaflete düştü tatile gitti farzedelim yarıda kesmek zorunda :jeyyar:kalır ve dönüşte de eve giremez o kadar:eek:klava:...

X