Eşiniz size aynısını söylese ne yapardınız?

O zaman calisan erkek de esinden ayri istedigi yere harcasin parasini. Esitlik istiyoruz ama adamlar calisip 4 kisilik aile gecindiriyor kadina gelince benim maasim istedigimi alirim demek esitsizlik.

Büyük ihtimalle kitaplara karşı ilgisi olmayan, kitap okumayan, kitaba yapılan masrafı fazla bulan biri

O zaman calisan erkek de esinden ayri istedigi yere harcasin parasini. Esitlik istiyoruz ama adamlar calisip 4 kisilik aile gecindiriyor kadina gelince benim maasim istedigimi alirim demek esitsizlik.
Hayır, o anlami nasil çıkarttınız tuhafsınız. Kadin çalışmasa bile eşine ben şunu aldim ben bunu aldim diye hesap doğru gelmiyor bana.
Lâkin konu sahibinin eşi farklı düşündüğü için, çalışsaydın kendin alır eşine söylemezdin demek istedim.

Özünde iyi ama neden laf etsınki madem ıyı.Bence sız çalışın .O zaman laf da edemez.

Özünde iyi ama neden laf etsınki madem ıyı.Bence sız çalışın .O zaman laf da edemez.
Konu sahibi çalışmaya karşı, çalışan kadınları da nasıl desem, prensip olarak pek hoş karşılamıyor... kadınların çalışmasını etik bulmuyor diyelim. önceki konularındaki yorumlarından biliyorum

Işte Çok derinde bunun adını da emek koymuşlar ömürleri geçiyor bu derinlerdeki iyi adamı çıkaracaklar diye. Konu sahibi bebek bakımında da konu acar nasılsa. Ne diyelim bize mutluluklar dilemek düşer.
E napsın da adam normalde böyle değilmiş belki kafası atıktı bir şeye ve böyle tepki verdi ya da babalık onun da gözünü korkutmuş olabilir kötü biri olsa normalde de öyle davranır. Cidden bunun için boşan diyen ya bekardır ya dalga geçiyordur. Herkesin normalden daha agresif davrandığı zamanlar olabilir, kadınların da olmayacak laflar ettiği durumlar olabilir. kimse peygamber değil ki. Size kalsa ortalama 50 yıl evli kalan bir çiftin her ay boşanma davası açması gerek

Tabii beğenmez yurtdisindan kimliği varmış ve hanımefendi doğum yapınca bebeğine 2 bin gelecekmiş? Çalışmaya gerek yok yani

Yani şu laf bile cimriliği gösteriyor “Ala ala bunları mı aldın” bu para bunları etmez lüzumsuz niye aldın demiş kısaca. 6 aylık hamilesin bebeğe daha birsey alınmamış... başka konularda bonkör olabilir ama senin şahsi harcamalarında cimrilik ediyor besbelli. Ayrıca evladına hiç mi özenmiyor birseyler almaya madem durumunuz iyi?

İki kişisiniz aylık gelir toplamda 7500 ve bu iyi mi? Yoksulluk sınırı bahsettiginiz gelir. 200 tl kitap harcamasi yapilacak bir gelir bile degil evcil hayvan alirken bile düşünür insan mama alabilir miyim aşı yaptirabilir miyim diye. Kaldi ki cocugunuz olacak biraz daha tutumlu olmaniz lazım sanki. Internette cocuk gelisimiyle ilgili derya deniz kaynak var. Eşiniz sizin maddi kararlariniza guvenmiyor belli ki.

eşinizi savunacaksanız neden konu açtınız. Maden o kadar iyiydi neden dertlendiniz bu kadar
İyi de kadının eşi elbette ki hiç tanımadığı insanların hakaret etmesini, haddi aşan yorumlarda bulunmasını istemeyecek. Evlilikte sorun yaşamayan insan yok ki. Dünya iyisi de olsa sorun illaki olacak. Fikir almak için yazmış, boşuna boşan tarzı yorumlar gelmesin diye de ayrıca belirtmiş. Bence de bu konuda boşanılacak bir şey yok yani. Bazı üyeler hemen saldırıya geçiyor eşin şöyle eşin böyle eşin ne biçim tarzı, günlük problemler için çok hadsizce geliyor böyle yaklaşımlar.

Aşırı haklısınız. Geçen ay 500 tl lik alışveriş yaptım önceki ay bilmemkaç tl lik alışveriş yaptım yazmış. Her ay her ay zevke 200-500 gidiyor ama çocuk doğunca öyle olmayacak. Bence eşi o yüzden stres oldu.

hepsini geçtim de doğum parasına kısıtlama getirmek sizce de üzücü değil mi. sonuçta hem sizin elinizde olan bir para değil özelde yapacaksanız hem de hayata bebeğiniz geliyor onun hesabını da biraz yapmayıverse iyi olur. bu arada şu kadarlık aldım bisey demedi bu kadarlık aldım bisey demedi demek yerine, eşinize bence buna niye bu kadar takıldığını sorun? belki bebek bakmak için de kitaba mı ihtiyac var diye düşünmüş olabilir kitap hiç okumuyorsa

Birde madem o kadar paradı var özel kavgası neden yspıyor.Biraz var yemez heralde dıcem onada yok dıosunuz.

Bence eşiniz para için yapmamıştır sizde diyorsunuz eşiniz öyle cimri birine benzemiyor. Ama o an bişey olmuştur canı sıkılmıştır bişeye oda size patlamış sizde hamile olduğunuz için hassasınız alınmışsınız. Eşiniz ne iş yapıyo bilmiyorum ama pandemi dönemi iş yok para gerçekten zor kazanılıyor bu dönemde. Eşinize anlayış gösterin. Hem daha doğumunuza 3 ay var ozamana kadar eşinizle tatlı dille anlatırsınız devlette doğum yapmicanızı. Şimdi tartışma büyür ve birbirinizi çok kırarsınız.hem Bebeğime nasıl bakarım diyede korkma emin ol onu kucağına aldıktan sonra herşey daha kolay geliyor insana ve anne cesareti geliyor içinize. Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın.

Paranın lafını etmiyor ama bebegi ve eşinin saglıgı için verilecek hastane parasına kota koyuyor. 3 kuruşluk kitap harcaması için işittiğiniz sözler çok rencide edici. Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…