Eşiniz size aynısını söylese ne yapardınız?

Artık konu açanlar sayfa sonunda ricada bulunmadan bitirmiyor konuyu minnoşum ya tabi ki boşanacak birşey yok ama eşin de iyi etmemiş. Ben olsam trip atar kitapları çöp poşetine koyar kapının önüne bırakırdım (yapardım)

Ya hadi kitaba laf soyledi, ki soylememesi gerek ama devlette dogurursun demesine ne desem bilemedim. Kimi neyle cezalandirdigini saniyor. O bebek sanki sadece senin..
Bir de hamileligin 6. ayindaymissin ve soylemene ragmen henuz kiyafet alisverisine baslanmamis, garip.
Ailesinden biri akil veriyor olabilir mi? Bu ozel hastane, bebek kiyafeti icin falan?

Ben bazen ipin ucunu kaciriyorum ama esim bana hic boyle tepki vermedi. Hele soz konusu bebek falan olsaydi asla boyle bir tepki soz konusu bile olamazdi.
Ama eger bana boyle davransaydi 10 binlik yerde doguracagima, gider inadina 20 binlik yerde dogururdum.

Birşeyine gıcık olmuştur hıncını kitaptan çıkarıyordur birde kitap almak çoğu insana lüzumsuz birşeymiş gibi geldiği için...
Cimri biri değilse takılma sende ya,incinme hemen

Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama bugüne kadar eşinizin elinde tek bir kitap bile görmediğinize eminim. Siz neden şaşırdınız ki bu kadar?
Yaptığınız alışveriş 50 lira bile olsa aynı tepkiyi verirdi. O paraya başka şeyler yapabileceğini düşünüp üzülmüştür.
Mükemmel bir baba adayı gerçekten.

Tavrına kızmış olabilir harcama yapar diyorsun pinti değil gibi ama borcun için verdiğin paradan alınca ve biraz da zorlama gibi gelmiş olabilir ona da. Yani önce söyleyip şunları almam lazım vs gibi konuşsan belki tepkisi farklı olurdu. Muhtemelen o sinirlede Doğum ücretine de taktı ama eşinle konuşmalısın bu durumu, yazmışsın yorum istememişsin en iyisi sakince eşinle konuşup orta yolu bulmak.

Bence eşi, o kitapları konu sahibinin de okumayacağını bildiği ićin bu tepkiyi vermiş...alınan diğer ürünlere sesini çıkarmayan insan kitaba ses çıkarıyorsa bu o evde ilk kez kitap alışverişi yapıldığını gösterir zaten, adam bu yüzden inanamamış tepki vermiş gibi...mesela ben de durup dururken joystick alsam eşim noluyoruz ne gerek vardı der, kullanmayacağımı biliyor çünkü

O kitapları sadece anne mi okumalı ? Anne baba birlikte okumaz mı... Bizim evde de vardı bebek gelişimiyle ilgili bi kitap, babam almış birlikte okumuşlar. Ha yine de geleneksel yöntemlerden vazgeçmediler okusalar da ama Neyse demem o ki eşinize güzelce anlatın bunları ikimiz okuyacağız bebek ikimizin, tek başıma yapmadım diyeceksiniz. Çalışma imkanınız varsa bebek üç yaşına geldikten sonra çalışmaya başlayacağınızı söyleyin belki bu şekilde maddi kaygısı azalır.

Ne yazalım o zaman sen söyle

Bu dönemlerde erkeklere takılır çevresi. Ohoo işte şu masraf, bez masraf, bu masraf, bunlar iyi günleriniz falan... E haliyle de etkileniyordur. Babalık doğumla olan bir şey olduğundan çevre baskısı vs sizin kitap almanızı anlamdıramaz, anlamasını da beklemeyin bence... Ve maalesef çalışmadığını müddetçe benzeri şeylere maruz kalabilirsiniz de...

Siz bakmayı eşinize. Çocuktan önce kitap okumak gayet başarılı. Hatta nihan kaya iyi aile yoktur, kitabı tam ebeveynlik üzerine olmasa da ufku açıyor çocuklara tahammülü arttırıyor. Bir de bağırmayan anne baba olmak kitabı bende güzel etki bırakmıştı.
NOT: en önemlisi ama internete tomrisin emzirme notlarını yazıp onları satır satır okuman. Ben o notlarla emzirirkenki ağrılarımı dindirdim mastitler elle sağmayla azalttım ve 2 yıl emzirdim. En önemlisi emzirme ilk aylarda zorlu. İyice oku işine en çok tomrisin notları yarayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…