- Konu Sahibi maviisever
Devlet hastanesinde doğum kısmı ana babasının dayatmasıdır emin olun...bende hamile kaldığım ilk günden itibaren devlet hastanesi baskısı gördüm k.v.ve k.pederden...durumumuz iyi değildi evet ama ben Her ay 3 5 koydum kenara. 9 ay biriktirdim tam doğumuma bir hafta kala özel hastaneler ssk yla anlaştı...doğum için biriktirdiğim 500 liram vardı 50 liraya dopumumu gerçeklerştirdim...şansım yaver gitti...ama k.peder hastaneye gelmesiyle annemlere ,bunu niye buraya getirdiniz niye ssk ya gitmedi diye yaygara kopardı ben narkozdayken daha hayal meyal hatırlıyorum geçmiş olsun demeden daha ...kaynanada odada eltim kaynım ve eşime söylendi babanız size ağzınıza sıça.k bize niye gelip gitmiyorsunuz falan eltimde çemkirdi buna aramız iyidi o zamanlar...eltimlerle sıkı fıkıydık kaynanamlara pek yüz vermiyorduk...yani ezdirmiyorduk kendimizi ....dolmuş kadın hastane odasında patladı...benimki pısırık tabi ağzını açmıyor hiç o zamanlar...hiç unutmam o gün bile nemrutluk yaptılar bana nasıl bir hayvanlıktır bu anlamadım...15 yıl Geçti üstünden..2.doğurmadım o kadar ısrar ediyorlarki hatta geçen sene k.peder sen yeterki çocuk doğur git istediğin özel hastanede masrafını ben vereceğim dedi...ben şok...kaynana bozuldu buna çok...tutamayacağım sözler vermem ben dedi...kocasının aksine...ama kocası diretti bende sen de şahıtsın bak babam verecekmiş dedim....tabiki istemem o ayrı ama düşünmeden edemiyorum....nerdeeen nereye...
Konunuzu okuyunca o günlere döndüm tekrar
Size tavsiyem kararlı olun ve bildiğinizden şaşmayın...onlara ve dayatmalarına ezdirmeyin kendinizi...az boyun eğerseniz tepenizden inmezler ...eşinizde buna dahil...ben doğumumu özelde yapacağım sana fikrin sormuyorum ben öyle istiyorum..kararım kesin ve konu tartışmaya kapalı deyin çıkın işin içinden
Konunuzu okuyunca o günlere döndüm tekrar
Size tavsiyem kararlı olun ve bildiğinizden şaşmayın...onlara ve dayatmalarına ezdirmeyin kendinizi...az boyun eğerseniz tepenizden inmezler ...eşinizde buna dahil...ben doğumumu özelde yapacağım sana fikrin sormuyorum ben öyle istiyorum..kararım kesin ve konu tartışmaya kapalı deyin çıkın işin içinden